laikamor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,208
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

6 følgere

Om laikamor

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 06/13/1994

Contact Methods

 • MSN
  monka_94@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Eikangervåg
 • Hunderase
  Boxer

Nylige profilbesøk

9,375 profilvisninger
 1. Venter på sørvestekspressen til Stavanger. Foreløpig 1time forsinket. Vet ikke om den kommer eller hvorfor den ikke har kommet enda, og kundeservicr er stengt lørdager. Typisk når jeg endelig skal hjem. Dårlig at de ikke har et sted å oppdatere underveis, eller et telefonnummer å ringe for informasjon.. Skal jo videre til Bergen også, så det blir nok seint ikveld. Skulle egentlig vært hjemme i 20-tiden ikveld, men nå blir det nok mye senere.
 2. Folk altså. Fiskerne vil avlive en sel, fordi den spiser opp all fisken. Håper den får leve, den gjør jo ikke noe galt. Den spiser fisk, for å overleve. Fiskerne har fisking som hobby. Men det forundrer meg ikke om den blir avlivet, sånn at mennesker skal kunne hale i lang fisk bare for moro skyld. Mens selen dør fordi spiser fisk. http://avisenagder.no/nyheter/sel-skremmer-laksen/19.47057
 3. Jeg ringte likegodt tante. Hun som skal hjelpe meg å sy og klippe. Hun leste gjennom oppskrifta og fant ut at det var nok med de to maskene som står i oppskriften. Takk for innspill! Jeg har ikke peiling på prisnivå på kluter og sånt, men kanskje 40-50kr?
 4. Var det jeg også syntes, at det virket lite med to masker. Tante snakket om 5 tror jeg, men jeg klarer ikke å lese ut fra oppskriften at det skal være 5 der. For de 5 maskene det står om i oppskriften skal jo settes av på en maskeholder..
 5. Ja, men den strikkes etterpå, sant? Blir den liggende utenpå på en måte, eller? Sorry, jeg er helt grønn på dette Mamma kommer hjem imorgen, da, så håper hun kan se om jeg har gjort det riktig før jeg fortsetter Har jeg gjort feil nå er det tre omganger som må tas opp, men mer gidder jeg ikke, så venter med å strikke videre til jeg er sikker.
 6. Litt usikker på oppskriften kjenner jeg, da jeg ikke har strikket sånn type genser før. Men jeg strikker første og siste maske vrange. De 5maskene som settes av, de skal man bare la stå, og strikkr sammen over de på en måte? Det blir jo et hull der da, men det regner jeg med er meningen. Den skal klippes opp (mellom de to vrange maskene antar jeg) etter hvert, og da skal vel de 5maskene strikkes videre. Har jeg forstått det rett? Vanskelig å forklare hva jeg egentlig lurer på. Synes bare det ser litt rart ut med det hullet. Også er jeg litt usikker på hvordan den skal sys osv før den klippes, når det kun er to vrange masker der. Trodde det vanligvis var flere masker rundt der det klippes, for å ha plass til å sy. Men kanskje det er annerledes siden den bare klippes delvis opp, og ikke blir synlig fra innsiden? Legger ved bilde av genseren, og et bilde av der jeg er nå. Bekalger dårlig bilde, ikke så lett å få det frem.
 7. Kåre skal kastreres på mandag. Veldig spent på hvordan det går. Da vi kastrerte Bob ble han bare levert, og jeg fikk ikke være med inn når de lå han i narkose eller noe. Men han var en trygg katt. Kåre er veldig redd av seg, så han får sikkert panikk. Vet ikke om det vil hjelpe om jeg er med, men jeg tenker å høre med de hvertfall. Også lurer jeg på hvordan kastrering er i forhold til katter og usikkerhet? På hannhunder anbefales jo ikke kastrering om hunden er usikker, fordi de kan bli mer usikre. Tror dere vi bør forvente at Kåre blir enda mer utrygg etter kastrering? Vi har ikke så mye valg, altså, så kastreres må han uansett. Bare håper han ikke blir enda mer redd av seg etter ballene er borte.
 8. Helga har gått alt for fort! Under 5timer til jeg må stå opp, så må vel prøve å få sove litt. Bare 5dager jobb nå, så hjemreise på lørdag Snakket med gubben idag.. Søstra hans har kattunger igjen, to stk. Den ene, hokatten, er gitt vekk. Men ikke hannkatten. Så hun lurer på om ikke vi kan ta den til oss. Og jeg klarer ikke legge fra meg tanken. Men samtidig så har vi jo allerede to, hvor yngste er rundt 9mnd nå. Tenker mest på evt flytting neste år, vi vet jo ikke helt hvor vi havner osv. Ender vi opp med å leie så er det kanskje ikke det letteste med tre puser? Men vi har jo allerede to da, så ikke sikkert en til utgjør noe stor forskjell der. Vanskelig dette altså!
 9. Kvalm og svimmel idag. Var en hard dag på jobb, måtte sette meg ned flere ganger. Har sovet et par timer nå.. Halv 5 skal jeg på jobb i 2,5time til. Håper formen har bedret seg til da, forbdet er tungt å vaske når man er sånn! Ikke noe feber, da, heldigvis. Blir hentet etter jobb. Skal opp på hytta til resten av folk og dyr Låner ene bilen til foreldrene mine, men den er litt skummel fordi det er noe galt med bremsene. Rister når man bremser, og har litt lengre bremselengde enn normalt. Så tør ikke kjøre den på trafikkerte veier i 80km/t.
 10. Beste rådet er vel å aldri begynne med bur, som nevnt tidligere i tråden. Sier det ikke for å starte noe diskusjon for/mot bur, men fordi det er litt rart å lære hunden en ting når du vil avvenne den det noen måneder senere? Hvorfor må den være i bur fra starten av, når den likevel skal avvennes senere? Er det ikke da bedre å ha en seng, også evt sette opp kompostgjerder rundt. Det blir på en måte et bur, men kan lett tilpasses hunden. Dvs at du etter hvert bare kan fjerne de. Om du skal bruke bur så er det vel bare å fjerne buret når du ikke vil at hunden skal sove i det mer. En fordel da at hunden allerede har lært å slappe av uten bur også, på forhånd.
 11. Skjedde det samme her nå.. Så nå har jeg registrert meg på nytt (det var ikke mulig igår, har sjekket studentweb flere dager). Håper det går i orden nå!
 12. På lånekassen står det enda at vilkår ikke er oppfylt, da de ikke har fått bekreftet at jeg er student. Håper det snart endrer seg. Betalte semesteravgifta samme dag som de åpnet for betaling, og meldte meg opp til fagene så fort jeg kunne. Hadde håpet at det skulle gjør at utbetalingen kom raskere. Det står utbetaling 5.8 på mine sider, men det stemmer vel ikke så lenge vilkårene ikke er oppfylt. Blakk, så hadde vært greit å få penger inn på konto, spesielt for å få kjøpt noen bøker. Har eksamen i starten av september, så hadde vært greit å kunne lese en del allerede nå..
 13. Takk for et langt og fint innlegg med fine innspill! Som skrevet så ender jeg nok opp med å bare beholde det. Og skal jeg beholde kameraet så vil jeg gjerne ha alle objektivene også, for å ha noe å bytte på Kanskje interessen kommer snikende igjen etter hvert!
 14. Kommer nok ikke til å selge det seperat uansett, vil isåfall selge det samlet. Men jeg får gruble litt til på det. Ser flere like kamera ligger ute på finn, men de er stort sett en del nyere enn mitt, og går for litt mer. Men jeg kan jo prøve en litt høyere pris først evt. Merker jo om det ikke er noe respons hvis den blir for høy.
 15. Takk for svar! Om det er snakk om kanskje 1000kr for alt så beholder jeg det nok selv, tror jeg Husker ikke merke på kamerastativet, har to men tenkte at det ene kunne selges. Men det er bare helt enkelt, kostet sikkert en tusenlapp eller noe nytt. Kameraet er pent brukt og ser helt fint ut. Jeg hadde veldig interesse for å bruke det en stund, men så har interessen dabbet litt av. Det går litt opp og ned. Men tror kanskje jeg bare beholder det, så har jeg hvertfall et greit kamera om jeg skulle få brukt for det.