Gå til innhold
Hundesonen.no

laikamor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,254
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  9

laikamor last won the day on 5. Januar

laikamor had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,290 Excellent

6 følgere

Om laikamor

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 06/13/1994

Contact Methods

 • MSN
  monka_94@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Flekkefjord
 • Hunderase
  Boxer

Nylige profilbesøk

10,585 profilvisninger
 1. laikamor

  Akkurat nå - februar

  Idag er jeg spent på hvordan det går med Gira hjemme. Foreldrene mine er på hytta og tok med seg Mio dit. Så Gira er helt alene hjemme. Hun er jo vandt til det, men Mio er jo også alltid der. Også blir det litt lengre enn hun er vandt. Når alle er hjemme så drar sistemann ut døra 7.30 og førstemann kommer hjem ca kl 14. Idag blir det ca 7-15.30. Jeg jobber til 16, men har avtalt at pappa kjører hjemom etter jobb. Da er hun nok tissetrengt! Ellers tror jeg det går bra. De har godt av å være litt fra hverandre. Må jo øve på når jeg flytter ut med henne etter hvert Koste oss på tur sammen igår. Egentlig veldig koselig å bare gå tur med en hund. Fikk til og med lagt inn en litt mer ordentlig treningsøkt på turen. Blir mye tull når jeg har med begge to
 2. laikamor

  Akkurat nå - februar

  Ja, tenkte bare å kjøpe flaske. Men nå droppet jeg det, så drikker vi heller noe enklere ikveld
 3. laikamor

  Akkurat nå - februar

  "5 dl friskpresset sitronsaft tilsettes 1,25 dl sukkerlake og 1 dl limejuice". Er nok ren juice fra sitronen. Skal jo blandes med sukkerlake, også bruker man jo ikke så mye av sour mixen i hver drink
 4. laikamor

  Akkurat nå - februar

  Tilbringer kvelden på jobb. Veldig rolig kveld, så det har blitt mest tv-titting egentlig. Har hjemmevakt i natt, men fordi det blir så glatt ute om nettene så sover jeg på jobb for tiden. Idag tidlig, når jeg skulle hjem fra nattevakt, ble jeg stående fast. Brukte 1time hjem, vanligvis bruker jeg 5min. Men det var speilblank is, og jeg kjører piggfritt. Så ble stående (meg og en mengde andre biler) til strøbilen kom. Skal på fest imorgen, og tenkte jeg kunne lage litt drinker. Tenkte derfor å lage sour mix, og har funnet oppskrift på det. Men der skal det altså 5dl sitronsaft og 1dl limesaft. Må jeg ikke ha sykt mange sitroner for å få 5dl? Tror dere det funker greit med sånn på flaske i stede?
 5. laikamor

  Dette er planene for 2019

  Har et stort ønske om å kjøpe eget hus, så jeg håper at vi får til det iløpet av året! Ellers vil jeg, som vanlig, gå ned i vekt. Dvs at jeg vil spise sunnere, men også komme i bedre form. Ganske mange kilo jeg skal ned, men vil ikke sette et nummer på hvor mye jeg klarer iløpet av året. Så lenge det går nedover er jeg fornøyd!
 6. laikamor

  Akkurat nå, Januar 2019

  Tilbud på pinnekjøtt, så jeg kjøpte et par pakker. Skal lage idag, og servere sammen med komper. Jeg har vannet det ut, men nå lurer jeg litt på om jeg kan bruke noe av vannet jeg brukte til utvanning til å koke komper i? Eller er det best å bare bruke nytt vann? Noen her med peiling?
 7. laikamor

  Akkurat nå, Januar 2019

  Hadde en brå start på dagen lørdag. Mamma kom ned og fikk oss ut av seng. Det var brann hos naboen. Var allerede fullt opp med brannbiler osv når vi våknet. Naboen omkom. Jeg bare håper han døde av røyken mens han sov. Klarer liksom ikke slutte å tenke på om han panisk har prøvd å komme seg ut. Pappa hadde prøvd å banke på vinduer osv før brannmannskapene kom, men hørte ikke noe inne da (brannen var i kjelleren, men store mengder røyk i hele huset). En skikkelig skremmer, spesielt når det blir så tett på, og med noen som har bodd der så lenge jeg kan huske.
 8. Okey, det var jo ikke så gale da! Er fremdeles litt i vurderingsfasen. Vurderer også bare å kjøpe og montere grind frem til baksetene. Da vil hun hvertfall få best mulig plass. Får se litt, og høre hvilke løsninger de evt har på bur. Edit: Og nå ser det ut som det allerede blir gitter. Fant billig på finn, så slår til med det i første omgang hvertfall.
 9. Låner bare denne tråden her litt, jeg, så slipper jeg å lage ny. Har kjøpt meg en Volvo v50 2008-modell, og ser nå etter bur som passer i denne. Heller mest mot spesialtilpasset bur for å utnytte plassen best mulig. Forstår at det er trønderburet, kela og aluconsult som hovedsakelig lager dette? Noen andre jeg bør sjekke? Noen som har bestilt i det siste, og fått tilsendt, som kan si noe om fraktpriser (og gjerne pris på selve buret)? Ser for meg at det er kjempedyrt å sende? Noe spesielt jeg bør tenke på når jeg bestiller? Gira er ikke vandt med bilbur, hun har alltid vært løs i bagasjerommet med gitter til baksetene. Så tenker jeg ønsker det så åpent som mulig i toppen, slik at hun fremdeles kan følge med litt. Synes fort f.eks Herkules urene virker så tette at jeg er redd hun ikke ville trives inni..
 10. laikamor

  Akkurat nå, Januar 2019

  Tusen takk
 11. laikamor

  Akkurat nå, Januar 2019

  Takk! Volvo v50 2008 modell. Ønsket ikke å legge for mye penger i, siden vi driver og sparer til å kjøpe eget hus. Men virker som en bra bil sålangt
 12. laikamor

  Akkurat nå, Januar 2019

  Rett før jul fikk jeg tilbud om fast stilling på jobben. Tidenes beste julepresang! Så idag har jeg vært og handlet min første bil 😀 Stas! Nå må jeg bare finne ut hvilket hundebur jeg skal gå for, og handle meg det også. Ting blir så mye lettere med fast jobb, når man har mer forutsigbar lønn!
 13. laikamor

  Gira

  Oi, så dårlig jeg er til å oppdatere her! Kan ikke se at jeg har skrevet noe om hjerteproblemer hennes her. Men hun har altså slitt litt med hjertet. Hun hadde en episode der hun plutselig bare sjanglet rundt og og virket litt fjern, og hjertet kjentes ut som det skulle hoppe ut av brystkassa. Det endte med litt ulike undersøkelser, uten egentlig noe klart resultat. Veterinæren mener det er ARVC, men har altså ikke fått påvist noe sikkert. Men hun går på betablokkere og fungerer fint på det. I høst hadde hun dog en episode hvor hun bare falt om et par ganger. Kjempeskummelt. Det ble en ny runde hos veterinær, uten noen nye funn. Så vi håper bare at hun fungerer lenge på medisiner! Hun fylte 6år nå i desember, så vi håper å få ha henne i mange år til! Hun har blitt en voksen og litt mer fornuftig dame. Masse personlighet, og ekstremt glad i mat. Lydighet strekningen går så som så, men vi trener litt med klubben bare for gøy. Hun er ikke fan av mye pirking, så vi tar det litt forsiktig. Tenker bare jeg deler litt bilder fra den siste tiden
 14. laikamor

  Håndarbeidstråd!

  Har strikket et par sitteunderlag i julepresang. Tovet, også filtet på mønster etterpå. Aldri prøvd filting før, men det var kjempegøy Også har jeg strikket en genser i julepresang. Ble ferdig igår, så rakk det akkurat
 15. laikamor

  Akkurat nå- desember

  For et styr.. For en uke eller to siden ringte jeg legekontoret hvor fastlegen min holder til. Jeg byttet til denne fastlegen for noen måneder siden. De kunne ikke finne meg i systemet sitt, og ba meg ringe til fastlege kontoret (helsenorge). Pga jobb har jeg ikke hatt sjans å ringe, men jeg sendte en skriftlig henvendelse til de og fikk bekreftet hvem min fastlege er, og en beskjed om at legekontoret selv må ringe fastlege kontoret for å bekrefte dette. Når jeg nå ringer til mitt legekontor så kommer jeg ikke gjennom. Samtalen blir avbrutt uten noe summetone.. Har begynt å tenke om det er telefonen min det er noe galt med, men det er ingen problemer å ringe til noen andre. Vanligvis kommer man til en automatisk telefonsvarer utenfor telefontidene til legekontoret, men jeg får altså ingenting. Noen som kan tenke seg hvorfor? Jeg har ikke sjans å innom legekontoret, så er avhengig av å få ringt de. Har sendt de en skriftlig henvendelse også, men fikk aldri noe svar.
×