Gå til innhold
Hundesonen.no

Anette

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10,198
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  17

Alt skrevet av Anette

 1. Ja som trådens navn sier, hva er din løsning med hundebur i bilen? Jeg ser jo på biler nå og på størrelse på bagasjerom og lurer på hva soniser har av bur og hva slags hunder som passer inni!
 2. Spesialsøk

  Ja, det heter vist Nordiska Hund HB den som ligger ved deg. (ligger i litt løs term..) De sammarbeider med nordiska hund AB, og har også spesialsøk kurser. http://www.frostnattens.se/kurser-33716923
 3. Spesialsøk

  hmm ja.. Hundcampus lå jo her nede, vet det ligger et sted i sverige på trøndelag høyde. Tada: https://nordiskahund.se/ Ligger rett inn på riktig høyde fra trøndelag.
 4. Spesialsøk

  Hvor holder du til? Det går helt fint ann å lære hunden å søke ut infiserte planter via spesialsøk øvelser, så lenge man er metodisk og nøye i innlæring vil det gå helt fint. Driver masse med spesialsøk og smeller og synes det er megagøy. Holder til i Nannestad/Gardermoen.
 5. Balansepute - tråden

  Raptus har onlinekurs i styrketrening for sportshund og familiehund! http://raptushund.no/hundekurs/
 6. Hei, jeg har prøvd å løse floken men havner i evig loop. Har slått sammen din nye og gamle konto si ifra om du trenger hjelp til å endre navnet ditt.
 7. Dagens hundetrening!

  Vært på litt treningsferie, først 4 dager på Lotte Nordli sin sommercamp, deretter rett til spesialsøkslager og eksamen
 8. Broderte halsbånd

  Jeg lager med og uten foring nesten alle jeg selger for tiden er uten da de fleste liker at de ligger tettere og penere på. http://www.tugsforlife.no/halsband/ Halvstrup eller klips, med og uten justerbart.
 9. Dagens hundetrening!

  På onsdag så var jeg på sporgruppe hele dagen. Minifelt med godbiter på Tzili Deretter hennes første gresspor: Minifelt på Vapsen med gjenstand: Vapse fikk et langt vanskelig spor som ikke ble dokumentert Mandagen var det rally kl3/elite kurs Imorgen rally konk
 10. Akkurat nå juni 2018

  Omplasserte jo Doffen ,sett han igjen et par ganger. Senest var i høst hvor jeg gikk på nordiske jakt og fiskedagene og bare vent litt.. doffen? også å vi på gresset og hilste på hverandre
 11. Akkurat nå juni 2018

  da tar du FØRST bilde, så snur hunden Jeg skal på kurs i Oslo med vapsen, tror jeg må ta med meg regnjakke....
 12. Akkurat nå juni 2018

  Var digg med regn igår! sånn bortsett fra at Vapse ble avslørt av å løpe i beddet
 13. Hvordan lære dette triksen?

  En target vil si at du lærer hunden f,ex å putte nesa i håndflaten, labben på kneeet osv. Rett og slett et punkt hunden skal treffe med en kroppsdel. Trikset på filmen er hake på åpen hånd, og snute inn i runding. Kan prøve å filme de med hunden min og legge ut (hun kan de ikke men er godt trent)
 14. Virker som sunket i jorden, prøvde å finne igjen websider osv før jul men var borte da også. Agilityshop har såvidt litt igjen, kreativhund er tomt for det de hadde. Er det en spesiell leke du savner?
 15. Jeg byttet fra Gjensidige til privatselskap og tilbake til gjensidige. Alt er dekt fordi hun har vært forsikret siden hun var 2 mnd kontinuerlig hele tiden. Vapse er allergisk bl.annet. Jeg har 15% egenandel i Gjensidige da jeg er medlem i NJFF
 16. Dagens hundetrening!

  Rundering med tzili sine søstre Id spor oppsøk og krysning på vapsen
 17. Dagens hundetrening!

  ID spor i mot og medvind og forstyrrelse Tzili fikk et par asfaltspor også. Nå skal vi ut for dagens trening!
 18. Silver shade over buret?

  Å dekke buret INNI en bil som står parkert vil ikke hjelpe! Du må dekke bilen når man står parkert. måtte bare ha ut den Mens du kjører kan du godt legge over men vil selvfølgelig ikke ha maks effekt siden varmen treffer vinduet først.
 19. Dagens hundetrening!

  Rett i belønning, har trent for lite til at jeg vil koble på løsbitt. Vil ha et fint søk ,flyt osv. Jobber med løsbitt separat og planen er på runderingskurs og sølenhelga til høsten så begynner jeg å koble bittet på. også Tørrtrene meldingene i sommer med litt venner og sånt. Ble litt trening idag selvom vi bare skulle sløve. Kroppskontroll er kjekt å ha
 20. Dagens hundetrening!

  Rundering igår. Setter ut figg før vi kommer til skogen, får et klapp, og blir sendt ut. Fine linjer ut og frem, flyttet figg fremover og går tilbake og sender igjen osv. Jobber veldig godt i varmen, og får mye pauser og mye vann 2 økter før vi dro hjem.
 21. Akkurat nå Mai 2018

  Vaps snappet til en som kom tumlende ut halvdau.. hun lærte ikke
 22. Dagens hundetrening!

  Ble lite posting etter jeg var i Bergen på kurs menne idag gikk jeg og vapse stevne
 23. Nekte å behandle hund?

  Krysser alle fingre og tenker på dere <3 De åpner ikke vapsen for å finne bløderen siden hun blør så ukontrollert og de mistenker en form for blødersykdom (vi ser jo når man ser bakover at det er noe med det på henne selvom alle koag tester er bra). Ingen vil ta i henne med skalpell når man vet historien, men det er jo mye mer enn hva minion har fått, mtp antall ganger osv. De andre gangene vi ikke har lagt press så har det blødd til kroppen stopper altså fysisk ikke mer plass rundt skulderen og huden. Men blodplasma er noe de kunne gi henne, samt store doser k-vitamin, også er det noen medisiner men jeg finner ikke lista mi akkurat nå, men det finnes koagulasjonsmedisiner - men alt avhenger jo hva som er grunnen. De første gangene var det heavy smertestillende, og smerteplaster mens det stod på og til kroppen absorberte blodet. Håper de kan åpne og fjerne kulen og få sydd igjen bløderne. Kommer til å ta tid for kroppen å absorbere blodet og hevelsen i beinet. Jeg vil anta de kanskje kan legge en bandasje på beinet opp for å hjelpe hevelsen når hun er ferdig operert?
 24. Nekte å behandle hund?

  Gjensidige dekker Må legge ut og får igjen, da direkteoppgjør ikke går over landegrenser. Det vi gjør for å stoppe de er å holde på innsiden av skulderen, så kommer vi oss til vet, legger på heftig trykkbandasje og ting roer seg. Men vi har jo klart å identifisere hvor det blør ifra. Forøvrig betalte vi 4500 for CT når vaps var innlagt i sverige, en litt annen pris enn norge Jeg forlot vapsen der etter ultralyd, uttak av prøver, og røntgen, de ga henne medisiner, smertestillende og fulgte hun opp tett. Jeg har en liste et sted over medisiner man kan gi ved blødning, samt evnt overføring av blodplasma. Om vi ikke får bremset en blødning så er det NVH og overføring av blodplasma som er beste anbefalning for oss iallefall.
×