laikamor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,143
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

6 følgere

Om laikamor

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 06/13/1994

Contact Methods

 • MSN
  monka_94@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Eikangervåg
 • Hunderase
  Boxer

Nylige profilbesøk

8,863 profilvisninger
 1. Sliten.. 4 dager igjen av praksis, så nå gleder jeg meg veldig til å endelig få reise hjem. Hjemlengsel! Savner både gubben, katten og senga mi. Skulle egentlig hatt studiedag på fredag, men siden jeg tok noen timer fri i forbindelse med dyrlegebesøk så skal jeg jobbe fredag også. Så da kommer jeg ikke hjem før sent fredag kveld. Begynner sent imorgen, siden jeg skal være med noen timer på kveldsvakt også. Får sove et par timer ekstra, hvis jeg klarer. Slappe av hvertfall! Natta sonen
 2. Noen her som har utført holterundersøkelse på hund, og husker hva prisen ble? Veldig spent på hvor mye dette kommer på, men ikke nysgjerrig nok til å ringe og spørre de på forhånd. Betalte litt over 5000kr sist hun var inne til anicura, og har et lite håp om at vi slipper flere slike summer (veterinærvakta vi tok røntgen hos var jo enda dyrere).
 3. Hva med bare Jack? Evt finne navn på noen typer whiskey, f.eks jameson?
 4. Da var vaksinene ordnet. Fikk likegodt enda mer medisin til Gira. Hun har hatt noen flekker på øynene, så vi fikk dråper for det. Tror han sa det var arvelig keratitt, så hun må gå på dråper livet ut, men bare sånn 1-2dager i uka etter hvert. Så skal vi til anicura igjen torsdag og fredag. Må spørre om fri fra praksis begge dagene, ca 1,5time begge dagene. Håper det går bra, evt at jeg jobber halve studiedagen på fredag neste uke i stedet.
 5. Tenker også labrador. Evt boxer og dalmatiner, som jeg synes har mye til felles. Kjenner ikke til helsen på labrador og dalmatiner, men på boxer er det desverre litt av hvert man bør være obs på.
 6. Da har jeg bestilt time for å vaksinere hundene idag. Også lurer jeg på om jeg skal ringe anicura, eller vente på om de kontakter meg. Fikk jo beskjed på mail at de ville ta en holterundersøkelse, og om jeg kunne sende telefonnummeret mitt slik at de fikk lagt det inn i systemet. Svarte på mailen med litt forskjellige spørsmål, blandt annet om når vi skulle komme inn å sette på disse ekg-greiene. Det var torsdag ettermiddag. Skal jeg gi de et par dager til og satse på at de kontakter meg? Eller skal jeg ringe dem? Er så redd for å "mase", men samtidig hadde det vært greit å få time så fort som mulig, sånn at vi får noe svar så fort som mulig.. Jeg har jo litt telefonskrekk, men må man så må man. Hva tenker dere, skal jeg ringe eller vente en dag eller to?
 7. På lørdag ble hun plutselig dårlig etter tur. Vi gikk rolig tur i bånd, men slapp hudene så de fikk herje litt i hagen før vi gikk inn. Etter det begynte hun å sjangle og ville bare ligge egentlig. Besvimte ikke, men hun var veldig dårlig. Kjentes ut som hjertet skulle hoppe ut av brystet hennes, det dunket kjemperaskt. Tirsdag var vi til spesialist hvor det ble tatt EKG og en laang ultralydundersøkelse. EKG var normal når vi var der, men vi skal som sagt ta holterundersøkelse nå. Hun har i en uke halvannen (før nyttår) vært ganske trøtt og bare villet sove hjemme. Ute på tur var hun normal. Vi tenkte det var pga innbildt svangerskap og galastop som hun fikk for første gang. Nå vet vi jo ikke om det heller var pga hjertet, eller kanskje en kombinasjon.. Hun får betablokker nå, og nå er hun seg selv igjen, heldigvis! Men vi er jo redd at hun plutselig slal bli dårlig igjen.. Håper selvfølgelig at det ikke er det, og at hun uansett hva vi finner ut kan leve et godt liv i mange år til!
 8. Da har jeg fått tilsendt epikrise.. Mistanke om ARVC, men skal ta holter for å bekrefte eller avkrefte. Hun har sjekket stamtavlen og funnet ut at Gira har sykdommen i slekten på farsiden. Krysser alt jeg har for at det ikke er det!!
 9. Fikk gå en time før både i går og i dag. Deilig med en veileder som ikke ser vitsen med at studentene skal sitte i en time å vente bare for å få med seg den siste pasienten Jeg har sjekket mailen min jevnlig idag, men foreløpig ikke fått noe. Godt mulig jeg ikke får noe før i morgen, da, så jeg burde sikkert bare la være å sjekke hele tiden..
 10. Snakket med gubben i nærmere 2timer totalt idag. Først bare 5min på morgene, så i ca 1,5time i ettermiddag, og nå i nærmere en halvtime. Har egentlig tenkt på å reise hjem til han i helga, trenger en skikkelig god kjæresteklem. Men han har brøytevakt, og det er meldt snø, så jeg risikerer da å sitte alene hjemme mens han må ut å jobbe. I tillegg er det mye billigere å reise til Flekkefjord, så det er nok det mest fornuftige. Å sitte alene her i Stavanger er ganske uaktuelt, selv om jeg hadde spart penger på det.. Så da blir det nok hjem til foreldrene mine, og Gira da. Håper jeg får svar fra veterinæren imorgen, for jeg kjenner jeg ikke orker helt å vente til fredag. Krysser fingrene! Og bare fordi jeg har lyst, så deler jeg et bilde av godjenta mi 
 11. Fikk gå en time før tiden idag, pga lite pasienter. Deilig. Jeg fikk endelig sovet litt mer ordentlig inatt, var bare våken to ganger. Enda trøtt og utslitt i kroppen, men jeg klarer hvertfall å slappe av litt mer nå! I morgen kommer kontaktlæreren vår på besøk for å ha underveisvurdering. Håper den går fint! Har bare vært to dager med veielederen min, men føler det går greit egentlig.
 12. Bestilte på apotek 1, i håp om å kunne hente iløpet av få dager. På siden deres sto det at den kunne hentes innen en uke. Fikk melding nå at de ikke kan hentes før uke 4.. Det er jo too late, jeg trenger de innen en uke Får rundt å se litt. Allerede betalt for den på apotek 1, så håper jeg har flere igjen på resepten, hvis jeg finner før.
 13. Takk for tips, ikke hørt om de før! Men de har heller ikke på lager, får ikke inn før 22. Januar
 14. Jeg skulle hente ut p-piller på apoteketi Flekkefjord i helgen. Men de hadde ikke inne, og får ikke inn før i uke 4. Hun sjekket lager i Stavanger, men hjn rådet meg til å sjekke en annen kjede, for sånn jeg forsto det hadde ikke de i Stavanger heller inne. Nå sjekket jeg vitus apotek, de har ikke inne heller.. Hva gjenstår da? Har sjekket apotek1 og vitus apotek. Boots? Skal jo liksom finne frem også, jeg tenkte å ta en runde etter jobb imorgen om ikke været er altfor gale. Jeg trenger de pillene før neste torsdag!
 15. Godt å høre om de som lever godt med litt hjerteproblemer også! Dette kom jo veldig brått på oss, og vi har aldri merket noe at hun blir sliten på tur osv. Inne har hun alltid vært rolig, men tenker bare det er slik hun er. Krysser fingrene nå!