Mirapusen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  173
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mirapusen

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bærum
 • Hunderase
  Golden retriever

Nylige profilbesøk

2,033 profilvisninger
 1. Min trekker ikke så mye, men det er nok like mye fordi jeg ikke har prioritert å trene på det. Men hun løper gjerne ved siden av eller foran når jeg går på ski, og kan gjerne gå langt. Trakk greit i spann, tror hun ble mer motivert av å løpe sammen med andre. Ang late golden tror jeg mange blir sånn fordi folk tenker at de er rolige familiehunder og gir dem lite mosjon, og derfor blir de feite og late. Min har alltid vært sprek, trente sammen med travhestene i flere år og gått masse lange turer i fjellet.
 2. Min golden er stallhund, i tillegg til at vi har trent litt agility, lydighet og hundekjøring for morro skyld. Greieste stallbikkja jeg har vært borti, og veldig grei å ha med på tur med hesten.
 3. Synes annonsen var fin nå, eneste pirk er at jeg gjerne ville hatt rasen i tittelen.
 4. Nei. Hobbyhest kanskje, ikke konkurranse. Jeg har traver som jeg trener fult, og hadde ikke hatt sjans til en krevende hund i tillegg. Min hund er pensjonert fra all seriøs trening og nå kun stallhund. Hun er storfornøyd med det heldigvis, men hun er generelt en hund som ikke krever all verdens.
 5. Min koster meg 4000 i stalleie, da er alt av mat, foringer, inn/ut osv inkludert. Rett ved grensa til Bærum, utrolig nok rimelig til å være her. Sko er 13-1400 hver 6 uke. Sparer ved å kjøpe utstyr brukt, ikke kjøpe unøvdendige ting, også har jeg en medeier som bidrar på det økonomiske.
 6. Og vi har vært på vår første reise helt alene, jeg og unghesten! Går rett på hengeren, står som en prest, flink på nytt sted og trasker like rolig på hengeren på vei hjem. Første gang uten å ha med hestepasser! Ferdig trent, klar for pålessing og kjøre hjem
 7. Jeg vasker med shampoo ganske ofte, kanskje hver 14 dag, men jeg er allergisk mot hest da Min er også klipt, så er ikke noe fettlag i pelsen å være bekymra for å vaske bort.
 8. Her kjøper jeg kvalitet på ting som jeg mener er viktig, ellers går det faktisk mye i biltema Mira og Tilla deler på hundeshampoo fra biltema, jeg kjøper også hverdagsgrimer, fleecebandasjer og småting der. På dekken bruker jeg kun bucas, delvis på grunn av stay dry-foret og delvis fordi det ligger så bra på smale travere. Når det kommer til sal kjøper jeg kun saler med utbyttbar bom, sparer mye penger på å kunne bytte bom istedenfor å kjøpe ny sal etterhvert som hesten utvikler seg. Ellers har vi jo hestebutikk på gården så jeg handler det meste der. Jeg har jo unghest som ikke skal ris enda, så vi går på tur sammen! Hun kjøres jo siden hun skal bli traver, men på dagene imellom koser vi oss med å gå på tur. I dag fikk vi fine høstsola i tillegg!
 9. Neste lørdag skal vi på Bjerke og kjøre hurtig, men søndag er vi hjemme
 10. Sollihøgda, rett over grensa fra Bærum. Reiser du kollektivt tar du toget til Sandvika så henter jeg deg!
 11. Børste og stelle kan du også! Jeg binder ikke hunden i vogn når jeg kjører. Må jeg ha hunden i bånd holder jeg båndet i hånda, så jeg kan slippe om noe skulle skje.
 12. Skal bare innri gampen til våren så kan du komme hit!
 13. Min forrige ble jaget av løs hund som ung og hatet hunder resten av livet, men sparket for å få de unna og ikke for å ta dem. Mira er generelt veldig forsiktig rundt hester, og på tur går hun gjerne 2-3 meter bak hesten på stien. Ikke optimalt med en hest som sparker bakut etter hunder, men akkurat Mira tolererte gampen etterhvert. Hadde ikke så mye valg Tilla tisset nesten på seg av skrekk de første gangene Mira kom i full fart bakfra på tur, men nå bryr hun seg minimalt. Synes bare det er litt rart/skummelt når Mira plasker
 14. Jeg har en toåring, kaldblodstraver. Enten blir hun traver, eller så blir hun hobbyhesten min Kjører og går på tur i skogen sammen, skal vel ris inn til våren e gang Går mye turer med Tilla og voffen sammen
 15. Her går en halvkgpølse på 4 dager, mer enn det blir den dårlig.