Jump to content
Hundesonen.no

Nemi1

Medlemmer
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Nemi1 last won the day on December 13 2019

Nemi1 had the most liked content!

Community Reputation

248 Excellent

About Nemi1

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Hunderase
  guard dog

Recent Profile Visitors

2047 profile views
 1. Nemi1

  Interiør og oppussing

  @laikamor Det ble råflott. Det er så lekkert med mørke farger! Litt av en jobb, nå kan dere bare nyte det og være stolte;)
 2. Nemi1

  Fra bølle til bestevenn

  LItt sånn på siden, sikkert, men likevel: Jeg har sett 3 episoder, og fikk mange tanker og refleksjoner. Fremfor alt er jeg utrolig glad for at det er akkurat minien som er min hund, og at jeg sikkert ikke setter nok pris på hvor grei han er. Nå skal vi bruke mye mer tid på gøye ting, det fortjener han.
 3. Nemi1

  Akkurat nå, januar

  Jeg er nok unormal: jeg elsker at det er mørkt store deler av døgnet, syns det er så mye kos med det: stearinlys, komme hjem fra tur. lage kakao med krem osv osv Men fra det ene til det andre: minien elsker å ha ferskt vann i skålen sin, gidder ikke drikke vann som har stått der i flere timer. Syns han er så søt når han står foran vannskålen, kikker på meg, og tester ut hvordan han skal få meg til å skifte ut vannet. Det går i alt fra full selvtillit til så syk og liten. Han kunne fått premie for skuespillerinnsatsen;) Lager ikke en lyd, men jobber hardt for å nå målet likevel;) Klart han skal ha ferskt vann!!
 4. Nemi1

  Akkurat nå, desember

  grusomt irriterende. Fakturere for bruk av bildet kanskje? Her er en sak om etterfakturering for bruk av bilde https://www.dagbladet.no/kultur/bloggerne-anne-brith-har-tjent-240-000-kroner-pa-dette-bildet/69768758
 5. Jeg undres om hundeeiere tar inn over seg hvor skremmende nyttårsfeiringen oppleves for hundene, når hele 75 hunder blir meldt savnet. Syns media terper på dette og gir gode råd hele desember. Jeg skjønner at det kan gå galt noen ganger for enkelte. Men 75 hunder som har klart å stikke av i angst? Syns det er ubegripelig at hundeeiere ikke tar dette mer alvorlig og at ikke hundene blir holdt i bånd om de i det hele tatt må være ute.
 6. Nemi1

  Akkurat nå, januar

  Kan skrive under på dette. Minien har utviklet redsel for lyder, dessverre. Mandag var det flere som sendte opp fyrverkeri mens vi var på tur, Han ble redd, og krøkte seg sammen. Jeg kjenner ham godt, så tenkte at dette slår seg på magen, Og ganske riktig, 03.30 nyttårsaften våknet jeg av en hund som stod i sengen og pustet meg i fjeset, desperat etter å komme ut. Da var det bare å dra på seg en bukse og gå ut... Jaja, det er jo bra han kan si fra , hadde vært verre om ikke. Men i går var han veldig redd, måtte stenge oss inne på soverommet, med tven på full guffe, der er så tykke gardiner at han ikke så lysglimt. Så mye som han slikket seg rundt kjeften så ble jeg redd for munnsår, hehe. Det gikk bra da, det gjelder å ha is i magen og beholde roen
 7. Nemi1

  Akkurat nå, desember

  ord man gjentar... minien ble angrepet av annen hund på forsommeren, som noen sikkert har fått med seg. Han ble skikkelig redd for lyder og bevegelser bak ham, noe som ble ganske problematisk. Helt uten å tenke over det, begynte jeg å si : dette går bra, jeg passer å deg. Nå har det gått et halvår og den setningen har blitt som et mantra for oss: han slapper helt av og stenger alt annet ute. Så jeg tenker at vi undervurderer litt hva vi sier til hundene, det er mye makt i ord
 8. Nemi1

  Omplassering hund via Finn.

  Minien er en omplasseringshund fra Finn, Jeg har tidligere hatt fire hunder fra valpestadiet, Jeg syns du har fått gode svar om hva du skal spørre om. Simira sitt svar er veldig bra. Minien kom inn i livet mitt på et tidspunkt der jeg egentlig hadde bestemt meg for at det var nok hunder. De forrige eierne fløy ham hit og plasserte ham på stuegulvet mitt, og vi klikket helt. Han er sikkert ikke den perfekte hunden, men jeg er sikkert ikke den perfekte eieren heller. Men jeg trenger ikke prate med ham, han ser på meg, jeg ser på ham, og vi forstår hverandre. Andre har sagt at vi har en unik kommunikasjon, og det tror jeg stemmer. Han er liksom skapt for meg, vet hva jeg tenker, hva jeg vil, og hva jeg forventer av ham'. Han stiller seg foran vannskålen og kikker meg meg, og blir så glad når jeg forstår at han vil ha ferskt vann. Det er som en symbiose, perfekt match!! Det er viktig at du er helt sikker på hva du ønsker deg, når du velger omplasseringshund. Hva du orker å forholde deg til, og hva du orker å jobbe med, De forrige eierene er jo heller ikke nødvendigvis hundreprosent ærlige
 9. Nemi1

  Akkurat nå, desember

  Syns det er kult at hundene lærer av det vi sier, selv om de nødvendigvis ikke forstår selve ordene. Når jeg sier: Forsiktig! til minien, fryser han helt, og beveger seg i slow motion etterpå. Jeg må ha sagt det mange ganger når han nesten har fått problemer;)
 10. Nemi1

  Hund tisser inne- i senga

  Minien her, en godt voksen hanhund, er flink til å si fra når han må ut. Men det betyr at jeg må ta han på alvor. Han må oftest ut ca 2 timer etter morgenturen, samme skjer om ettermiddagen, en time halvannen etter lang tur, må han ut igjen. Midt på dagen kan han lett holde seg i 5 timer, om natten gjerne i 12. Men i begynnelsen måtte han ofte sjekke ut om han kunne komme seg ut når han trengte, Nå er han trygg på det, så når han vil ut setter han seg oftest ved beina mine og glor... og glor... Tenker at det er med hunder som med mennesker; vi går ikke på do etter klokken, men når vi må (helt uavhengig av om tiden er der)
 11. Nemi1

  Akkurat nå, desember

  Minien har prøvd og prøvd å finne seg en plass ved siden av meg i godstolen, men det var rett og slett ikke plass. Siden jeg har sett hvor mye han har hatt behov for å være så nær, kjøpte jeg ny, bredere stol. Da ble det stor lykke i heimen!!! Minien kan breie seg så mye han vil, jeg syns det var nødvendig å ta behovet hans for nærhet på alvor. Deilig å se den roen han har fått nå, han trengte det!
 12. Nemi1

  Akkurat nå, desember

  Hvor stolt kan man bli? På tur traff vi en av minien sine gode venner, det utviklet seg til et voldsomt hilserituale, som vanlig. Det utviklet seg et båndkaos, så jeg valgte å sleppe båndet på tross av at vi var i et veldig trafikkert område. Sa: vent til minien, han kikket opp på meg, og frøs i den stillingen han var, så jeg fikk plukket opp båndet. En så liten bagatell, og jeg blir så stolt og glad over at han samarbeider, forstår meg og samarbeider. Dagens lille glede!! (Det betyr så mye mer med samarbeid når det er omplasseringshund, syns jeg)
 13. Nemi1

  Ha hund «løs»

  Syns simira hadde et veldig godt svar til deg. men skulle jeg legge til noe, så måtte det være at uansett hvor grei din hund er, så er et møte mellom to hunder noe helt annet, både din hund og den andre hunden kan vise frem sider dere ikke hadde forventet. Og jeg vet av erfaring at et dårlig møte med annen hund, kan fort koste mye arbeid og krefter (og evt penger dersom det er skader involvert) Fremmede hunder som kommer stormende mot oss er bortimot det verste jeg vet, spesielt når min hund er i bånd, og den fremmede løs(evt med langline hengende bak)
 14. Jeg har hatt tisper tidligere, og også store problemer med innbilt svangerskap. Vi testet bringebærblad ( etter anbefaling fra oppdretter) og hadde god effekt av det. Bare å google bringebærblad hund
 15. Nemi1

  Akkurat nå, november

  Jeg skjønner at du sier det, men samtidig var det bare en dagens utblåsing fra min side, i tillegg til at det føles ikke seriøst nok til å legge ut i egen tråd
×