Gå til innhold
Hundesonen.no

Mirapusen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  295
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

292 Excellent

Om Mirapusen

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bærum
 • Hunderase
  Portis

Nylige profilbesøk

2,671 profilvisninger
 1. Mirapusen

  Mellomstor brukshund

  Retriever høres ikke dumt ut, men Sunnivas forslag var ikke dumt. Jeg har en portis og det er en veldig morsom hund å trene! For meg som er vandt til en utstillingsgolden som elsket å trene, men ting gikk litt roligere i toppen, er portisen full fart Veldig snill men mye mer på og koker over innimellom.
 2. Mirapusen

  Akkurat nå - februar

  Agria her og, 3500 i året. 60 i vet med 25 % egenandel. Satte bort hesten i dag, må gjøre det oftere! Utrolig hvor mye annet man får gjort. Så rakk både hundetur med en venninne og en runde fellestrening på hundeklubben.
 3. Mirapusen

  Akkurat nå - februar

  Valpen fikk smake en hestesko med brodder rett i panna i dag, og slapp utrolig nok unna med et bittelite kutt 🙄 Veldig spak etterpå, håper hun har skjønt at det er lov å holde litt avstand til hesten nå!
 4. Mirapusen

  Ditt siste kjøp?

  Nomesele fra Seleverkstedet, endelig var dyret stort nok til at jeg kunne kjøpe "skikkelig" sele til henne
 5. Mirapusen

  Akkurat nå - februar

  Da har dyret endelig fått seg trekksele, stor jente nå! Og ubs siden vi snakket om vekt, blitt litt rund i kantene
 6. Mirapusen

  Akkurat nå - februar

  Var samme som skjedde her, golden som alltid måtte passes vekta på også plutselig med alderen begynte hun å tape seg. Gikk ned 4 kg en gang, det tilsvarer vel en kg på din lille. Har halt valp i hus, æsj. Min egen skyld tror jeg, som lot henne løpe etter hesten på glatta. Håper det bare er en liten strekk og bra til i morgen.
 7. Mirapusen

  Godbiter

  Fish4dogs var et godt forslag, bruker faktisk tørrforet derifra som godbiter på frøkna her. Bruker de som er small bites, perfekt godbitstørrelse. Ellers brukte jeg en del fiskepudding på den gamle, kjøpte sånne pølser og delte i småbiter. En del dyrebutikker har sånne tuber med "leverpostei" på, og jeg vet det finnes minst en variant med laks.
 8. Mirapusen

  Akkurat nå - februar

  Jeg hadde motsatt problem med min, at hun fort ble tynn og jeg ikke så det. Endte med å ha en fast rutine på veiing minst en gang i mnd! Lett å se seg blind på egen hund
 9. Mirapusen

  Akkurat nå - februar

  Høyt gress, nåå? Hvor i verden bor du?
 10. Mirapusen

  Superhundene på NRK

  Fantastisk program, og jeg synes det er en fin balanse mellom folk og hundetrening. Skjønner at "vanlige" folk ikke er så intressert i å se all treninga som ligger bak, som det vi hundefolk er. Særlig gårsdagens episode ble veldig nær for meg, har ME og tørr ikke tenkt meg en hverdag uten en firbeint venn i hus!
 11. Mirapusen

  Akkurat nå - februar

  Helg er en fin ting! Her har dagen gått til å få hesten skodd, også har bikkja lekt med bikkja til hovslageren. To fluer i en smekk!
 12. Mirapusen

  Akkurat nå - februar

  Skal vi bytte hund? Denne her begynner å bråke med pipeleker kl 06 om morgenen
 13. Mirapusen

  B vitamin

  Min fikk ihvertfall veldig fin pels av fiskeolje med B-vitamin, lengden var somregel samme uansett
 14. Mirapusen

  Akkurat nå - februar

  Noen trenger vist ganske mye mer enn andre Ser folk skriver at de vil gå på ski men ikke kjørt opp løyper.. Her kjøres det løyper før veien er måkt, alltid perfekte skiløyper. Nesten så jeg vurderer å begynne å gå på disse skia
 15. Mirapusen

  Ditt siste kjøp?

  Moser klippemaskin, snart vår og sommerklipp!
×