Jump to content
Hundesonen.no

Stjerneskinn

Medlemmer
 • Content Count

  402
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Stjerneskinn last won the day on October 5 2020

Stjerneskinn had the most liked content!

Community Reputation

269 Excellent

About Stjerneskinn

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Pinscher

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stjerneskinn

  Provit kjøtt

  Noen som har brukt dette over tid og er fornøyde? Vurderer gå helt over til Provit istedenfor VOM av samme grunn som tonjek, enklere rett og slett og bollene blir dyrere enn disse terningene. (Så tilsetter jeg bare litt andre proteinkilder nå og da.) Det som gjør meg usikker på det som fullfôr er at jeg synes vitaminene virker så slump, akkurat samme mengde vit som skal tilsettes de forskjellige variantene, liksom ikke noe hensyn til at det inneholder bein eller ikke fra før av f.eks? 🤔
 2. Stjerneskinn

  Akkurat nå - januar

  At du har hunder i Norge og samtidig orker å leve uten broddsko (til nød brodder) er for meg uforståelig. 🤭
 3. Stjerneskinn

  Akkurat nå - januar

  Rent kjøtt/fisk er ikke «menneskemat» forøvrig.
 4. Stjerneskinn

  Gå-pent-i-bånd-sele

  Anbefaler å lære hunden å gå pent i en vanlig Y-sele (festet bak), frontfeste gir helt feil belastning.
 5. Stjerneskinn

  På trening med løpetid

  Jeg synes det er respektløst, hadde ikke falt meg inn å gjøre uten å høre med de andre deltakerens hvertfall. Veldig kjipt om en skal ødelegge treningen for mange andre. Og det er overhodet ikke «bare å trene» alle hormonelle troll på å takle det altså, svært stor forskjell på hanner, ikke minst kan det lett skape konflikter hanner mellom dersom det er en form for trening der det ikke er full avstand mellom hundene til enhver tid.
 6. Stjerneskinn

  Akkurat nå - januar

  Jeg satt på gulvet i gangen i 7 timer i strekk i går ved siden av hundebur (åpent) med dobbel dyne rundt seg og teppe over hunden inni, veldig verdt det for han sov heldigvis der alle de timene og gjennom det verste 🙏🏼 Jeg har et stort håp om at vi snart slipper dette over hele landet, for så mange dyrs skyld, enkelte mennesker, miljøet og ulykkene som skjer denne kvelden. https://www.facebook.com/hunomhund/photos/a.820812207992563/5004169452990130/?type=3
 7. Stjerneskinn

  Spist mørk sjokolade

  Hva er grunnen til at du ikke dro til vet for å få det opp? Anbefaler å ta en blodprøve i etterkant for å være sikker på at det ikke tok noen skade.
 8. Hmm, hva med en av corgirasene? (Kjenner ingen sånne godt personlig.) Du får langt flere raser som kan passe om du er villig til pelsstell. Når man ikke har en klar preferanse ang kjønn anbefaler jeg å gå for (sammen med oppdretter) rett individ i kullet uavhengig av kjønnet, da det er fordeler og ulemper ved begge deler og bare en smakssak. (Eller å velge utifra str man ønsker evt, hanner blir jo som regel noe større enn tisper.)
 9. Stjerneskinn

  Stødig Y-sele med metallås

  Hunter har noen med metall, Securing harness etc, og AllSafe helt uten klips (begge disse er vel også vanlige gåtur-seler).
 10. Stjerneskinn

  Australian cobberdog

  https://docs.google.com/document/d/11sD4W9VwNHpcoZUDeaS_FuCqgcwfQmDjhTBoojTLefo/mobilebasic?fbclid=IwAR1pHLNaZgzPyJe2N6J9if7dDrixiZbK5deRx7EIec4xmWCeXtc3JDdchRM
 11. Stjerneskinn

  AD Ringlets Forest "Eine"

  Føler med deg ❤️
 12. Det e helt naturlig at det er ekstra etterspørsel etter valp når en stor del av befolkningen i månedsvis+++ er hjemme og dermed har ekstra tid til å kunne følge opp en valp, da.
 13. Stjerneskinn

  Akkurat nå - november

  Jeg kjenner ingen papillon/phalene personlig. Vil dere med noe kjennskap si at de generelt er mer krevende enn puddel (toy/dverg/mellom)? Med krevende legger jeg i at de behøver mer mental/fysisk aktivisering for å trives f.eks.
 14. Stjerneskinn

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Møtt på 2 sånne «stafferaniens» i mitt nabolag, sikkert fra den samme puppymillen som forøvrig driver med grov innavl...
 15. Stjerneskinn

  Akkurat nå oktober

  Noen som vet om noen som er gode til å sette sammen bilder som kan ta på seg et oppdrag? Ønske et digitalt bilde av 2 hunder (hodene) satt sammen, og uten veldig synlig logo.
×