Jump to content
Hundesonen.no

Rocket

Medlemmer
 • Content Count

  3148
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Rocket

 1. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Nytt år ny tråd! Og i år er det ENDELIG min tur til å ordentlig delta! Vel, hun er vel streng tatt født i fjor, men close enough. Flere som venter på valper?
 2. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Tusen takk! 😍
 3. Rocket

  Akkurat nå februar

  Ja, spesielt i sandnes ser det ut som. Jeg bor rett ved en populær tursti, ikke så langt fra hundeskogen så jeg er litt nervøs. Er en med et par store hunder som omtrent slipper dem inn på terrassen når han går forbi. 🥴
 4. Rocket

  Akkurat nå februar

  Så det der... jeg fatter det ikke... nå bor jeg med en mynde så vi er ekstra forsiktige.
 5. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Så fine de er!! 😍 Ja virkelig!! Har laget insta til henne og blir vel mest aktiv der kjenner jeg meg selv best. (@ team.breaking.limits ) 😂 Hun skal få tråd her også da. Har vært å hentet frøkna idag! Var veldig koselig å endelig få møte Lill også! Føler jo liksom jeg kjenner så mange herifra, men har jo egentlig nesten ikke møtt noen! Vi skal overnatte i Grimstad før vi tar siste strekket hjem i morgen, men det har gått strålende. Hatt et par tisse/besjepauser. Blir kjappe da, for det er så kaldt. Men hun er kjempeflink! Ellers har hun stort sett sovet, Lill har gjort en god jobb med å slite henne ut for meg i dag morges. 😂 Jeg er allerede håpløst forelsket i lille Limit. ❤
 6. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Så spennende!!! Du må lage valpetråder her inne så vi kan få se masse søte valpebilder!! Speaking of! Lill har tatt bilder idag, og seee så fin Limit er! ❤️ Jeg er heeelt objektiv, jeg lover! https://www.instagram.com/p/CKhhvY5hcd6/?utm_source=ig_web_copy_link EDIT: finner ikke ut hvordan jeg får insta innebygget i innlegget lenger.
 7. Rocket

  Oppdretter sheltie vestlandet

  @Ganzie kan kanskje peke deg i retning noen hvis hun fremdeles er aktiv her inne? Hvis ikke så finner du henne på instagram bl.a under Stinas Hundemoro
 8. Rocket

  Akkurat nå - januar

  Det lurte jeg også på når Rocky ble 8.
 9. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Ja det forstår jeg godt!! Jeg hadde egentlig lyst å få til en tur ved 6 uker selv, men så skal jeg plutselig overta leilighet og flytte akkurat den helgen der! Så da utgikk det. Lang reisevei her også, Sandnes til Flisa. Og har ikke lappen selv enda, så må enten ta fly/tog eller få noen andre til å kjøre. Og i disse korona tider så frister ikke de to første noe særlig. 👀 Men det er alt verdt det når man sitter der med valpen sin endelig!
 10. Rocket

  Akkurat nå - januar

  Lykke til! Ja det er virkelig med livet som innsats noen steder hvis man ikke har brodder 😂 Gikk på rygg på vei til bussen igår. Gikk heldigvis bra da, var godt polstret i vinterjakke og slo ikke hodet. Ei venninne av søstera mi gikk det værre med, trodde ikke hun trengte brodder rett utafor huset sitt og det endte med brudd i ankelen. Så det sto i avisen at bare i går var det nesten 60 beinbrudd sykehuset fikk inn! På en "vanlig" dag er det kanskje 20.
 11. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Ah, ja skjønner det! Og helt sant! Blir gøy å se hvordan de utvikler seg fremover da!!! Nesten værre å vente etter de er født synes jeg, for de er så himla søte! ❤️
 12. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Spennende!!!! For en søt gjeng!! ❤️ Har du noen preferanser på farge eller er det tegninger som er viktigest sånn rent utseendemessig for deg? Springere er så himla søte!!! Også så deilige myke ører. 😍
 13. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Åh det er så spennende!!!
 14. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Du må oppdatere oss når de kommer!
 15. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Spennende!!!!! Krysser fingrer for at det dukker opp ei tispe til deg!
 16. Rocket

  Valpeskolen

  Ikke fått sett det enda, men det er på planen! 😁
 17. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Krysser fingrer for det jeg også! Så altfor, altfor sakte! Har vært 3 år uten hund nå og det har føltes ut som en evighet!! Det skal jeg gjøre! Kameraet kommer til å gå varmt når jeg får henne hjem! Hobbyhund og potet! Så lenge koronaen tillater det så blir det noen utstillinger i hvert fall! Dit jeg flytter så har jeg endeløse grusveier omtrent rett utenfor døra, så blir nok å kjøpe kickbike når hun blir eldre! Jeg driver også egentlig med hest (har ikke egen, men får låne av kjente) så hun skal også få bli med på rideturer når innkallingen etc er på plass. Jeg syns også det er veldig gøy å trene hund, så blir nok å prøve oss på lydighet/rally etterhvert. Og ikke minst så blir nok noe spor/ettersøk som hjernetrim, og så har jeg lyst å delta på smeller/nosework kurs! Og så er vil vel en gjeng som håper på å få til et Tore Lislevand kurs, ble dessverre avlyst ifjor da han fikk sjangs å bli med på MH (Tror jeg) med hunden sin akkurat den helga vi egentlig skulle dit, var ikke akkurat flust av dem i fjor sånn jeg forsto det, så forstår godt han prioriterte den!
 18. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Plutselig en dag så er det din tur! Jeg har ventet noen år på at omstendighetene skulle passe med ny hund, og endelig gikk det i boks!
 19. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Haha ja ikke sant! xD Pus er bare herlig! Nå er det offisielt da, selvom vi har sett at det går i den retning tidligere så tok Lill et valg nå. Og tric tispen blir min!
 20. Rocket

  Akkurat nå - januar

  Tusen takk dere!! Ja, omtrent så perfekt som det går! Det er i Rogaland ja, mer spesifikt Sandnes kommune. Forholdsvis dyrt med mindre du ser litt mer i utkantstrøk som forsand, høle etc. Og ja, enig, et slikt prisfall svir! Vi solgte selv med tap tidligere i år i Volda, men heldigvis ikke så mye.
 21. Rocket

  Mål 2021

  Kan endelig bli med her igjen også! Limit 1. Overleve valpe og unghundtiden. 2. Valpekurs 3. Spor eller Smeller/Nosework kurs? 4. Lydighets/Grunnkurs kanskje? 5. Trene jevnlig med venner/lokale klubben. 6. Gå masse fine turer og kose oss sammen! Meg selv 1. Flytte uten å slite meg helt ut. 2. Ikke få korona! 3. Ta lappen. 4. Gå litt ned i vekt/trene jevnlig.
 22. Rocket

  Valpegjengen 2021

  Vet ikke om dette funker, men Lill la ut video av gjengen i kveld på kennel siden! https://fb.watch/30EwAi4GHG/
 23. Rocket

  Akkurat nå - januar

  Krysser fingrer for at du får jobben! JEG HAR KJØPT LEILIGHET!!! WOOOO! Selger ga seg endelig på pris!!! Forstår at det er noe dritt når du har kjøpt på topp og selger når markedet er dårlig, men for meg var det bra! Flere enheter som var like i størrelse i samme bygg som har gått for 2,3 og ned til 2.150.000,- Da er det ikke så ille og selge for 2,3 tenker jeg. Selvom selger selv kjøpte den for 2.790.000,- (antageligvis i 2012? ferdigstilt i 2014) 2,3 var absolutt max jeg kunne gi forøvrig. Ikke fordi jeg er gnien jeg ikke bydde mer. Priantydning var 2.390.000,- Bydde første gang i desember, jeg var på visning nummer 2 eller 3 tror jeg. De som hadde kikket på den før valgte å kjøpe de som var til salgs i 2 og 3 etasje istedenfor. Og de som var på privatvisning nå i januar bydde ikke så da valgte hun å selge til meg. Virkelig ikke værst med 2 soverom og PR: 63 m², BA: 68 m² her i området til den prisen!! Signerte skjøtet i går og overtar den 29.jan. Blir deilig å få flyttet inn før jeg henter Limit i februar! Så får pus finne roen litt og bli bedre vant til å bo med hund igjen også. (Ei venninne skal leie gjesterommet mitt frem til sommeren, så hun og whippeten flytter inn samtidig som meg) Har ikke egen hage da, men er i 1 etasje og jeg har en bitteliten platting og gressområde utenfor der, kommer til å søke om å få sette opp hekk/gjerde. Worst case så får jeg midlertidig bruke kompostgjerder og utvide utpå gresset fra plattingen når jeg aktivt lufter løs valp der. Går tursti rett forbi 10 meter ifra, og stoler ikke på at jeg har 100% innkalling med gang akkurat. Bor midt i smørøyet for turer da! "Hundeskogen" ligger 15min rusling ifra, det samme er et vann med tursti rundt hele, og 2 skoger med oppgrusede stier i ca samme gåavstand! Bruker jeg en liten halvtime ekstra så kan jeg rusle bort til et 3 skogsområde! Rimelig sikker på at jeg kan gå til den ene hundeklubben også om jeg ønsker det når Limit er eldre, må bare utforske litt alternative stier eventuelt så det ikke blir så mye langs trafikkert vei. Åh jeg gleder meg enormt!
 24. Jeg pleide gi seloljen fra v&h til Rocky back in the day da den var desidert best på pris for meg. (Fikk 5 liter til innkjøpspris, og helte over på 0,5l flasker og frøs ned) men jeg finner den ikke på nett lenger? Regner med den gjerne er ute av produksjon. Så da lurer jeg på hva dere soniser anbefaler nå til dags. 😊
 25. Har hørt om hunder som reagerer på nylon ja, da kan du prøve skinn. Du kan jo også prøve å vaske selen du har først? Kan hende det er noe rester fra produksjonen som han reagerer på?
×