Gå til innhold
Hundesonen.no

Stjerneskinn

Medlemmer
 • Innholdsteller

  80
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

86 Excellent

Om Stjerneskinn

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Pinscher
 1. Jeg ønsker å gi mange julegaver (fysiske produkter) der overskuddet går til en eller annen form for godt formål. Har selv kjøpt tidligere fra eller vært innom shopen til Noah, Dyrevernorganisasjonen, Dyrebekesyttelsen, Naturvernforbundet, Bygdefolk for rovdyr, Kreftforeningen, #sjekkdeg, Redd barna, Greatergood. Jeg er spesielt opptatt av dyrs rettigheter, men tar gjerne imot tips om alle slags organisasjoner/privatpersoner som selger produkter der overskuddet går til en god sak. Noen som har noe forslag? 😊
 2. Tegn på ørebetennelse

  Napp litt og litt selv om det har gått for lang tid og ikke alt på en gang, ellers blir det lett irritert. Anbefaler å få sjekket ørene så snart som mulig ved mistanke om øreproblemer, så du får rett middel å rense med dersom det er noe for å ta knekken på det så tidlig som mulig. Anbefaler ikke begynne å rense med noe selv uten å vite hva det er som skaper problemet. Men viktig å fjerne ørevoks ganske ofte om dere ikke alt gjør dette (selv bruker jeg Natusan first touch våtservietter til dette, gnikker bare i sirkelbevegelser forsiktig inne i øret og fjerner det som evt er synlig også, pads anbefaler jeg ikke da det kan etterlate fibre som kan irritere).
 3. Masete valp

  Anbefaler godbiter, godbiter, godbiter. Noe valpen virkelig digger til slik innlæring, og helst med litt forskjellige smaker så valpen ikke går fort lei smaken. Vær i forkant og belønn når hun er rolig eller tar kontakt med deg i slike situasjoner, og tren på at hun skal legge seg på pledd dere har med når dere f.eks reiser kollektiv (lettere å begynne med dette andre plasser først). Hver gang hun legger/setter seg frivillig på pleddet, vanker det masse godbiter og ros. Må bruke MYE godbiter i starten, etterhvert kan man drøye mellom hver godbit. Alternativt bruke noe tyggegreier eller fylt Kong når dere vet dere skal reise en stund.
 4. Back on track eller ull?

  Innenfor samme tema, så spør her (håper det er greit); Hvor får man tak i hundeklær med ull utenom bare gensere? Skulle gjerne hatt en heldress fôret med ull, eller heldekkende ullundertøy. Selv har jeg troa på at ren ull kan være like bra som BOT.
 5. Adaptil romdiffuser til hund - erfaringer?

  Kommer med et nytt spm her istedenfor å lage ny tråd. Noen som vet om det er greit å spraye litt av sprayen på en bandana som hunden kan ha på seg?
 6. Akkurat nå, juli 2018

  Hjelpes, brukte Truelove kobbelforlenger (venstre på bildet) tidligere i dag og den kroken er jo livsfarlig, åpnes så enkelt av seg selv. Flaks det gikk bra 😰 Jeg hadde egentlig tenkt å få kjøpt det lange, nye båndet til Non-Stop, men alle liknende kroker er kanskje slike man ikke akkurat burde stole på?
 7. Nå vet jeg ikke forskjellen på de to forskjellige variantene av fôret du bruker, men hunder i forskjellig str har ikke forskjellig ernæringsbehov, så regner med at det hovedsakelig bare går på str på kulene. @simira Jeg kjenner en SP med 60 cm mankehøyde som veier det, og med den høyden kaller jeg hvertfall det en stor hund.
 8. Noen som kan anbefale en sliketsterk tyggeleke til valp? Her har tannfellingen startet, og mor i huset hadde satt pris på å klare å finne noe annet som var både trygt og interessant å bite på istedenfor bare på henne. 🦖 (Nylonbein med baconsmak f.eks kan jeg ikke akkurat forestille meg at er det sunneste for de å knaske på?)
 9. -Oslo, vestkanten- Jeg har 3 kg valpetørrfôr, 340g godbiter, 2 tyggebein, alt uåpnet og med fortsatt lang holdbarhet. Noen som tilfeldigvis skal en tur til FOD, eller til en annen veldedig organisasjon med bruk for dette, som kunne tenkt seg å tatt med dette dit? Kan også evt kjøpes for 200,-
 10. Mann drept av Amerikansk bulldog i Sverige

  Jeg lurer oppriktig, hvilke "disse rasene", molossere og bullehunder generelt, eller? Har ikke mye kjennskap til ambull, men trodde ikke dette var en spesielt heftig rase/rase kjent for å kunne ha et sterkt temperament mot andre mennesker? Mye fysisk styrke og energi, ja, men har sett for meg at de har litt likt gemytt som boxeren ("dum og deilig" ish), men de er kanskje mer alvor i dem?
 11. Valp - hva prioriterer du av trening i starten?

  Glemte også å legge til det siste der. Men foreløpig hvertfall samme her (bortsett fra at han sjelden har tid til å stå stille dog) og det er SÅ utrolig deilig! Forrige hund hadde litt issues med dette helt fra vi fikk han som valp (og som førstegangseiere trente vi nok ikke nok på det den gang heller).
 12. Valp - hva prioriterer du av trening i starten?

  Det aller første jeg begynte med å trene på var håndtering (ta over alt på valpen, mellom tærne mens vi koste, venne seg til en våtserviett i stussen, å dusje, kose med halen, ta litt i gommen, i ørene, ligge på ryggen i fanget mitt osv osv). Og så har vi øvd og øver vi fortsatt veldig på det å kunne roe seg, både inne og ute. Samt mye sosialisering med andre hunder og valper (positive opplevelser), jeg ønsker å gjøre det jeg kan for å få en hund med godt utviklet hundespråk og som går overens med de aller fleste andre hunder.
 13. Akkurat nå, juli 2018

  Ja, alt av mageinnhold kom raskt opp. Satser og håper på at det går bra i deres tilfelle. 😊
 14. Akkurat nå, juli 2018

  Vi fikk beskjed om at sokk absolutt ikke alltid gikk bra, spesielt risky med såpass liten hund (9 kg i skrivende stund), så tok ikke sjansen. Heller litt brekkmiddel bare enn stor operasjon (selv om det ble overraskende dyrt for lommeboka). Valpen tok det hvertfall veldig bra heldigvis og kom seg raskt.
 15. Å fy flate - valpen har orm

  Nå har jeg en rase som er spesielt utsatt for vaksineraksjon, så dette var fikk jeg veldig streng beskjed om at jeg skulle, men det er en stor fordel å ta ormekuren en uke før for å ikke "proppe valpen full av behandling" på en gang. Er visst også større sjanse for vaksineraksjon dersom hunden har orm og blir behandlet for det samtidig. Så hadde uansett tatt en uke før med hvilken som helst rase. 😊
×