Jump to content
Hundesonen.no

laikamor

Medlemmer
 • Content Count

  1277
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

laikamor last won the day on March 3

laikamor had the most liked content!

Community Reputation

3383 Excellent

6 Followers

About laikamor

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 06/13/1994

Contact Methods

 • MSN
  monka_94@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Flekkefjord
 • Hunderase
  Boxer

Recent Profile Visitors

11666 profile views
 1. laikamor

  Trenger sårt hjelp her..

  Hvor mye tur og hjernetrim får han? Høres ut som han har mye energi, så viktig at han får utløp for det både fysisk og mentalt. En slik rase kan man ikke nødvendigvis ha løs ute. JRT har vel ofte mye jaktinnstinkt. Jeg tenker du bør ha hunden i bånd, og trene kontakt i første omgang. Begynn inne, og fortsett gradvis med forstyrrelser. En kontaktlyd er kanskje lurt. Kanskje sladretrening kan være noe mtp andre hunder og katter? Start med god avstand og god belønning.
 2. laikamor

  Hund plutselig redd

  Ja, kan jo prøve det. Hun er jo veldig matvrak også, så jeg lurte litt på om jeg kanskje skal prøve å servere maten der ute. I et håp om å gi noen positive assosiasjoner til trappa igjen.
 3. laikamor

  Hund plutselig redd

  Nå har Gira vært hos foreldrene mine et par dager, mens jeg jobber kveld. Der har hun oppført seg helt normalt, og ikke vært noe redd. Hun har mast om tur og mat osv som hun pleier. Så det er nok bare trappa hjemme hun er blitt livredd. Ser tydeligere og tydeligere at det er den hun unngår, og hun begynner å skjelve når hun tror at vi skal ut. Henter henne i morgen tidlig, men tenker jeg låner med hunden til foreldrene mine også. Kanskje det kan hjelpe henne litt at han går trappen med henne. Jeg vet ikke. Hun pleier jo aldri å bli så redd, så lenge. Skulle tro at det gikk over etter hvert, vi har jo gått den trappa kjempemange ganger etterpå uten noe fall.
 4. laikamor

  Akkurat nå mars

  Tilbake på jobb etter ferie. Mye ekstratiltak pga corona, men foreløpig så har det gått greit. Vi er vanligvis alene på vakt, men igår hadde jeg bakvakt som jeg kunne ringe inn for å hjelpe til med smittepasienter, og i dag er vi to stk en stund hvertfall, også bakvakt resten av kvelden og natta. Godt å være tilbake på jobb, men merker jo at det nok blir slitsomt etterhvert. Det krever ganske mye å dekke til en hel lab, og smittevask av det vi evt ikke klarer å dekke til. Veldig glad for at vi har fått ordnet med litt bakvaktordning hvertfall, så slipper vi å stå helt alene hele veien.
 5. laikamor

  Hund plutselig redd

  Takk for svar, greit å se at andre tenker det samme. Vi får ta en tur til dyrlegen. Bare et par uker siden vi var der, da var alt bra. Skummelt at ting kan skje så fort..
 6. De siste dagene har Gira oppført seg veldig rart. Hver kveld virker det som hun bli veldig redd. Hun skjelver og legger seg under stuebordet, hvor hun aldri elleres ligger. Må overtale henne til å bli med ut på do, og da skjelver hun hvertfall og er tydelig redd. Aldri opplevd sånt her før. Hun var slik i dag tidlig også, da hun var med meg ut. Resten av dagen har hun oppført seg normalt, og på tur var hun helt normal. Det kom etter at hun falt om i trappa, og falt ned fra den (mellom 0,5-1m). Hun har hjerteproblemer, og faller derfor om av og til. Det har vel skjedd 4 ganger nå, spredd over noen år. Det virker som hun forbinder trappa ute, og generelt det ute med dette. Men at hun plutselig bare ligger og skjelver i sofaen inne synes jeg er veldig spesielt. Vet ikke helt hvor jeg vil med dette, men noen som har noen tanker? Kan det være at hun føler seg dårlig, at hun f.eks tror hun skal "besvime" igjen, at hun kjenner det på seg? Eller så kan det jo være at det ikke er noen sammenheng.. Noen som har opplevd noe liknende? Prøvde å filme henne i dag tidlig. Vet ikke hvor bra det viser det, men hun er tydelig utilpass og hun skjelver hele tiden. Absolutt ikke likt henne, som vanligvis er veldig happy.
 7. laikamor

  Akkurat nå mars

  Takk. Det ble en rolig dag med bare flere rolige snuseturer. Hun ble bedre og utover ettermiddag og kvelden merket jeg ingen halthet og hun satt normalt
 8. laikamor

  Akkurat nå mars

  Gira har den siste tiden haltet litt på ene bakfoten. Bare sånn etter hun reiser seg, også går det over ganske fort. Ikke hver gang hun reiser seg heller. Såpass sjelden at jeg har tenkt hun bare er litt stiv etter å ha ligget lenge på den. Men idag synes jeg det er en del verre. Hun vil ikke sitte på den ordentlig, og hun halter mer enn vanlig. Tenker hun kanskje fikk seg en trøkk da hun ramla igår. Jeg får ta på og bøye og klemme uten at hun reagerer, og når hun er ute så merker jeg ikke noe. Men det jeg lurer på er tur.. Burde jeg la være å gå tur et par dager (utenom tisseturer selvsagt), eller er det bedre å gå rolig skogstur f.eks?
 9. laikamor

  Akkurat nå mars

  Blir sofaen på meg inatt. Gira ga meg en kjempestøkk på kveldsluftinga. På vei opp til inngangsdøra for å gå inn igjen så faller hun om, midt i trappa. Hun ble stiv, og fikk på et vis spent seg utover slik at hun ramlet utfor trappa (heldigvis ikke høyt, mellom en halv-1meter). Kom fort til seg selv igjen, men var veldig skjelven etterpå. Sikkert kjempeskummelt for henne, også reagerer hun nok på meg som ble helt fra meg. Hun har ramlet om noen ganger før, men da har ikke jeg vært tilstede. Vi vet jo at hun plutselig bare kan falle om og dø pga hjertet, så jeg er selvfølgelig livredd. Så da sover vi på sofaen sammen inatt. Hadde ikke klart å slappe av i et annet rom enn henne nå. Hun kommer heldigvis ofte med litt sukk og lyder når hun sover, så da hører jeg at hun puster hvertfall.
 10. laikamor

  Akkurat nå mars

  Synes det er veldig mange som syter på facebook over at barna må være hjemme, at de blir så lei av barna osv (ikke skrevet sånn rett frem, men jeg tolker det dit). Mulig jeg er rar, eller tolker disse innleggene helt feil. Håper det. For det skal da være greit å ha barn, selv om man ikke kan sende de i barnehage/skole hele dagen? Bare meg som har reagert på det?
 11. laikamor

  Akkurat nå mars

  Jeg synes det med hansker er litt rart. Helt supert om kundene tar på hansker idet de går inn, og kaster de når de går ut igjen. Men de som sitter i kassa har på hansker, og av alle de jeg har sett så bytter de ikke hansker mellom hver kunde, og spriter seg ikke. Hansker blir jo like skitne som hendene om man ikke bytter de ut eller spriter seg. Føler hansker er litt falsk trygghet for de som kanskje ikke er så vandt med å bruke det. Var innom rema på lørdag. Han bak kassa hadde på seg hansker. Da vi var ferdig å betale begynte han å trykke på telefonen sin, og når neste kunde kom til kassa så hadde han fremdeles de samme hanskene. Tenker på hvor mye bakterier som er på telefonen, men også som bringes fra kunde til kunde. Jeg benytter meg av spriten som er satt ut om de har satt det ut. Ikke sett hansker der jeg har handlet. I tillegg har jeg en antibac stående i bilen som jeg bruker før jeg går ut av bilen og når jeg kommer inn i bilen. Jeg har jo ferie denne uka, så merker ikke så stor forskjell sånn sett. Hadde bare planer om å ordne hjemme, og det passer jo supert. Litt dårlig samvittighet for å ha ferie mens kollegaene mine står på og jobber, da. Men det er gul beredskap, så de ringer såklart om det er nødvendig.
 12. laikamor

  Akkurat nå mars

  Skulle handle inn for helga i dag, men det utgikk. Så utrolig mye folk, og helt tomt i mange va hyllene. Jeg orket ikke være der mer enn nødvendig, så jeg fikk med middag til idag og i morgen. De fleste andre hadde jo stappfulle handekurver og gjerne 3-4 stoore pakker med dopapir. Jeg skal etter planen kun på jobb i morgen, også har jeg ferie. Men det er vel en viss fare for at jeg må inn å jobbe. Har heldigvis ingen planer, så om de andre på avdelingen blir smittet så er forhåpentligvis hvertfall jeg frisk. Er utrolig mye ekstraarbeid nå fordi det er så mange pasienter som må behandles som smittepas enter. Og vi er såpass få på avdelingen at om en blir smittet, så må nok egentlig resten også regne med å måtte i karantene.
 13. laikamor

  Hunden tisser av glede

  Har hørt om flere som skvetter når de blir veldig gira og f.eks hilser på folk. Har ikke noe personlig erfaring med det, men ville tenkt at det kan være lurt å senke forventningene til når det kommer folk. Lære hunden til å ligge på et teppe/plassen sin til besøket er kommet inn og satt seg ned. For deretter kunne hilse, rolig. Krever jo en del trening, og må nok tas litt steg for steg. Spesielt det å hilse rolig kan sikkert være vanskelig, men ikke umulig.
 14. laikamor

  Akkurat nå mars

  Bestille Adams matkasse til denne uka. Men så ringte de forrige uke og informerte om at de ikke leverte hit, og de skulle derfor ordne med avbestilling av ordren. Sjekker kontoen min idag og ser at de har tatt seg betalt for matkasse, selv om de ikke leverer her og vi ikke har fått noen matkasse. Supert, siden jeg selvfølgelig har massevis av penger til overs og bare kan avse en tusenlapp her og der... Håper de ordner fort opp!
 15. laikamor

  Akkurat nå mars

  Så utrolig skummelt! Bra det gikk greit med hunden din, håper hun ikke blir veldig påvirket av det fremover. Og enig med deg, skjer sånt så burde eier legge seg langflat. Med den holdningen tenker jeg sjansen er større for at det skjer igjen enn om eier faktisk er interessert i å høre etter. Og med den størrelsesforskjellen på hundene kan det jo fort gå riktig ille! Jeg ville absolutt anmeldt. Ikke sikkert det skjer så mye etter en anmeldelse, hvis ikke du kan vise til noe skader osv. Men da ligger det hvertfall inne om noe sånt skulle skje flere ganger med samme eier/hund.
×