Jump to content
Hundesonen.no

Grønn

Medlemmer
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Grønn

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Grønn

  Gå tur med valp

  Takk for svar. Vår valp blir en springer spaniel.
 2. Grønn

  Gå tur med valp

  Hvor gammel bør valpen være før den kan være med på tur? F.eks en totimers gåtur.
 3. Hva betyr de alle sammen? f.eks: N VCH RLI RLII S N VCH N UCH
 4. Grønn

  Robust og nervefast hund

  Vi har litt lignende familiesituasjon som dere og det viktigste for meg er en vennlig hund med et stødig gemytt. Nå venter vi på en engelsk springer spaniel valp.
 5. Grønn

  "Overvåking" av valpen hjemme alene

  Den appen ser lur ut! Måtte du kjøpe den på begge enhetene?
 6. Jeg har søkt på forumet og fant en 5 år gammel tråd om emnet, men siden det kanskje har skjedd en del med denne teknologien også de siste årene, starter jeg en ny tråd. Vi får snart en valp og den skal jo trenes til å være alene, da tenker jeg at det er kjekt å kunne følge litt med på hva den driver med sånn til å begynne med. Jeg ser for meg å kjøpe et webkamera og på en eller annen måte koble dette opp slik at jeg kan se og høre valpen på mobilen min. Noen tips til hvordan jeg får til dette, billig og greit? Kanskje også konkrete tips til kamera og app? I den gamle tråden leste jeg at noen snakker tilbake til hunden sin. Har dere erfaring med om dette fungerer godt? Kan dere f.eks roe ned hunden eller be den om å gå å legge seg gjennom telefonen? Eller blir hunden bare forvirret av dette? Alle tips tas i mot med stor takk
 7. Grønn

  Støvsuger?

  Noen som har en god støvsuger å anbefale? Vi trenger snart ny støvsuger og skal snart få vår første hund på maaaange år.
 8. Grønn

  Engelsk springer spaniel

  Det blir ikke utekran med varmtvann i første omgang. Det ble dyrere enn jeg håper...men en slik: https://www.jula.no/catalog/hage/vanning-og-drenering/vanning/koblinger/adapter-til-blandebatteri-010784/ Og til Snek: "snek" betyr (vond) lukt på mannens dialekt. Litt artig nick i sammenheng med kommentaren din
 9. Vi skal snart kjøpe valp. Barna i famlien er i barneskolealder. Er det noen som har tips til hvordan barna best kan leke med hunden? Jeg har forstått at å kaste pinne ikke er det lureste å gjøre med en liten valp. Jeg ser for meg at de kan leke "gjemsel" i skogen, øve på triks, gå tur når jeg er med dem, øve på å gå i bånd i hagen. Noen tips?
 10. Grønn

  Engelsk springer spaniel

  Jeg leser og leser om raser, og spesielt om spanieler. Nå kom jeg over en diskusjon der noen hevder at engelsk springer spaniel lukter mer enn mange andre hunder pga et fettlag i pelsen. Er det noe dere kjenner til? Jeg vet jo at det kan lukte litt av f.eks våte hunder, og det er ikke favorittlukten min Og jeg har også opplevd at det er stor forskjell på hvor mye "hund" det lukter av ulike hunder. Er springer spanielen spesielt ille?
 11. Grønn

  Labrador eller spaniel

  Vi ønsker oss en hund som er førerorientert, ikke alt for tilbøyelig til å stikke av, ganske lettlært og en god turkompis. Et stort pluss om den ikke bjeffer på alt som går forbi hagen. Vi har barn i barneskolealser, og barnas venner kommer ofte på besøk. Det er derfor viktig at hunden er stødig og trygg, med godt gemytt. Gemyttet er det aller viktigste, vi vil ikke ha en skarp eller aggresiv hund (det er det vel ingen som vil, men vi vil velge en rase der sjansen for dette er så liten som mulig) Jeg hadde egentlig tenkt meg en rase på størrelse med gårdshunden, og gjerne med kort pels for enkelhetens skyld, men gemyttet er det absolutt viktigste. Så langt tror jeg springeren er den jeg har funnet som passer oss best. Men kanskje det er andre, jeg ikke vet om eller har tenkt på.
 12. Grønn

  Labrador eller spaniel

  Jeg har laget en tråd om engelsk springer spaniel. Det er den hunderasen jeg heller mest til nå. I utgangspunktet hadde jeg tenkt meg en hund meg kort pels, men jeg har falt sånn for beskrivelsene jeg har lest av springer, i tillegg til de individene jeg har møtt Men har også vurdert labrador og dansk-svensk gårdshund. Labradoren synes jeg i utgangspunktet er for stor (denne rasen har vi en del erfaring med), gårdshunden har egentlig mer passe størrelse enn springeren utfra hva jeg i utgangspunktet hadde tenkte, men jeg er redd den vil bjeffe vel mye og at det er vanskelig å ha den løs på tur. Vi er på jakt etter en aktiv familiehund, som også skal være min "hobby", og jeg kommer til å gå på valpekurs og etter hvert kanskje noen flere kurs eller treninger, men det er ikke så viktig om det blir brukshundtrening, jakttrening, smeller e.l. det kan hunden få være med og "velge". Noen som vil dele "fordeler og ulemper" med disse rasene? (Jeg har jo fått mye om springeren alt i den andre tråden )
 13. Ja, det kan det være. Men da bør kanskje bilen stå i en parkeringskjeller eller lignende? Store deler av året blir det vel for varmt eller for kaldt i en parkert bil? Hvordan gjør folk dette?
 14. Det er dette som er litt vanskelig. vi har begrenset mulighet til å ha med valpen på jobb.
 15. Vi vurderer å kjøpe valp, men begge vi voksne i familien jobber og barna går på skole. En voksen hund hos oss må kunne være alene i 5-7t pr dag. Mens den er valp må vi prøve å organisere oss med uttak av ferie/avspasering og litt hundevakt. Hvordan har dere fått til dette? Hvor lang tid tok det før hundene deres var hjemme en hel arbeidsdag? Jeg er glad for alle tanker, triks og tips
×