Jump to content
Hundesonen.no

Bali

Medlemmer
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Bali

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bali

  Akkurat nå, november

  3 år er tidlig. Håper det er noe helt ufarlig 🤞
 2. Bali

  Hvilken rase skal man velge? Kom med forslag..

  Vi har omtrent samme ønskeliste som dere når det kommer til hund. I tillegg til rasene du nevner har vi kikket nærmere på puddel, cavalier og welsh terrier. Har nå dvergschnauzer og de kan også passe godt til listen deres. Mange andre terrier som Norfolk og Cairn kan kanskje også være aktuelle?
 3. Bali

  Akkurat nå, november

  Fettkuler kan bare være hvis de ikke er til plage for hunden. Eldste hos oss har nå 5 fettkuler.
 4. Bali

  Hunder på Instagram

  Fantastiske bilder.
 5. Bali

  Robotstøvsuger. Yey or ney?

  Vi har en miele scout som vi flytter mellom etasjer ved behov, tar ikke med basen.
 6. Klem til deg. Det er utrolig vanskelig å ta den siste avgjørelsen, men det høres ikke ut som du tok valget for tidlig. En klok dyrlege sa til meg at den største kjærlighetserklæringen en kan gi dyrene er å la de slippe når tiden er inne. Smerten blir bedre med tiden, selvom det ikke føles slik nå ❤️
 7. Bali

  Cavalier king Charles spaniel?

  Springer spaniel blir nok altfor stor for oss, har en hundebestmor som skal passe hunden på dagtid og hun er ikke klar for stor hund.
 8. Bali

  Cavalier king Charles spaniel?

  Jeg synes cocker spaniel blir for stor, mannen derimot synes den er perfekt i størrelse. Mitt ankepunkt mot cocker er gemytt (og mengder med mykt pels). Vi har barn som en vant til hunder, men det kommer til å være barn inn og ut av huset på besøk de neste 10 årene som sikkert ikke er vant til hunder. En litt stor og i verste fall litt nervøs hund er ikke veien til lykke da tror jeg. Vi skal innom rasestanden på dogs4all og kikke på cocker også, men jeg er ikke helt overbevist.
 9. Bali

  Cavalier king Charles spaniel?

  Send meg gjerne en pm 😊
 10. Bali

  Cavalier king Charles spaniel?

  Takk for svar. Helsen til cavalier virker ganske uoversiktlig, og det er vel kanskje dumt å ta sjansen. Selvom cavalieren som jeg hadde i barndommen både hadde fantastisk gemytt og god helse. Send meg gjerne en pm om linjer/oppdrettere som jeg i alle fall bør styre unna. Alle forsøk på å finne den rette rasen leder meg stadig tilbake til puddel, kanskje de bør få en sjanse 😅
 11. Forsøke en brukt vognpose av god kvalitet som f.eks voksi? De er jo veldig gode og varme i alle fall, og du kan sikkert få tak i brukt til en ok pris. Har litt samme problem som deg og har også gått bortifra jervenhiet pga størrelse. Vi har på hundene dekken og legger de mellom oss med en jervenduk ekstrem over, det har fungert fint ned til - 10 med våre dvergschnauzere.
 12. Er innom cavalieren også i jakten på en liten, trivelig familiehund uten samkjønnsaggresjon og med liten radius. Hadde en cavalier i oppveksten og dette var en fantastisk snill liten sak. Vet jo at mye har skjedd med rasen siden den gang og helsen gjør at jeg i utgangspunktet er veldig skeptisk. Syringomyelia - hvordan kan jeg finne ut informasjon om dette på evt aktuelle linjer? Kan ikke finne noe om dette i dogweb. Finnes det noe register eller må en stole på oppdretteren kommer med av informasjon? Har forstått at evt arvelighet og mønster for dette ikke er kartlagt, men jeg vil ikke ha hund av slike linjer. Radius - hvordan er egentlig radiusen på en cavalier? Kan den være med familien løs? Den vi hadde i oppveksten kunne det, men det var jo et individ for veldig lenge siden. Oppdrettere - er det noe som har tips til seriøse oppdrettere som det kan være aktuelt å se nærmere på? Listen på cavalier klubben sin side er lang, og det er ikke mange som har informative og oppdaterte nettsider.
 13. Bali

  Får hannhunden din lov til å markere overalt?

  Er det noen av dere som har lært hannhunder hva de ikke skal markere på når de er løse? For eksempel i hagen?
 14. Bali

  Får hannhunden din lov til å markere overalt?

  Ja, det funger greit på tur. Utfordringen er når de er løse. De har heldigvis forstått at barnesykler ikke er ok, men huskestativ, gressklipper osv er fair go i følge dem 🙄😊
 15. Bali

  Får hannhunden din lov til å markere overalt?

  Vi la ikke ned arbeid på dette, og angrer. Våre vil helst markere på det meste utendørs og skal snuse på alt når vi går tur. Skal vi ha hannhund igjen så skal det ikke tillates markering på alt av brøytestikker, tær osv.
×