Jump to content
Hundesonen.no

laikamor

Medlemmer
 • Content Count

  1269
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

laikamor last won the day on August 17 2019

laikamor had the most liked content!

Community Reputation

3343 Excellent

6 Followers

About laikamor

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 06/13/1994

Contact Methods

 • MSN
  monka_94@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Flekkefjord
 • Hunderase
  Boxer

Recent Profile Visitors

11481 profile views
 1. laikamor

  Fra bølle til bestevenn

  Synes det virket veldig bra! Kunne også tenkt meg mer info, men det er jo litt begrenset hvor mye de kan ha med uten at det blir uinteressant for folk som kanskje ikke er like interessert. Spent på hvordan hun griper tak i de ulike problemene, og jeg håper også at eierne blir vist litt bedre metoder for å håndtere det. Samtidig skjønner jeg godt at de av og til kan reagere på mindre bra måter, det er jo tungt å ha hunder som utagerer og hopper og biter hele tiden. Satser på de lærer å håndtere det bedre 🙂 Ellers synes jeg det er så rart at folk bruker så mye flexi. Sånn som den lille Pippilotta(?), som plutselig kastet seg etter folk. Jeg hadde jo aldri latt en slik hund få virre rundt i flexi midt i byen 🤔 Og å holde tilbake store Anton med et flexibånd.. Tror jeg ville brukt noe som var litt bedre å holde i 😋 Men ja, synes det virket bra. Håper vi får bli litt mer kjent med hver enkelt hund etterhvert, og kanskje litt om bakgrunnen for problemene.
 2. laikamor

  Hvordan motivere v gå pent trening?

  Har du prøvd å stoppe hver gang han drar? Synes det er den mest effektive metoden, så lenge man klarer å være konsekvent. Stopp hver gang han drar, belønn ved at han får gå videre når båndet er slakt igjen.
 3. laikamor

  Akkurat nå, januar

  Enig, blir spennende å følge med! Border collien minner meg veldig om Laika som jeg hadde. Hun utagerte i omtrent samme grad som denne BCen. Min ble avlivet til slutt, da. Håper det går bedre for denne!
 4. laikamor

  Akkurat nå, desember

  Jeg jobber ikveld. Hvis jeg får mulighet så tenkte jeg og ut å se på rakettene ved midnatt. Det har egentlig smelt siden kl 17 idag, nesten uten opphold.. Hundene er på hytta med foreldrene mine. De har aldri brydd seg noe særlig. På det verste blir de litt usikre, da vil de gjerne sitte litt inntil oss for litt trygghet, men ikke noe mer enn det. Uansett ikke så mye smell der oppe. Gubben er hjemme alene med kattene. De pleier å være mest ute, men jeg ba han ta de inn ikveld. Vil ikke risikere at de blir livredde heller. Godt nyttår til alle soniser 🙂
 5. laikamor

  Interiør og oppussing

  Skudd sammen alle skogene idag, og en del skuffer. Tror vi mangler et skrog da. Finner det ikke, selv om det står på leveringslista. Så må nok kanskje ordne et nytt... Også har jeg malt kontrastveggen på kjøkkenet idag. Synes det ble veldig fint 😃
 6. laikamor

  Interiør og oppussing

  Da har jeg grunnet alt et strøk. Må gå over og sparkle noen steder igjen, spesielt i taket hvor strimlen i skjøtene synes godt noen plasser. Har fremdeles et håp om å komme inn før jul, men da begynner det å haste litt 😂 På lørdag skal vi skru sammen kjøkkenskap, får hjelp av en god gjeng. Hadde håpet malingen var ferdig til det, men mulig jeg må male mens andre skrur kjøkken. Vi får se. Blir uansett spennende 🙂 Legger ved bilder av hvordan det ser ut nå.
 7. laikamor

  Mage trøbbel

  Synes ikke vom og hundemat er spesielt dyrt, om det er det du mener. Spørs jo om du kjøper små pølser eller store blokker. Har du mulighet så er jo 20kg blokkene greie Også lurer jeg på om ikke 1kg til dagen er veldig mye? Er det en staff? Min boxer får 600-700g daglig om hun bare hadde fått vom. Her får hun halvt om halvt med tørrfor (vigor and sage) og funker fint på det.
 8. laikamor

  Kul under huden

  Takk for svar! Tenker jeg ser det an litt, også oppsøker jeg evt veterinær om den ikke forsvinner. Hun virker ikke noe plaget av den, ikke engang når jeg tar på den.
 9. laikamor

  Kul under huden

  Oppdaget nettopp en kul under huden på Gira. Litt vanskelig å si størrelse, men omtrent 1cm kanskje. Sitter på magen, den er ikke bevegelig, og ikke helt hard. Det er ikke mer enn et par måneder siden vi hadde full helsesjekk hos veterinær, da var alle blodprøver fine. Men jeg blir jo litt stressa når jeg finner en kul. Usikker om jeg bør se den an, om den forandrer seg, eller om jeg burde få veterinæren til å se på den med en gang? Noen tanker om hva det kan være? Tenker på jursvulst (tenker jo det verste først), men usikker om de sitter såpass fast, og ikke i selve juret på en måte? Legger ved et bilde.. Ser ikke kulen, men ville bare ha det med for å vise plassering. Kulen er der pekefingeren min er.
 10. laikamor

  Jeg vil se!

  Tatovering til minne om Laika ❤️ Jeg vil se en hund som bader
 11. laikamor

  Akkurat nå, november

  Sjekket photowall.no? De har masse fint! Vi skal bestille fototapet derfra, men de har også mange motiv man kan bestille på lerret eller poster
 12. laikamor

  Interiør og oppussing

  Bare kjøkken og spisestue vi holder på med nå. Skal ta hvertfall stue etter hvert. Mulig det blir gips på soverom også, men da blir det isåfall ikke listefritt, så det går greit å gjøre selv. Håper jeg får lov å ha panel i gangen 🙂
 13. laikamor

  Interiør og oppussing

  Vi holder fremdeles på med sparkling og pussing. Når neste rom skal gipses, blir sparkling og pussing satt vekk til noen som kan det! Er utrolig lei, ting går så seint. Har sparklet/pusset i månedsvis nå føles det som. Begynner å nærme seg da, så håper å begynne å grunne til uka. Jeg har veldig lyst å bli ferdig før jul, men vi får se.
 14. laikamor

  Robotstøvsuger. Yey or ney?

  Høres bra ut. Mulig vi investerer eller ønsker oss en med tiden da!
 15. laikamor

  Robotstøvsuger. Yey or ney?

  Drar opp denne litt jeg. Har veldig lyst på en robotstøvsuger når vi flytter. Men vi har et problem som gjør at jeg tenker det kan bli litt upraktisk. Vi har trapp mellom stue og kjøkken. Vil ikke kjøpe robot om den kun kan støvsuge ett lite rom. Men så lurer jeg på om det er mulig å bare fysisk flytte den fra stua til kjøkkenet? Hvor stort område kan de dekke? Og er det evt mulig å kjøpe ekstra ladestasjon, eller evt lære den å parkere et annet sted enn ladestasjoner? 😂 Så kunne vi fint flyttet den selv til ladestasjoner.
×