Gå til innhold
Hundesonen.no

Misky

Medlemmer
  • Innholdsteller

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Misky last won the day on 17. Juli 2018

Misky had the most liked content!

Profile Information

  • Hunderase
    Malteser

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Misky's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

89

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er det noen som vet hvordan eierene av hundene som døde blir fulgt opp? Får de f.eks en anledning til å forklare seg hva hunden kan ha vært borte i etc, slik at man kanskje kan finne noen fellesnevnere på den måten?
  2. Skikkelig skremmende! Nå bare spekulerer jeg, men kan det være disse giftige algene som hunder kan få i seg etter f.eks bading? Det finnes noen tilfeller av det rundt omkring i verden nylig. Håper de finner ut av det snarest.
  3. Jeg stiller ikke ut, så jeg holder pelsen til malteseren kortklipt. Det fungerer greit her. Den største ulempen med malteseren er egentlig at de er så bittesmå under all pelsen, at jeg ville nok valgt en litt mer robust rase hvis det var helt prekært at den skulle være mye ute. Hun har absolutt ingenting å stille opp med i ublide hundemøter, og selv om hun elsker barn mer enn noe annet, så må man passe godt på. De er også såpass selskapssyke, at dette ikke er rasen for de som må være vekke lenge fra hunden daglig. Jeg har ikke møtt så mange Løwchen, men den rasen har jeg også veldig sans for. Litt mer robuste, sikkert mye enklere pelsstell hvis man skal stille ut, og med det samme gode vesenet som gjerne hører med representantene innen Bichon familien. De virker også veldig aktive og spretne ?
  4. Med de kriteriene, ville jeg nok gått for Løwchen.
  5. Søm. Jeg vet ikke hvor den hører hjemme eksakt. Jeg følger hele tiden med på Facebook i håp om at det er noe nytt, jeg kan liksom ikke skjønne at det skal gå an... Det er mange i området som snakker om dette, man føler på frykten. I hvertfall nå når mange fikk se hva denne staffen var kapabel til å gjøre.
  6. I Kristiansand. Rett i nærmeste nabolaget mitt, ved en skole, der det er turstier mange går med hund, barn etc. Jeg har sett denne store hann staffen løs før i samme område, heldigvis uten hund. Det er tydelig den bare blir sluppet ut med eller uten halsbånd. Det går visst bedre med fuglehunden som ble angrepet, den har vært igjennom flere operasjoner. Staffordshire bull terrieren er mest sannsynlig tilbake hos eieren(?), det er tydeligvis sånn at noen må dø før dette blir tatt på alvor.. Den har blitt anmeldt to ganger nå.. Jeg skal i hvertfall gå med øyne i nakken fremover. ?
  7. I dag ble den snille fuglehunden som bor i nabolaget nesten drept av en løs staffordshire bull terrier.. Og vet dere hva som er det verste? Denne staffen har blitt anmeldt før, og tilhører en rusmisbruker som bare slipper den ut til selvlufting. Jeg tør ikke nesten gå tur med malteseren nå. Får ikke bildet ut av hodet som jeg så på Facebook; den snille fuglehunden på operasjonsbordet, hardt skadet, med dren ut av halsen. Myndighetene tar dette tydeligvis ikke på alvor siden de leverer den tilbake til eieren, som fortsetter å la den lufte seg på egenhånd. Jeg mister motet ?
  8. Man får egentlig bare håpe på at fyrverkeri blir forbudt snarest. Det er vanskelig å trene vekk noe som oppfattes så ubehaglig for et dyr at de blir skrekkslagne.
  9. Det er i det minste godt at Lisa gikk til skolen, og ikke forurenset miljøet ved å kjøre bil...
  10. Jeg tror en del raser som blir beskrevet som reserverte ofte faller inn under kategorien "enmannshunder". De sitt univers sentrerer rundt 1 - 2 personer de har lagt sin elsk på, og resten av verden er bare kulisser. Prazsky Krysariken jeg hadde var en sånn. Hun kunne fint håndteres og omgås andre, men hun var uinteressert. Malteseren er rake motsetningen. Hun hadde blitt med en innbruddstyv hjem, logrende. Hun elsker oppmerksomhet fra fremmede, og er veldig sosial sånn sett. Begge deler har sine fordeler og ulemper har jeg erfart.
  11. Jeg er ikke noe ekspert, men den valpen virker nesten litt "syk" spør du meg.. (Det hjelper jo ikke akkurat at eierne kapper av de få kroppsdelene som brukes til å kommunisere hunder imellom.. )
  12. Misky

    Favorittbamse?

    Jeg måtte dessverre fjerne alt av bamser, pipeleker (og crocs sko) siden malteseren så på dem som valpene sine. Den eneste "kosebamsen" vi har nå er en varmeflaske vi ligger inntil på kalde dager.
  13. I hundemiljøet her i området hvor jeg bor, var det snakk om en Rottweiler oppdretter som rett og slett la opp for noen år siden. Grunnen var at nærmest samtlige interesserte valpekjøpere virka useriøse og h*n ville ikke selge til de. Det sier jo litt. Jeg vil si 23 sting i ansiktet, sykehusinnleggelse og et arr i ansiktet man mest sannsynlig må bære med seg hele livet, kvalifiserer til og kalles skambitt. "Fake news" er vel heller å påstå at dette ikke er noe særlig alvorlig, "fordi chihuahuaer kan bite de også". Det er en forskjell. På engelsk kaller de det gjerne dog maulings.
  14. Det er jo ikke akkurat betryggende at feilen ble oppdaget fordi kunder sa i fra, og ikke ved intern kontroll av produksjonen..
  15. I min verden er det i hvertfall sånn at jeg kjenner de jeg gir gave til, så dette har aldri vært et problem. Har både mottatt og gitt slike gaver, og vi synes det er en veldig fin måte å ta litt av brodden på det unødvendige kjøpepresset i desember. Hadde typen min kommet med en "Du har kjøpt en kaktus til Cesar Millan´s ranch" til bursdagen min, så hadde jeg også kanskje blitt litt lang i maska, men det er vel ikke det tråden handler om?
×
×
  • Opprett ny...