Jump to content
Hundesonen.no

laikamor

Medlemmer
 • Content Count

  1257
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

laikamor last won the day on May 23

laikamor had the most liked content!

Community Reputation

3324 Excellent

6 Followers

About laikamor

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 06/13/1994

Contact Methods

 • MSN
  monka_94@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Flekkefjord
 • Hunderase
  Boxer

Recent Profile Visitors

10858 profile views
 1. laikamor

  Akkurat nå juni

  På vei hjem fra noen dager i Sverige. Vi er 5stk, og vi har vært to dager på Gekås, Ullared. Vi har en Volvo Stasjonsvogn og en kangoo varebil, og begge bilene er stappfulle 😂 Må få gubben til å møte oss der vi skal skille lag, sånn at meg og mamma får med alle tingene. Har ikke plass til alt i volvoen min 😂 Blir gøy å rydde ut alt da. Har kjøpt masse gøy til huset, blant annet en fin lampe.
 2. laikamor

  Akkurat nå mai

  Puh, det tar tid å male. Hatt noen lange dager nå. To rom som skulle males, men nå nærmer jeg meg ferdig. Mangler lister rundt vindu og dør, men etter det er jeg ferdig. Tenker jeg tar et strøk nå før jeg drar hjem og siste imorgen. Malt i 5 timer idag, for så å klippe plenen i 3timer. Man kjeder seg hvertfall ikke når man har oppussingsobjekt med stor hage!
 3. laikamor

  Interiør og oppussing

  Vi tenkte vi skulle se på b-varer til badet. Spesielt baderomsplater til veggene. Vet at de selger ut feilvarer ganske rimelig, og er man heldig kan man finne noe man liker som man ikke ser hva som er feil med. F.eks litt feil farge osv. Usikker hvor de selger sånt andre steder da, men vet at de har i Lyngdal her (tror det er monter som selger). Regner med man kan finne det andre steder også.
 4. laikamor

  Interiør og oppussing

  Så og si ferdig med rivingen. Mangler å rive bæreveggen mellom kjøkken og spisestue. Må bestille en stålbjelke som skal i taket der, også må vi ha litt hjelp. Men håper å få ordnet det iløpet av neste helg. Gubben er på reisejobb, så han er borte i en uke til. Så jeg får ikke gjort så veldig mye alene. Men jeg skal male soverom og klesrom i helgen, da. Ble ikke kalkmaling, vi gikk heller for en litt rimeligere, matt maling Har kjøpt inn gulv til kjøkkenet også. Kjekt når vi får litt sånne ting på plass.
 5. laikamor

  Interiør og oppussing

  Ja, er nok mange som er skeptiske til å ha alt så mørkt. Jeg tenker at det er perfekt at soverommet er mørkt. Ser for meg at det er lett å sovne i, og behagelig å våkne i. Også blir det heller lysere i oppholdsrommet Nå har vi fått revet en del. Fått tilbake normal takhøyde i spisestue, og veggen inn til kjøkken er åpnet opp. Legger ved et bilde av hvordan det ser ut nå Onsdag skal vi på IKEA og tegne kjøkken. Det blir spennende.
 6. laikamor

  Interiør og oppussing

  Har tenkt samme tanken selv. Er st. Pauls blue jeg ønsker meg også. Så det blir nok kanskje hele rommet i den fargen. Takk for tips.
 7. laikamor

  Interiør og oppussing

  Da har vi endelig overtatt huset, og startet med litt riving. Tenkte jeg kunne legge inn før-bilder av kjøkken og spisestue her, så oppdaterer jeg med bilder når det er ferdig! Disse to rommene skal altså bli til ett stort rom, veggen mellom skal rives. Blir en drager i taket pga det er en bærevegg. Legger også ved et bilde av soverommet. Ikke det beste bildet, men man ser hvertfall litt. Har tenkt å male det i en mørk blåfarge. Men så er jeg litt usikker om skråtak et bør males i samme, eller om det bør være hvitt. Hva tenker dere?
 8. laikamor

  Akkurat nå april

  Klar for rallylydighetskurs! Dessverre regner det, selv om det igår ikke var meldt noe nedbør. Idag har de endret værmeldingen da, og det ser ut som det kan komme en del regn. Litt kjipt å være ute hele dagen i mye regn, spesielt siden Gira ikke funker i regn. Kan verken sitte eller ligge på en våt bakke. Så dette kan bli spennende! 😂 Lærer nok uansett masse 🙂
 9. laikamor

  Akkurat nå april

  Endelig fikk vi time hos dyrlege for å sjekke øyet til Gira. Fikk bare noen øyedråper en stund før påske, med beskjed om å ta kontakt igjen om det ikke ble bedre. Ble ikke bedre, men da hadde dyrlegen påskeferie. Ringte dyrlegen i nabokommunen som sa vi bare skulle fortsette med øyedråpene til min dyrlege var tilbake igjen. Så mamma tok henne med seg ned idag. Hun hadde et sår på øyet. Og om jeg forsto det riktig veldig mye av det tredje øyelokket (det meste han hadde sett noengang). Dette ble visst nesten som borrelås på såret, så det er nok derfor det ikke har grodd. Kortison har kanskje også noe og si? Hun ble hvertfall dopet ned og han har fjernet en del av det øyelokket. Så nå skal vi dryppe med øyedråper i en uke. Om det ikke er bra da så må vi til øyespesialist, siden dette er utenfor min veterinær sitt kompetanseområde. Krysser fingrene for det beste! Tror ikke jeg vil utsette henne for en evt stor operasjon hvertfall, om det er alternativet. Hun begynner jo å få en del plager nå. Allergien og hjertet. Holdes ok i sjakk med medisiner, men allergien blusser opp med jevne mellomrom. Hun har ørebetennelse igjen nå.
 10. laikamor

  Ørebetennelse?

  Du kan jo ta en titt i ørene selv også. Om de er røde/irriterte og lukter spesielt så kan det være ørebetennelse. Men enig over her at det høres ikke ut som du bør være bekymret. Men det koster jo ingenting å ta en titt selv hvertfall.
 11. laikamor

  Interiør og oppussing

  Tusen takk for masse tips! Vi har ikke allverdens å bruke på oppussing, men håper likevel å klare å fikse både kjøkken og ett bad før vi flytter inn. Så tror det blir enten IKEA eller epoq-kjøkken. Begge tilbyr gratis tegnetime som vi vil benytte oss av og sammenligne. Har ikke sett noe særlig på kvik - hvordan er de prismessig i forhold til IKEA f.eks? Angående benkeplate har vi ikke bestemt oss helt. Jeg heller egentlig mot laminat, mens gubben helst vil ha kompositt. Tror vi vil få en del benkeplass, så vil nok bli ganske dyrt vil jeg tro. Men vi må nok ha oss en tur til IKEA og se litt ulike typer tenker jeg.
 12. laikamor

  Interiør og oppussing

  Takk for mange tips! Blir en vegg med høyskap som går til taket. Tror ikke det blir hjørne, men det er ikke helt bestemt enda. Hjørnekjøleskap blir for dyrt, ellers ville vi gjerne hatt det. Plass til avfallssortering er notert, håper vi finner en god løsning på det. Og kran som ka dras ut er et ønske fra gubben også, så da går vi nok for det.
 13. laikamor

  Interiør og oppussing

  Har kjøpt hus hvor det krever en del oppussing. Vi skal begynne med totalrenovering av kjøkken. Vi skal rive vekk en vegg, slik at vi får det åpent mellom kjøkken og spisestue. Vi vil da ha en øy mellom disse rommene. Noen som har noen smarte ideer til kjøkken generelt? Noen smarte løsninger som anbefales? Vet sånn ca hvordan jeg vil ha det, men merker at det er mye jeg sikkert ikke har tenkt på. Dette er mitt første hus, så har null erfaring fra før 🙂 Har lyst på vinyl på gulvet. Litt usikker på hvordan veggene blir. Anbefalinger her? Skal ha svart innredning, så vil holde oss til hvitt eller lyst grått. Evt en vegg med fliser/plater eller noe med mønster. Litt usikker. Kommer sikkert til å bruke denne tråden en del fremover etter overtakelse! Har sikkert masse spørsmål underveis.
 14. laikamor

  Akkurat nå april

  Gira har slitt litt med ene øyet siste tiden. Fikk noen dråper av vet som vi skulle bruke i en uke. Syntes de virket, men nå er hun visstnok veldig vond igjen (hun er på hytta med foreldrene mine). Så blir en telefon til vet imorgen, håper han har tid til å se på henne. Ikke noe greit å gå rundt og ha vondt i øyet. Ellers er jeg også kjempeglad for våren! Hundene har ikke begynt å få noe særlig flått enda. Dvs jeg har plukket noen av dem, men det regnes som normalt. Drøyer litt til med å gi flåttmiddel. Ene katten har jeg tatt ca 30 flått på, han har fått flåttdråper to ganger allerede i år. Vandt med mye flått her, så jeg har alltid syntes det er litt rart med de som får noia av en enkelt flått 😂 Har nok mye med hva man er vandt med. Alltid masse flått, men dyrene våre har aldri blitt syk av dem.
 15. laikamor

  Akkurat nå april

  Tok med meg hundene og gikk tur der vi skal flytte til. Var kjempefint å gå rundt vannet, og man trenger ikke gå en meter på asfalt. Kjempefin runde i det daglige på ca 1time. Noe på sti og noe på grusvei/traktorvei. Enig med alle som blir lykkelig va våren. Strålende sol og knallblå himmel, det er helt fantastisk 😍 Kaldt når sola forsvinner, men på dagen kan man gå rundt i t-skjorte. Herlig!
×