Jump to content
Hundesonen.no

Bali

Medlemmer
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Excellent

About Bali

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bali

  Akkurat nå mars

  Er glad for at tiltakene ble forlenget, det er den eneste måten vi kan håndtere dette på.
 2. Bali

  Valpegjengen 2020

  Det skal jeg gjøre hvis vi er så heldige å få tak i 😊
 3. Bali

  Valpegjengen 2020

  Henger meg på i denne tråden. Håper vi får en bedlington valp i løpet av våren.
 4. Bali

  Halsbånd - skreddersydd

  Jeg har veldig lyst på et av halsbåndene herfra https://canemstudio.com/shop
 5. Bali

  Kul under huden

  Hvis den sitter fast så hadde jeg tatt en tur til veterinæren.
 6. I jakten på ny rase er bedlington og puddel blant de mest aktuelle. Jeg vil gjerne høre fra dere som har erfaring med en eller begge rasene. Når det gjelder puddel så har jeg blitt fortalt at mellompuddel er veldig aktive hunder? Slik jeg har forstått de puddel eiere så er disse hundene også aktive og eventyrlystne innendørs? Og sist men ikke minst hvordan fungerer en puddel som en del av familien uten særlig mentale utfordringer? Fysisk aktivitet er i utgangspunktet ikke den største utfordringen (en av løper hver dag og vi er mest utendørs etter jobb), men blir det for lite stimuli for en puddel å bare være med familien uten dedikert agillity, lydighetstrening eller lignende? Og hva med Bedlington? Det høres jo ut som den perfekte hunden, alle beskriver de som aktive ute og mer eller mindre dovendyr inne. Pelsen derimot høres verre ut enn puddel en sin, og noen hannhunder kan være hissig på enkelte andre hannhunder. Koppertoksikosen later til å være under kontroll. Ellers noe å tenke på når vi vurderer en bedlington som familiehund?
 7. Jeg er godt fornøyd med Hurrta sine dekken, god passform, varme og vanntette.
 8. Bali

  Akkurat nå, november

  Huff, for en skikkelig trist situasjon. Håper i det minste oppdretter tar til fornuft slik at de slipper det i tillegg.
 9. Trodde din hadde fått spredning av testikkelkreften. Det er jo sjelden, så håper vår også slipper det.
 10. Bali

  Medfødt skade på valp

  Jeg hadde krevet å få hevet kjøpet og fått full pris tilbake. Er ingen ortoped, men det rtg.bilder viser alvorlig avvik.
 11. Veterinæren kjenner ikke hunden utover tannsjekk og vaksiner. Kastrering må jo til, hvis ikke gir jeg ham jo i praksis en dødsdom. Veterinæren var veldig tydelig på at han burde kastreres snarlig for å hindre spredning. Han er en myk men ikke usikker type, håper han slipper å bli det på dine gamle dager. Den andre hunden er jo heller ikke ung (10 år over nyttår), så at dynamikken dem i mellom skal endre seg er kanskje ikke så sannsynlig? Det er jo i praksis den yngre som allerede bestemmer, dvs han velger soveplass med de deler matskål, bilbur osv helt uten problemer.
 12. Kjekt å høre det ikke ble så mye endringer. Litt mindre interesse av løpske tisper og mindre hissig på andre hannhunder er ok. Kan jeg spørre om hvor raskt sykdommen utviklet seg på din?
 13. Har en 11 år gammel hannhund som må kastreres grunnet svulst, og lurer på om dette vil påvirke atferden/psyken til hunden i noen særlig grad? Eller er atferd så innlært hos en gammel hund at en ikke kan forvente noen endring? Min største bekymring er å få en usikker hund som den yngre hannhunden begynner å herje med.
 14. Bali

  Akkurat nå, november

  3 år er tidlig. Håper det er noe helt ufarlig 🤞
 15. Bali

  Hvilken rase skal man velge? Kom med forslag..

  Vi har omtrent samme ønskeliste som dere når det kommer til hund. I tillegg til rasene du nevner har vi kikket nærmere på puddel, cavalier og welsh terrier. Har nå dvergschnauzer og de kan også passe godt til listen deres. Mange andre terrier som Norfolk og Cairn kan kanskje også være aktuelle?
×