Jump to content
Hundesonen.no

Stjerneskinn

Medlemmer
 • Content Count

  267
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Stjerneskinn last won the day on September 13 2019

Stjerneskinn had the most liked content!

Community Reputation

215 Excellent

About Stjerneskinn

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Pinscher

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stjerneskinn

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Ikke Finn, men bare trist...
 2. Stjerneskinn

  Hvilken rase skal man velge? Kom med forslag..

  Må jo nesten bli kalt Poden hvis det blir hannhund. 😂
 3. Stjerneskinn

  Working Cocker VS working springer

  Mitt inntrykk er at det er mer grums på jaktcockerene, sikkert mye fordi de har blitt mye mer populære enn jaktspringerne, dvs muligens enda mer viktig å være nøye på oppdretter/slekt. Har også fått beskrevet at jaktspringeren generelt er hakket mer førerorientert.
 4. Stjerneskinn

  Whippet

  Noen oppdrettere fokuserer mer på lure coursing-linjer enn rene utstillingslinjer hos rasen, har det generelt noen betydning på mentaliteten og ikke bare eksteriøret?
 5. Stjerneskinn

  Fra bølle til bestevenn

  Det første avsnittet jeg skrev har generelt og ikke siktet på dette programmet. Jeg er ikke så kravstor, hadde vi i det programmet det er snakk om her bare fått sett mer av treningen som blir gjort med hver hund, hadde det vært et stort pluss og ikke gått på bekostning av at det også skal være et program som passer de som bare er litt interessert i hund/hundetrening mener nå jeg. Og den siste kommentaren din er jo det jeg synes er veldig synd med disse programmene, at hvermansen skal ta det til seg for å trene sine hunder hjemme, når metodene som vises på programmer (da ofte snakk om metoder som er absolutt siste utvei, som det ene eksempelet hittil også i denne serien) ikke blir forklart godt nok.
 6. Stjerneskinn

  Slapp valp under tannfelling

  Ikke noe jeg merket noe til overhodet hvertfall.
 7. Stjerneskinn

  Fra bølle til bestevenn

  @Rufs Problemet er jo at veldig lite kommer frem i programmet. At det er testet tidligere er uansett irrelevant synes jeg, denne metoden burde sees av ny trener før en slik ny treningsmetode blir tydd til. Når det er et program for hvermansen mener jeg altså man også har et ekstra ansvar for å legge frem at dette er siste utvei, om det er det de har kommet frem til, for det sies det overhodet ikke noe om.
 8. Stjerneskinn

  Fra bølle til bestevenn

  NÅR skal det komme program om hunder som faktisk er forebeholdt oss hundenerder? 🤷🏻‍♀️ Blir svært sjelden til at jeg ser på alle de programmene som er forebeholdt hvermansen som koser seg glugg i hjel av å se syke hunder, utaderte treningsmetoder, helt overfladisk underholdning som ikke går i dybden som de som faktisk kan hund ikke får noen (eller veldig få) a-ha-opplevelser av. Jeg har gitt dette en sjanse og synes Maren virker flink, men stusser som flere andre veldig på at hun ikke prøvde å trene Iris på mye lenger avstand før korreksjon ble treningsmetoden. Hadde de funnet ut av at det var siste utvei, burde denne metoden isåfall enten ikke bli vist på TV, eller med varsling om at dette ikke anbefales å gjøre hjemme. Jeg reagerer også på at Antons problemer blir feid bort som søtt og kun eierproblem, når det burde vært fokus på å få ordentlig sjekket helsestatusen på den tunge hunden ut over helt overfladisk klemming og titt i munn.
 9. Stjerneskinn

  Puddel

  Ja, lever hunder har alltid brun pigmentering og gule øyne i forskjellige nyanser (kan være mørk gule og nesten se ut som vanlig brune øyne), men pelsen kan være helt lys, og det er ikke tillatt på lever pudler altså. Standarden leser du her, står mer der ang pigmentering på de andre fargene: https://www.nkk.no/getfile.php/131589-1525862868/Filer/Rasestandarder - nedlastingssenter/Gruppe 09/Puddel - toy%2C dverg%2C mellom og stor FCI 172.pdf Røde hunder i den helt lyseste nyansen er de som pleier å kalles cream. Fawn er vel fellesbetegnelsen på disse fargene tror jeg på puddel, ja.
 10. Stjerneskinn

  Puddel

  Jeg har ikke satt meg inn i standarden til pudlene, men tror kanskje du misforstår standarden. Det står under fargen brun (som er lever, dvs hunder med gule øyne og brun og ikke sort pigmentering) at helt lys beige ikke er tillatt. Fawn/aprikos/røde pudler varierer derimot fra hvit/cream til dyp røde, og at det er tillatt (correct me if I’m wrong).
 11. Stjerneskinn

  Favoritt-kjøttfor på nett/veterinær-butikk.

  Jeg er for helanimalsk råfôring, og favoritten er VOM og variantene Active Fullfôr med laks og Taste Lam (siste som tillegg). Prøvd Provit frossent storfekjøtt også, og vært fornøyd med det, men ikke like hard avføring på dette som VOM siden Provit kun inneholder brusk og ikke bein, noe som jeg ser på som et minus. Og det er i mine øyne ikke fullfôr (behøver flere proteinkilder) samt må bruke tilskudd av omega-3. Men flott som base/tillegg. Bruker også Smaaks rene proteinkilder nå og da som tillegg (kalkun, storfe, laks).
 12. Stjerneskinn

  Vaksine valp 4 måneder

  Nei, det har jeg ikke, det er ikke vanlig. Bare som tidligere nevnt at de skal inn for ormekur og kontroll av tenner 6 mnd gamle.
 13. Stjerneskinn

  Akkurat nå, januar

  Jeg brukte oppblåsbar skjerm i kombinasjon med body med hell. Skjermen bare på i tillegg når vi ikke kunne passe helt på.
 14. Stjerneskinn

  Hvilken forsikring har du på hunden din? Dekningssum?

  Agria, 60k. (Veldig mange har brent seg på å ha dekning på 30 i året, når det først skjer noe litt mer alvorlig og hunden må bli lagt inn en stund eller opereres, overstiger det gjerne raskt dette beløpet.)
 15. Stjerneskinn

  Whippet eller Italiensk mynde?

  @Lerkefuglen har vel begge rasene og kan kanskje svare deg om noe forskjeller ved de.
×