Gå til innhold
Hundesonen.no

Irenen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,172
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

Irenen last won the day on 10. Juni

Irenen had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

1,817 Excellent

4 følgere

Om Irenen

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 12/15/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Drøbak
 • Hunderase
  Springer, Kooiker og Drent
 • Mine dyr
  Luna: Engelsk springer spaniel, 03.05.2002 - 04.12.2017
  Taxi: Kooikerhund, født 21. april 2009.
  Nora: Drentsche Patrijshond, født 18. august 2012.
  Sega: Engelsk springer spaniel, født 20. januar 2018

Nylige profilbesøk

6,983 profilvisninger
 1. Sånn er ståa nå. Ikke værre, kanskje litt bedre, men jeg tror nok ikke det retter seg. Begynner i hvert fall å få litt dårlig tid.. Kun nye tenner i munnen nå, men hjørnetenna er ikke så lange enda. Hun fyller fem måneder om to dager.
 2. Mi-Mio’s Hot Heels «Sega» - ESS

  Takk takk Bodil gjør en helt strålende jobb med valpene mens de er i valpekassa, er åpen og ærlig om alt og svarer veldig raskt på mail hva enn man måtte spørre om. Sega har hatt en vanvittig god koordinasjon i skog og mark helt siden hun var ni uker og det er jeg overbevist om at er fordi Bodil har brukt balansebrett, huske osv til valpene. I tillegg var og er hun så miljøsterk og fin. Hun er ikke den som overfaller fremmede hun møter akkurat, men hun er likevel trygg og fin og har aldri brydd seg om høye lyder, forskjellige underlag, store biler eller andre ting. Litt av hva valpene hadde å drive på med:
 3. Takk - vi krysser fingre og labber
 4. Hahaha, nå lo jeg godt I startet protesterte hun høylydt om hun måtte sitte i BUR i bilen også, for hun ville sitte i passasjersetet (eller egentlig ville hun ligge på fanget mitt mens jeg kjørte, men det fikk hun ikke lov til av åpenbare grunner). En dag gikk det seg bare til, og hun fant ut at bilburet var tidenes kuleste plass, for da dro vi jo for å trene eller noe annet gøy. Mandag denne uken startet jeg "være med matmor på jobb-tilvenning". Stoore protester i starten, hvis ikke jeg satt rett ved siden av, men gikk bedre og bedre for hver dag. Min første springer var også klistremerkevalp. Eller klistremerkehund egentlig, så lenge hun levde. Takker for heing på tannfronten (bokstavelig talt)
 5. Mulig de dekker det, men jeg vil gjerne vite om bittet retter seg naturlig eller ikke da dette er en hund som etter planen skal ha kull hvis alt ellers er tipp topp. Retter det seg ikke går naturligvis de planene i vasken uansett hvordan hun ellers måtte utvikle seg. Men for all del, tar heller en hund med et lite underbitt enn mye annet som kan feile denne rasen (som allergi - som er min største frykt) Tusen takk! Ja, hun er et sjarmtroll! Skikkelig springer, både på godt og vondt. Nå har vi trent mye på at hun ikke trenger å ligge inntil meg eller følge meg inn på hvert eneste rom til en hver tid Det kan jo bli litt mye av det gode, spesielt når jeg er avhengig av at hun kan ligge littegrann for seg selv de gangene hun må være med på jobb osv. Ååh, nå ble jeg litt optimistisk allikevel! Overalt hvor jeg leser (spesielt på engelske/amerikanske forum) så står det at underbitt aldri blir bra og det bare er overbitt som retter seg med alderen. Har en annen hund (kooikeren) som hadde skikkelig overbitt som valp (ikke bare litt), men som fikk et helt perfekt saksebitt som voksen. Men det var jo andre veien. Overbitt hadde ikke stresset meg på samme måte. Typisk at den ene av fire hunder som i utgangspunktet er kjøpt med ambisjoner om utstilling og avl tuller sånn med tenna sine. Legger ved et bilde fra en annen vinkel. Bilde er tatt for en ukes tid siden. Nå etter at bildene ble tatt har hun jo mistet alle hjørnetenner og de nye har begynt å komme frem så vi får se om det endrer noe. I tillegg har 103 og 203 blitt endel større og de går i hvert fall over tennene nede (men skal vel være ganske ille før de ikke gjør det kanskje).
 6. Hmm, er jo egentlig ikke så stort det heller, men ser hjørntenna nede er blitt ganske feilstilt. Håper det mirakuløst ordner seg her, men har ikke helt trua De andre valpene i kullet har normale bitt..
 7. Takk for svar! Men hans er nok større og, siden det synes med lukket munn. Har du bilde av det med leppa brettet opp? Sega sine er i kontakt (ikke mellomrom) og de ytterste fortenna(103 og 203) kommer i hvert fall over tenna i underkjeven. Men spent på hva som skjer med de fire andre..
 8. Mi-Mio’s Hot Heels «Sega» - ESS

  To hjørnetenner mistet på en dag og den tredje som var igjen henger og dingler. Her går det unna! Bare et par jeksler igjen nede, så er alle tenner felt i en alder av 4,5 måneder. Synes hun har vært litt urolig og masete idag, men det gir jo mening. Et bilde fra idag. Skikkelig badeløve hun her
 9. Mi-Mio’s Hot Heels «Sega» - ESS

  Takk Fått et barn til og en hund til siden sist jeg var innom Drenten på Lofthus heter Leo og bor på Grefsen Ellers bor det en i Ski, en til her i Drøbak og et par stykker i Lier-området. Men nå har jeg altså landet på springer igjen Hun er veldig lovende på mange måter hun her, men ligger akkurat nå an til å få underbitt eller omvendt saksebitt, så vi får se om det kun blir lp/ag/bruks eller om det blir utstilling i tillegg. Legger ved et bilde av hele gjengen som er tatt i påsken.
 10. 4. Desember 2017 tok jeg avgjørelsen om at min gamle springer, Luna, måtte få slippe. Hun ble nesten 16 år. Jeg fant raskt ut at jeg ikke kunne ikke ha springer så tok jeg kontakt med oppdretter med forespørsel om tispe fra et kull som var ventet i slutten av januar. I utganspunktet fikk jeg ikke valp fra dette kullet da det kun ble født to tisper, og jeg satt meg dermed på liste på et kull som var planlagt til sommeren fra samme oppdretter. Men da valpene var fire uker skjedde det noe som gjorde at jeg fikk tilbudet om den ene tispa allikevel, noe jeg gladelg takket ja til. Sega er altså født 20. Januar 2018 etter Mi-Mio’s Devorah (Ayla) og Cloette Splendid Suprice (Otto). Sega er selv sort og hvit, men er bærer en tan. Rett før påske reiste jeg Drøbak-Steinkjer tur retur for å hente henne. Hun bor som regel hos moren min (som er en svært aktiv pensjonist) i ukedagene, men så er hun her hjemme i helgene eller vi skal på kurs osv. Hun har et herlig gemytt; miljøsterk og trygg, med en god av og på-knapp. Hun elsker å trene og er superlett å motivere med både godbit, lek, ros og kos. Hun er dessuten en hund som elsker vann. I skrivende stund er Sega fire måneder og vi har akkurat fullført valpekurs og begynt på videregående trening. Planen for høsten er å jobbe mot bronsemerket i lydighet samt gå en form for spor/søks kurs :). 9 uker: Tre måneder: 19 uker/ ca 4 måneder:
 11. Hei dere! Leenge siden jeg har vært på sonen og lest eller skrevet noe nå, men nå vil jeg gjerne høre litt erfaringer. Jeg har en engelsk springer spaniel valp som nå er 4,5 måneder. Hun hadde normalt bitt ved levering og det ligger ikke bittfeil på linjene, men hun har nå utviklet et underbitt/omvendt saksebitt eller hva man skal kalle det. Hun gjenstår å miste tre hjørnetenner og noen få jeksler nede, men ellers er alt snart byttet ut. Noen som har erfart at bitt av denne typen under tannfelling retter seg og blir bra igjen?
 12. Den store baby og barnetråden - 2015

  Jeg er bare altfor dårlig både til å lese og skrive her inne, men her kommer i det minste et forsinket julebilde fra oss Sent from my iPhone using Tapatalk
 13. Den store baby og barnetråden - 2015

  Lillelam ullundertøy er myyke og tynne, skikkelig deilige i stoffet rett og slett. Små i størrelsen og relativt dyrt, men anbefales altså! Bare ikke putt ulllongs på en som krabber, da blir det FORT hull i knærne Så nå at du spurte om dress, men da har du for eksempel heldressene uten fot fra hust & claire (jeg har brukt dem som pysj) eller en helt fantastisk deilig pysj i ull/silke med fot fra nøstebarn som også er fin å bruke under andre klær. Troll har også mykt og bra ullundertøy og tykkere ullbukser. Vil i tillegg anbefale heldressen fra lillelam til å ha utenpå ullundertøy
 14. Den store baby og barnetråden - 2015

  Ene ungen på en av storbarnsavdelingene i barnehagen til M ble levert på firhjuling idag. Tror det var populært
 15. Den store baby og barnetråden - 2015

  Tenner er slitsomt! Det vil si jeksler. M har de siste døgnene vært skikkelig plaget, både dag og natt Stakkars lille våkner hver halvtime og gråter fra hun legger seg på kvelden.. Dentinox hjelper til en viss grad en liten stund, men inatt kommer jeg til å gi henne paracet hvis det fortsetter å være like ille for henne. Hun har nesten ikke spist noe de siste par dagene heller, bare snur seg vekk og dytter alt vekk. Men på torsdag prøvde vi akebrett for første gang, det var stas
×