Jump to content
Hundesonen.no

laikamor

Medlemmer
 • Content Count

  1289
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

laikamor last won the day on September 25

laikamor had the most liked content!

Community Reputation

3419 Excellent

6 Followers

About laikamor

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 06/13/1994

Contact Methods

 • MSN
  monka_94@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Flekkefjord
 • Hunderase
  Boxer

Recent Profile Visitors

12082 profile views
 1. laikamor

  Akkurat nå september

  Kåre kom hjem i går! 😀 Katten har vært borte i 2mnd nå, og jeg hadde egentlig innfunnet meg med at han var borte for godt. Men så, på tur i går, hørte jeg plutselig noe mjauing. Syns det hørtes ut som han. Ba Gira om å bli mens jeg sjekket det ut. Og det var han! I fin form, og ikke noe mer sky enn vanlig. Fulgte etter oss hjemover, helt til himmelen åpnet seg. Da søkte han ly under en hekk, og ville ikke være med mer. Så jeg fikk samboeren til å komme med bilen, så vi kunne få han hjem. Han er jo en nervøs type, og å løfte han ute der han ikke føler seg trygg er en utfordring. Han blir helt krakilsk. Mistet han en gang. Fikk lokket han tilbake, og lempet han i bilen til slutt. Oppklort og fæl, så det blir en spennende dag på jobb mtp spriting 😂 Men det viktige er at Kåre er hjemme! Fått sove i senga i natt til og med. Nå skal han være inne en stund før vi lar han være ute igjen. Ellers var vi uten strøm i går. Først hadde strømmen vært borte mellom ca kl 10-14, litt av og på, mens jeg var på jobb. Kom hjem, gikk tur, også skulle vi lage middag. Men da gikk strømmen igjen. Ca 16.30. Bestemte oss for å heller bestille pizza. Kjørte ned for å hente den, pluss kjøpe kattesand. Men der var det heller ingen strøm. Fikk lov å handle på butikken. Pizzabakeren fikk jeg ikke kontakt med (mørklagt butikk, lukket dør, ingen ansatte å se). Kjørte hjem igjen. Vel hjemme var det fremdeles ingen strøm, og ingen mobildekning. Ganske glad for at jeg kjøpte den Nintendoen da! Strømmen kom tilbake ca kl 22. Ganske mange timer, med hverken strøm eller telefondekning.
 2. Med Gira tok vi blodprøve som ga utslag på diverse midd og pollen. Fryser tørrforet, også er det jo å unngå tekstiler, og støvsuge ofte. Hun hadde ørebetennelse støtt og stadig, røde labber, og generelt kløe. Har ikke merket at hun reagerer på ulike proteiner.
 3. laikamor

  Akkurat nå september

  Kjøpte super mario odyssey i første omgang. Har nok underholdning der en stund. Fikk kjøpt den siste switchen de hadde i butikken, og nå føler jeg meg som et barn som er gira over sin nye leke 😂 Bare synd jeg må på jobb ikveld.
 4. laikamor

  Akkurat nå september

  Om de har den inne i butikken i morgen så blir det nok det, ja! Håpte kanskje noen her skulle snakke fornuft til meg, men neida 😂 Hvilke spill er deres favoritter? Tenker kanskje jeg starter med et mariospill eller noe sånt som jeg har prøvd før og vet jeg liker. Men nå er det jo årevis siden jeg har spilt noe sånt. Det kommer sikkert veldig an på jobben. I min jobb regner jeg med det hadde gått helt fint til en vanlig dagvakt, så lenge man gir beskjed. Dagvakt i helgen ville for min del vært verre, da vi er alene på vakt da. Kan ikke komme for seint. Jobber på radiologisk avdeling på sykehus, så det kan gå alvorlig ut over menneskeliv om vi ikke er tilgjengelig. Sjelden altså, men det hender rett som det er at det kreves akutte CT-undersøkelser, eller at det kommer inn traumepasienter. Men det er jo lovpålagt, som du sier. Spørs gjerne på situasjonen. Kanskje man kan få andre til å hjelpe, eller melde fra til noen som kan ordne opp. Da har man jo hjulpet et dyr i nød.
 5. laikamor

  Akkurat nå september

  Jeg driver og vurderer om jeg skal kjøpe meg Nintendo switch. Føler meg litt barnslig, da, har aldri brukt penger på slike ting 😂 Og det er jo ganske dyrt. Ikke bare konsollen, men spillene koster jo mange hundre per stk også. Jeg har råd altså, men liker egentlig ikke å bruke penger på slike unødvendige ting. Kjøre på, eller motstå lysten? 😂
 6. laikamor

  Hvilken rase skal du ha neste gang?

  Heller mest mot korthåret collie. Virker som enkle, supre hunder. Ellers har jeg også tenkt på labrador, dalmatiner og aussie. Men tror det vil være collie som passer best inn faktisk. Men mye kan jo skje før ny hund skal skaffes. Gira blir snart 8år. Håper jo hun enda har noen år igjen. Drømmen er en frisk boxer. Rasen passer meg perfekt. Men mitt eksemplar har fått litt av alt av sykdommer og plager, så jeg tør ikke velge det igjen neste gang.
 7. laikamor

  Hva forer du med?

  Tørrfor fra vigor and sage 🙂 Tidligere foret vi 50/50 med det og vom og hundemat. Nå får hun vom bare innimellom. Dyrebutikken har flyttet til en annen by, og vi har bare en liten kombifrys. Derfor har vi ikke plass til å kjøpe inn mye om gangen, og vi er der ikke så ofte. Men pleier å kjøpe med et par småpølser når vi først er på dyrebutikken.
 8. laikamor

  Akkurat nå august

  En av de mange gledene med å ha dyr 😂
 9. laikamor

  Akkurat nå august

  Jeg er glad vi ikke bor i Nord-Korea 😮 https://www.tv2.no/nyheter/11590318/
 10. laikamor

  Akkurat nå august

  Ja, vet jo at mange katter er sånn, så jeg håper litt enda. Han er vanligvis borte 2-4 dager om gangen, men aldri så lenge som nå!
 11. laikamor

  Akkurat nå august

  Takk! Hører ofte slike historier, så det er vel derfor jeg enda har et lite håp. Foreldrene mine hadde for mange år siden en katt som var borte i 6måneder. Plutselig kom den hjem og virket som ingenting hadde hendt. Men så vil jeg jo være realistisk, vet jo at mange aldri kommer hjem igjen. Krysser fingrene for at han snart dukker opp igjen.
 12. laikamor

  Akkurat nå august

  Katten vår har enda ikke kommet hjem. Vært borte i 3 uker nå. Er så rart, og jeg kjenner jeg blir så usikker på hvordan jeg skal tenke. Har vi en katt eller to katter nå? Hvor stor er sjansen for at han plutselig dukker opp? Begynner å miste troa. Men det er så vanskelig når man ikke vet 😕 Håper hver morgen og hver dag når jeg kommer hjem at han skal være der..
 13. Gira er glad i pipeleker. Men hun ødelegger somregel pipen i dem iløpet av en dag eller to. Finnes det pipeleker der lyden varer litt lengre? 😋 Har en bamse som hadde ca 10 sånne småpiper i seg, det er vel den som har vart lengst. Men bare fordi de fleste pipene er ødelagt, men er vel fremdeles en av dem som er lyd i enda. Hun ødelegger ikke leken i seg selv, bare selve pipedingsen.
 14. laikamor

  Akkurat nå juli 😊

  Vært på tur med hundene, og samtidig lett etter katten Kåre. Han pleier være borte sånn 2-4 dager om ganger, før han er hjemme noen dager eller uker. Hadde jo GPS på han en stund for å se hvor han gikk. Han var hele tiden rundt vannet her. Men så lærte han fort hvordan han kneppe av seg halsbåndet, så den siste tiden har vi ikke hatt GPS på han. Nå er det en uke siden sist vi så han. Jeg er kjempebekymra, men håper han snart kommer hjem. Verken så eller hørte noe til han på tur. Hundene var full i flått etter turen. Gira har såpass kort pels at de somregel er lett å se på henne. Plukket ca 15stk på henne mens vi gikk tur. Så rundt 5stk før jeg tok henne i dusjen. Der fikk vi dusjet av en god del. Også fortsatte jeg å plukke etter hun kom ut av dusjen. Æsj altså. Ikke vært så veldig plaget til nå i år, så har ikke gitt henne noe mot flåtten i år. Tidligere har hun fått bravecto. Men om det skal fortsette å være så mye flått som idag så må vi nok gi henne noe likevel.
 15. laikamor

  Trygging

  Måtte melde meg inn i denne gruppa. Blir også helt paff, men er veldig underholdene. Klarte ikke å sitte på fingrene lengre, måtte bare kommentere 😂 Helt uforståelig at noen ønsker et slikt hundehold. Vil så veldig mye heller ha en hund som tigger enn en hund som er redd meg.
×