Gå til innhold
Hundesonen.no

Mirapusen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  201
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

208 Excellent

Om Mirapusen

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bærum
 • Hunderase
  Golden retriever

Nylige profilbesøk

2,223 profilvisninger
 1. Hjelp meg å tenke utafor boksen

  Vil virkelig anbefalle springer, men ser du synes den blir for stor. Tenker dgs da. Har hørt noen sier det er litt varierende gemytt på dem, men de jeg har møtt har vært helt fantastiske familiehunder.
 2. Hund som student i oslo?

  Kan ikke nok om rottisen som rase til å uttale meg om det, men en ting du skal tenke på er å bo i Oslo med hund. De færreste som leier ut vil ha folk med hund, og i bokollektiv har jeg aldri sett hund tillat. Tror ikke det er noe problem i seg selv å ha hund under studier, har selv venner som har hatt det og det har gått fint så lenge de har prioritert hunden over en del sosiale ting - men akkurat i Oslo kan det bli veldig vrient med bosituasjon.
 3. Akkurat nå juni 2018

  Er fisk4dogs ja, har brukt de selv men stussa på innholdsfortegnelsen..
 4. Akkurat nå juni 2018

  Kanskje dumt spørsmål herifra, men når det står "Sammensetning: Frisk makrell 59%, Potet 7%" på våtfor, er de resterende % da vann?
 5. Nekte å behandle hund?

  Herregud så uheldig du skal være. Håper operasjonssåret snart gror skikkelig!
 6. Fôrmengde valp

  For meg som har golden høres det helt fjernt ut å fore til hunden virker mett hvis det er noen trøst Ville foret etter hold, mange hunder som er glupske og eter mer enn de trenger.
 7. Å velge en annen rase enn «hjerterasen»

  Jeg må bytte ut hjerterasen nå når min gamle dør, grunnet min egen allergi. Har brukt et par år på å venne meg til tanken på en krøllehund, men nå kjenner jeg at jeg gleder meg! Tror det viktigste er å ikke sammenligne ny og gammel hund for mye, uansett om det er samme eller ny rase.
 8. Hvilken rase anbefaler du?

  Tenker springer jeg. Ihverfall de jeg har vært borti har elsket å henge i beina på eierne, veldig lojale og greie bikkjer, går gjerne 5-10 km en dag og sover i armkroken neste. Er litt pelsstell, men venninna mi klipper sin relativt kort og da er det relativt lite børsting som skal til.
 9. Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Ønsker meg en sånn hund som garantert ikke stikker av!
 10. Stor vektnedgang, ingen årsak..

  Ville vurdert avføringsprøve for å se om det er en annen type orm enn den som er behandlet for. Finnes flere typer ormekur. Min golden ble plutselig tynn som 10åring, tok avføringsprøve og fikk riktig ormekur. Hun spiser ufattelig mye dritt og har hatt orm flere ganger de siste 3 årene. Selv i perioder hun ikke har hatt orm sliter jeg innimellom med at hun plutselig raser ned i vekt, sist 2 kg på 11 dager, men så lenge jeg forer mye vom og høyenergifor går det seg somregel til igjen. Alle blodprøver osv er normale.
 11. Sorterer du smågodt?

  Har aldri hørt om noen som sorterer smågodt før!
 12. Min var den største i kullet ved 8 uker, og er definitivt den minste nå. Tror faktisk ikke hun er innenfor rasestandaren engang..
 13. Kiropraktor Bærum /Drammen?

  Du har Cecilie på petvett sandvika, svindyr men flink. Jeg bruker Tine Aavik, holder til på Bekkestua.
 14. Tørrfôr for sensitiv mage

  Min har slitt med tidvis hard mage, og tidvis diare.. Litt av hvert egentlig. Ble mye mer stabil i magen på Specific mage/tarm for
 15. Valpegjengen 2018

  Kan jeg spørre fra hvilken oppdretter? Jeg ser etter portisvalp selv etterhvert men det er jo en jungel av oppdrettere...
×