Jump to content
Hundesonen.no

LindaM

Medlemmer
 • Content Count

  1075
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by LindaM

 1. LindaM

  Hakasitas Aslan

  Verdens fineste Thorvald! Nydelige bilder Har ikke vært her inne på en stund nå, så blir litt på etterskudd, men gratulerer så mye med patella-frie knær! Det er jo fantastisk!
 2. LindaM

  Dogs4All 2013

  Om noen har et ekstra startnummer eller to til lørdag tar det veldig gjerne
 3. LindaM

  Excuse My French

  Siden er ikke ferdig helt enda, men vil gjerne vite hvordan dere opplever den, hva som mangler eller kan forbedres osv. Jeg er ikke helt fornøyd med fotoalbumet, men har foreløpig ikke funnet en bedre løsning. Det mangler også en god del teks foreløpig, men håper at det kommer om ikke så alt for lenge. Excusemyfrench.no
 4. LindaM

  Excuse My French

  Morsomt med positive tilbakemeldinger! Siden er 800px bred, og tenkte at jeg ville ha noe som så ok ut på de fleste skjermer. Ser på statistikken over de 100 som har vært innom i dag at 18% har 1440x900, 11% med 1280x800 og 64% "øvrig"... Det å endre på bredden nå vil bli veldig mye jobb, så får ev. vurdere å gjøre den bredere om jeg endrer mer drastisk på designet senere. Skal sjekke ut mer om det med scrollingen Og favicon har jeg helt glemt bort, men det skal jeg ordne! Klikkbar link til forsiden kan jeg også få til. Takk!
 5. LindaM

  Excuse My French

  Takk for det!
 6. LindaM

  Excuse My French

  Når du nevnte skyggen ser jeg det, tror hun mener selve rammen(borderen som hun sa) rundt den. Gikk inn på filen og så nå, og tror at grunnen til at den har blitt duset ut er fordi den ble veldig pikselert, og jeg er ingen ekspert så fant ingen måte å fjerne det på. Men jeg skal prøve meg litt frem, for er egentlig enig i den.
 7. LindaM

  Excuse My French

  Hmm, vet ikke helt om jeg skjønner hva du mener?
 8. LindaM

  Excuse My French

  Det vet jeg ikke, jeg har bare prøvd i Firefox og Safari. Tror grunnen til at det skjer er fordi jeg har lagt det i en iframe. Mulig det går an å ordne, skal sjekke det ut litt nærmere Takk! Det var hyggelig Har endret skriften fra rød til sort nå. Mulig dere må laste inn siden på nytt før det synes (f5 eller cmd+r).
 9. LindaM

  Excuse My French

  Takk for svar Jeg har ikke sett på hjemmesiden på en annen data enn min egen, men hos meg skjer det ofte at når jeg skal scrolle meg til toppen av siden igjen hopper den mellom de forskjellige bildene, og det ser jeg ikke på som helt optimalt. Fargen på titlene kan jeg fikse på!
 10. LindaM

  Lena og Aili

  Skikkelig sjarmerende frøken, altså!
 11. LindaM

  Hakasitas Aslan

  Fineste bamsehunden! Utrolig trist med knærne hans. Men får håpe han aldri merker noe til det!
 12. LindaM

  Lena og Aili

  Nei, det er det nok ikke Men det er jo en veldig vakker frøken. Min kan du se bilder av her
 13. LindaM

  Lena og Aili

  Ikke rart hun er flott da, halvsøster til Tiva og greier, hehe Her skal jeg følge med!
 14. LindaM

  Finsk lapphund

  Nydelig! Hvor er hun fra? edit: Må være blind, men nå tar en tur inn i tråden hennes Sukkersøt var hun, hvertfall!
 15. LindaM

  Thargelion sitt første kull, groenendael

  For noen utrolig herlige små nøster!
 16. LindaM

  MEandYou

  Hei dere! Forskerne på Haukeland sykehus har oppdaget at en medisin kanskje kan gjøre ME-syke friske. 140 syke til må prøve ut medisinen. Forskerne trenger 7 millioner kroner for å kunne starte. Det offentlige dekker ikke dette. MEandYou samler inn. Klikk her for å lese mer om innsamlingen og hvordan du kan donere. Jeg har bidratt, og håper at så mange som mulig vil gjøre det samme! Husk at 20,- eller 50,- er mye bedre enn ingenting! Og noe som er minst like viktig er å dele det videre I tillegg har Danske Bank Norge nå en konkurranse som kan gjøre det mulig for MEandYou å vinne 25.000,-, og det eneste vi må gjøre er å stemme. Man kan stemme en gang pr. dag frem til 25. april. Les mer her, og inviter gjerne venner!
 17. LindaM

  MEandYou

  Nå har de opprettet en "Min Sak", som man kan skrive under på for at kommunen eller fylket ditt skal bli oppmerksomme på og støtte saken. Får fylket/kommunen nok stemmer har de plikt til å ta det opp. Les mer om det inne på linken!
 18. LindaM

  MEandYou

  Det stemmer Jeg satt meg ikke så godt inn i det før denne kronerullingen begynte jeg heller.
 19. LindaM

  legge til fil på hjemmeside

  Har du filezilla du kan bruke? For da blir det veldig enkelt. Husker ikke helt hvordan man gjorde det når jeg brukte one.com sin hjemmesidelager for et par evigheter siden. Med filezilla drar du hvertfall filen helt enkelt forklart over dit du vil ha den, og linker til plasseringen. f.eks. www.hundeklubb.no/dokument.pdf edit: om du bare kan bruke one.com sin tror jeg du må inn på "file manager", men kan nesten ikke hjelpe deg noe mer enn det, for jeg har ikke IE
 20. LindaM

  Thargelion sitt første kull, groenendael

  Gratulerer så mye!
 21. LindaM

  Candy skal ha valper

  Så spennende! Lykke til Det kan etterregistreres, men man må da betale registreringsavgiften en gang til
 22. LindaM

  Hakasitas Aslan

  Fiiiine Thorvald! Gratulerer
 23. LindaM

  Sminketråden!

  Du kan prøve å bruke en ganske generøs mengde med fuktspray etterpå. Har man tørr hud er ikke pudder det beste å bruke, men fuktsprayen er verdt en forsøk, hvertfall Er selv veldig fornøyd denne fra Emma S. Den kan kjøpes på Kicks på Nordby i Strömstad.
 24. LindaM

  Sminketråden!

  Ebay! Men ikke bestill fra UK, fikk med meg noe om at det vil bli destruert når det blir sendt med Royal Airmail..
 25. LindaM

  Sminketråden!

  Det er der det "cluet" med å ta flere tynne lag kommer inn. Tar du et tykt lag kan jeg skjønne den bruker lang tid på å tørke. Men har aldri hatt det problemet med Essie, men da altså med flere lag. Det tar kortere tid å ta to tynne lag enn å vente på at et tykt skal tørke.. Jeg har Deborah Lippmann Today Was A Fairytale, og liker den veldig godt Bruker den ofte over Essie Lilacism og Essie Cocktail Bling. Men bruker du ikke top coat over vil glitteret lettere dette av. *pusher top coat * Akkurat nå bruker jeg Seche Vite Dry Fast Top Coat, med OPI sin base coat under. Brukte tidligere OPI sin overlakk også, og liker absolutt Seche Vite sin bedre. Base coaten er jeg veldig fornøyd med
×