Gå til innhold
Hundesonen.no

Salka

Medlemmer
  • Innholdsteller

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    17

Salka last won the day on 4. Mars 2021

Salka had the most liked content!

Om Salka

  • Bursdag 12/26/1994

Profile Information

  • Bosted
    Slovakia/Norge/Island
  • Hunderase
    Collie/Border collie

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Salka's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

200

Nettsamfunnsomdømme

  1. Veeldig OT, men kan jeg spørre hvilken dyreklinikk du jobbet på? Bare nysgjerrig, altså - kanskje vi har noen felles bekjente?
  2. Vi har flydd mye, og jeg merker selvfølgelig at hun blir sliten av det - det er jo jeg også etter en lang dag på farten med alt det innebærer, men hun er f.eks. aldri skeptisk på å gå inn i flyburet sitt, eller hoppe inn igjen i bilen i dagene etter vi har vært ute på en lang reise, eller mer stresset i tiden etter en reise. Ei venninne i reisefølget satte også inn et goprokamera i buret (skjult) på en flytur, og all behandling av hundene var tipp topp, man så at de plasserte dyr fra samme eier i samme "avlukke", og det var ikke en lyd fra noen av dyrene ved take off. Jeg ville vært nøye med valg av flyselskap og rute. Jeg har mellomlandet med hund, men da tok jeg ut hunden og sjekket inn på nytt etter lufting, mat og avslapping. Jeg ville også vært nøye på å skaffe et flybur som passer hunden og som hunden trives i, og brukt mye tid på at den får venne seg til buret. Når alt det er på plass så ville jeg ikke hatt noen betenkeligheter med en flytur Og en ting til - om det blir Canada på dere en gang i framtiden så kan jeg gå god for mellomlanding på Island, selv om man ikke får hente ut hundene der. Men der jobber det utrolig hyggelige folk som elsker når det kommer hunder til flyplassen, de steller så pent med hundene og det er generelt en veldig rolig og behagelig flyplass!
  3. ?? mens vi reiser frivillig til fjells i morgen for snø og skiføre ?
  4. Er godt beskyttet på hytta med mamma og pappa, så har ikke blitt utsatt for noen dårlige spøker i dag ? Ellers koser vi oss, Salka lever virkelig sitt beste liv på fjellet med snusing, ballkasting og avslapping i sola. Har også funnet ut at vi må trene mer kondis. Skiturer og utelek mange dager på rad begynner visst å bli litt slitsomt, var ikke mye drahjelp i henne på den lille skituren vi gikk i går.. ?
  5. Velkommen ? Så fin Mio er ? Spennende med hjemme alene-trening med atferdsterapeut, håper du skriver litt om det så vi andre kan få med oss litt lure tips og triks også!
  6. Jepp, vi har fått testa den litt. Tok omtrent 5 repetisjoner før hun skjønte at hun måtte løpe til targetmatta for å få godbit - men så ble hun stående på matta og se på meg, og jeg måtte si værsågod før hun gikk bort til TTen for å spise godbiten ? Så gikk det litt i ett med trening i går kveld og skole i hele dag, pluss at jeg måtte tenke litt hva slags kommando jeg ville ha på targeten, så vi har ikke gjort noe mer. Spørs om vi må ta en liten økt nå før vi tar kvelden!
  7. Godbitautomat, ja https://vetzoo.no/petsafe-treat-train-belonningsmaskin?51085 Genial til alt hvor man trenger å kunne belønne på avstand, jeg skal bruke den til innlæring av nye ting i agility!
  8. Ser jo at den kan være litt skummel, og så lager den vel litt lyd også? Min ligger på butikken og venter på meg nå, helt grusomt å ha undervisning i TO timer til før jeg kan hente den ?Og ellers, big kudos til vetzoo.no for kjapp levering - bestilte seint fredag kveld, og fikk melding kl 10 på tirsdag om at den er klar til henting!
  9. Er også veldig glad for å bo hjemme hos mamma og pappa som fungerer som hundepassere om dagen ?Har begynt i ny jobb 2-3 dager i uka, pluss at studiene startet opp igjen i forrige uke, så har blitt noen lange dager. Heldigvis roligere de dagene agilitygruppa har treninger, så vi får fortsatt trent en del ? Ooog, jeg har bestilt meg train & treat Så nå skal vi trene på felt, haha. Den burde komme onsdag eller torsdag, og jeg har helt fri på fredag, så gleder meg til å teste den ut!
  10. Jeg syns det er supert med utskilling, uten å spørre først, om man ser at det begynner å utvikle seg til en liten diskusjon. Hvis det dør ut etter 2-3 innlegg, så kan det jo få bli stående i AN
  11. Salka

    Running contacts

    Nå har jeg pløyd meg gjennom denne tråden og sett alle filmene deres, lagt TT i handlekurven (må tenke litt på det til i morgen...) og er ekstremt motivert for trening i morgen! Tror jeg kommer til å bruke target sånn som @MegaMarie gjorde (har du noen oppdatering på hvordan det funket, nå godt over to år senere?), for min søker virkelig ikke ned i det hele tatt.. Ett spørsmål - min sliter også med oppfelt, er dette noe som bedrer seg automatisk når de blir trygge på feltene ned, eller jobber man med det på en annen måte?
  12. Syns det var så bra at de tok opp det med valpekjøp og valpefabrikker på nyhetene i går! For i de aller fleste tilfeller handler det jo kun om uvitenhet, ikke om uvilje. Folk har ikke forståelse for at de ikke bare kan gå på butikken og kjøpe seg en valp akkurat når det passer dem.
  13. ?ser den! Vet det er en del som bestiller biothane fra.. ebay, tror jeg? For å lage hodelag o.l. til hest, det kunne jo kanskje vært en mulighet å bestille noen meter med biothane og klippe til selv?
  14. Lurer på om ikke myfurbaby har biothane kobbel, går an å høre om man kan bestille andre lengder der? Ellers finnes det jo masse biothanetøyler til hest i den lengden, men da må man jo fikse kroker og slikt selv.
  15. Men hvis han blir bedre etter å ha fått ris og kylling, så er det vel ikke kylling han reagerer på? Zoolacen gjør kanskje mesteparten av jobben, men ser for meg at hvis han reagerte på kylling så hadde han ikke blitt bedre i magen av den dietten..? ?
×
×
  • Opprett ny...