Jump to content
Hundesonen.no

laikamor

Medlemmer
 • Content Count

  1291
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by laikamor

 1. laikamor

  Akkurat nå februar

  Er så lei av å få mail som ikke er ment til meg nå! Er ei som har nesten lik mail som meg som hele tiden oppgir min mail. Så da får jeg masse ordrebekreftelser, fakturaer, fotballmail osv. Har tatt kontakt med avsender før, som sier de har gitt kontakt videre. Men jeg fortsetter å få mail. Nå fant jeg det jeg tror er riktig mail direkte til henne, så har sendt en mail og informert, og bedt henne dobbeltsjekke mailen hun oppgir. Håper det hjelper, så jeg slipper å få full innboks av andres mailer.
 2. laikamor

  Akkurat nå februar

  Hjemme fra jobb idag. Fikk dose 2 med corona-vaksine igår. Våknet opp med feberfølelse, hodepine og var ekstremt svimmel. Begynner endelig å føle meg normal i kroppen nå, så da håper jeg at jeg er fit for fight i morgen 🙂
 3. laikamor

  Akkurat nå - januar

  Mulig. Sjekket inni munnen, men kunne ikke se noe nå. Satser på det er noe ufarlig 👍
 4. laikamor

  Akkurat nå - januar

  Hmm... Oppdaget en god del blod på ene sofaputa. Det var der ikke i går, så Gira må ha blødd i natt eller i dag. Har gått over hele henne, men jeg fant ikke noe sår eller noe. Men på ene skuldra og nedover frambeinet var det ganske mye størknet blod i pelsen. Men ikke tegn til noe sår. Forstår ikke hvor det kommer fra!
 5. laikamor

  Jobb og hund

  Her er Gira hos foreldrene mine når jeg er på jobb, hvis ikke samboeren min er hjemme. Han jobber ofte borte, eller evt lange dager. Foreldrene mine jobber også, men mamma jobber bare 50%, og de dagene hun jobber fullt så starter de tidlig, og kommer da hjem tidlig. Dvs at Gira de dagene blir alene i ca 7 timer. Hadde hun skulle vært hjemme hadde det fort blitt 9 timer. Har litt reisevei. I tillegg har foreldrene mine en hund, så de får litt selskap i hverandre. Det største problemet for Gira sin del er at hun må ut på do etterhvert. Hun drikker mye pga medisiner, og dette må jo ut igjen. Pleier å gå fint de 7 timene, men somregel ikke så mye mer enn det. Med neste hund har jeg planer om å lage til et eget hunderom med hundegård. Da tenker jeg hunden(e) kan være der mens vi er på jobb, så lenge jeg får de til å trives der. Ser også for meg å ha to hunder, slik at de får selskap av hverandre. Så lenge de får komme seg ut på do, så vil jeg ha bedre samvittighet om de må være alene et par timer ekstra. Også vil de da få tur og oppmerksomhet og selskap resten av dagen. Jeg mener hunder generelt fint bør klare å være alene en arbeidsdag, men da må man også bruke tiden etter arbeid på hunden. Gå en god tur, litt mentaltrening osv.
 6. laikamor

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Kanskje jeg skal parre Gira med en puddel? Hadde jo vært koselig med noen valper, også kan man tjene litt penger i tillegg. Hun har jo litt diverse helseproblemer, men det vil vel ikke valpene arve noe av hvis jeg parrer med en puddel 😀 Fin løsning om man ønsker valper etter hunden sin, men egentlig har en hund som ikke egner seg for avl. Også tjener man godt i tillegg!
 7. laikamor

  Akkurat nå - januar

  Må skaffe noen potesokker til Gira. Er hardpakket is med kram skaresnø oppå, så i går begynte hun å halte på tur. Kunne ikke se noe tydelig sår, men vi snudde og gikk hjem igjen. Skal innom felleskjøpet etter jobb og se om de har inne sokker, men ifølge nettsiden har de ikke på lager.
 8. laikamor

  Akkurat nå - januar

  Gratulerer 😀
 9. laikamor

  Akkurat nå - januar

  Ja, jeg håper dette ikke er noe hun skal bli plaget med. Har foreløpig bare sett det an, merker ikke noe forskjell enda. Hun halter ikke, og slikker ikke unormalt mye på potene. Takk 🙂 Her er det jobbehelg. Bilen ville ikke starte etter jobb i går, så den måtte jeg la stå, og bli hentet og kjørt til jobb i dag. Skal prøve å starte den etter jobb idag. Hvis den ikke starter så må jeg nok overnatte hos foreldrene mine for å komme meg på jobb i morgen. Og om den starter så spørs det om jeg tør å ta sjansen på å kjøre hjem med den likevel. Så det blir nok å overnatte hos de uansett. Tør ikke ta sjansen på at den plutselig stopper på e39, eller at jeg ikke kommer meg på jobb i morgen.
 10. laikamor

  Akkurat nå - januar

  Oppdaget en rød klump mellom tærne på Gira. Ligner på furunkulose, såvidt jeg kan se. Virker ikke å være plaget av det, regner med at det har en sammenheng med allergien. En av få ting vi ikke har vært borti enda, føles det som. Hun får jo alt, stakkars.
 11. laikamor

  Akkurat nå - desember

  Kjenner meg veldig igjen. Jeg synes det er innafor. Tenker SMS må være greit, for oss konfliktsky er det gjerne lettere enn å oppsøke de face to face. Sliter selv med en nabo (eller mest naboens sønn) som begynner å skru bil gjerne fra kl 23 og utover. Med full musikk og bråk, og rusing av bilmotor, rett utenfor vinduet vårt. Vi har ikke tatt kontakt enda, er for konfliktsky. Så da ligger vi og irriterer oss hver kveld det er bråk, og angrer på at vi ikke har sendt en melding om det. Burde bare få gjort det.
 12. laikamor

  Akkurat nå - desember

  Da er den bestilt 😀 Ja, det blir kjekt. Har lånt mamma sin gamle en stund nå, men blir greit med en egen!
 13. laikamor

  Akkurat nå - desember

  Det er sant. Tror bare jeg bestiller! 😀
 14. laikamor

  Akkurat nå - desember

  Har fått penger i gave for å kjøpe meg symaskin. Tenkte å ta en runde i fysiske butikker iløpet av januar for å se. Tror egentlig jeg har bestemt meg for hvilken jeg vil ha. Oppdaget idag et godt tilbud på denne maskinen, men den må isåfall bestilles på nett. Hva tenker dere om å få tilsendt såpass dyre varer i posten? Er snakk om over 8000kr, så er jo veldig redd for eventuelle skader under frakt. Noe å tenke på, eller bare å kjøre på og bestille?
 15. laikamor

  Akkurat nå - desember

  Har vakt ikveld og i natt, også er det langhelg etterpå 😀 Bestilte noe jerseystoff for en uke siden, som jeg er så utålmodig på at skal komme.. Tenkte å prøve meg på å sy noen barneklær, og da hadde det vært fint om det kom før helga. Men posten bruker jo forståelig nok litt lengre tid nå etter black friday/week og før jul. Pakken er forventet på mandag står det i appen, men jeg krysser fingrene for å få den i morgen.
 16. laikamor

  Akkurat nå - november

  Ville dratt, så lenge hun er inneforstått med risikoen. Men holde avstand der det er mulig, og være ekstra nøye med håndhygiene og vask av kontaktpunkter hjemme.
 17. laikamor

  Akkurat nå - november

  Bruker dere munnbind når dere handler? Jeg gjør ikke, og ser ganske få som går med munnbind her omkring. Dvs. de siste par ukene har det vært smitteutbrudd i noen nabokommuner, og da har jeg sett litt mer til munnbind. Jeg holder avstand, og spirer meg både før og etter handling. Er satt opp pleksiglass ved kassene. I går var jeg til en av nabokommunene som har smitteutbrudd nå. Nærmeste dyrebutikk ligger der, så jeg måtte der for å kjøpe hundemat. Da brukte jeg munnbind. Holder likevel avstand og spriter hendene ofte uansett. På jobb går vi med munnbind hele dagen. Og pasienter fra visse områder nå ha på munnbind. Det er utrolig tungt å gå med hele dagen, så jeg foretrekker å handle når det går greit å holde god avstand. Så slipper jeg mer munnbind bruk enn nødvendig.
 18. laikamor

  Akkurat nå - november

  Ser ofte på oppussingssider på facebook at folk lager hundebur i f.eks tv-benken. Er det bare meg som reagerer på den bittelille plassen hundene vil få i et sånt type bur? Synes alltid kommentarene er hyggelige, og folk ønsker å lage det samme selv. Jeg tenker stakkars hunder...
 19. laikamor

  Akkurat nå - november

  Satser på det ordner seg. Har funnet dato og sum, så skal høre med butikken. Håper vi kan få en ny lås. Kjipt å betale så mye penger for en lås, også funker den bare når den selv vil. Takk for alle svar, hadde ikke tenkt på kontoutskrift selv 🙂
 20. laikamor

  Akkurat nå - november

  Finner ikke noe på mine sider, nei. Husker ikke nøyaktig når vi kjøpte den, men det var en av de siste månedene i fjor. Men den ble kjøpt på coop obs, og jeg vet vi handlet andre ting også den dagen.. Men kan alltids finne ut når det var, siden vi ikke handler der så ofte. Har sendt dem mail hvertfall. Den står i døra nå, og vi har ikke annen lås, så kan ikke bare ta den med dit heller dessverre.. Brukte ikke coop pay, og finner som sagt ikke noe på mine sider. Skal prøve å finne kontoutskrift hvertfall. Kjøpte andre ting på samme kvittering, men da vet vi hvertfall dato for når det ble kjøpt. Så får vi se hva coop svarer.
 21. laikamor

  Akkurat nå - november

  Har en Yale doorman som ikke fungerer som den skal. Har fått bekreftet fra tale at det mest sannsynlig er noe feil med selve låsen, og beskjed om å ta kontakt med forhandler. Dessverre finner jeg ikke kvitteringen (som jeg var ganske sikker på at vi passet på)... Har sendt mail til coop der vi kjøpte den. Tviler egentlig på at vi kommer noen vei uten kvittering, men. Hva tror dere? Vet ikke om den blir lagret elektronisk på noe vis når man er medlem?
 22. laikamor

  Akkurat nå - november

  Merker ikke så stor forskjell her heller. Jeg jobber på sykehus. Der er det ganske mye ekstra arbeid innimellom, men jeg er kjempeglad for at jeg kan jobbe! Treffer familien, men er vanligvis ikke så veldig sosial utover dette. Eneste er hundetreninger som avlyses jevnt og trutt pga smittesituasjon. Gubben jobber også som vanlig. Han er maskinfører. Foreløpig har det vært veldig lite smitte i området her, men de siste ukene har det vært ganske mye i nabokommunene.
 23. laikamor

  Akkurat nå - november

  Holder på med renovering av stue. Har holdt på en stund, og det går veldig sakte fremover. Likevel har jeg nå begynt å vurdere om jeg skal male badet 😂 Det skal totalrenovert det også, men det blir nok hvertfall et par år til, må spare litt først. Det er litt panel, som sammen med taket allerede er malt hvitt. Resten er sånn gammal våtromstapet. Lyseblå med noe mønster. Og gulvet er gult belegg. Men kjenner jeg er veldig usikker på hvordan resultatet evt ville blitt. Og inni dusjen regner jeg med det ikke er vits å male.. Der er det noen plater på veggen, og det samme gule gulvbelegg. Men det er avdelt med dusjdøren da, så det er jo et naturlig skille der. Men det blir kanskje veldig rart å male alt utenfor det. Aner ikke hvilke farger jeg ville valgt heller.. Synes det er fint med litt farge, og ikke bare hvitt og grått.
 24. laikamor

  Akkurat nå - november

  Da har vi endelig fått juleturnusen. Jeg skal jobbe 24.desember, men jeg jobber bare til kl 16. Så da får jeg hvertfall vært med på selve julekvelden med familien 🙂 Begynner å bli noen år siden jeg var med på tradisjonene på dagen nå, med nissen på låven og grøtspising hos bestemor. Men det blir vel sikkert ikke det samme i år det heller uansett, med tanke på covid... Ikke helt heldig å stue en haug med folk sammen i trange låver og leiligheter da. Gira har vært fin i pelsen i hele sommer. Men når vinterpelsen kommer så ser den ikke ut. Da får hun bare flekker her og der (ganske store også), flasser mer og pelsen er generelt tynn. Ikke noe som plager henne, sånn foruten at hun er frysepinn og hater genser. Men hun ser jo ikke spesielt pen ut.
 25. laikamor

  Akkurat nå - november

  Grått og vått her også. Blir ikke tur i dag, og det virker det som Gira er glad for. Må tvinge henne ut for å gå på do, for hun snur i døra når hun skjønner at det regner 😂 Så da blir vi inne idag, siden ikke jeg heller har veldig lyst og ut i dette været. Har heller bakt kanel i svingene 😍 Siste dag av ferien min idag. Så da er årets ferie brukt opp. Starter med kveld og natt i morgen.
×