laikamor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,167
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

6 følgere

Om laikamor

Contact Methods

 • MSN
  monka_94@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Eikangervåg
 • Hunderase
  Boxer

Nylige profilbesøk

9,028 profilvisninger
 1. Gira har jo litt helseissues, så hun måtte isåfall ha kommet til noen som tok det seriøst. Hun medisineres to ulike ting fast, og i perioder får hun også kortison og øredråper. Hadde jeg ikke vært helt sikker på at ny eier ville tatt det ansvaret, i tillegg til å tilrettelegge for allergien, så ville jeg nok avlivd. Hun er en fantastisk hund, og hadde hun vært frisk så hadde jeg nok omplassert.
 2. Nok en gang irriterer jeg meg over hvor utrolig få stikkontakter som er rundt om på skolen. Tenkte jeg skulle starte litt på arbeidskravet som ble utdelt i går, før gruppearbeidet senere idag. Men jeg glemte å lade PCen hjemme, og nå er jeg tom for strøm. Skolen er ikke mange år gammel, men de har ikke tenkt på at så og si alt skolearbeid foregår på Pc, og at det da hadde vært greit med litt strøm tilgjengelig!
 3. Hadde det vært meg med hund, den gang Laika levde, så hadde han ødelagt timesvis med trening. Noen jobber ekstremt hardt for å få hunder til å bli trygg på folk, og en slik hendelse kan ødelegge veldig mye! Ja, hunden bør tåle det, men det er det ikke alle som gjør. Kanskje de hundene de viste taklet det greit, men å sende det som underholdning blir for gale. Sender ut signaler om at det er helt greit. Synes forøvrig ikke noe om skremmingen av fuglene heller.
 4. Ostekaka gikk ned, men ikke noe jeg vil anbefale videre Ekstremt mektig, så jeg klarte ikke spise opp stykket mitt. Håper de på jobben hans liker den, så kanskje den blir oppspist I fjor fikk han med skikkelig ostekake (med gele), og den ble visstnok tom ganske fort.
 5. Ferdig! Veldig fornøyd, og ganske stolt over å ha strikket min første genser Litt ujevnt i mønsteret; jeg var så opptatt av å ikke få trådene bak for stramme, så en del plasser ble de nok altfor løse. Men jeg tror det går greit likevel
 6. Tror det er den jeg også pleier å lage @*Kat84*, og synes den er veldig god! Men siden han har bursdag (i morgen) så får han velge. Han så en video av oreo-ostekake på Facebook og sa at den ville han ha. Håper vi blir overrasket, pg at den er kjempegod Jeg liker også at ostekaker er litt syrlige og friske. Sitrongele i kaka og bringebærgele på toppen er godt, toppet med kiwi og jordbær! Lagd klar middagen. Vi har Adams matkasse denne uka, og i dag står fisketaco på menyen. Spent, ser for meg at det er digg! Så nå må gubben bare komme hjem, så jeg kan steke fisken, så er middagen klar Deilig å slippe å tenke ut middager selv en gang innimellom. Har ikke matkassen fast, hadde en gang i høst og dette er nr 2. De ringte meg og ga meg et godt tilbud, så da slo jeg til. 700kr for middag 5dager + en gratis fruktkasse er ikke så gale synes jeg. Spennende med retter vi aldri hadde kommet på å lage selv
 7. Den ble ikke større enn vanlig, faktisk. Men tror ikke den blir like god som den jeg pleier.. Kremosten, melk, gelatin, sukker, vanikjeessens og fyllet fra oreokjeks ble kokt opp. Bunn av oreokjeks og smør. Smakte litt på røra, og jeg savnet friskheten som geleen gir i den jeg pleier å lage. Håper gubbe liker den. Jeg blir alltid litt lei meg hvis det jeg lager ikke faller i smak, men det er tross alt han som kom med oppskriften, så det er jo ikke min feil isåfall
 8. Da har jeg testet scooteren igjen for første gang i år Deilig med en liten kjøretur. Fikk handlet inn ingrediensene til ostekaken typen ville teste denne gangen. 1,2kg kremost syntes jeg var litt voldsomt.. Håper den blir god hvertfall! Så nå skal jeg bake kake
 9. Satt i sofaen, og hørte litt rare lyder fra vinduet. Ser bak gardinet, og der ser jeg bare en hale som forsvinner ut. Ikke store åpningen på vinduet, hadde aldri trodd at Kåre kunne komme ut der! Heldigvis holdt han seg rett utenfor, pg vi fikk lekt han inn igjen Ikke snakk om å komme når vi roper, eller sitte i ro så vi kunne plukke han opp. Tror han fikk litt kick av rømningsforsøket, for nå er han helt gal her. Han hoppet på hodet mitt gjennom gardinet, plager Fluffy og løper rundt som en galning her; enda verre enn han pleier Godt han er søt, og innimellom har tid til kos!
 10. Skal se hva jeg finner. Har Sony Xperia z5. Får til å blokkere hvert enkelt nummer, men aldri tenkt på egentlig at det går an å blokkere flere nr som starter på det samme. Men så har keg heller aldri hatt behov for det før
 11. Hvordan blokkerer jeg alle med like første 6 tall?
 12. Vært ute og luftet Kåre. Endelig virket han mer trygg ute! Han klatret høy i et tre (måtte koble av båndet), og etter det virket han mye mer trygg. Ekstremt oppmerksom på fugler og andre lyder, tror nok han blir en god jeger med tiden! Han ville absolutt ikke inn igjen, så jeg måtte bære en sprellende katt inn Jeg er ikke trygg på å slippe han løs enda, da, selv om jeg er med. Treffer han f.eks på de løse borderene til naboene så er han nok over alle hauer. Eller det skjer noe annet skummelt. Da hjelper det lite at jeg er med. Får nøye seg med bånd en god stund til Nå tenkte jeg å strikke litt, mangler bare vrangborden på halsen så er genseren min ferdigstrikket! Så er det "bare" å feste tråder etterpå.
 13. Men de legger jo bare på med en gang? Blir ikke mye salg av sånt Jeg rekker ikke si hei engang, før de legger på. Min tanke har vært at de prøver å få folk til å ringe tilbake, og at de da kanskje har en måte å svindle folk på? Jeg aner ikke, syns bare det er veldig rart..
 14. Hva er greia med de som ringer, bare for å legge på? De ringte hver dag en periode, og nå ringte de igjen. Ulike nummer, men bare de siste to tallene i nummeret som er ulike, så regner med det er samme greia. Jeg tar den ikke når jeg kjenner igjen nummeret da. Men hva får de ut av det? Kan de svindle folk på den måten eller noe sånn?
 15. Tispe eller hann tenker jeg man bør velge ut fra hva man selv foretrekker. Jeg liker best tisper, mens andre foretrekker hanner. Mens hunden er valp kan det være lurt å kjøpe en regulerbar sele som den kan vokse i. Jeg kjøpte en h-sele og var godt fornøyd med det. Ville gjerne tatt med valpen i dyrebutikk, så kan du prøve litt forskjellig og få hjelp til å finne en som passer. Ellers bruker jeg nå en brystsele fra Hurtta til min hund. Hun har så dyp brystkasse at y-seler (med stropp mellom frambeina på en måte) ikke ligger bra. De blir liggende å gnage i armhulen hennes. Men en havanais har nok ikke så dyp brystkasse og passer kanskje bedre en slik type sele.