Jump to content
Hundesonen.no

Stjerneskinn

Medlemmer
 • Content Count

  252
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Stjerneskinn last won the day on September 13

Stjerneskinn had the most liked content!

Community Reputation

205 Excellent

About Stjerneskinn

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Pinscher

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 10 år er ingen alder tenker jeg for en ellers frisk MP (dersom hunden altså er det).
 2. Stjerneskinn

  Omega 3 kapsler.

  @Ozzy Ja (dvs med mindre de nylig har endret noe på innholdet), det er ren fiskeolje og ikke tran (fiskeleverolje), og uten noe unødvendige tilsetninger. 😊
 3. Stjerneskinn

  Aktivitetsleker

  De store oksemusklene til Provit er flotte, av erfaring varierer det litt hvor lenge forskjellige typer varer. Sorte Kongs er også hardere enn de røde. (På lengre besøk har vi alltid med flere Kongs og låner fryseren der til det skal gis selv...😅)
 4. Stjerneskinn

  Omega 3 kapsler.

  Ja, bruker litt kapsler fra Dr. Baddaky, til min tidligere hund kjøpte jeg ofte disse i tillegg til førstnevnte merke: https://www.europris.no/p-naturlig-omega-3-2-pk-360-kapsler-138197-138197.html (Når vinteren er over kommer jeg til å satse på kun det å inkludere rå, fet fisk i kosten igjen, men tenker det er greit med litt ekstra omega-3 på vinteren, samt til eldre hunder.)
 5. Etter egen erfaring med havanais er heldress det verste jeg kunne bruke mtp floking da det blir mye gnissing i bevegelse, spesielt da i kombinasjon med vått vær ble det katastrofe. Men klipper men pelsen på beina kortere blir det jo både mindre floking i dress samt mindre snø som fester seg med bare «legger».
 6. Dessverre ikke så mange varme dekken som er vanntette, men Canelana har noe og Pomppa (norsk forhandler agilitymalle.no).
 7. Stjerneskinn

  Akkurat nå, november

  Ufattelig trist. Men virker som det var det eneste riktige. Kondolerer 💖 @Mrs.Fisken
 8. Stjerneskinn

  Nye hundehalsbånd UNDERSØKELSE

  Mangler svaralternativet «Bruker ikke halsbånd».
 9. Stjerneskinn

  Ditt siste kjøp,ikke hunderelatert.

  Tips til alle turgåere som meg, som er lei brodder som faller av, (ifølge beskrivelsen) vanntette piggsko på salg. https://www.getinspired.no/icebug-detour-bugrip-gtx-f13083-9a Bestilt selv, så håper det blir bra.
 10. Stjerneskinn

  HJELP! Hunden har fått lopper!!

  Når hunden først har fått lopper (og ikke bare fuglelopper el), er det vanlig med 2 runder med behandling. Snakk med veterinær om dette.
 11. Stjerneskinn

  Labrador retriever

  Jeg mener det var en amerikansk studie jeg så for en tid tilbake som jo konkluderte med at leverfargede labradorer hadde kortere forventet levealder samt høyere forekomst av div sykdommer enn de to andre fargene. Jeg antar at dette bunner i at det er/var en populær farge og at det dermed finnes useriøse oppdrettere (spesielt i USA) som avler frem denne fargen, der helse kommer i andre rekke, og ikke at fargen i seg selv fører med seg noe større risiko for sykdom, eller?
 12. Stjerneskinn

  Vaksine valp 4 måneder

  Ja. Fra 1 år skal de ha komplett vaksine hvert 3. år, de 2 årene mellom denne kun kennelhostevaksine. Husk forøvrig kontroll av tenner og ormekur ved 6 mnd (noen glemmer dette da de ikke skal inn for vaksine da).
 13. Stjerneskinn

  Akkurat nå oktober

  Tisper med innbilt lukter gjerne godt i den perioden, men det var jo litt vel sent for det. Jeg lurer selv veldig på hva det er som gjør at enkelte tisper lukter ekstremt godt, året rundt (gjerne mer populære enn tisper i full løp når de selv ikke er i nærheten av å ha det)...
 14. Stjerneskinn

  Lett håndterbar fiskeolje

  På «vanlig kosthold» får både vi og ikke minst hunder normalt sett sett skjev fordeling av fettsyrer, mer 6/9 ift 3, derfor det er anbefalt med tilskudd av 3. Med mindre hundene spiser utelukket viltkjøtt/kjøtt fra frittbeitende dyr eller betydelige mengder fet fisk. Fôrer man tørt, er det ikke tilsatt mye omega-oljer da dette isåfall vil harskne svært raskt etter det er åpnet (åpnede flasker skal også brukes relativt raskt, kapsler er dermed en fordel for de som ikke er storforbrukere, eller man kan fryse ned halvparten av en slik flaske).
×