Jump to content
Hundesonen.no

Nemi1

Medlemmer
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Nemi1 last won the day on May 10

Nemi1 had the most liked content!

Community Reputation

211 Excellent

About Nemi1

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Hunderase
  guard dog

Recent Profile Visitors

1831 profile views
 1. Hei, lurte på dette: er du theodor... i pokemon go? spør siden jeg vi nærmer oss best friends og muligheten for å koordinere lucky egg . Jeg er theorhina, tidligere babayagaen;) Beklager om jeg tipper helt feil, hehe

  1. Nemi1

   ;) Vi har 9 dager igjen til best friends, så jeg lurte på, om vi fortsetter denne utvikingen, om vi kunne avtale tid for å åpne siste gaven, så vi begge kan åpne lucky egg og få dobbel xp

 2. Nemi1

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  siden det er så mange dustete annonser, så må jeg dele denne, den perfekte hunden for veldig mange. Slett ikke dustete;) Bare søt og ikke noe arbeid!
 3. Nemi1

  Akkurat nå august

  Jeg gleder meg til det blir kjøligere, til at det er mørkt om morgenen, og til at det er så kaldt ute på tur at jeg bare fabler om å lage både boller og varm kakao når jeg kommer hjem. Stearinlystid!! Det er så koselig med høst.
 4. Nemi1

  Akkurat nå, juli

  Takk for det. Syns det går bra med psyken, noe mer skeptisk er han, og ser at han vegrer seg for å passere enkelte hunder. Jeg respekterer det, og presser ham ikke. Jeg pleier faktisk spørre om han har lyst til å snu, og han slapper mer av når han et valg eller en utvei. Men det har gått med mange godbiter, vi er skikkelig på godbitkjøret nå:) Jeg er så enig. Jeg stoler faktisk minst på hunder som har eiere som er fullstendig overbevist om at deres hund bare er snill. Syns og er de eierne er mindre årvåken, følger ikke med på omgivelsene, gjerne har all oppmerksomhet mot mobilen osv osv.
 5. Nemi1

  Akkurat nå, juli

  Ville løftet opp uten tvil. Løft heller opp an gang eller to for mye, enn en gang for lite Vi passerte et hus akkurat da de åpnet ytterdøren, en hund kom peisende ut, knøvlet minien, han endte opp med fire knekte ribbein og en kollapset lunge. Er liksom ingen hjelp for meg i at den hunden aldri har gjort noe gale mot noen. Jeg rakk å tenke at jeg burde løfte hunden min, men rakk ikke gjennomføre, så man må handle på instinkt
 6. Nemi1

  Akkurat nå, juli

  Minien tåler ikke varmen i det hele tatt, etter at han hadde kollapset lunge. Disse dagene har jeg gått tur i firetiden om morgenen, og det har gått greit, Han vil jo ut å tisse midt på dagen, men legger seg rett ned og klarer tydeligvis ikke å bevege seg. Det har blitt mange kalde dusjer på ham, for å si det mildt, Og jeg har vært ganske bekymret for ham. Jeg er heller ikke så glad i denne varmen, når sant skal være sagt
 7. Nemi1

  Akkurat nå, juli

  Denne katten har ikke hage, så den tilbringer livet sitt på fortauet og under biler, og jakter på alt som nærmer seg, og han(evt hun) er skikkelig skremmende både for minien og meg. Jeg har tenkt litt på det at det er veldig mange turister her, og (jada litt turisthat) de kan jo ikke gå forbi en katt som slapper av. Her skal det klappes koses på, helst løftes og taes bilder. (turistene er ikke redd forå løfte opp en hund i bånd heller, uten å spørre, hvis de tror de kan få et fint bilde) Men altså, er ikke utenkelig at disse turistene er slitsomme for katten og. Ikke at jeg skal forsvare den, men rett skal være rett
 8. Nemi1

  Krevende pelsstell

  Jeg har yorkshire terrier, er på min andre, Jeg er lat og bruker maskin. Har brukt maskinen i løse luften men nært huden, fra ung alder, med godbit, Det er noe med å venne hunden til lyden. Jeg har også gjort det samme med hånddusj, ikke badet hunden, men holdt dusjen nært ham, såvidt bortpå, og tenkt at jeg har god tid. Minien som jeg har nå er en omplasseringshund, og etter mye trening er han helt ok med at klipping må til. Men han har store forventninger til både godbiter og lek i ettertid, men det syns jeg det er verdt. Men jeg vil ikke påstå at jeg er særlig flink. Da jeg klippet min første yorkie første gang, kom fremmede folk bort og hilste på ham og sa: stakkars liten, har mamma klippet deg? Det har gått seg til etterhvert;) Nå syns minien det er stas med oppmerksomheten, for han vet at vi avslutter både med godbiter og lekestund. For vår del funker det å tenke at bade og klippetid er vår tid sammen. Da skal vi kose oss og ha det gøy. Det gir en helt annen opplevelse og forventning enn den tiden jeg gruet meg til det. Derfor tror jeg det har mye å si hvilken innstilling vi selv har Hvor lang tid det tok å lære? Hmm, har jeg lært? I begynnelsen syns jeg det var greit at det var vinter og jeg kunne ta på dekken;)
 9. Nemi1

  Akkurat nå, juli

  Vann er jo en tanke, det burde funke, Fylle en tom ketchupflaske med vann kanskje. Takk for tips. Jeg har hatt katt selv også, men har aldri sett sånn oppførsel på katt. Den virker helt forstyrret, tror ikke det er normalt. Noen ganger ligger den på rygg og "soler" seg, og når man nærmer seg, (på fortauet på andre siden av gaten) kaster den seg rundt og går rett i jaktmodus
 10. Nemi1

  Akkurat nå, juli

  Ser ikke helt for meg at jeg skal gå på tur med lang pisk, selv om det kanskje funker på katten. ( Det hadde føltes som om jeg sa unna vei, her kommer jeg , the dominatrix ;))
 11. Nemi1

  Akkurat nå, juli

  minien ble overfalt av en hund for en stund siden, som noen sikkert har fått med seg, siden jeg har mast mye om det. Nå har vi et annet problem, en katt i nabolaget har bestemt seg for å overfalle minien. Han/hun gjemmer seg, feks under biler, og hopper frem for å overfalle minien. Han er i utgangspunktet noe usikker nå, og dette gjør ikke hverdagen enkel for oss. I dag klarte jeg å slenge minen vekk fra katten med båndet, for jeg så katten, Katten stopper ikke når jeg tramper eller hyler/brøler. Minien er oppvokst med katter, så han har ikke noe negativt forhold til katter, han tror jo at dette er en lekekamerat. Andre hundeeiere med småtasser har samme problem. Kan ikke gå i denne gaten uten å bli overfalt. Vi bor jo her, så kan ikke velge å ikke gå her. Noen råd om hvordan vi skal forholde oss? (minien jobber fortsatt med å komme til hektene etter hundeangrep som endte med 4 knekte ribbein, knusningsskader, kollapset lunge osv osv)
 12. Nemi1

  Overholder dere "Forbudt med hund" ute?

  Ikke vet jeg hvem som kan stoppe deg, men jeg har truffet oppsynsmenn som har myndighet til å ilegge bøter, i ulike turområder, også steder der jeg sjelden treffer folk.
 13. Nemi1

  Overholder dere "Forbudt med hund" ute?

  Jeg overholder slike forbud, sikkert fordi jeg er en pyse og orker ikke få kjeft. I tillegg til de generelle reglene som Shokata viser til, kan den enkelte kommune ha forskrifter om hundehold, det er det lett å google frem. Som eksempeI har min kommune denne forskriften . Det er forbud mot hund, uten tillatelse, på skoler, i barnehageområder eller på lekeplasser. Vi har også båndtvang hele året i mange turområder osv osv.
 14. Nemi1

  Akkurat nå, juli

  Jeg er sikkert ikke normal, men jeg er helt fornøyd med temperaturen for tiden. 11 grader i dag, da kan vi gjøre hva vi vil, full frihet. Er i grunnen ikke så glad i høye temperaturer, verken minien eller jeg.
 15. Nemi1

  Pokemon go!

  Takk for svar;) Jeg syns også at det er levlingen som er kul, Det er liksom over når man når 40. ( og det er jo ikke som andre spill der de rett som det er legger til en 10-15 levler)
×