Jump to content
Hundesonen.no

Mirapusen

Medlemmer
 • Content Count

  306
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mirapusen last won the day on March 3

Mirapusen had the most liked content!

Community Reputation

298 Excellent

About Mirapusen

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bærum
 • Hunderase
  Portis

Recent Profile Visitors

2833 profile views
 1. Mirapusen

  Smittsomt sykdomsutbrudd i Oslo

  Jeg har avlyst turer med faste turkompiser også jeg, bare for sikkerhetskyld - både for min hund, men også for deres. Tenk om min bærer på smitte og smitter venninna mi sin hund? Vi går alene i skogen framover
 2. Seleverkstedet har også en sånn du kan feste på baksele på. Jeg kjøpte bare nomeselen derifra nå sist, men tenker å kjøpe kombiselen når Lykke blir stor nok til å trekke også.
 3. Mirapusen

  Flåttmiddel

  Er på 13. året med Scalibor og veldig fornøyd. Eneste er å huske å ta det av på badeglade hunder før de hopper uti. Er på resept i norge, over disk på apoteket på Nordby 😛
 4. Mirapusen

  Weight Pull

  Snuste så vidt på kjettingtrekk med gamla før hun forlot meg, her er planen å begynne med det når valpen er stor nok. Kun for variasjon og styrke, tror ikke vi skal prøve oss på noe mer.
 5. Mirapusen

  Liten/mellomstor alternativ til golden retriever?

  Hatt golden og springer i hus sammen, og de var veldig like. Like rolige og greie inne, like glad i mat og alltid glade. På tur hadde golden større radius enn springeren, golden kunne en sjelden gang prøve å jage en hare mens springeren var mer opptatt av å suse i beina mine. Springeren er i mine øyne en perfekt familiehund om man vil ha noe mindre enn golden, og som er litt mindre krevende.
 6. Mirapusen

  En rase med stor personlighet

  Jeg stemmer også for at du tar en titt på vannhund, enten lagotto eller portis. Min portis er utrolig omgjengelig, går med alle, passe radius på tur, digger å trene og veldig lett i kroppen. Hadde golden før og det kan ikke sammenlignes mtp lett i kroppen! På den negative siden kommer jo pelsstell, jeg planlegger å holde min relativt kortklipt da jeg synes børsting er kjedelig også det at iveren lett kan bikke over i litt stress.
 7. Mirapusen

  Trekkhund og lydighetshund

  Har fulgt tråden og tenker nå hovedsakelig på flat jeg. Stor hund med en del krefter til å dra, etter min erfaring godt med iver på tur, samtidig som den kan trenes. Passer en flat hver sommer og den hadde vært perfekt for deg. Stor fin hanne som kan gå løs, morsom å trene, trekker godt om han får lov. Husker en sommer vi drev og trente motbakkeløp, en helt annen opplevelse å ha han foran enn min rolige golden som helst gikk løs og surra(golden kan trekke altså, men min var ikke lært opp til det) Om man ikke vil ha så mye drit dratt inn i huset kan man trimme fanene på beina, ellers synes jeg ikke flatpelsen drar med seg mer enn en annen hund.
 8. Mirapusen

  Akkurat nå - februar

  Ææææsj!
 9. Mirapusen

  Trekkhund og lydighetshund

  Jeg kan egentlig ikke fordra pelsstell, så jeg regner med å klippe ned min til våren også holde henne relativt kort året rundt. Hun er fullpelsa nå og det krever kanskje 10 min daglig å børste for å unngå floker. Også setter det seg en del snøballer i lang pels..
 10. Mirapusen

  Wheaten terrier vs. bedlington terrier?

  Kun møtt et par wheaten tisper, men samtidlige har vært kjerringer mot andre tisper.
 11. Mirapusen

  Trekkhund og lydighetshund

  Min er bare 7 mnd og har så vidt begynt å være med på skitur, men hun drar som bare pokker får hu lov!
 12. Mirapusen

  Akkurat nå - februar

  Supert! Å ha de med på ridetur er så gull altså!
 13. Mirapusen

  Superhundene på NRK

  Linda var så kul! Jeg og Lykke satt og lo og lo, så lik den rare portisen her
 14. Mirapusen

  Mellomstor brukshund

  Retriever høres ikke dumt ut, men Sunnivas forslag var ikke dumt. Jeg har en portis og det er en veldig morsom hund å trene! For meg som er vandt til en utstillingsgolden som elsket å trene, men ting gikk litt roligere i toppen, er portisen full fart Veldig snill men mye mer på og koker over innimellom.
 15. Mirapusen

  Akkurat nå - februar

  Agria her og, 3500 i året. 60 i vet med 25 % egenandel. Satte bort hesten i dag, må gjøre det oftere! Utrolig hvor mye annet man får gjort. Så rakk både hundetur med en venninne og en runde fellestrening på hundeklubben.
×