Gå til innhold
Hundesonen.no

laikamor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,225
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

laikamor last won the day on 11. Oktober 2016

laikamor had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,114 Excellent

6 følgere

Om laikamor

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 06/13/1994

Contact Methods

 • MSN
  monka_94@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Eikangervåg
 • Hunderase
  Boxer

Nylige profilbesøk

9,873 profilvisninger
 1. Akkurat nå mars

  Det sto "ønskelig med snarlig tiltredelse", men jeg leser det som at de helst ønsker det. Men jeg tenker at det skader ikke å sende inn søknad og håpe at det kan være aktuelt med litt senere tiltredelse. De fleste som er i jobb har vel hvertfall 3mnd oppsigelse. Jeg er veldig klar over at jeg mest sannsynlig får avslag, men da har jeg hvertfall prøvd!
 2. Akkurat nå mars

  Jeg har såpass lyst på stillingen at jeg bruker gjerne energi på en søknad dit! I verste fall får jeg et nei, men om jeg ikke engang prøver så kommer jeg til å angre. Det er kun 1år vikariat, ikke fast stilling. Men det er jo ikke verst bare det. Men jeg har allerede skrevet kontrakt for sommerjobben, så kan vel ikke bare droppe den heller.. Og jeg vil jo gjerne jobbe i Flekkefjord (hvor jeg har sommerjobb), så tenker jeg bør ta sommerjobben der for å få en fot innafor. Men nå er hvertfall søknaden sendt! Forberedt på avslag, men føler nesten jeg må søke selv om de helst vil ha folk snarlig.
 3. Akkurat nå mars

  Hjemme fra seinvakt. Egentlig veldig greit å gå seint i denne praksisen, for da får jeg gjøre litt mer, og føler jeg har mer kontroll Så får det heller bare være at jeg kommer sent hjem. Kom over en stilling som jeg har veldig lyst på idag, så tenker jeg skal begynne på en søknad ikveld, og sende den imorgen. Har så utrolig lyst på jobben, men i annonsen står det at de lnsker snarlig tiltredelse. Jeg har dessverre ikke sjans å evt begynne før i midten av august pga sommerjobb. Så håper at jeg ikke ryker kun pga det hvertfall!
 4. Gira har fått noen mørke, hårløse flekker rundtom på kroppen. Har vel 5-6 nå, like som de på bilde. Hun virker ikke plaget av de, klør ikke eller noe. Hun har hatt de tidligere også, men de har alltid forsvunnet av seg selv. Men jeg blir jo nysgjerrig på hva det kan være, og litt bekymra om det kan komme av en annen underliggende grunn. Noen som har vært borti lignende, eller vet hva det kan være? Hun har allergi, så vi har vel bare koblet det med det tidligere. Men siden det ikke har plaget henne, og forsvunnet av seg selv, så har vi ikke vært til veterinær med det.
 5. Akkurat nå mars

  Kjempetrøtt idag! Kanskje sove 1time før jeg begynner med dagens hekling?
 6. Akkurat nå mars

  Skjønner ikke folk som er så pratsomme Traff en som var på besøk hos de som bor under oss her, og han skulle absolutt prate (og ikke bare håndhilse, men også klemme). Jeg klarer jo ikke å bare avfeie folk med en gang, så ble stående litt. Men nå er jeg redd jeg har fått for lite tid Tenkte å få tatt første dose av HPV-vaksina før kveldsvakt idag. Håper jeg får komme raskt inn, slik at jeg rekker det. Regner med at jeg må sitte en stund før jeg får gå etterpå også.. Jeg takler ikke å ha dårlig tid
 7. Akkurat nå mars

  Overlevde midtevalueringen, men fikk beskjed om akkurat det jeg visste.. Jeg må spørre mer, ta mer initiativ og ikke være så stille. Ikke noe nytt der. Jeg gjør mitt beste da, men skal prøve å finne på noen spørsmål iløpet av helga hvertfall. Akkurat nå sitter jeg på toget, på vei hjem til Flekkefjord
 8. Akkurat nå mars

  Alltid slitt med å stille gode spørsmål.. Og det får jeg alltid høre i praksis, at jeg må bli bedre til å spør. Eller, i forrige praksis fikk jeg ros fordi jeg stilte riktige spørsmål, og selv kom med forslag til løsning. Men her er alt nytt, og jeg lurer på det meste. Men det meste får jeg og svar på ved å følge med og prøve meg litt selv. Men jeg spør jo selvfølgelig om jeg lurer på noe! Føler ikke noe er feil eller noe, jeg er bare så nervevrak og blir så usikker i situasjoner hvor jeg ikke føler jeg har kontroll og helt oversikt. Takk! Godt å høre at andre kjenner seg litt igjen, da! Det hjelper alltid litt på, føler jeg ikke så alene da.
 9. Akkurat nå mars

  En dag til nå, så er jeg halvveis i denne praksisperioden også. Gruer meg veldig til midtevaluering imorgen, da.. Har vel aldri hatt så lite kontroll i praksis tidligere, føler meg bare i veien. Er jo på MR, og det er mye fysikk som skal forstås, og mye anatomi som skal kunnes. Og når jeg er usikker og føler meg i veien så blir jeg fort litt passiv, og tør ikke være så frempå. Og jeg vet at jeg er kjempedårlig til å stille spørsmål, men det er vanskelig å gjøre noe med når jeg ikke klarer å komme på noe å spørre om hele tiden. Vil egentlig bare hjem til gubben min... Trenger en å klemme på. Veldigvis får jeg hvertfall klemme på Gira i helga!
 10. Akkurat nå mars

  2,5time igjen i praksis før det er helg! Gleder meg så til å komme hjem til Gira Ikke sett henne på to måneder, så det blir kooos. Satser på null problemer med toget, så jeg kommer meg raskest mulig hjem. Har fått ordnet slik at jeg får gå 30mik før tiden også, så slipper jeg å vente i et par timer på tog.
 11. Hvor ofte har du flytta?

  Har ikke flyttet så mye, egentlig. Bodde i samme hus frem til jeg var 16. Da bodde jeg et år i kollektiv på Os (Hordaland), og deretter et år med gubben, også det på Os. Bodde hjemme hos foreldrene mine om sommerene da, men regner ikke det som flytting. Men så bodde jeg et år hjemme igjen, før jeg flyttet til Breistein utenfor Bergen. Der bodde vi ca er halvt år, før vi flyttet ut her vi bor nå, Eikangervåg. Jeg er 23år forresten. Så blir der nok flytting igjen iløpet av året, da jeg etterhvert er ferdigutdannet og vi vil flytte sørover (om vi får oss jobb der). Så min liste ser slik ut (om man ikke regner med sommerene hjemme) Flekkefjord-Os Os-Os Os-Flekkefjord Flekkefjord-Breistein Breistein-Eikanger
 12. Akkurat nå, februar

  Må bestemme meg for om jeg skal bake kake til siste praksisdag eller ikke.. Virker som det er litt forventet at studentene gjør det, men jeg synes det er litt rart. Heller mot å bare kjøpe en pose twist Er det innafor? Har siste dag på legevakten på fredag, så er det rett videre til Stavanger på mandag (reiser søndag). Hardt med to praksisperioder rett etter hverandre, men det blir ekstra deilig å bli ferdig da! Siste praksisperiodene iløpet av studiet, og om bare noen måneder er jeg ferdigutdannet!
 13. Akkurat nå, februar

  Siden det begynte å snø veldig, og gubben mest sannsynlig må være ute noen timer så tok jeg bilen hjem. Ikke det kjekkeste føret å kjøre på.. Er så sjeldent jeg kjører bil, også ser jeg ingenting når det er mørkt og snør ute. Men jeg kom meg helskinnet hjem! Lade batteriene litt før jeg må ut å hente han en gang i kveld/natt..
 14. Akkurat nå, februar

  Vært på besøk hos søstra til typen min. Spist brownies og boller med krem Men så ble gubben ringt ut for å salte, og siden han da må være på jobb innen en time så sitter jeg nå på jobben hans og venter. Forhåpentligvis er det en kjapp runde idag! Ser litt risky ut da, siden snøen har begynt å dale, så mulig det blir brøyting i tillegg. Isåfall tar jeg bilen og kjører hjem. Kunne gjort det nå også forsåvidt, men det er lite vits om han kun trenger å jobbe i 2 timer. Da rekker jeg bare hjem og snu.. Heldigvis internett her, men jeg burde vært smart nok til å ta med telefonlader og kanskje strikketøyet
 15. Akkurat nå, februar

  Haha, nesten sånn det er å gi ormekur til Kåre.. Første dag gikk fint, da spiste han når jeg tok litt leverpostei på. Igår slikket han kun av leverposteien, så jeg bestemte meg for å bare holde han å gi de (3 biter).. Det tok sin tid og mange forsøk! Han gjør noe speiselt med tunga sånn at han får spyttet de ut uansett. De gikk ned til slutt da Siste omgang idag, tror kanskje vi knuser de og prøver i leverpostei idag (så lenge de kan knuses).
×