Gå til innhold
Hundesonen.no

Misky

Medlemmer
 • Innholdsteller

  42
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Misky last won the day on 17. Juli 2018

Misky had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

87 Excellent

Om Misky

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Malteser

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Misky

  Nervøs etter nyttårsaften

  Man får egentlig bare håpe på at fyrverkeri blir forbudt snarest. Det er vanskelig å trene vekk noe som oppfattes så ubehaglig for et dyr at de blir skrekkslagne.
 2. Misky

  Skadelige barnesanger

  Det er i det minste godt at Lisa gikk til skolen, og ikke forurenset miljøet ved å kjøre bil...
 3. Jeg tror en del raser som blir beskrevet som reserverte ofte faller inn under kategorien "enmannshunder". De sitt univers sentrerer rundt 1 - 2 personer de har lagt sin elsk på, og resten av verden er bare kulisser. Prazsky Krysariken jeg hadde var en sånn. Hun kunne fint håndteres og omgås andre, men hun var uinteressert. Malteseren er rake motsetningen. Hun hadde blitt med en innbruddstyv hjem, logrende. Hun elsker oppmerksomhet fra fremmede, og er veldig sosial sånn sett. Begge deler har sine fordeler og ulemper har jeg erfart.
 4. Jeg er ikke noe ekspert, men den valpen virker nesten litt "syk" spør du meg.. (Det hjelper jo ikke akkurat at eierne kapper av de få kroppsdelene som brukes til å kommunisere hunder imellom.. )
 5. Misky

  Favorittbamse?

  Jeg måtte dessverre fjerne alt av bamser, pipeleker (og crocs sko) siden malteseren så på dem som valpene sine. Den eneste "kosebamsen" vi har nå er en varmeflaske vi ligger inntil på kalde dager.
 6. Misky

  Jente (9) skambitt av rottweiler

  I hundemiljøet her i området hvor jeg bor, var det snakk om en Rottweiler oppdretter som rett og slett la opp for noen år siden. Grunnen var at nærmest samtlige interesserte valpekjøpere virka useriøse og h*n ville ikke selge til de. Det sier jo litt. Jeg vil si 23 sting i ansiktet, sykehusinnleggelse og et arr i ansiktet man mest sannsynlig må bære med seg hele livet, kvalifiserer til og kalles skambitt. "Fake news" er vel heller å påstå at dette ikke er noe særlig alvorlig, "fordi chihuahuaer kan bite de også". Det er en forskjell. På engelsk kaller de det gjerne dog maulings.
 7. Det er jo ikke akkurat betryggende at feilen ble oppdaget fordi kunder sa i fra, og ikke ved intern kontroll av produksjonen..
 8. Misky

  Gaver som støtter veldedige organisasjoner. 🎁

  I min verden er det i hvertfall sånn at jeg kjenner de jeg gir gave til, så dette har aldri vært et problem. Har både mottatt og gitt slike gaver, og vi synes det er en veldig fin måte å ta litt av brodden på det unødvendige kjøpepresset i desember. Hadde typen min kommet med en "Du har kjøpt en kaktus til Cesar Millan´s ranch" til bursdagen min, så hadde jeg også kanskje blitt litt lang i maska, men det er vel ikke det tråden handler om?
 9. Misky

  Gaver som støtter veldedige organisasjoner. 🎁

  Etter min erfaring, når man kommer over en viss alder, så er det grense på hvor mange "gjennomtenkte gaver" man orker å prioritere hver eneste desember, for voksne som har det meste fra før av. Da kan i det minste en veldedig organisasjon dra nytte av min latskap, så får den smørte selvfølelsen være en bonus.
 10. Misky

  Gaver som støtter veldedige organisasjoner. 🎁

  Jeg har pleid å donere en sum med penger til bl.a Dyrebeskyttelsen, så har jeg kjøpt noen fine kort og skrevet "Du har gitt kr. X i gave til Dyrebeskyttelsen" som jeg da gir i gave. Alle har blitt veldig glade for det. (Tror jeg..)
 11. Er det noen konkrete hunderaser du tenker på? Jeg føler f.eks at de briardene jeg treffer på nå for tiden er mye mer omgjenglige enn de var på 90 tallet, når et familiemedlem eide en. Så der har det kanskje skjedd noe positivt med avlen?
 12. Jeg tviler ikke et sekund på kompetansen til TS, men jeg ville fortsatt revurdert rasevalget tatt i betraktning de kriteriene som stilles. Den eneste Rottweileren i nærområdet mitt er en "familiehund" som ironisk nok må luftes på natten, og som må tilbringe mye tid på verandaen i andre etasje når det er besøk. Jeg synes det ser slitsomt ut, både for hund OG familien som eier den.
 13. Jeg ville nok heller vurdert Rottweiler hvis jeg bodde litt øde, enn midt i et byggefelt omringet av hunder. Det står vel heller ikke noe i tråden om hvor gamle barna i husholdet er, men det er neppe en rase å sende med barna ut på gåtur med heller.
 14. Misky

  Ting du har gjort feil

  Jeg tenker; det hadde nok vært lettere med miniatyrhundvalp på 1 kilo når det var sommer enn når det var vinter, i forhold til renslighets trening og sosialisering.
 15. Misky

  Jaktinstinkt beagle i Danmark

  Jeg vil si at det tipset hørtes veldig rart ut, og hvis det er veldig viktig med en hund som ikke har jaktinstinkt, så er kanskje en Beagle en dårlig kandidat.
×