Jump to content
Hundesonen.no

Salka

Medlemmer
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Salka last won the day on March 12

Salka had the most liked content!

Community Reputation

72 Excellent

About Salka

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Bosted
  Reykjavík
 • Hunderase
  Collie/Border collie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salka

  Akkurat nå august

  Syns det høres rart ut at Mattilsynet mener noen av kadavrene har ligget en stund? Vet jo ikke om det er snakk om dager eller timer, men det er vel uvanlig at hunder angriper og skader/dreper 10 sauer og så henger rundt i flere timer før den løper sin vei? Håper det kommer mer info om saken.
 2. Salka

  Akkurat nå august

  Jeg sitter inne i godværet, Salka er ikke helt fornøyd med det. Hun har kommet med alle lekene sine og lagt i fanget mitt, kun avbrutt av små flue-jakt-pauser. Vi skal snart komme oss ut på tur, altså, jeg må bare drikke opp kaffen min først!
 3. Salka

  Fôrbytte

  Unghunden min begynner å nærme seg 11 mnd, og har gått på samme valpefôret siden hun begynte å spise tørrfôr. Har vært veldig fornøyd med det, men nå syns jeg hun begynner å bli litt tynn, pluss at hun plutselig har begynt å røyte mye, og mister store hårdotter, men regner med at det kan skyldes alderen hun er i. I september skal vi flytte, fra Island, via Norge i ca 2 uker og så til Slovakia. I denne perioden bikker hun året, og skal/kan da vel i teorien gå over fra valpefôr til voksenfôr. Spørsmålet er om jeg burde finne nytt fôr nå, som også finnes i Slovakia og som jeg kan fortsette å fôre på når jeg kommer dit, eller om jeg burde fortsette på valpefôret og ta med meg fôr for 3-4 uker når vi flytter, så man kan ta en gradvis overgang til nytt fôr når vi er på plass. Hva ville dere gjort?
 4. Salka

  Akkurat nå juni

  Her er alle hester som ikke har fått navn enda registrert som Nn (No name), og får ofte kallenavnet Nonni 😅 Og en del ender opp med å bli registrert som Nonni.
 5. Salka

  Akkurat nå mai

  Flink 💪🏻 Selv er jeg i gang med heftig prokrastinering, leser blogger og forum og tenker på om jeg skal lage vafler til kveldsmat, i stedet for å rydde leiligheta. Mamma og pappa kommer på besøk i morgen og jeg tror ikke vi har støvsugd her siden ei god stund før påske... når man alltid går i stallklær inne og har to stallhunder som får lov til å være i sofaen kan man jo tenke seg 🙈 Bilen er like ille så den må også få en omgang. Hjelpes, det her kommer til å bli en lang kveld kjenner jeg!
 6. Salka

  Akkurat nå april

  Dobbeltpost, men et kort spørsmål som jeg ikke orket å lage egen tråd til; hvilke vaksiner gir man hundene i Norge? Hvis alt går etter planen flytter jeg og frøkna til Slovakia i høst, og hun er bare grunnvaksinert på Island og jeg prøver å finne ut av hva hun må bli vaksinert for før vi reiser. Må vel ha rabies-vaksine, men er det noe annet det vaksineres mot i Norge?
 7. Salka

  Akkurat nå april

  Vi merket også veldig godt hva som ikke satt helt når det plutselig kom ny valp her i huset Men det har gått seg til veldig fort, heldigvis er det lite folk som banker på og folk som kommer på besøk her. Egentlig er vi aldri hjemme bortsett fra når vi skal sove, så vi har unngått de største problemene 😅
 8. Salka

  Hund bet et barn og tre voksne

  Kjempetrist sak. Mest sannsynlig blir den vel avlivet ja, spesielt i og med at eier er en kjenning av politiet. Jeg tenker at det kanskje er bedre enn at den havner i omplasseringshjem etter omplasseringshjem, men det beste hadde jo vært om noen med peiling hadde tatt den til seg. I en perfekt verden kanskje..
 9. Salka

  Lagottoen Ceres

  Gratulerer så mye med dagen til fine Ceres 🥳 Det har vært så gøy og lærerikt å lese om deres erfaringer og opplevelser, jeg fikk jo også min første hund i 2018 og da var det greit å kunne lese tilbake på hvordan dere hadde det som førstegangseiere 🙈 Gleder meg til å følge dere videre og se flere bilder av den søte krølltoppen!
 10. Salka

  Akkurat nå april

  Jeg kjenner helt motsatt, er ikke klar for å reise hjem på mandag 😭 Ingen hunder og liten hytte her, da, det kan jo ha litt med saken å gjøre Gleder meg veldig til å se voffs igjen, men hadde det ikke vært for henne så kunne jeg godt vært her et par uker til..
 11. Salka

  Valp og tid

  BC har vært planen ‘’hele livet’’, har vært drømmerasa så lenge jeg kan huske. Hadde aldri veldig lyst på hund, men hadde alltid lyst på BC. Så dukket det opp blandingskull med border collie/langhåra collie som var leveringsklare om tre uker, så det gikk jo i grunn bare 3-4 uker.
 12. Salka

  Akkurat nå april

  Vår her også, men ingen sol lenger - det begynte å regne i går og ser ut som det skal regne ut langtidsvarselet.. 😩 Og 10-14 m/s vind på det, da er det morsomt å jobbe med hest og måtte være ute hele dagen! Blir nok en veldig trøtt og lat fredag, jobbet ti dager i strekk, det er drittvær og hunden har fått noe allergi og nesa hennes hovna skikkelig opp, så jeg har våkna så ofte i natt for å sjekke at hun faktisk får puste 🙈 Godt det snart er frihelg!!
 13. Salka

  Valpegjengen 2019

  Så spennende, gratulerer 🤩 gleder meg til å følge med!
 14. Salka

  Akkurat nå april

  Sitter i sofaen med Salka på fanget, hun har rømt unna valpen som har flytta inn her - nyeste hobbyen er nemlig å henge seg fast i halen hennes 😅 Ganske tydelig at hun har glemt hvor irriterende valp hun var selv for bare et par mnd siden! De begynner heldigvis å roe seg greit ned sammen inne, selv om det egentlig bare er når jeg er der og faktisk ber valpen om å være rolig..
 15. Salka

  Akkurat nå - Mars

  Takk det samme, litt sol og varme er faktisk verdt det selv om det er vanskelig 🙈
×