Jump to content
Hundesonen.no

Liv&Hero

Medlemmer
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Liv&Hero

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Vestfold
 • Hunderase
  Boxer/rottweiler-blanding

Recent Profile Visitors

1967 profile views
 1. Liv&Hero

  Luna & Nova

  Så flotte hunder! Nydelige begge to.
 2. Liv&Hero

  Halal kjøtt - hva syns du om det?

  Bedøvelsen går vel ut på at dyret er bevisstløst. Altså "bedøvet" med f.eks. bolt. Da er jo dyret "borte" med en gang. Dermed tømmes det for blod. Dette er standard prosedyre ved slakt av dyr.. Ved halal-slakt er det vel ønskelig at dyret er ved full bevissthet når strupen kuttes.. Og det er ikke greit spør du meg. Og det er heller ikke lov i Norge, dette står i dyrevernsloven så vidt jeg har fått med meg..
 3. Så nydelige. Drømmen er en siberian husky tispe om noen år, og disse bildene gjør jo ikke at man blir noe mindre valpesjuk for å si det sånn!
 4. Liv&Hero

  Hero - blandingshund

  Hei. Jeg har vært medlem på hundesonen ganske lenge nå, men har ikke vært så aktiv på det skriftlige. Jeg er mer en "snikleser". Hero er, i mine øyne, verdens flotteste. Han er en aktiv og glad boxer/rottweiler (m.m..) blanding. Han blir seks år i september, og har vært hos meg i fem av disse. Han hadde hatt mange hjem på få måneder i starten av livet sitt før han kom til meg da han var ni måneder. Veien frem til o dag har vært full av motbakker. Vi har hatt mye å jobbe med, og jeg som aldri hadde eid egen hund fikk noen reale utfordringer. I dag er han en voksen kar, like barnslig i lek og aktivitet, men mye enklere å leve med enn før. Vi er glade i å gå tur, og Hero er en sånn som er med der det skjer, og trives godt med det. Forhåpentligvis skal vi komme oss ut på teltturer fremover, den første overnattingen alene, kun oss to, blir neste helg. Hero er en knall god turkamerat, og trives godt på tur. :-)
 5. Liv&Hero

  Malamutene Mayah og Nuka

  For en nydelig hund Og utrolig fine turbilder!
 6. Liv&Hero

  Hvordan følger dere med på forumet?

  Jeg har lest mye her på forumet i noe som må være to år snart.. Jeg skriver ikke stort, da jeg ikke er så veldig erfaren med hund, ikke er så trygg på ting at jeg føler at jeg kan tilføye så mye på ulike tråder. Da blir det mest "jeg har erfart at..". Men jeg lærer masse av å lese trådene her inne og får mange gode tips jeg tar i bruk i mitt hundehold. Jeg trykker på "nye innlegg" og leser alt nytt..
 7. Liv&Hero

  The dark side of the equestrian world

  Et pessoabitt er i mine øyne ikke spesielt brukenes til noen ting, fordi det er et bitt med vektstang-effekt, men som mangler hakekjedet. Hva er logikken? Et pelhambitt har samme funksjonen, men her stoppes det av hakekjedet. Et pessoabitt vil jo skape et stort press over nakken til hesten, samtidig som det hever seg i munnen på hesten. Uten hakekjedet er det jo fryktelig ustabilt .Med f.eks. et pelham vil man ikke kunne "dra og dra", effekten stoppes av hakekjedet Også med pelham vil hesten få trykk over nakken, men også under haken.Det ligger stabilt, og trykket over nakken kan ikke økes mer enn hakekjedet tillater. Signalene fra tøylene blir mer presise. Meget dårlig på å forklare, og litt OT, men interessant tema
 8. Liv&Hero

  The dark side of the equestrian world

  Alt av hjelpemidler og utstyr er jo potensielt skadelig og ubehagelig for hesten. Jeg mener at man skal strebe etter å bruke så få og milde hjelpemidler som mulig. Men det betyr ikke at alle skal ri rundt på bittløst og legge pisk og sporer i søppelkassa. Jeg kan ta min hest som et eksempel, en sta og egenrådig kaldblodsvalakk på snart femten år. Han gir klare beskjeder på ting, dersom jeg har nesereimen et hakk for stramt under dressurtrening, protesterer han. Og når jeg har ridd han med hack eller sidpull har han også protestert.. Dette må vel bety at det trykket han føler på neseryggen og rundt hodet, er mer ubehagelig for ham enn når jeg rir på trinsebitt. All ridning går vel ut på å gi små signaler som hesten lystrer med en gang. Det er ihvertfall mitt mål. Det aller værste jeg ser er disse unge, fremadstormende sprangrytterne som rir ponniene sine på pessoa bitt, med pisk og sporer. Hvor blir det av grunnridningen? Dersom man må ta i bruk så sterke hjelpemidler for å kunne ri hesten sin gjennom en sprangbane, er det ikke på tide å ta et steg tilbake i treningen og ri på bakken?
 9. Liv&Hero

  Hvor mange dyr har dere? Både hund og andre dyr?

  Hos meg bor det en hund og et marsvin. Også har jeg en kaldblodshest
 10. Liv&Hero

  Ønskeliste til jul

  Hva kjøper man til kjæresten som har alt? Tenkte å legge sånn litt i underkant av tusen kroner i gaven.. Er seint ute, og sliter en del.. Hjelp?
 11. Jeg har fagbrev i hestefag, og akkurat nå går jeg påbyggningsår på videregående, for å ta generell studiekompetanse..
 12. Liv&Hero

  Vi som liker blekk!

  Så bra! Ser jo for meg at den hover en del opp mens man tatoverer.. Men da regner jeg med at det ikke blir noe problem Takk
 13. Liv&Hero

  Vi som liker blekk!

  Utrolig mye stillig Kunne tenkt meg et portrett av hunden min. På leggen kanskje? Noen som vet hva prisen blir, sånn ca.? Har litt "problem-hud", den hovner opp hvis jeg skraper meg på noe, eller klør meg.. Spesielt på ryggen.. Noen andre med sånne problemer? Tror nok drømmen om stor tatovering på ryggen går i vasken på grunn av det kanskje.
 14. Liv&Hero

  Rare komplimenter du har fått?

  Har fått et par jeg også.. På fest med noen jeg ikke hadde hadde vært på fest med på et par år: "Du har egentlig blitt ganske pen du!" Den kom flere ganger i løpet av kvelden.. Jo takk, og før var jeg..? Sjefen da jeg kom på jobb med sminke (jobbet i stall, så sminka meg ikke daglig akkurat.): "Jøss, så pen du var i dag da, hvem har du pynta deg for?" Øhh.. Tusen takk for det..
 15. Liv&Hero

  Hvilken bil har dere?

  Jeg har tidenes mest ufornuftige bil, nemlig en Opel Calibra. Den ble kjøpt før hunden, til mitt forsvar Så der sitter hunden i baksete med bilbelte på, dersom vi MÅ ut og kjøre. Ellers har kjæresten en Volvo 940 og den er super. Der er det plass til hund i bur pluss bagasje om nødvendig. Barn har jeg ikke, men det spørs nok ikke om det må bli en større bil dersom det skulle skje..
×