Gå til innhold
Hundesonen.no

Mirapusen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    310
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Mirapusen last won the day on 3. Mars 2019

Mirapusen had the most liked content!

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Bærum
  • Hunderase
    Portis

Nylige profilbesøk

3,561 profilvisninger

Mirapusen's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

299

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi fikk oss golden i ca samme familiesituasjon som dere, jeg var vel 12. Gikk grunnleggende hundekurs men ellers var den "bare" familiehund, med alt det innebar. Var med på sommeravslutninger på fotballen, hytteturer, og alle hverdagsturene. For oss var det en perfekt familiehund, og en lett hund å trene så også vi barna synes det var gøy med kurs osv. Venninna mi fikk seg engelsk springer i samme situasjon og den er også en super familiehund! Kan anbefale begge rasene
  2. Spansk vannhund er ikke dum nei, og litt mindre enn portisen. Jeg er også litt frelst på 0 hundepels i huset, da tar jeg heller en klipperunde innimellom Får helt noja av å passe venninna mi sin cocker, pels overalt jo!
  3. Svaret mitt forsvant vist med dårlig nett. Sjekk IG aneroppen en del bilder, får ikke til å legge over her. maui_the_pwd er også kort, penere klipt enn min Min, og de jeg har møtt hos oppdretter og på tur, har ikke vært reserverte mot andre. Min er i overkant med andre mennesker litt forsiktig i møte med andre hunder men ikke reservert
  4. Jeg har portis, og er ikke særlig fan av pelsstell selv - hadde golden før men måtte bytte rase pga allergi. Jeg holder min kort året rundt, kjøpt klipper med avstandsskjær og tar en runde en gang i mnd ca - er jeg effektiv går klippen på en time. Ved å holde henne kort slipper jeg børsting. Min portis, og de fleste andre jeg har møtt, har en radius på 15-20 m, men lite jaktinstinkt og lett å få god innkalling på. Min har knall innkalling og jeg er ikke verdens flinkeste hundetrener Veldig lettlært og våken type, jeg syns min forrige golden var våken og en lett type til å være golden men portisen er helt klart noe annet. I tillegg til å være familiehund er min også med som stallhund og trener hesten flere dager i uka, noe hun digger, og de får skiturene vi har gått har hun vært fin. Tror portis kunne passet deg fint. Ligger vel på litt over 20 kg på hannhunder
  5. Jeg har avlyst turer med faste turkompiser også jeg, bare for sikkerhetskyld - både for min hund, men også for deres. Tenk om min bærer på smitte og smitter venninna mi sin hund? Vi går alene i skogen framover
  6. Seleverkstedet har også en sånn du kan feste på baksele på. Jeg kjøpte bare nomeselen derifra nå sist, men tenker å kjøpe kombiselen når Lykke blir stor nok til å trekke også.
  7. Er på 13. året med Scalibor og veldig fornøyd. Eneste er å huske å ta det av på badeglade hunder før de hopper uti. Er på resept i norge, over disk på apoteket på Nordby ?
  8. Snuste så vidt på kjettingtrekk med gamla før hun forlot meg, her er planen å begynne med det når valpen er stor nok. Kun for variasjon og styrke, tror ikke vi skal prøve oss på noe mer.
  9. Hatt golden og springer i hus sammen, og de var veldig like. Like rolige og greie inne, like glad i mat og alltid glade. På tur hadde golden større radius enn springeren, golden kunne en sjelden gang prøve å jage en hare mens springeren var mer opptatt av å suse i beina mine. Springeren er i mine øyne en perfekt familiehund om man vil ha noe mindre enn golden, og som er litt mindre krevende.
  10. Jeg stemmer også for at du tar en titt på vannhund, enten lagotto eller portis. Min portis er utrolig omgjengelig, går med alle, passe radius på tur, digger å trene og veldig lett i kroppen. Hadde golden før og det kan ikke sammenlignes mtp lett i kroppen! På den negative siden kommer jo pelsstell, jeg planlegger å holde min relativt kortklipt da jeg synes børsting er kjedelig også det at iveren lett kan bikke over i litt stress.
  11. Har fulgt tråden og tenker nå hovedsakelig på flat jeg. Stor hund med en del krefter til å dra, etter min erfaring godt med iver på tur, samtidig som den kan trenes. Passer en flat hver sommer og den hadde vært perfekt for deg. Stor fin hanne som kan gå løs, morsom å trene, trekker godt om han får lov. Husker en sommer vi drev og trente motbakkeløp, en helt annen opplevelse å ha han foran enn min rolige golden som helst gikk løs og surra(golden kan trekke altså, men min var ikke lært opp til det) Om man ikke vil ha så mye drit dratt inn i huset kan man trimme fanene på beina, ellers synes jeg ikke flatpelsen drar med seg mer enn en annen hund.
  12. Jeg kan egentlig ikke fordra pelsstell, så jeg regner med å klippe ned min til våren også holde henne relativt kort året rundt. Hun er fullpelsa nå og det krever kanskje 10 min daglig å børste for å unngå floker. Også setter det seg en del snøballer i lang pels..
  13. Kun møtt et par wheaten tisper, men samtidlige har vært kjerringer mot andre tisper.
  14. Min er bare 7 mnd og har så vidt begynt å være med på skitur, men hun drar som bare pokker får hu lov!
×
×
  • Opprett ny...