Gå til innhold
Hundesonen.no

Mirapusen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  189
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

205 Excellent

Om Mirapusen

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bærum
 • Hunderase
  Golden retriever

Nylige profilbesøk

2,140 profilvisninger
 1. Tråden om hest..

  Gressmasker med stål?? Hvem finner på å produsere noe sånt? Jeg brukte på min et år, hele kurven var myk gummi.
 2. Tråden om hest..

  Venninna mi har en med ems som hun må passe vekta veldig på, den går med gressmaske på beitet. Mange som er imot gressmaske fordi det ser fært ut og minner om en munnkurv på hund, men jeg tenker at hvis alternativet er 0 beite vil jeg heller ha min på beite med maske. Men finner du et skogsbeite eller noe annet til den er det selvsagt det beste. Min flyttet på utegang nå for en mnd siden, og shit som hun trives! Er en helt annen hest enn på boks, selv om hun alltid har virket til å trive på boks, og har sått mye ute på dagtid med kompis. Men nå står hun ute døgnet rundt, stort inneområde og 4 kjekke vallakker hun kan flørte med så hun er i himmelen
 3. Tråden om hest..

  @Raksha føll skal ikke håndteres for mye, leste en artikkel der de hadde forska på hvor mye håndtering føll tok til seg fra de var små og de kom faktisk fram til at det viktigste var å håndtere mora som en vanlig hest, mens føllet fulgte med. Husker dog ikke hvor jeg fant artikkelen Du har vel utegang hjemme? Tenker du kommer langt med å ta på mor og etterhvert føll grime og leie dem inn i stallen, børste og evt gi kraftfor, også ut igjen. Så kan man etterhvert binde føllet og venne den til å stå bundet, løfte bein osv.
 4. Hestesportens hus er er ikke hestebutikk, men på andre siden av travbanen ligger tomatrav. Mye travgreier, men greit utvalg i dekken, grimer osv til alle typer hester. Og pleier å ha veldig godt utvalg av pleiemidler, fluespray osv.
 5. Hårløse flekker

  Hesten min hadde lignende flekker da hun hadde ringorm, hårløse men ikke røde. Vet ikke om det arter seg anderledes på hund, bikkja fikk det heldigvis ikke.
 6. Beste krimbok du har lest

  Avdeling Q-serien til Adler Olsen topper lista for min del. Ellers glad i Holst og Egeland sine bøker.
 7. Akkurat nå mars

  Problemet er at jeg må ha en mail når jeg lager ny profil, og mailen min er registrert på den gamle profilen.. Og jeg orker ikke ha flere mailer å holde styr på Skikkelig tungvindt system NKK har..
 8. Akkurat nå mars

  Den fanen har ikke jeg!! Skjønner hvorfor det er vanskelig da Dumme greier..
 9. Akkurat nå mars

  Noen som kan hjelpe meg med NKK? Prøver å melde meg inn igjen etter mange år uten, kommer inn på en gammel bruker med personalia og passord osv.. Står at jeg skal gå på min bruker og finne en fane som heter medlemskap, men det er jo ingen fane som heter det!
 10. Har noen erfaring med Paralab?

  Brukt det på hest, veldig enkelt!
 11. Hunden halter

  En ting er kulden, en annen ting er salt i veien.. Min halter fort om hun går på mye salt. Ville som de andre sier prøvd potesokker.
 12. Så lenge bikkja har en konstruksjon som gjør at den er frisk og ligner nogenlunde på rasen sin, er ikke utseende noe viktig for meg. Den jeg har nå hadde nok vært ledd av i utstillingsringen, men er frisk og rask eller. Ser ut som en vanlig golden, bare minus noen cm i mankehøyde og en hel del pels.
 13. Hvor ofte møter hunden din andre hunder?

  Mira er med andre hunder hver dag. Hun er stallhunden min, og i stallen er det flere voffser med samme jobben. Fordelen er at det er de samme faste hver dag, noen leker hun med og noen driter hun i Men de kjenner hverandre og vet hvordan de skal forholde seg. Opplever at hun har mye glede av dem, særlig de hun herjeleker med. Før gikk vi en del tur med en annen hund, men etter at den etter 3 år med turer sammen helt uprovosert fløy på Mira sluttet vi med det. En sjelden gang går vi tur med en fra stallen og hennes hund, men det er jo samme bikkja som hun møter mye i stallen. Nye hunder trenger hun ikke å møte tenker jeg. Hun er en forsiktig type som fort blir engstelig, og dårlige opplevelser sitter lenge i. Hun har venna sine i stallen og det får holde. Møter vi andre hunder på tur går vi demonstrativt rett forbi.
 14. Mix mellom irsk setter og golden retriever?

  Vi hadde en golden setter blanding for en haug år siden, for sikkerhetsskyld blanda med litt BC i tilegg. Utrolig morsom hund med masse personlighet, men den var alltid på! Trakk som en kjempe, elsket å løpe på skitur osv, men slappet aldri av. Burde nok vært hos noen med tid til 4-5 timers trening hver dag ikke en barnefamilie. Ble kun hos oss en kort periode. Kjøpte en vanlig "soffagolden" og det har vært perfekt for oss. Hun går gjerne en hel dag i fjellet, eller er med på ski(trekker ikke, men løper godt ved siden av) men kan også ligge i hagen og sole seg en dag vi har dårlig tid. Minste var 6 år da vi kjøpte henne som valp, og hun har vært midt i blinken for oss.
 15. Gir du hunden kosttilskudd?

  Mira får fiskeolje med tilsatt B-vitamin, og glucosamin/msm-blanding. Førstenevnte hjalp MYE på halting pga forkalkning, har nå levd med forkalkningen i 6 år og er like fin. Byttet til en olje med B-vitamin en periode hun hadde fryktelig dårlig pels, og pelsen har blitt bedre. Tilfeldig eller ikke vites ikke. Glucosamin og msm har jeg hatt god effekt på hest, men begynte å gi det til Mira etter oljen så vet egentlig ikke. Kjøper i stor dunk til hest så koster ikke så mye i mnd.
×