Gå til innhold
Hundesonen.no

roxie88

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,648
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1,727 Excellent

1 følger

Om roxie88

 • Rang
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.pumihavanais.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Bichon Havanais, Pumi, Border Collie
 1. Islendingen Salka (collie-blanding)

  Så nydelig
 2. Kassemetoden - hunden vil ikke opp på kassa !

  Hvis han er vant til lokking, kan du ikke bare lokke han opp på kassa de første gangene da?
 3. Valp 4mnd tisset helt plutselig på teppet sitt!

  Har han vært vant til "tissekladd" hos dere eller oppdretter? Så lenge du vasker teppet kan jeg ikke tenke meg til at du må bytte det. Hvor gammel er han?
 4. Er vel ikke så god dyrevelferd for grisene som lett blir veldig stressa. Fra animalia (https://www.animalia.no/no/animalia/aktuelt/gassbedovning/) : "Andre bedøvingsmetoder (boltpistol eller strøm) forutsetter i praksis at du skiller enkeltdyr ut i fra flokken, samt en eller annen form for fiksering; dyrene må stå rolig eller holdes fast for å sikre at bolt eller elektroder plasseres riktig. Alle husdyrene våre er flokkdyr, og liker ikke å forlate flokken på et fremmed sted. Skal man få dyr til å gå alene inn i en innretning som holder dem fast, er det derfor ofte behov for bruk av tvang, som f.eks. elektrisk drivstav."
 5. Klump/kul under poten

  Malaseb sjampo har fungert på min som får sår og slikker noe voldsomt i perioder
 6. Akkurat nå, oktober 2018

  Uff @Lillekrapyl stor klem til deg <3
 7. Akkurat nå, oktober 2018

  Hvis det er prolaps trodde jeg det var viktig med operasjon så fort som mulig? Kanskje ta en telefon til dyrlegevakta, kanskje hun trenger flere typer smertestillende eller noe sånt? Høres jo ut som hun har veldig vondt stakkars
 8. Skadelige barnesanger

  Sauene her synes det er digg å få av ulla så at det skal være grusomt å lære barn at ull kommer fra lam skjønner jeg ikke helt. Men nå er det mye jeg ikke forstår. Og trodde også først at denne artikkelen var satire.
 9. Uinteressert valp

  Pudler er vel ikke kjent for matlyst så det kan hende du må eksperimentere litt for å finne noe den virkelig liker og har lyst på Hva er det slags rase du har hatt før? Er stor forskjell på hvordan de ulike rasene er, men det er ikke uvanlig at små valper har litt selektiv hørsel
 10. Aussien Kendra

  nydelig
 11. Øyekatar/betennelse/noe annet?

  Takk for svar 🙂 Har sendt video til en venninne som er dyrlege og hun mente som dere at jeg kan skylle og se det an til i morgen. Blir han verre i løpet av dagen må jeg jo selvfølgelig ringe vakta. Er det noen som har erfaring med å skylle med kamille te? Finner det rådet både på norske og amerikanske nettsider 🙂
 12. Border collie 1 år, fikk noe magevirus på onsdag med diaré og spying (de andre to hundene hadde diaré dagen før). Torsdag har han litt øyegugg på ett øye uten at jeg tenker over det. Fredag det samme og jeg skyller med saltvann på kvelden. Lørdag er han rød i øyet og litt hoven i øyekanten/slimhinne. Kommer litt hvitt utflod, kanskje litt gulaktig. Det samme i dag. Almentilstand er helt normal. Kniper kanskje litt av og til med det øyet men nå studerer jeg han jo så inngående at jeg er ikke sikker 😋 liker ikke at det er rødt og hovent. Han klør ikke på det. Ville dere dratt til dyrlege i dag? Vi har ikke veterinær kontor i nærheten så jeg tror ikke vi får utført noen store tester der i dag. Men vi har jo dyrlege på veterinærvakta selvfølgelig (produksjonsdyr). Eller avvente til i morgen?
 13. Rottweiler eller border collie?

  Er ikke rottisen du har nå "brukende" da? 🙂 Jeg vil anbefale deg å melde deg inn i NrH og begynne å trene med den hunden du har nå. Da får du kjenne på om du synes NRH er noe for deg og du får møtt og figurert for hunder av mange forskjellige raser som kan gjøre valget ditt lettere når du skal ha ny hund det varierer litt fra lag til lag men border collie er som oftest godt representert.
 14. Førstegangs hund til familie på 4

  Hva med en labrador-tispe? Ikke fullt så stor som hannhundene, trivelige og omgjengelige hunder. Og som regel gode familiehunder
 15. Valp 16 uker alenetrening

  Det er ikke for sent, og du må prøve å slappe av selv Hvis du sitter og tenker på at nå blir det kaos når du skal gå, så utsondrer du sikkert stresshormoner allerede og da lurer valpen iallefall på hva det er som skal skje. Gå ut av døra mange mange ganger om dagen, oppfør deg helt normalt. Du er jo tryggheten hennes så det er ikke så rart hvis hun blir bekymra i starten. Kong med mat er fint, som de andre her har foreslått Og gjerne øv når hun er litt trøtt.
×