Gå til innhold
Hundesonen.no

Stjerneskinn

Medlemmer
 • Innholdsteller

  110
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

132 Excellent

Om Stjerneskinn

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Pinscher
 1. Robuste og nervesterke raser

  Nei, jeg spør her/andre plasser ofte på grunnlag av at jeg er nysgjerrig og ønsker å lære mer om eller høre andres synspunkter rundt hund/hundehold, og ikke fordi det nødvendigvis angår mitt hundehold personlig. 😊
 2. Robuste og nervesterke raser

  Helt klart, det poengterte jeg jo også. Jeg er ute etter deres meninger, ikke nødvendigvis en fasit. @Malamuten Jeg er ute etter deres meninger. Hva man legger i det er forskjellig, men da miljøsterke raser uten mye redsler og diller som har god avreagering hvertfall er det jeg mener med det, ja.
 3. Sele som sitter bra på RR kropp

  Minipina (sydd etter mål).
 4. Robuste og nervesterke raser

  Hvilke raser mener du at generelt regnes for å være nervesterke? Hva med raser med generelt en tøff psyke som ikke er kjent for å skulle være samkjønnaggressive (spesielt hanner)? Hva man legger i dette er selvsagt individuelt, men ønsker forskjellig synspunkter her.
 5. Klær til liten hund

  475,- for alt samlet. Kan sende dersom man kjøper vare(r) over 100 kr.
 6. Avle på hund som er usikker på barn?

  Hunder som potensielt kan skade litt uforutsigbare barn er jo det farligste vi kan ha i samfunnet. Så selv om man ikke bevisst omgås noen barn i egen krets, er det jo absolutt ikke egenskaper man burde ønske å videreføre mener jeg. Nå betyr ikke at en hund som knurrer rundt barn nødvendigvis vil skade barn, men med mindre hunden har veldig gode grunner for å ha blitt tillært en slik adferd (altså mye mer enn bare ved uhell blitt litt skremt noen ganger), ville aldri jeg avlet på eller ønsket valp etter en slik hund selv hvertfall.
 7. Sted: Oslo vest Selger klær (og redningsvest) som har vært brukt/ment til en bichon havanais. (Gir svært god pakkepris for alt samlet dersom det er av interesse. Har noen dekken/dress i str. 48-50 cm liggende og trenger mindre, kan jeg også være interessert i å bytte.) Varm Hurtta-overall i vann- og vindtett fleece. Ny pris ca 800, brukt 1 sesong og uten slitasje. Str. 321. Glidelåslengde rygg: 32 cm. Halsåpning: 39-44 cm. Bryst: 54 cm. Selges for 300,- Har også en godt brukt fleecedress i annet merke med de samme målene som kan fås med på kjøpet om ønskelig. _ Zipp flytevest til hund. Aldri brukt, med lappen fortsatt på. 40 cm, opp til 10 kg. 150,- _ Puppia Luxury strikket genser i ullblanding. Str. XL. Som ny. 100,- _ Vinterdekken i mørk navy med varmt fleecefôr. Refleksdetaljer. Aldri brukt og kommer i originalemballasjen. Rygglengde: 38 cm Halsomkrets: 35-40 cm Mageomkrets: 46-54 cm Ny pris 375,- Selges for 100,- _ Globus Sport varmedekken i vann- og vindavvisende materiale, fôret med fleece og med fuskepelskant og refleksdetaljer. (Oliven og sort farge, ikke rødt som på bildene) 35 cm langt. Veldig pent brukt. Ny pris ca 400,- Selges for 100,- Sender gjerne egne bilder av produktene ved interesse på PM.
 8. Sirkus- gøy for barna..

  Hvor har du lest dette? Jeg har selv gang på gang lest at div norske dyrevern har anmeldt Arnardo for dyremishandling.
 9. Avl og mental helse

  Vektlegger dette like mye som fysisk helse. Hadde ikke kjøpt valp der foreldrene ikke hadde gjennomgått en mentalbeskrivelse (alternativt skulle jeg ha kjent hundene på forhånd).
 10. Valpegjengen 2018

  Takk Han er som regel det, ja. 😄
 11. Valpegjengen 2018

  "Stor" gutt på 6 mnd blitt.
 12. Valp - nye tenner

  Oppdretter fikk jo mange svar fra folk som hadde opplevd det samme? Flere trodde tanna har samme rot, synes du det kan se ut som det? Jeg tror ikke dette kommer til å ha noen betydning for valpen selv uansett (jeg tror der bare er kosmetisk slik som hos mennesker med tenner litt over hverandre), men er jo en fordel å få det sjekket ut når du uansett skal ha ormekur ved 6 mnd.
 13. Allergi

  Det er nettopp flere proteinkilder som gjør et kosthold fullverdig, det går ikke an å erstatte dette på noen annen måte. Så å finne flere kilder hunden fungerer på etterhvert er absolutt anbefalt (minst 4 optimalt sett, men alt er bedre enn èn). Er denne kilden (evt flere kilder) ikke rått kjøtt/innmat/bein fra vilt/frittbeitende dyr (og ikke inkludert en del rå, fet fisk), må man gi tilskudd av omega-3 for å få det komplett, olje solgt i Norge skal være renset for proteiner og da være trygt for selv de som er allergiske mot proteiner fra det dyret oljen er fra (i teorien hvertfall).
 14. Navn til valpen

  Kjønn og evt farge? Har du andre dyr fra før, hva er navnet/navnene isåfall?
 15. Hvor kan jeg få kjøpt slike melaminskåler - med mulighet for å kjøpe ekstra sett innerskåler, annet enn fra merket Hunter? (Tenker å kjøpe mange, så helst noe litt rimeligere.) Er så mange liknende skåler, men finner selv ingen andre som selger stålskåler som passer inn separat.
×