Jump to content
Hundesonen.no

laikamor

Medlemmer
 • Content Count

  1257
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

laikamor last won the day on April 5

laikamor had the most liked content!

Community Reputation

3311 Excellent

6 Followers

About laikamor

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 06/13/1994

Contact Methods

 • MSN
  monka_94@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Flekkefjord
 • Hunderase
  Boxer

Recent Profile Visitors

10709 profile views
 1. laikamor

  Ørebetennelse?

  Du kan jo ta en titt i ørene selv også. Om de er røde/irriterte og lukter spesielt så kan det være ørebetennelse. Men enig over her at det høres ikke ut som du bør være bekymret. Men det koster jo ingenting å ta en titt selv hvertfall.
 2. laikamor

  Interiør og oppussing

  Tusen takk for masse tips! Vi har ikke allverdens å bruke på oppussing, men håper likevel å klare å fikse både kjøkken og ett bad før vi flytter inn. Så tror det blir enten IKEA eller epoq-kjøkken. Begge tilbyr gratis tegnetime som vi vil benytte oss av og sammenligne. Har ikke sett noe særlig på kvik - hvordan er de prismessig i forhold til IKEA f.eks? Angående benkeplate har vi ikke bestemt oss helt. Jeg heller egentlig mot laminat, mens gubben helst vil ha kompositt. Tror vi vil få en del benkeplass, så vil nok bli ganske dyrt vil jeg tro. Men vi må nok ha oss en tur til IKEA og se litt ulike typer tenker jeg.
 3. laikamor

  Interiør og oppussing

  Takk for mange tips! Blir en vegg med høyskap som går til taket. Tror ikke det blir hjørne, men det er ikke helt bestemt enda. Hjørnekjøleskap blir for dyrt, ellers ville vi gjerne hatt det. Plass til avfallssortering er notert, håper vi finner en god løsning på det. Og kran som ka dras ut er et ønske fra gubben også, så da går vi nok for det.
 4. laikamor

  Interiør og oppussing

  Har kjøpt hus hvor det krever en del oppussing. Vi skal begynne med totalrenovering av kjøkken. Vi skal rive vekk en vegg, slik at vi får det åpent mellom kjøkken og spisestue. Vi vil da ha en øy mellom disse rommene. Noen som har noen smarte ideer til kjøkken generelt? Noen smarte løsninger som anbefales? Vet sånn ca hvordan jeg vil ha det, men merker at det er mye jeg sikkert ikke har tenkt på. Dette er mitt første hus, så har null erfaring fra før 🙂 Har lyst på vinyl på gulvet. Litt usikker på hvordan veggene blir. Anbefalinger her? Skal ha svart innredning, så vil holde oss til hvitt eller lyst grått. Evt en vegg med fliser/plater eller noe med mønster. Litt usikker. Kommer sikkert til å bruke denne tråden en del fremover etter overtakelse! Har sikkert masse spørsmål underveis.
 5. laikamor

  Akkurat nå april

  Gira har slitt litt med ene øyet siste tiden. Fikk noen dråper av vet som vi skulle bruke i en uke. Syntes de virket, men nå er hun visstnok veldig vond igjen (hun er på hytta med foreldrene mine). Så blir en telefon til vet imorgen, håper han har tid til å se på henne. Ikke noe greit å gå rundt og ha vondt i øyet. Ellers er jeg også kjempeglad for våren! Hundene har ikke begynt å få noe særlig flått enda. Dvs jeg har plukket noen av dem, men det regnes som normalt. Drøyer litt til med å gi flåttmiddel. Ene katten har jeg tatt ca 30 flått på, han har fått flåttdråper to ganger allerede i år. Vandt med mye flått her, så jeg har alltid syntes det er litt rart med de som får noia av en enkelt flått 😂 Har nok mye med hva man er vandt med. Alltid masse flått, men dyrene våre har aldri blitt syk av dem.
 6. laikamor

  Akkurat nå april

  Tok med meg hundene og gikk tur der vi skal flytte til. Var kjempefint å gå rundt vannet, og man trenger ikke gå en meter på asfalt. Kjempefin runde i det daglige på ca 1time. Noe på sti og noe på grusvei/traktorvei. Enig med alle som blir lykkelig va våren. Strålende sol og knallblå himmel, det er helt fantastisk 😍 Kaldt når sola forsvinner, men på dagen kan man gå rundt i t-skjorte. Herlig!
 7. laikamor

  Akkurat nå april

  Noen som har erfaring med å sende noe i posten til/fra Tyskland? Vi overtar jo huset så fort papirene er signert, men de må altså sendes og returneres fra Tyskland først. Selger bor i Tyskland. Og jeg er jo selvfølgelig veldig nysgjerrig på hvor lang tid det tar 😂 Ellers koser jeg meg på hytta. Langfri, så jeg blir værende her til Tirsdag. Pappa og lillebror har vært her, men de reiste hjem idag. Så da skal jeg kose meg helt alene (eller hundene er jo selvfølgelig her) 😍 Lurte på å kjøre dit vi har kjøpt huset imorgen og gå en tur der. Se litt mer av området.
 8. laikamor

  Akkurat nå april

  Det er en kjempefin plass, ja! Og vi er nok veldig heldige mtp prisnivået her, for man kan fint finne enebolig til godt under 2millioner Toget går forbi rett på andre siden av vannet, så det blir nok litt uvant. Regner med vi venner oss fort til det, da. Også går det en tursti helt i kanten ned mot vannet, i enden av hagen vår, så er spent på hvor mye trafikk det er der.
 9. laikamor

  Akkurat nå april

  Takk https://www.finn.no/128988397 Plassen er kjempefin. Mye jobb med huset, men vi kan fint bo der om vi får inn et kjøkken, og aller helst oppgradere badet litt.
 10. laikamor

  Akkurat nå april

  Idag har jeg kjøpt hus! 😀 Ikke skrevet under kontrakt osv enda, men budet er godtatt, og huset blir vårt om et par uker ca. Skikkelig utålmodig, og ville helst startet oppussing igår. Er et hus som det må gjøres en del med, men vi håper å flytte inn etter at kjøkkenet er totalrenovert. Muligens badet også, vi får se om pengene strekker til begge deler. Men jeg er så gira
 11. laikamor

  Interiør og oppussing

  Noen som har benkeventilator eller ventilator integrert i platetoppen på kjøkkenet? Drømmer om det når vi en gang skal bygge oss kjøkken, men ser at det er ganske dyrt. Fungerer det bra? Er det verdt de ekstra pengene for å unngå å ha ventilator hengende fra taket? Drømmer om kjøkken øy med platetopp, så synes aldri den ventilatoren over passer inn da.
 12. Kan galastop ha noe effekt i et slikt tilfelle, eller hjelper det kun mot innbilt svangerskap? Noen som vet? Vet ikke hvordan den virker, men tenker at om noe slikt kan ha effekt så er det kanskje verdt å prøve?
 13. laikamor

  Akkurat nå - Mars

  Han har fått litt forskjellig, uten å merke noe særlig forskjell. Vigor and sage er nok det han funker best på av de vi har prøvd. Har ikke prøvd v&h, det funker nok dårlig slik vi bor nå. Han er ute hele dagen og bare innom en tur på kvelden eller natta. Så må ha mulighet til å la noe mat stå ute uten at nabokattene sluker det først.
 14. laikamor

  Akkurat nå - Mars

  Han kom inn i dag tidlig, og har nå blitt klippet og gjennomgredd Skinnet han ikke siden det er så kaldt enda. Så han ligger og er halvvåken og sløv enda. Veldig glad for at han kom inn til slutt!
 15. laikamor

  Akkurat nå - Mars

  Katten skal til dyrlegen kl 09.00 imorgen for å klippes ned. Hver kveld kommer han inn rundt kl 21-22. Så er han inne på natta og ut igjen på dagen. Men tydeligvis ikke ikveld.. Han skal faste 12t før, men jeg aner jo ikke om han spiser noe ute. Og nå er jeg stressa for om han i det heletatt kommer inn før timen. Har vært ute og lett og ropt og lokket med mat, men jeg finner han ikke. Har ikke veldig lyst å ringe dyrlegen og si vi ikke kommer pga katten ikke er å finne. Regner med han er rundt husene her, men han kommer bare når han vil..
×