laikamor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,196
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

6 følgere

Om laikamor

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 06/13/1994

Contact Methods

 • MSN
  monka_94@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Eikangervåg
 • Hunderase
  Boxer

Nylige profilbesøk

9,264 profilvisninger
 1. Yess, da fikk jeg også mail om sending på vei Nå sitter jeg på kafé og venter på mamma, mens hun er på bading. Er med bort for å se om jeg kunne finne meg en jakke. Var på handletur til Kristiansand onsdag, men fant ingen der. Ikke funnet noen her heller, men mangler en butikk som vi skal innom etterpå. Ikke funnet noe i Flekkefjord. De hadde en som var fin og som passet, men de var utsolgt i andre farger enn grønn. Ikke barebare når man må ha store størrelser, og er litt kresen på hva man vil ha. Ser etter type bomberjakke tror jeg, helst sort, evt mørk blå eller en gråfarge. En som kan brukes når jeg skal være litt finere i tøyet (type spise middag ute, gå på kino osv, så ikke stivpyntet). Jeg har bare en mørkerød fleecejakke jeg bruker, men den er ikke pen Så da fikk jeg tilslutt julegave av gubben: penger til jakke. Synes denne ser pen ut, men de har den ikke noen plass https://www.kappahl.com/nn-NO/dame/overdelar/xlnt-bomberjakke/311241/.
 2. Kanskje det er håp for meg også enda da? Ikke hørt noe, da, men kanskje iløpet av dagen?
 3. Ikke mange boxere her. Har møtt en hvit noen få ganger, men tror jeg er et par år siden nå. Så er det en som trener i hundeklubben, også vet jeg om en til utenom det. Men ingen i de områdene vi vanligvis går tur, så jeg møter så og si aldri boxer på tur.
 4. Han fikk ormekur da vi hentet han i februar. Får nok gjerne dra innom veterinæren, da. Blir jo litt bekymret for han. Han drikker heldigvis bra i det minste!
 5. De fleste hunder ønsker og trenger gjerne en del tur, og å belage seg på en hund som trives best i sofaen er nok litt risky. Isåfall er det nok gjerne lurt å gå for en omplasseringshund som ikke trives på langturer eller noe. Men generelt sett; skal man ha hund må man være forberedt på å ut på tur. Mange meninger rundtom, men jeg personlig synes alle hunder fortjener minst 1time tur i hverdagene. Om det blir en gang av og til uten annet enn lufteturer går somregel fint, da. Og med tanke på makspris: husk at det kun er en engangssum. Det som koster er å eie hunden. Da med tanke på nødvendig utstyr, hundemat, veterinærutgifter, forsikring osv. Et annet tips: begynn å gå turer nå, før du skaffer deg hund. Så ser du om det er realistisk at du vil gå på tur med hunden hver dag. Ikke belag deg på at du nødvendigvis kommer til å gå mye tur bare fordi du har fått hund i hus. Du bør jo trives på tur selv også
 6. Kåre har fremdeles veldig bløt avføring.. Normal allmenntilstand, men jeg begynner jeg å tenke på om vi burde sjekke opp i det hos veterinær uansett? Vært slik i 9 dager nå. Har gitt zoolac, men ikke merket noe bedring der. Lurer på å kjøpe et fôr som er beregnet for sensitive mager, og teste ut det. Har dere noe formening? Kan jeg bare slappe av så lenge han har normal allmenntilstand og både spiser og drikker normalt?
 7. Hva kan du tilby en hund? Lettere å anbefale om du sier noe om hvordan en hverdag med hund vil se ut, med tanke på tur og trening Hvilken størrelse ser du for deg? Hva tenker du om pelsstell?
 8. Vært på litt lengre tur idag. Hadde beregnet å bruke rundt 1,5 time. Men så ville hun som var med oss gjerne gå en annen vei ned igjen enn der vi var tenkt. Så da var vi ute i 3-3,5time Bratt, gjenngrodd og gjørmete var det også der vi gikk ned, så det er ikke en tur vi gjentar! Resulterte i gnagsår under foten og greier, i tillegg til det jeg allerede hadde på hælen. Men sånn utenom at nedturen var mindre grei, så var turen opp veldig fin Puster og peser, så jeg kjenner det skal bli godt å få gått litt turer i sommer og forhåpentligvis få litt bedre kondis Nå er det natta. Har visst noen timer jobb i morgen tidlig. Håper jeg husker å stå opp Pleier å ringe gubben i 6-tiden for å vekke han (like mye for min del, synes det er koselig å snakke litt før han går på jobb). Så jeg ba han minne meg på at jeg også skal stå opp Jeg er jo ferdig med skolen og er i skikkelig feriemodus
 9. Jeg kan ta lørdag uke 26
 10. Nei, jeg trodde ikke heller man trengte resept på det. Fant jo canicur tyggetabletter på nettsiden, og der sto det ingenting om resept for å bestille.
 11. Fikk tak i zoolac, så vi prøver det. Ikke så veldig bekymret, for han virker helt fin. Ikke sånn at han plutselig får hastverk med å komme på do eller noe heller. Største problemet er at det er så flytende at han lett får det på potene og drar med seg bæsj rundt om. Ikke så deilig Sikkert ikke så behagelig for han heller. Så vi prøver zoolac, og håper det bedrer seg Hun på apoteket mente forresten at canicur var reseptbelagt. Trodde man kunne kjøpe det uten resept?
 12. Takk, skal se om jeg får tak i det idag! Pleier de ha det på vanlig apotek? Tror han er bedre i magen, da, men han får fremdeles bare kylling. Tenker å gi litt vanlig mat igjen i kveld. Hvis han blir dårlig igjen så prøver vi zoolac/canicur. Edit: jeg sjekket apotek1 sin nettside. Der er det kun canicur som ligger inne. Hvordan er det å gi slike tyggetabletter? Kan de knuses og blandes inn i annen mat?
 13. Da var gubben på vei hjemover igjen, mens jeg er igjen hos mine foreldre. 1måned til han har ferie og kommer nedover igjen. Hatt en fin langhelg sammen, men alltid like kjipt når han må reise. Veldig takknemlig for at han tok seg et par dager fri (feriedager) for å kunne være her litt på bursdagen min! Noen år siden sist faktisk, for de siste årene har jeg vært i Sverige på denne tiden Nå skal vi straks ut på skogstur med hundene. Fint vær idag, faktisk, så det er vel litt lettere å komme seg ut døra idag!
 14. Noen her med erfaring med diaré hos katt? Etter Kåre kom ned hit på lørdag har han hatt veldig bløt avføring, og gått på do oftere enn normalt. Normal allmenntilstand, og han både spiser og drikker som normalt. Jeg har vært inne på tanken om det kan være pga stress, siden han er av den redde typen, og sikkert er litt stresset på en ny plass med nye folk og dyr osv. Har kokt kyllingfilet nå, så han får små porsjoner av dette med jevne mellomrom, og ikke noe annet. Håper det hjelper. Evt andre tips hvis ikke det hjelper? Om han har vært slik i magen lenge vet vi dessverre ikke, da han visst har vært ute på do hjemme, så gubben har ikke observert noe unormalt der.
 15. Jeg kan sikkert ta en dag også Sikkert ikke så mye som skjer, da.