laikamor

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,150
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

6 følgere

Om laikamor

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 06/13/1994

Contact Methods

 • MSN
  monka_94@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Eikangervåg
 • Hunderase
  Boxer

Nylige profilbesøk

8,914 profilvisninger
 1. Nydelige
 2. Fri både idag og i morgen Så nå holder jeg på å vaske og rydde her hjemme. Det trengs virkelig, men jeg sliter litt med å motivere meg. Det er så masse rot.. Har ryddet bort en del klær og ryddet litt på rommet. Kjøkkenet next!
 3. Skal ha middagsbesøk på fredag, og skal servere en kyllingform. Har lyst til å servere dessert etterpå også, men vet ikke hva. Jeg har lyst til å lage sjokoladekake, men gubben liker ikke det så får finne på noe annet. Han vil ha ostekake, men jeg er ikke superfan av det.. Hvilke desserter er dere glad i? Trenger absolutt ikke være kake
 4. Har du link til noek som selger så billig? Jeg klarer ikke finne Takk for tips, skal se om jeg klarer å finne! (Edit: jeg fant, men ikke den typen jeg ønsker meg)
 5. Hadde bare gjort det i samme slengen, hvis du uansett skal innom
 6. Hvor finner jeg billige puppiaseler (eller samme type sele)? Er det trygt å bestille fra ebay? Evt noen som har link til en selger dere ville ansett som trygg å handle fra? Tenker å bruke på kattene ved reise, og kattungen når han etterhvert skal lære seg å være ute. Siden de ikke vil bli veldig mye brukt så ønsker jeg ikke å legge altfor mye penger i de.. Tidligere har vi kjøpt typiske katteseler, sånn h-seler, men synes ikke de ligger bra,og de er lett å komme utav om katten bestemmer seg for det..
 7. Venter fortsatt på beskjed om hvordan vi skal gjøre det med medisinering av Gira fremover, hun forventet å svare oss i slutten av sist uke. Men nå er det snart gått en uke over og jeg har ikke hørt noenting.. Har sendt henne mail for å høre, men ikke fått noe svar enda. Mulig jeg trosser telefonskrekken min imorgen og ringer de for å høre. Er jeg heldig har hun bare glemt å sende mail.. Jeg håper egentlig hun skal fortsette på medisin, alt for skummelt å bare ta henne av den etter den episoden hun hadde. Sikkert noe bivirkninger osv, men som jeg har sagt hele tiden er det viktigere med et godt og kort liv enn ett langt liv som ikke er så bra.
 8. til @SFX og @Lola Pagola, og alle andre som trenger! Jeg tok meg en fridag idag.. Som nevnt har jeg vært så utrolig trøtt og utslitt i det siste, uten noe særlig grunn. Idag kom jeg meg rett og slett ikke ut av seng.. Eller jeg var ute av seng, men bare tanken på å reise inn på skolen gjorde meg sliten. Så da ble det hjemmedag. Håper jeg føler meg mer våken imorgen! Jeg har støvsugd idag, og ryddet ut av oppvaskmaskinen. Så jeg har hvertfall gjor noe fornuftig 
 9. Jeg heier på Petter og Ida tror jeg Petter har overrasket og virker som en super kar. Han har fått utfordret seg på mange måter. Ida synes jeg også virker så koselig, og hun har jo stått på hun også, av det jeg har sett. Kanskje holdt seg mest med ting hun kan og liker, som matlaging, men jeg liker henne.
 10. Satser på det bare er noe sånt, som går fort over. Føler meg ikke spesielt stiv i nakken, men har kanskje ligget litt rart inatt eller noe. Jeg er så trøtt for tiden også, og jeg har vurdert om jeg burde ta meg råd til en legetime for å sjekke opp i det. Kjempetrøtt hele tiden, og orker ikke noe særlig. Så når det kommer flere plager så tenker jeg alltid at de kanskje henger sammen Krysser fingrene for at du holder deg frisk
 11. Får sånn vond hodepine som kommer og går idag. Kjempevondt når det først er vondt. Men det er bare vondt på venstre side av bakhode, mot øret. Liker ikke hodepine, og spesielt ikke når den blir så ulik "vanlig" hodepine..
 12. Jeg sliter veldig med brød, og spiser vanligvis bare polarbrød. Men det er så dyrt.. Planen er å bake det også selv, må bare få råd til å handle inn ingredienser først. Tester kornbrød og havrebrød nå. Kornbrød vet jeg at ikke er noe for meg, men håper gubben liker det. Håper jeg liker havrebrød!
 13. Sant det, men nå hadde jeg nesten ingenting å handle for, og ikke mer enn litt vanlig hvetemel i hus. Så jeg måtte ha kjøpt inn for mer (ville isåfall brukt litt ulike typer mel), og det utgikk derfor denne gangen Når jeg får inn litt mer penger derimot, da skal jeg bake brød fra bunnen av, og passe på å bli flinkere til å ha mel osv stående.
 14. Jeg skulle vært i seng, men her sitter jeg og venter på at brødene skal bli ferdigstekt.. Kjøpte sånne brødmix-poser, helst for å spare litt penger. Håper bare de er gode! Og isåfall skal jeg sette deigen litt tidligere neste gang