Jump to content
Hundesonen.no

Stjerneskinn

Medlemmer
 • Content Count

  332
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Stjerneskinn last won the day on September 13 2019

Stjerneskinn had the most liked content!

Community Reputation

239 Excellent

About Stjerneskinn

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Pinscher

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stjerneskinn

  Krasjer Apollo (som navn) med med Apport?

  Det går nok helt fint, men med mindre det er i konkurransesammenheng og man må bruke det, kan du jo også lære inn hvilket som helst annet ord for apportering.
 2. Stjerneskinn

  Navn til tispe

  Noen navn jeg har skrevet opp som jeg selv liker, en del hentet fra verdensrommet, blomster eller gudinner: Astra, Vulcan, Magma, Echo, Nyx, Trix, Bellis, Phlox, Phoenix/Phix, Vixen, Alya, Elara, Dione, Ebla, Eos, Cosmo, Cybele, Fleur, Aloe, Olive, Themis, Thalia, Aster, Clio, Eris, Myske, Estë, Mago, Ursa, Nunki, Atria, Attila, Ebla, Extra, Mega, Gem, Amari, Juno, Keres, Rhea.
 3. Stjerneskinn

  Hunden rekker ut av kragen, lure tips??

  Prøv en annen type krage for å se om det hjelper, finnes jo flere forskjellige.
 4. https://radioh.no/seksuelle-overgrep-pa-hunder/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook De har også drevet å passet hunder og har nylig søkt hunder gjennom FB til pass, dette er mennesker som er inne i hundemiljøet. Har ikke ord..
 5. Stjerneskinn

  Valpesikring veranda i 2 etg

  Ja, gjør det sikkert. De er også mer spretne enn man gjerne tror (spesielt i ferten av fugl el), så pass på at hen ikke prøver å hoppe over etterhvert også.
 6. Stjerneskinn

  Vår første hund: Welsh Springer Spaniel? Eurasier?

  Jeg derimot synes eurasieren virker mye mindre komplisert generelt enn welshen, dessverre tilgode å møte (eller bare se) en eneste welsh uten åpenbare diller...
 7. Stjerneskinn

  Akkurat nå juli 😊

  Skjønner den, sikler på halsbånd selv, jeg, har bare 2 og bruker bokstavelig talt ikke halsbånd, men er så mye fint. 🤩😂
 8. Stjerneskinn

  Akkurat nå juli 😊

  Jeg har egentlig shoppestopp nå på unødvendige hundesaker, men klør fryktelig i fingrene. 😬
 9. Varmebehandling har ikke noe å si, dvs det skal mindre mengde til tørket løk enn rå i volum ganske naturlig nok.
 10. Stjerneskinn

  Trygging

  Balansert trening, vi som tror på JA og NEI.
 11. Stjerneskinn

  Noen som kan anbefale meg en rase valp?

  Det henger ikke helt sammen at du sier du liker å være aktiv, med aktiviteten du skisserer. Absolutt alle raser (friske individer) klarer fint å være med på langturer og å henge med på noen joggeturer (temp tatt i betraktning) så lenge de har blitt vant med det, aktive rase derimot krever aktivitet på daglig basis generelt for å være fornøyde.
 12. Stjerneskinn

  Akkurat nå juli 😊

  Jeg tar det med en gang før det blir en ordentlig infeksjon. Etter min erfaring går ikke dette over av seg selv. http://tormaha.com/PDFformat/Stellavhund/forhudsrens.pdf
 13. Stjerneskinn

  Hundepoter

  Har aldri sett eller hørt om det før, men fant denne artikkelen: https://www.caninejournal.com/hyperkeratosis-in-dogs/
 14. Stjerneskinn

  Trygging

  Anbefaler virkelig ikke å ta til seg råd generelt fra den gruppa der, de aller fleste der(hvertfall de veldig aktive samt admingjengen), som du selv var inne på, fremmer positiv straff, samt er tilhengere av dominansteorien etc. (Rett og slett utadert og gjør det de kan for å kue de som henger seg på som er uenig i slike metoder, selv fått trusler osv (også på PM av admins der for å gå imot div treningsmetoder), ikke en gruppe jeg klarte å holde ut i, dessverre. 😅) «Trygging» er rett og slett tvangsroing og ikke noe mer fancy enn som så. Generelt ikke noe som anbefales lenger, å holde en valp/hund med tvang over tid som ikke vil kan rett og slett være traumatisk, og de som roer seg ned kan gjøre det rett og slett underkaste seg situasjonen bare. Å bruke grind et avgrenset område befaler jeg heller til viltre valper som har vansker med å roe seg selv, som egentlig altså er slitne.
 15. Stjerneskinn

  Noen som kjenner de ulike vannhundene godt?

  Kjenner ingen spanske noe særlig (men mange portiser), men mitt inntrykk er at det er noe helt annet, mye mer nerver og lyd. Virker som om spansk og lagotto (italiensk vannhund) har mer tilfelles.
×