Gå til innhold
Hundesonen.no

Xantos

Medlemmer
  • Innholdsteller

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Kooikerhund

Nylige profilbesøk

1,711 profilvisninger

Xantos's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Collaborator
  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Signerer de andre: veldig glad for at dommeren reagerte! Kvalmt å se på hvordan hunden blir "bært" og slengt avgårde... Noen som vet hvordan det gikk med hunden etter denne episoden?
  2. Hei! Reklamerer litt for en jeg kjenner sine to herlige kooikergutter! Håper noen kan ta seg tid til å avgi noen stemmer til dem. Kjenner i hvert fall selv at det hadde vært moro om kooikerhunden kunne nå til topps denne gangen :-) For dere som kunne tenke dere å sette av litt tid: Klikk dere inn HER for å avgi stemme.
  3. Takk for svar Caro og borderen! Gøy å høre om deres erfaringer. Primært kommer jeg til å bruke kommende hund til LP (konkurranse), men kan også tilby den andre aktiviteter innenfor ulike grener (med forrige hunden min fikk jeg prøvd ut feltsøk, rundering og agility, og jeg fant ut av rundering var fryktelig gøy, så kanskje spiller jeg videre på dette - hvem vet. Hunden skal i hvert fall få noe å bryne seg på!). Skal se nærmere på den boka, takk for tipset! Vet dere hvordan mentaliteten til ulike BC'er er jevnt over? Er de følsomme for lyder? Sosiale? Nervøse? Mer?
  4. Hei, er det noen her inne som har erfaring med disse to rasene og kan veie dem opp mot hverandre? Hvordan er mentaliteten på BC kontra terv, og også i forhold til arbeidskapasitet o.l.? Er selv interessert i disse to rasene, men har litt problemer med å finne konkrete skiller. Er det eventuelt noen gode bøker om BC eller terv som dere kan anbefale?
  5. Stemt! Så nå er det bare å henge ekstra godt med - er jo ikke altfor lenge til fristen er ute!
  6. Tusen takk for tips! Mer farge kunne kanskje gjort seg ja - det skal jeg se nærmere på! Tanken med bildet var tekst ja - vet derimot ikke hva som skulle stått, men da jeg tok bildet falt det meg bare inn å tenke at det hadde vært kult om jeg kunne få fotografert en "naturlig" ramme rundt et eller annet som jeg senere putter inn der:) Egentlig bare for å prøve å være kreativ, hehe... Takk for tipset om bilde nr. 2 også - det skal jeg jammen meg teste ut:) Er gøy når man får andres synspunkter på fotograferingen, spesielt når jeg merker at jeg har veldig vanskelig for å se det selv uten at folk nevner det :-p Igjen; Takk!
  7. Takk for svar - får se om vi får dratt til noen som evt kan fikse det. Kjøpte kameraet brukt :-)
  8. Breton: Jeg har prøvd :-/ Stilte den inn på RAW uten at jeg hadde JPEG i tillegg, men med en gang jeg har slått av kameraet har den automatisk gått tilbake til JPEG når jeg slår det på igjen... :-/
  9. Hei, jeg har nettopp fått meg nytt kamera som jeg ønsker å lære meg skikkelig (Canon eos 7D), men et problem har tidlig oppstått; jeg skjønner ikke hvordan jeg får bildene til å automatisk ("permanent") stille seg inn på RAW. Skjønner på en måte hvor jeg stiller inn på RAW, men med en gang jeg slår kameraet av og på, er den stilt tilbake til JPEG... Mulig knotete forklart, men jeg er rimelig fersk i kamera-uttrykk o.l.
  10. Litt om treningsøkten vår i dag (lydighet) for de som er interesserte... :-)
  11. Gratulerer med 6 årsdagen til Mike (i går)!
×
×
  • Opprett ny...