Jump to content
Hundesonen.no

laikamor

Medlemmer
 • Content Count

  1267
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

laikamor last won the day on August 17

laikamor had the most liked content!

Community Reputation

3340 Excellent

6 Followers

About laikamor

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 06/13/1994

Contact Methods

 • MSN
  monka_94@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Flekkefjord
 • Hunderase
  Boxer

Recent Profile Visitors

11292 profile views
 1. laikamor

  Interiør og oppussing

  Skudd sammen alle skogene idag, og en del skuffer. Tror vi mangler et skrog da. Finner det ikke, selv om det står på leveringslista. Så må nok kanskje ordne et nytt... Også har jeg malt kontrastveggen på kjøkkenet idag. Synes det ble veldig fint 😃
 2. laikamor

  Interiør og oppussing

  Da har jeg grunnet alt et strøk. Må gå over og sparkle noen steder igjen, spesielt i taket hvor strimlen i skjøtene synes godt noen plasser. Har fremdeles et håp om å komme inn før jul, men da begynner det å haste litt 😂 På lørdag skal vi skru sammen kjøkkenskap, får hjelp av en god gjeng. Hadde håpet malingen var ferdig til det, men mulig jeg må male mens andre skrur kjøkken. Vi får se. Blir uansett spennende 🙂 Legger ved bilder av hvordan det ser ut nå.
 3. laikamor

  Mage trøbbel

  Synes ikke vom og hundemat er spesielt dyrt, om det er det du mener. Spørs jo om du kjøper små pølser eller store blokker. Har du mulighet så er jo 20kg blokkene greie Også lurer jeg på om ikke 1kg til dagen er veldig mye? Er det en staff? Min boxer får 600-700g daglig om hun bare hadde fått vom. Her får hun halvt om halvt med tørrfor (vigor and sage) og funker fint på det.
 4. laikamor

  Kul under huden

  Takk for svar! Tenker jeg ser det an litt, også oppsøker jeg evt veterinær om den ikke forsvinner. Hun virker ikke noe plaget av den, ikke engang når jeg tar på den.
 5. laikamor

  Kul under huden

  Oppdaget nettopp en kul under huden på Gira. Litt vanskelig å si størrelse, men omtrent 1cm kanskje. Sitter på magen, den er ikke bevegelig, og ikke helt hard. Det er ikke mer enn et par måneder siden vi hadde full helsesjekk hos veterinær, da var alle blodprøver fine. Men jeg blir jo litt stressa når jeg finner en kul. Usikker om jeg bør se den an, om den forandrer seg, eller om jeg burde få veterinæren til å se på den med en gang? Noen tanker om hva det kan være? Tenker på jursvulst (tenker jo det verste først), men usikker om de sitter såpass fast, og ikke i selve juret på en måte? Legger ved et bilde.. Ser ikke kulen, men ville bare ha det med for å vise plassering. Kulen er der pekefingeren min er.
 6. laikamor

  Jeg vil se!

  Tatovering til minne om Laika ❤️ Jeg vil se en hund som bader
 7. laikamor

  Akkurat nå, november

  Sjekket photowall.no? De har masse fint! Vi skal bestille fototapet derfra, men de har også mange motiv man kan bestille på lerret eller poster
 8. laikamor

  Interiør og oppussing

  Bare kjøkken og spisestue vi holder på med nå. Skal ta hvertfall stue etter hvert. Mulig det blir gips på soverom også, men da blir det isåfall ikke listefritt, så det går greit å gjøre selv. Håper jeg får lov å ha panel i gangen 🙂
 9. laikamor

  Interiør og oppussing

  Vi holder fremdeles på med sparkling og pussing. Når neste rom skal gipses, blir sparkling og pussing satt vekk til noen som kan det! Er utrolig lei, ting går så seint. Har sparklet/pusset i månedsvis nå føles det som. Begynner å nærme seg da, så håper å begynne å grunne til uka. Jeg har veldig lyst å bli ferdig før jul, men vi får se.
 10. laikamor

  Robotstøvsuger. Yey or ney?

  Høres bra ut. Mulig vi investerer eller ønsker oss en med tiden da!
 11. laikamor

  Robotstøvsuger. Yey or ney?

  Drar opp denne litt jeg. Har veldig lyst på en robotstøvsuger når vi flytter. Men vi har et problem som gjør at jeg tenker det kan bli litt upraktisk. Vi har trapp mellom stue og kjøkken. Vil ikke kjøpe robot om den kun kan støvsuge ett lite rom. Men så lurer jeg på om det er mulig å bare fysisk flytte den fra stua til kjøkkenet? Hvor stort område kan de dekke? Og er det evt mulig å kjøpe ekstra ladestasjon, eller evt lære den å parkere et annet sted enn ladestasjoner? 😂 Så kunne vi fint flyttet den selv til ladestasjoner.
 12. laikamor

  Akkurat nå oktober

  Hadde sett meg ut et motiv på photowall.no som vi ville hatt på lerret. Skulle bestille når vi fikk lønn. Men nå er det ikke lengre mulig å få tak i det på lerret, kun som tapet. Kjedelig, for det var så fint! Sendte mail til de for å høre om det likevel var mulig å få på lerret, men det var det ikke. Finner det andre steder også, men da er det bilder med ramme på, vil helst ha et lerret uten ramme, men der motivet fortsetter langs sidene.
 13. laikamor

  EDIT 1.oktober 2019

  Får ikke heller opp bildene 😕
 14. laikamor

  Akkurat nå, september

  Plutselig kommer de for å installere fiber imorgen. Hadde egentlig sagt fra at de måtte avtale i litt god tid pga oppussing og at vi ikke bor der enda. Så da sender han melding og avtaler kvelden før han ønsker å komme 😂 Jeg er på kveld/nattevakt ikveld og natt, så må jeg kjøre rett opp dit etter jobb imorgen tidlig for å rydde. Vi har ca 70kvm med vinyl gulv som ligger stablet der vi tenker å ha boksene han skal legge inn. Pluss en liten haug gipsplater. Dvs at jeg må bære noen hundre kilo før han kommer kl 10.30 imorgen. Men, da får vi hvertfall internett da! 👍 Turde ikke si nei i frykt for at det blir kjempe lenge til neste gang de har sjans.
 15. laikamor

  Interiør og oppussing

  Det er kjøkken og spisestue vi holder på med nå. Har revet ned alt av vegger, tak og gulv, helt ned til stenderverk. Deretter foret på vegger og etterisolere, og senket gulvet til opprinnelig nivå. Og fjernet en vegg hvor en drager er satt opp. Så her er det full pakke. Ny kjøkkeninnredning står egentlig klar til montering Bad skal også pusses opp, men det blir tatt etter vi flytter inn. Kan hende det må vente litt, det kommer an på hvor mye det vil koste Legger ved et par bilder hvordan det ser ut nå (nesten, bare at nå er alt sparklet over en gang).
×