Jump to content
Hundesonen.no

Wednesday

Medlemmer
 • Content Count

  1158
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Wednesday last won the day on December 1 2018

Wednesday had the most liked content!

Community Reputation

9476 Excellent

4 Followers

About Wednesday

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 04/16/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Bosted
  Fredrikstad
 • Hunderase
  Basenji og saluki

Recent Profile Visitors

15114 profile views
 1. Wednesday

  Hårløs flekk i nakken

  Hmm. Han spiser RC tørrfôr. Men flekken har enda ikke endret seg, og jeg ser jeg startet denne tråden i mars. Da er det sikkert ikke så farlig, og jeg lar det bare være fram til noe eventuelt endrer seg.
 2. Wednesday

  Ønsker jeg basenji?

  Ja, Rafiki har "lang" (til basenji å være) og ganske tett pels, men røyter likevel helt minimalt Finner egentlig aldri hår etter han, utenom de 2,5 minuttene hver høst og vår Det har vært nok med en dusj og en gjennombørsting på hver "røyteperiode" på alle de tre basenjiene jeg har hatt. Rafiki kan gå løs (på utvalgte steder) og liker alle av både folk og hunder. Han er også ekstremt selvsikker og selvstendig. Men jeg hadde aldri stolt på at det gikk an å trene han til å ikke jage sau/hest/ku/annet, for jaktinstinkt er det nok av.
 3. Wednesday

  Hårløs flekk i nakken

  Nei, fant ikke ut av det. Vet tror ikke det er ringorm, hun mente det burde bli mer da. Men er fortsatt bare denne ene flekken. Så da konkluderer vi med "vet ikke", så lenge han ikke plages og den ikke blir større eller det blir flere.
 4. Jeg kjøpte denne selen til mine, men den tålte ikke salukien. Revnet i løpet av et par-tre turer og er nå helt ubrukelig.
 5. Wednesday

  Akkurat nå mars

  Jeg og! Eller vel. Nesten da. Hva er dette som du hører på da? Noe annet enn Misjonen?
 6. Wednesday

  Hårløs flekk i nakken

  Hm, det kan jo hende vaksinen har blitt satt akkurat der. Men kom pelsen tilbake på katten? For Rafiki har vært sånn ganske lenge nå.
 7. Wednesday

  Akkurat nå mars

  Det kalles dialekt... Men det ser åndssvakt ut i skriftlig form ja.
 8. Rafiki basenji har en rund hårløs flekk i nakken. Den har vært der en stund, og ikke forandret seg. Han virker ellers å være i farta, så jeg har ikke vært hos veterinær. Hva kan det være?
 9. Wednesday

  Hvordan var valpetida med hunden din?

  Rafiki var helt fryktelig å ha i hus som valp. Det var helt grusomt Han ble husren veldig raskt og over natta, men ellers var han ikke lik forrige basenji i det hele tatt (forrige var bare snill). Han enten bet eller sov, det var ingen mellomting. En gang jeg satt helt stille i sofaen og snakket med besøk, kom han flyvende gjennom lufta og traff meg i øret med tenna. Øret mitt ble litt kløyvd og jeg blødde litt i flere dager Det ene barnet har to arr i ansiktet Han har skikket seg godt, og blitt en fin og stødig hund da Selv om han fortsatt går amok og tygger på flest mulig leker om han ved et uhell får tilgang på barnerommet. Fyller straks to år Flipp saluki har aldri tygget på verken folk eller ting, bare snill og god. Men vi har slitt veldig med renslighet. Nå har han nettopp fylt ett år og har fortsatt noen få uhell, men det er jo helt klart framgang heldigvis
 10. Wednesday

  Akkurat nå mars

  Pfft, sprettball... Jeg kunne hatt mange basenjier, de er så enkle så Jeg blir helt gal av den jeg har, men den er jo kul også
 11. Wednesday

  Crap—lista. Filmene som du aldri skulle sett...

  King Kong. Ufattelig at jeg brukte hele tre timer av livet mitt på å se den. Boondock saints 2... Så 10 minutter av den. Slo den av og hev dvden i søpla.
 12. Nei! Kunne tenkt meg å bo et sted hvor det ALDRI var vinter
 13. Jeg ville ha saluki hovedsakelig basert på utseende da... Så det er åpenbart viktig for meg Jeg synes også basenjien er umåtelig vakker, og det fins sikkert raser som hadde passet godt inn hos oss, men som jeg velger bort kun fordi jeg ikke liker utseendet
 14. Jeg er så overfladisk at jeg syns feiltegnede basenjier er mindre pene enn de korrekt tegnede Jeg liker alle de godkjente fargene, men syns det skurrer for mye med ikke-godkjente farger Hos andre raser syns jeg av og til "feil" farge er pent da. Som pudler med to farger f.eks. Hos saluki er vel de fleste farger og kombinasjoner godtatt, men da jeg skulle kjøpe saluki selv var jeg veldig glad for at det ikke kom noen prikkete i kullet jeg skulle ha fra I stedet kom den fargen jeg liker aller best på saluki, og det var rød! Neser skal være svarte, og øyne skal være så mørke som mulig
 15. Wednesday

  Pass av to basenjijenter 21-25 mars

  Om de går fint sammen med guttene her, er det jo ikke noe stress
×