Jump to content
Hundesonen.no

laikamor

Medlemmer
 • Content Count

  1290
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

laikamor last won the day on November 1 2020

laikamor had the most liked content!

Community Reputation

3434 Excellent

6 Followers

About laikamor

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 06/13/1994

Contact Methods

 • MSN
  monka_94@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Flekkefjord
 • Hunderase
  Boxer

Recent Profile Visitors

12386 profile views
 1. laikamor

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Kanskje jeg skal parre Gira med en puddel? Hadde jo vært koselig med noen valper, også kan man tjene litt penger i tillegg. Hun har jo litt diverse helseproblemer, men det vil vel ikke valpene arve noe av hvis jeg parrer med en puddel 😀 Fin løsning om man ønsker valper etter hunden sin, men egentlig har en hund som ikke egner seg for avl. Også tjener man godt i tillegg!
 2. laikamor

  Akkurat nå - januar

  Må skaffe noen potesokker til Gira. Er hardpakket is med kram skaresnø oppå, så i går begynte hun å halte på tur. Kunne ikke se noe tydelig sår, men vi snudde og gikk hjem igjen. Skal innom felleskjøpet etter jobb og se om de har inne sokker, men ifølge nettsiden har de ikke på lager.
 3. laikamor

  Akkurat nå - januar

  Gratulerer 😀
 4. laikamor

  Akkurat nå - januar

  Ja, jeg håper dette ikke er noe hun skal bli plaget med. Har foreløpig bare sett det an, merker ikke noe forskjell enda. Hun halter ikke, og slikker ikke unormalt mye på potene. Takk 🙂 Her er det jobbehelg. Bilen ville ikke starte etter jobb i går, så den måtte jeg la stå, og bli hentet og kjørt til jobb i dag. Skal prøve å starte den etter jobb idag. Hvis den ikke starter så må jeg nok overnatte hos foreldrene mine for å komme meg på jobb i morgen. Og om den starter så spørs det om jeg tør å ta sjansen på å kjøre hjem med den likevel. Så det blir nok å overnatte hos de uansett. Tør ikke ta sjansen på at den plutselig stopper på e39, eller at jeg ikke kommer meg på jobb i morgen.
 5. laikamor

  Akkurat nå - januar

  Oppdaget en rød klump mellom tærne på Gira. Ligner på furunkulose, såvidt jeg kan se. Virker ikke å være plaget av det, regner med at det har en sammenheng med allergien. En av få ting vi ikke har vært borti enda, føles det som. Hun får jo alt, stakkars.
 6. laikamor

  Akkurat nå - desember

  Kjenner meg veldig igjen. Jeg synes det er innafor. Tenker SMS må være greit, for oss konfliktsky er det gjerne lettere enn å oppsøke de face to face. Sliter selv med en nabo (eller mest naboens sønn) som begynner å skru bil gjerne fra kl 23 og utover. Med full musikk og bråk, og rusing av bilmotor, rett utenfor vinduet vårt. Vi har ikke tatt kontakt enda, er for konfliktsky. Så da ligger vi og irriterer oss hver kveld det er bråk, og angrer på at vi ikke har sendt en melding om det. Burde bare få gjort det.
 7. laikamor

  Akkurat nå - desember

  Da er den bestilt 😀 Ja, det blir kjekt. Har lånt mamma sin gamle en stund nå, men blir greit med en egen!
 8. laikamor

  Akkurat nå - desember

  Det er sant. Tror bare jeg bestiller! 😀
 9. laikamor

  Akkurat nå - desember

  Har fått penger i gave for å kjøpe meg symaskin. Tenkte å ta en runde i fysiske butikker iløpet av januar for å se. Tror egentlig jeg har bestemt meg for hvilken jeg vil ha. Oppdaget idag et godt tilbud på denne maskinen, men den må isåfall bestilles på nett. Hva tenker dere om å få tilsendt såpass dyre varer i posten? Er snakk om over 8000kr, så er jo veldig redd for eventuelle skader under frakt. Noe å tenke på, eller bare å kjøre på og bestille?
 10. laikamor

  Akkurat nå - desember

  Har vakt ikveld og i natt, også er det langhelg etterpå 😀 Bestilte noe jerseystoff for en uke siden, som jeg er så utålmodig på at skal komme.. Tenkte å prøve meg på å sy noen barneklær, og da hadde det vært fint om det kom før helga. Men posten bruker jo forståelig nok litt lengre tid nå etter black friday/week og før jul. Pakken er forventet på mandag står det i appen, men jeg krysser fingrene for å få den i morgen.
 11. laikamor

  Akkurat nå - november

  Ville dratt, så lenge hun er inneforstått med risikoen. Men holde avstand der det er mulig, og være ekstra nøye med håndhygiene og vask av kontaktpunkter hjemme.
 12. laikamor

  Akkurat nå - november

  Bruker dere munnbind når dere handler? Jeg gjør ikke, og ser ganske få som går med munnbind her omkring. Dvs. de siste par ukene har det vært smitteutbrudd i noen nabokommuner, og da har jeg sett litt mer til munnbind. Jeg holder avstand, og spirer meg både før og etter handling. Er satt opp pleksiglass ved kassene. I går var jeg til en av nabokommunene som har smitteutbrudd nå. Nærmeste dyrebutikk ligger der, så jeg måtte der for å kjøpe hundemat. Da brukte jeg munnbind. Holder likevel avstand og spriter hendene ofte uansett. På jobb går vi med munnbind hele dagen. Og pasienter fra visse områder nå ha på munnbind. Det er utrolig tungt å gå med hele dagen, så jeg foretrekker å handle når det går greit å holde god avstand. Så slipper jeg mer munnbind bruk enn nødvendig.
 13. laikamor

  Akkurat nå - november

  Ser ofte på oppussingssider på facebook at folk lager hundebur i f.eks tv-benken. Er det bare meg som reagerer på den bittelille plassen hundene vil få i et sånt type bur? Synes alltid kommentarene er hyggelige, og folk ønsker å lage det samme selv. Jeg tenker stakkars hunder...
 14. laikamor

  Akkurat nå - november

  Satser på det ordner seg. Har funnet dato og sum, så skal høre med butikken. Håper vi kan få en ny lås. Kjipt å betale så mye penger for en lås, også funker den bare når den selv vil. Takk for alle svar, hadde ikke tenkt på kontoutskrift selv 🙂
 15. laikamor

  Akkurat nå - november

  Finner ikke noe på mine sider, nei. Husker ikke nøyaktig når vi kjøpte den, men det var en av de siste månedene i fjor. Men den ble kjøpt på coop obs, og jeg vet vi handlet andre ting også den dagen.. Men kan alltids finne ut når det var, siden vi ikke handler der så ofte. Har sendt dem mail hvertfall. Den står i døra nå, og vi har ikke annen lås, så kan ikke bare ta den med dit heller dessverre.. Brukte ikke coop pay, og finner som sagt ikke noe på mine sider. Skal prøve å finne kontoutskrift hvertfall. Kjøpte andre ting på samme kvittering, men da vet vi hvertfall dato for når det ble kjøpt. Så får vi se hva coop svarer.
×