Gå til innhold
Hundesonen.no

Stjerneskinn

Medlemmer
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

28 Excellent

Om Stjerneskinn

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Pinscher
 1. Hundepelsstell

  Med røytehunder må man ofte frem med saksa, selv om man skal ha de i full lengde (som krever mye stell og og må gres og fjernes kvister etc på etter hver eneste tur ut isåfall), for de må klippes bak, hanner under magen litt, under poter, litt rundt øynene ofte. La til: Pluss at man må nappe hårene som vokser i øregangen på dem.
 2. Storfevom, fullfor/tilskudd

  Minst 3 proteinkilder, inkludert fet fisk, eller omega-3-tilskudd i tillegg, så er det flott. Det er ikke noe mer enn det som gjør at Taste ikke er egnet som fullfôr.
 3. Akkurat nå juni 2018

  Kan du forklare hva du mener med utvidet forsikring? 😊 Må innrømme at det er litt deilig å høre at vi ikke er de eneste som får gjennomgå, haha For det aller meste er det utrolig koselig og ikke minst morsomt å ha valp, da, synes jeg, guri malla så mye jeg ler av den rakkeren min. 😍 _ @Paranomia Utrolig herlig valp ❤️ Og kondolerer med Amiga.
 4. Lagottoen Ceres

  Supersøt! Gratulerer så mye med familiemedlemmet 😊
 5. Hjelp meg å tenke utafor boksen

  Nå har ikke jeg mye erfaring med rasen enda, men synes kanskje det virker som om rasen generelt er litt mer krevende enn hva TS er ute etter, spesielt hannene (som jeg har blitt forberedt på at virkelig kan bli en håndfull i unghundstiden hvertfall, men slik er det jo med mange raser 😋). Kjent for å ha veldig stor radius også. Jeg synes mellompuddel er et godt forslag. En rase jeg selv var innom tanken på da jeg virkelig har sansen for pudler (spesielt de to største variantene). De er generelt kvikke, førerorienterte, lettlærte og lekne, og selv om de kan ha en del energi og de fortjener en normalt aktiv og innholdsrik hverdag, slettes ikke noen veldig krevende rase på noen måte. Går jo evt an å stille ut litt, uten å ha hunden i full utstillingskondisjon hele tiden. 😊 La til: Siden du har vært innom tanken på DSG, Red Merle, kan du jo sjekke ut brasiliansk terrier også.
 6. Kjæresten liker ikke hunder

  Valper/unghunder spesielt er til tider ekstremt slitsomme (hvertfall de aller fleste), og dersom det ikke er ønskelig fra den ene partens side med hund overhodet, høres ikke det noe hyggelig ut for noen i husholdningen ink hunden selv... Personlig kunne jeg aldri levd med en som ikke var veldig glad i hunder, da det å ha hund betyr alt for meg og livet kretser rundt min hund, men det må jo selvsagt være din beslutning, og kanskje noe du må finne ut av om faktisk fungerer for deg i lengden.
 7. Fôrmengde valp

  Min er ekstremt matvrak og elsker virkelig maten sin (råfôrer også), og jeg har aldri prøvd å la han spise seg helt mett, det vet jeg hadde blitt alt for mye mat rett og slett. Og er generelt nøye på vekten på min hund (men synes ikke små valper skal være skikkelig slanke, men ikke runde heller, gjelder å prøve seg litt frem). Jeg tar det også på feelingen ang mengde. Har ikke brukt så mye annet enn V&H til han vi har nå foreløpig, men til forrige som også var glupsk, hjalp det mye på metthetsfølelsen at han fikk råfôr i form av større biter/stykker i tillegg. 😊
 8. Tips vedr intens valp

  Tusen takk, @Midas og @Krelise 🙌🏻 Følte meg en smule tiltaksløs når jeg fikk følelsen av at alle sier det "bare er å gjøre sånn og sånn", men så er det ikke alltid fullt så enkelt. Synes det går seg til og at vi blir flinkere til å hanskes med det. 😊 Nå får han også mye utløp for energi sammen med andre hunder på dagtid i hverdagen, tror han har veldig godt av det.
 9. Tips vedr intens valp

  Ja, det har du rett i, det er motgangen som "tenner". Dessverre vanskelig å forholde seg passiv da han biter hull hver gang han rekker å få ordentlig tak. 😅 Slipp-kommando er nok gull verdt å få inn etterhvert. Takk for tips.
 10. Tips vedr intens valp

  Vi har fått valpen i hus og det er utrolig koselig. ❤️ Men det er en ting jeg ønsker litt råd ang. Valpen elsker å "kampe*" (blir veldig intens med et hardt, fast bittgrep mens han rister hodet mye frem og tilbake, knurrer, blir bare mer intens ved motgang/tilsnakk). Bruker altså hender/bein på samme måte som med et biteskinn. (Kanskje født IPO-naturtalent 😅) Valpen det er snakk om biter som valper flest (tygger i hender osv), og da fungerer avledning/bytte med "noe mer gøy" f.eks som han får lov å tygge på ekstremt bra, men når han får for seg at han er i det her humøret føler jeg ikke at en del av de vanlige rådene mot valpebiting fungerer noe. Vi har dessverre ikke mulighet til å bruke timeout med bånd eller valpebinge mye heller da vi er nyinnflyttet i blokkleilighet som vi leier og prøver å være så stille som vi kan med en aktiv valp, og han ikke er typen som gir seg med det første. Alternativet er isåfall at han får noe spiselig her samtidig, da han er veldig matglad. Føler ikke at lite eller mye innhold iløpet av en dag har noen innvirkning, men passer på å ikke gire opp for mye da det er å be om det. Ønsker gjerne litt råd, helst fra noen som har erfaring med denne type væremåte (selv en del erfaring med valper, men langt ifra alle er jo sånn her, spesielt ikke med en slik intensitet). 😊 Ikke minst ønsker jeg ikke å bruke fysisk ubehag/skremme under trening. Det er en liten "baby" det er snakk om, pinscher på 11 uker. (*Kom gjerne med et annet forslag på hva man kan kalle det)
 11. Hvilken forsikring bør jeg skaffe?

  Valgte selv Agria, betaler 300 i mnd med forsikringssum 60k, 2k fast egenandel og bevegelig egenandel 15%. (Ønsket ikke å betale tilleggsforsikring for tilbakebetaling ved dødsfall/mistet hund.) Synes ikke prisen er så ille, og synes det er viktig med såpass høy forsikringssum.
 12. Poe - en bedlington terrier

  Så søt hun er 😍
 13. Råfôring - hvorfor?

  Jeg råfôrer helanimalskt fordi det er det fordøyelsessystemet deres er skapt for å nyttiggjøre seg av, og fordi jeg er overbevist om at rene råvarer og variasjon er mye bedre enn helfabrikert mat med mye tilsetningsstoffer, uansett til hvilken art det er snakk om.
 14. Jeg kan gi valpen dette?

  Vet du om Provit også benytter seg av plussprodukter som ellers ville gått til spille (som V&H)?
 15. Valpegjengen 2018

  Jeg kommer kanskje til å gå på et av disse sommerkursene, fordi det passer best for valpen hovedsakelig at det blir når jeg har ferie den mnd, ellers blir det for mye på en dag (med på jobb). (Jeg har forøvrig ikke bil, så for min del en stor fordel at det ikke er lagt inn "bilpause".)
×