Gå til innhold
Hundesonen.no

laikamor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,251
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  8

laikamor last won the day on 22. November

laikamor had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,259 Excellent

6 følgere

Om laikamor

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 06/13/1994

Contact Methods

 • MSN
  monka_94@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Flekkefjord
 • Hunderase
  Boxer

Nylige profilbesøk

10,468 profilvisninger
 1. Hjelp! Bikkja vil ikke spise..

  Er han tynn? Tenker at om han er i normalt hold så spiser han nok. Har han alltid hatt lite matlyst, eller er det noe nytt? Ellers har jeg inntrykk av at hunder som har fri tilgang til mat ofte sliter litt med matlysten. Ville prøvd å gi mat heller 2-3 ganger til dagen. Ta det bort med en gang om han er uinteressert. Tilby på nytt senere. I de aller fleste tilfeller spiser de når de er sultne. Ser du har prøvd det, men hvor lenge prøvde dere? Andre spiser gjerne bedre om de må jobbe litt for maten. Har du prøvd å f.eks ha litt vom og tørrfôr i en kong? Tørrfôr spredt rundt på gulvet/gresset, så han må snuse seg frem til det? Tren enkle triks, med mat som belønning.
 2. Huawei p20 pro eller mate 20pro?

  Ser det er litt ulike meninger om kameraet her ja.. Jeg tok nå hvertfall sjansen og bestilte meg p20 pro Tenker at kameraet uansett blir en stor oppgradering fra det jeg har på nåværende telefon, så vil tro jeg blir fornøyd Skilte 4000kr å kjøpe p20 pro kontra mate 20 pro, så føler absolutt at jeg gjorde et godt kjøp!
 3. Håndarbeidstråd!

  Så nydelig! Kjempefin med høy hals Jeg holder jo på med en selv, men har stoppet litt opp. Er vel ca halvveis på ene armen, bolen er ferdig, så jeg må bare få kommet meg igang igjen. Det var noen nydelige gensere i flotte farger!
 4. Hvordan få bedre oppdragelse på hunden?!

  Hvor mye tur og mental trening får han? Synes det kan høres ut som en litt understimulert unghund. Han tisser nok ikke inne for å ta hevn eller vise at han er sjefen. Hvordan har dere lært han at det ikke er lov å tisse inne? Om de får straff for å tisse inne så kan det fort ende opp med at de gjemmer seg unna når de må på do, uten at de kobler at det er det å tisse inne de får straff for. Agående lek med andre hunder så kan det være lurt å begrense dette. Gå heller tur sammen med andre hunder, hvor hundene må være med hverandre, men uten å løpe og leke. Sosialisering handler ikke kun om å løpe løs sammen med andre hunder. Blir hunden din stresset av det så kan det bli verre av å måtte være i slike situasjoner ofte. Rydd vekk leker osv så langt det lar seg gjøre, og prøv å avled han om han viser interesse for lekene til barna. Avled med hans egen leke, gjerne f.eks en kong eller noe som skal tåle litt trøkk. En kong kan også fylles med f.eks Leverpostei, vom, smøreost osv, og kan på den måten kanskje være til hjelp å roe han ned? Om han må jobbe litt for å få ut maten inni.
 5. Huawei p20 pro eller mate 20pro?

  Takk for svar alle! Da slår jeg nok til, hvis jeg får fatt i, og så lenge den selges uten abonnement. Får vente å se til tilbudet faktisk kommer @yurij så dumt at du ikke er fornøyd. Har lest om noen som ikke er fornøyd med kameraet, men så har jeg hørt om enda flere som er fornøyd. Tenker jeg får ta den sjansen denne gangen, siden prisforskjellen blir såpass stor Jeg synes bildene du la ut her var veldig fine, jeg. Er nok bare litt forskjell hvordan vi foretrekker bildene.
 6. Huawei p20 pro eller mate 20pro?

  Har lenge hatt lyst på ny telefon. Et godt kamera er viktig for meg, og jeg har en stund siklet på Huawei. Først p20 pro, og nå mate 20 pro. Holdt en av sistnevnte i en butikk og testet kamera litt der og da. Likte veldig godt det jeg så, så da fikk jeg bare enda mere lyst på den! Men den koster 9500kr. Det er masse penger! Hvis jeg er raskt ute så ser det ut som jeg kan få p20 pro på tilbud til 5000kr imorgen kveld/fredag. Så nå lurer jeg jo på om jeg skal slå til på den, eller om jeg skal avvente og håpe mate 20pro synker i pris etterhvert. Noen som har erfaringer med begge disse telefonene? Hvor store er forskjellene mellom dem?
 7. Kassemetoden - hunden vil ikke opp på kassa !

  Om dere bare har hatt en økt, så ville jeg ikke gitt opp enda hvertfall. Ta heller flere korte økter, bare noen få minutter hver. Fortsett å belønn for all oppmerksomhet mot kassen. Kan godt hende dere må ha flere økter før hunden begynner å trø på kassen, så bare vær tålmodig. Spesielt om hunden ikke er vandt med å tilby atferder så kan det ta litt tid. Kan også være en ide å begynne med noe annet å trø på kanskje? Kanskje bare en matte på bakken, som verken er glatt eller høy, om hunden synes det er ubehagelig å trå på en bok?
 8. Akkurat nå, oktober 2018

  Litt lei av soverom i kjelleren nå. Klar til å legge meg, men rett før hodet treffer puta ser jeg en giga etterkopp på veggen rett bak puta. En kjempestor en 😨 Så finner jeg noe papir for å ta den, for jeg er ikke interessert i å ha den krypende på meg i natt. Men så klarer jeg selvfølgelig å ikke få tatt den (dvs jeg fikk ett bein på papiret), og den ramlet ned bak senga. Så nå aner jeg ikke hvor den er, og jeg orker ikke helt tanken på å legge meg ned i frykt for at den dukker opp 😂 😱 Så nå sitter jeg her og stirrer i veggen etter den...
 9. Instagram! ?

  Har laget en instagramkonto for Gira. Skal prøve å være aktiv (ikke så flink til det på min egen). @giratheboxer
 10. Akkurat nå, oktober 2018

 11. Håndarbeidstråd!

  Heklet Det er en drops-oppskrift. Tror det er denne: https://www.garnstudio.com/pattern.php?id=5854&cid=1. Tror jeg brukte lima-garn istede for karisma som står i oppskriften.
 12. Innbildt svangerskap

  Lite mat går egentlig av seg selv.. Hun vil heller grave den ned enn å spise den. Turer har det blitt litt dårlig med i det siste, fordi hun har virket ganske slapp. Med tanke på hjerteproblemene så har vi ikke villet pushet henne. Men det kan godt hende at det bare er innbildt svangerskap som har gjort henne slapp. Litt vanskelig å vite, egentlig. Veldig forskjellig idag fra tidligere i uka, da. På tur idag dro hun som besatt hjemover hele veien, og det var tydelig at hun bare ville hjem, ikke pga hjertet. Hun har ligget oppå/inntil meg hele dagen. Fikk ikke gå på do i fred engang, da åpnet hun døra og kom etter. Så håper det roer seg. Spent på hvordan det gikk når jeg reiste for å gå på jobb. Pappa kom hjem litt senere, så hun ble ikke så lenge alene (Mio er også hjemme da). Håper hun roet seg. Men takk for tips! Skal se om ikke vi får ta en litt lengre tur imorgen. Har jo fått sjekket hjertet nå, og det var ikke noe som tydet på at hun sliter veldig med det akkurat nå hvertfall.
 13. Gira har vel i et par uker nå vist tegn på innbildt svangerskap. Vil gjerne ut å grave, og benytter seg av enhver liten sjanse. Hun er urolig og har hatt flere kvelder nå hvor hun bare skal sitte helt inntil meg mens hun peser og stresser. Har lagt vekk alle lekene, da det virket som hun brukte de som valper. Idag ble jeg vekt av en veldig urolig hund. Hun peser og stresser veldig. Hun hadde funnet en leke når jeg sto opp, og bærte rundt på den en stund. Jeg gjemte den når vi gikk ut på en luftetur, så nå skal det ikke være flere leker tilgjengelig. Men er det noen som har noen gode råd? Hun har hatt innbildt etter tidligere løptider også, men aldri så ille som denne gangen. Ene gangen prøvde vi galastop, men det var da hun fikk første tegn på at noe er galt med hjertet. Ikke sikkert det har sammenheng med galastopen i det heletatt, men syns det er skummelt å sjanse med etter forrige forsøk. Uansett er det vel altfor sent å begynne med det nå. Regner med det går over av seg selv snart, men tenkte uansett å høre om noen har noen gode råd? Hun har det ikke mye godt sånn som det er nå.. Edit: Her er en liten videosnutt til hva jeg våknet til. Hun oppfører seg altså likt selv om jeg selvfølgelig har fjernet leken.
 14. Akkurat nå, september 2018

  Fant nettopp en hard kul på Fluffy, ene pusen min. Eller kul og kul.. Den er ikke rund, den er hard og ikke bevegelig. Sitter på venstre side, over de nederste ribbeina. Tror dere jeg bør bekymre meg? Tenkte jeg hvertfall kan se det ann noen dager, og følge med på om den forandrer seg. Han virket ikke plaget når jeg tok på den, så den virker ikke vond. Håper det er noe ufarlig som går over av seg selv. Hatt nok syke dyr nå...
 15. Akkurat nå, september 2018

  Vi var hos anicura igår. Ble tatt ultralyd for å sjekke om hun kan ha lukket livmorbetennelse. Hun fant ikke noe overbevisende, men hun så en væskefylt fylning. Men det kunne bare være tarm sa hun. Så det skal vi sjekke opp i igjen om en uke eller to om hun fremdeles er slapp. Blodprøvene var fine, så ikke noe tydelig der som tydet på betennelse heller. Så var det 5min EKG, som ikke viste noe unormalt. Og til slutt ultralyd som var normal som jeg forsto det, med samme målingene som sist. Så ikke noe som tyder på dcm. Så foreløpig er det vel ARVC som er mistanken. Vi ble enige om å ta en ny 24t-ekg om hun faller om igjen. Det er jo bra de ikke fant noe, men samtidig hadde jeg litt håpet å finne noe som kunne fikses. 7000kr blakkere, og ikke noe nærmere svaret på hvorfor hun er slapp. Men da har vi hvertfall tatt en sjekk
×