Jump to content
Hundesonen.no

laikamor

Medlemmer
 • Content Count

  1263
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

laikamor last won the day on August 17

laikamor had the most liked content!

Community Reputation

3337 Excellent

6 Followers

About laikamor

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 06/13/1994

Contact Methods

 • MSN
  monka_94@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Flekkefjord
 • Hunderase
  Boxer

Recent Profile Visitors

11165 profile views
 1. laikamor

  EDIT 1.oktober 2019

  Får ikke heller opp bildene 😕
 2. laikamor

  Akkurat nå, september

  Plutselig kommer de for å installere fiber imorgen. Hadde egentlig sagt fra at de måtte avtale i litt god tid pga oppussing og at vi ikke bor der enda. Så da sender han melding og avtaler kvelden før han ønsker å komme 😂 Jeg er på kveld/nattevakt ikveld og natt, så må jeg kjøre rett opp dit etter jobb imorgen tidlig for å rydde. Vi har ca 70kvm med vinyl gulv som ligger stablet der vi tenker å ha boksene han skal legge inn. Pluss en liten haug gipsplater. Dvs at jeg må bære noen hundre kilo før han kommer kl 10.30 imorgen. Men, da får vi hvertfall internett da! 👍 Turde ikke si nei i frykt for at det blir kjempe lenge til neste gang de har sjans.
 3. laikamor

  Interiør og oppussing

  Det er kjøkken og spisestue vi holder på med nå. Har revet ned alt av vegger, tak og gulv, helt ned til stenderverk. Deretter foret på vegger og etterisolere, og senket gulvet til opprinnelig nivå. Og fjernet en vegg hvor en drager er satt opp. Så her er det full pakke. Ny kjøkkeninnredning står egentlig klar til montering Bad skal også pusses opp, men det blir tatt etter vi flytter inn. Kan hende det må vente litt, det kommer an på hvor mye det vil koste Legger ved et par bilder hvordan det ser ut nå (nesten, bare at nå er alt sparklet over en gang).
 4. laikamor

  Interiør og oppussing

  Nei, vi har ikke leid inn noen. Overnatter i huset i helgen, og håper å få gjort en god del selv nå. Så får vi se om vi leier inn noen til siste finish Synes selv møbler og gardiner er veldig vanskelig, så har ikke så mye tips der dessverre. Tror jeg skal få sydd på mål hos stoff og stil (evt sy selv hvis det blir dyrt). Tenker å ta med fargeprøver bort dit, på de fargene vi har på veggene for å se om stoffet matcher.
 5. laikamor

  Akkurat nå, september

  På vei hjem idag passerte jeg en mann som lå i veien, rett foran et par garasjer, i veien der man kan kjøre opp til noen hus. Var allerede passert før jeg egentlig oppfattet at det faktisk var en mann som lå der. Så jeg snudde og kjørte tilbake for å sjekke til han. Tenkte det kunne være noe sykdom, eller om han hadde falt eller noe. Han hadde nok bare drukket litt for mye alkohol. Fikk hvertfall stablet han på beina, og han var kjempeglad for at noen stoppet for han og så til han. Men, det jeg reagerte på: mens han lå der og jeg prøvde å få han på beina kjørte det mange biler forbi. Ikke en eneste en stoppet eller noe. Vet ikke hvor lenge han lå der før jeg kom heller. Det kunne jo likegjerne vært en med et hjerteinfarkt eller noe.. Han fortsatte å gå videre da. Usikker hva jeg egentlig burde gjort i dette tilfellet, da han åpenbart var veldig beruset. Men han skulle til byen, og jeg kunne nok ikke stoppet han.
 6. laikamor

  Interiør og oppussing

  Ting tar tid. Ferdig med å gipse (eller, vi må bytte ut en eller to plater i taket). Har holdt på i det som kjennes ut som evigheter med sparkling og pussing på kjøkkendelen. Jeg har mistet motet, og ser ikke for meg at jeg klarer å få det fint. Så vurderer å leie inn noen til å gjøre det for oss. Noen som har erfaring med det, og vet hva vi burde regne med i pris? Altså for sparkling og pussing av tak og vegger, listefritt om mulig. Grunning og maling fikser vi selv. Nå skal gubben se i helgen når han kommer hjem. Så tar vi en vurdering da. Også selvfølgelig må vi få et tilbud så vi kan vurdere om vi har råd eller ikke. I det tempoet det har gått i til nå så blir det ikke innflytting med det første. Hadde vi bare fått det klart for maling så er mye gjort, og alt virker mer overkommelig!
 7. laikamor

  Smittsomt sykdomsutbrudd i Oslo

  Her har hundeklubb en avlyst fellestreninger fremover. Ikke vært noen tilfeller her enda (Vest-Agder), men tenker det er bra å avlyse i tilfelle.
 8. laikamor

  Akkurat nå august

  Da jeg tok kontakt sist uke sa de at varene ble sendt fra dem 13.8. Men siden de ikke kom innen fredag sist uke sendte jeg ny melding. Fikk da svar at det var litt forsinkelse, så varene skulle sendes i kommende uke. Vet ikke helt hva jeg skal tro. Når de først sier at det er sendt, også er det plutselig ikke sendt 😂 Skal nok ikke handle derfra igjen. Har heldigvis ikke noe hastverk siden ikke kjøkkenet er ferdig enda. Isåfall hadde jeg bare avbestilt.
 9. laikamor

  Akkurat nå august

  Har bestilt en spisegruppe fra homeroom.no. Har lest at flere personer ikke har fått varene sine derfra, men tenkte vi skulle prøve siden vi ville spare 4000kr pga tilbud. Varene ble visstnok sendt 13.8. Usikker hvor de sendes fra, men tror det er i utlandet. Har fått link til sporing i postnord. Der står det at de har fått informasjon om en pakke, men at de ikke har mottatt noe enda. Det blir vel evt når det kommer til Norge regner jeg med. Har allerede purret på homeroom et par ganger, siden det tok så lang tid før det ble sendt. Fikk til svar at varene ville være her denne uka. Jeg begynner å miste troa.. Har ikke betalt noe da, tenkte det var tryggest å velge faktura, og ikke betale den før varene faktisk er levert. Så får vi krysse fingrene for at vi faktisk får dem. I verste fall må vi bestille til fullpris et annet sted.
 10. laikamor

  Akkurat nå august

  Helsesjekk unnagjort, og alt så bra ut Altså utenom hennes kjente plager med hjertet, allergi og keratitt. Men blodprøver og urin var bra, selv om hun får hjertemedisin og kortison fast. Så det er jo bra Hun har litt ujevne og ueffektive hjerteslag, hvor han har vanskelig for å finne puls bak når hun blir litt stresset. Men har forstått at det er vanlig for sykdommen. Og som han sier så kan hun plutselig bare falle om og dø en dag. Det vet jeg jo om, og jeg synes det er veldig ekkelt. Men hun har det heldigvis bra i det daglige 👍
 11. laikamor

  Fôrtønne i metall

  Fant disse: https://www.witre.no/no/wno/tonner-med-lokk Med pedal. Syns de var litt kule
 12. laikamor

  Fôrtønne i metall

  Kanskje jeg burde ta en tur på IKEA. Kan jo hende de har noe annet greit også som kan brukes Takk for tips!
 13. laikamor

  Fôrtønne i metall

  Den var fin, ja! Kunne helst ønske at den var "glatt", for å kunne ha på noe fin vinyltrykk, men ellers veldig fin. Ligger lokket løst på? Må nok isåfall finne en løsning så ikke Gira vipper av lokket 😂
 14. Noen som vet hvor jeg kan få tak i en svart fôrtønne i metall, hvor det helst er plass til en stor sekk med hundemat (12-15kg)? Vil ha en som kan stå fremme uten å være veldig stygg. Er da også avhengig av at lokket henger greit på, så ikke Gira bare kan vippe det av. Legger ved bilde av noe sånt jeg kunne tenkt meg. Den på bildet er jo hvit og ganske liten, da. Trenger ikke være skrift på, kan ordne det selv. Så om det evt er en litt pen stor søppeldunk eller annet så går det fint.
 15. laikamor

  Akkurat nå august

  Meg og Gira var i vår Aldri trent rally, kun vanlig lydighet. Men mye av grunnøvelsene er jo de samme da. Men det var spennende å prøve noe nytt, og kjekt å lære å bygge baner. Vi fikk også gå litt baner på slutten, det var også spennende
×