Jump to content
Hundesonen.no

Stjerneskinn

Medlemmer
 • Content Count

  373
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Stjerneskinn last won the day on September 2

Stjerneskinn had the most liked content!

Community Reputation

250 Excellent

About Stjerneskinn

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Pinscher

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stjerneskinn

  Hvilken rase skal du ha neste gang?

  Hva man ser på som (for) mye jobb er så veldig individuelt. Ja, det er helt klart jobb med en hårhund, men personlig tar jeg heller den jobben på hunden anyday fremfor det ekstra husarbeidet som følger med en f.eks en golden.
 2. Stjerneskinn

  Tillegg til fulloring på V&H

  Det inneholder masse fiber som får mer volum på avføringen, men det er veldig drøyt og skal blandes ut med væske til en passende gelé. Kan brukes både for å binde magen om det er helt suppe eller altså på vanlig måte som fiber. Vanlig fibertilskudd (loppefrøskall, hele eller pulverisert) til hund, bl.a Svenska Djurapoteket selger det.
 3. Stjerneskinn

  Tillegg til fulloring på V&H

  Du kan tilsette ørlite fiberhusk blandet med vann i (svært drøyt i bruk), eller en liten mengde overkokt havregryn (burde helst være øko). Sistnevnte er 1 toppet ts rå gryn på 500g VOM sikkert nok bare for å få littegrann fiber. Jeg må passe på at min ikke får for hard avføring selv siden han har hatt en tarmoperasjon tidligere og dette fungerer bra her hvertfall, bytter på dette jeg har nevnt.
 4. Stjerneskinn

  Hund fyker på meg når han er i langline.

  Anbefaler deg også å få hjelp igjen, noen privattimer hos noen som driver moderne (positivt), og å slutte helt med å legge hunden i bakken, dette vil bare skape mer frustrasjon for hunden, tenk at du skal spille på lag med og ikke mot hunden.
 5. Stjerneskinn

  Hes stemme på hunden min.

  Er du sikker på at årsaken ikke er at hunden har stått og bjeffet mye?
 6. Stjerneskinn

  Hund fyker på meg når han er i langline.

  Har slitt med det samme eller liknende, overslagshandling grunnet stress som han har tatt ut over meg i form av å kampe. (Skal ikke si det aldri hender fortsatt, men veldig sjelden nå og mye enklere å få kontroll over.) Anbefaler å bruke sele og bånd alltid nå, ha alltid med kjempegode godbiter og øv masse på en kommando som skal sitte selv ved forstyrrelser (tren på det med andre spennende forstyrrelser først). Her har jeg brukt «sitt» rett og slett, og ved trening har det hjulpet masse slik at han etterhvert begynte å løsrive seg fra det moduset også og sitte, roe ned og så få godbit. Binde fast akkurat slik at babysharken ikke når deg mens man holder på i treningen kan også være en fordel (i et gjerde, tre f.eks), og selvsagt ikke forvente at han roer seg lenge med en gang etterpå i starten. Det er hvertfall slik jeg har gjort det. Trene ro hver eneste dag ute er også det viktigste man kan trene på tenker jeg, og dette må opprettholdes. Og selvsagt prøve å unngå at hunden stresser seg opp sånn, men det går jo ikke alltid akkurat da «alt» kan trigge. Lykke til.
 7. Stjerneskinn

  Akkurat nå september

  «Heldig» som møter flexifolk i det minste, møter sjelden folk med verken bånd eller kontroll på hundene sine... (En smule overdrevent, men ikke mye med en gang vi går litt unna trafikken.)
 8. Stjerneskinn

  «Seksuelle overgrep på hunder»

  @Dufus Sender deg PM.
 9. Stjerneskinn

  Hvilken rase skal du ha neste gang?

  Jeg kjenner mange. Jeg opplever likheter, men selvsagt ikke at de er like, begge rasene er raser som kan egne seg å brukes til det meste, er happy-go-lucky og sosiale, hakket mer samlet som i at jeg opplever de som noe mindre «armer og bein» samt noe mindre lettstresset/bedre av-knapp enn det mange labradorer har (de labradorene jeg kjenner personlig er det stikk motsatte av daffe, unge friske sådan). De varsler mer, men møtt en del labradorer som lager mye lyd i forbindelse med stress. Men labradorer er svært stødige mentalt generelt, ja, som i at de ikke er redde noe eller har sære diller, men at portisene er det motsatte er ikke mitt inntrykk. (Andre vannhunder derimot, samt dessverre opplever jeg at mange storpudler er engstelige av seg også.)
 10. Stjerneskinn

  «Seksuelle overgrep på hunder»

  https://www.tv2.no/a/11650909/?fbclid=IwAR1t4U5Cb2pP3wXvg_aH609nG0GY5T6L0daZwVXwIYJJT1Zu8YWLmF3_WWw
 11. Stjerneskinn

  Hvilken rase skal du ha neste gang?

  Portis er en rase som har noe liknende gemytt som labben i mine øyne, hakket mindre, hakket mer samlet, uten røyting, men da med pelsstell. Havanais er også happy-go-lucky hunder, lavere aktivitetsnivå, ikke like willing to please (men opptatt av sin fører), men sistnevnte spesielt er ikke hardføre mot vær og vind. Vet ikke om noen små/medium korthårede raser som minner om lab/golden gemyttmessig dessverre, det er det nok mange som ønsker seg.
 12. Stjerneskinn

  Hvilken rase skal du ha neste gang?

  @Illiya Hva med hårraser, som altså kan holdes kortklippet?
 13. Stjerneskinn

  Akkurat nå september

  Man er pliktig til å hjelpe dyr i nød når man kommer over det. Men regner med man risikerer jobben dersom man velger det fremfor å dukke opp når man skal man egentlig er på vei til jobb, selv om det altså er pålagt ifølge loven? Heldigvis ikke kommet opp i denne situasjonen selv akkurat på vei til jobb, men det er ofte et emne i grupper jeg er medlem i. I går reddet jeg forøvrig selv et dyr og ble skikkelig skjelt ut fordi jeg hadde gått inn på noens hageflekk i en blokk for å gjøre det selv om jeg forklarte situasjonen (rart jeg foretrekker dyr fremfor mennesker generelt, gitt).
 14. Stjerneskinn

  Akkurat nå september

  Oslo. Tenker å høre i fjesgruppa om noen vil møte meg 👍🏻
 15. Stjerneskinn

  Akkurat nå september

  Jeg trodde likheten mellom disse omtrent stoppet ved utseendet? Men jeg kjenner heller ingen, så burde kanskje bli kjent med noen. 😊
×