Gå til innhold
Hundesonen.no

Mirapusen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  278
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

283 Excellent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bærum
 • Hunderase
  Portis

Nylige profilbesøk

2,581 profilvisninger
 1. Dalmatineren Vizla

  Nå er det ikke så lenge siden jeg var på 12 ukers med valpen her, fikk beskjed om ormekur den dagen og ikke noe mer jeg
 2. Jeg ble anbefalt gamasjer og heldress over. Tror jeg gir showsheen til hest en sjanse først, ellers blir det full påkledning her. Min er ikke klipt da.
 3. Råfôring - egenkomponert

  Hun får kun bein fra høne eller kylling, resten er beinfritt. Som jeg skrev leter jeg etter organer fra flere dyr.
 4. Råfôring - egenkomponert

  Drar opp denne igjen jeg, flere som råforer? Begynte å fore etter prey modellen da jeg fikk valpen, og føler jeg begynner å få litt peiling nå. Jeg må ha en viss rutine på det, så mandag er fast organdag her i huset. Hovedsakelig lever og nyre av storfe, skal se om jeg får tak i lever av noe annet neste gang. Så kjøper jeg hest og sau via råforingsgruppe på face, hjemmeslakt som selges til hundemat. Bruker nakkekoteletter og kyllinglår fra xtra-serien, også får hun div fisk etter hva som er på tilbud. Coop ekstra har også en type hel høne, desverre uten organer men med brusk, bein osv som de selger rimelig, typ gammel egghøne. Innimellom er jeg heldig og kommer over div på råforingsgruppene, sist uke fikk jeg tak i masse avskjær av elg og et par kaniner. Så jeg føler jeg får til en grei variasjon i proteinkildene, hun får fast lever/nyre og bein. Eneste jeg skulle hatt mer av er andre organer, men uten tilgang på slakteri eller Sverige sliter jeg litt. Edit: Også får hun egg 1-2 ganger i uka, gir helt men hun foretrekker å la skallet ligge igjen.
 5. Akkurat nå- desember

  Det ble plutselig grønt altså mugg..
 6. Valpegjengen 2018

  Lykke begynner å bli veldig behagelig å ha i hus nå 4,5 mnd, deilig. Ikke fult så mye raptus om natta og sånn Blir nok hund av henne og. Det nye nå er å ikke spise, men så fort jeg gikk ned til 2 foringer om dagen så hun rakk å bli litt mer sulten begynte hun å ete igjen. Håper det fortsetter!
 7. Akkurat nå- desember

  Etter 15 km kan du slappe av med god samvittighet ja! Min erfaring er at for i zip lock poser holder nesten evig, så jeg hadde prøvd å kjøpe 12 kg. Kun en gang har jeg opplevd at tørrfor ble dårlig, da viste det seg å være et hull i bunnen på sekken så det kom luft og fukt inn. Heldigvis fått trimma litt dyr i dag, på tross av regnværet. Lykke fikk 4 km med bestekompisen, de sprang bananas og kosa seg. Ikke den lengste turen men pga alderen hennes holder det enn så lenge. Hesten fikk 12 km med masse galopp, ble gjennomsvett selv om hun er barbert Hun hadde fri i helgen og det var tydelig at hun satte pris på å komme ut igjen i dag!
 8. Akkurat nå- desember

  Fint med jul men gleder meg mest til at sola snur, jeg! I dag har det regna, regna og regna litt til.. Kjenner jeg savner frk golden som syns sånne dager var fine innedager, vannhunden syns langtur i pøsregnet var helt supert
 9. Hva trenger man til hunden?

  Nå er valpen her snart 5 mnd, og så langt har vi brukt hundesenga, skåler(med matter under for å unngå så mye søl på gulvet), beholder til hundemat, sele, halsbånd, et leiebånd + langline og et dekken. Av stelleutstyr har vi brukt børste, kloklipper, flåttfjerner, ørerens, tannbørste/tannkrem og termometer. Så har hun en hel haug leker. Bur bruker jeg ikke. Tror det var det meste, jo godbitbagen da, er mye brukt. Anbefaler å kjøpe sele med gode justeringsmuligheter så valpen kan vokse med den, så du slipper å bytte så ofte. Også er jeg veldig glad i matvekten min fra IKEA, for første gang har jeg faktisk kontroll på hvor mye hunden min eter.
 10. Akkurat nå - november

  Varmegrader er digg, ikke fult så glad for pøsregn og gjørme
 11. Valpegjengen 2018

  Lykke gikk naken i 6 kalde i dag uten stress, men da var vi i bevegelse hele tiden. Har et gammelt hurrta dekken som jeg tenkte å begynne å ha på henne i bilen og i stallen framover. Hun syns dekken er til å leke med og spise så hvis hun først skal ødelegge noe så er det fint om det ikke er et kliss nytt et
 12. Islendingen Salka (collie-blanding)

  Herregud så søøt!
 13. Ditt siste kjøp?

  Dyrt dekken men jeg er superfornøyd, brukte det hele vinteren i fjor med 20 kalde i flere uker i strekk. Gamla på 11 år holdt seg veldig myk og fin over vinteren, og jeg tror det er mye takket være det dekkenet! Siste kjøpt her er noe så spennende som en klosaks! Den forrige ble utsatt for vannskade og rusta
 14. Akkurat nå - november

  Ikke snø her men 5 kalde. Kroppen her har ikke vendt seg til kulda, brr! Glad valpis fikk en god tur i går, ble en kort skogsrunde i dag. Hun fikk nå ihvertfall løpe løs og da raser hun av seg den verste energien selv
 15. Valpegjengen 2018

  Lagottoen har vel underull? Isåfall hadde jeg bare sett det an. Portisen har jo ikke underull så regner med at min skal få på dekken snart, men hun er bare 4 mnd da. Potesokker bruker jeg hvis jeg ser de trenger det.
×