Jump to content
Hundesonen.no

Stjerneskinn

Medlemmer
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Stjerneskinn last won the day on March 8

Stjerneskinn had the most liked content!

Community Reputation

186 Excellent

About Stjerneskinn

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Pinscher

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stjerneskinn

  Akkurat nå juni

  Ja, fått det spørsmålet overraskende mange ganger av fremmede. Når det er typ det første jeg blir spurt om synes jeg det er rimelig ubehagelig.
 2. Stjerneskinn

  Lett håndterbar fiskeolje

  Dr. Baddaky selges hvertfall hos mange veterinærer og noen dyrebutikker, ellers kan man kjøpe omega-3 beregnet for mennesker så lenge det ikke er leverolje (tran) og ikke tilsatt noe vitaminer. Denne f.eks er fin: https://www.europris.no/naturlig-omega-3-2-pk-360-kapsler-138197.html Gi det som godbit (de fleste hunder synes det smaker godt), eller blant i maten.
 3. Stjerneskinn

  Lett håndterbar fiskeolje

  Setter seg i skjegget/barten på bartehunder, anbefaler kapsler.
 4. Stjerneskinn

  Akkurat nå mai

  Eller der kan være at hunden skal gjete/«jakte» møtende hund.
 5. Stjerneskinn

  Akkurat nå mai

  @Artemis Synes han burde hete Schäf (sjef). «Helt Schäf».
 6. Stjerneskinn

  Leter etter en mild, intelligent, familiekjær hund

  Pinscheren er en krevende og energisk rase generelt. Og det er en grunn til at ordet «temperamentsfull» er beskrevet i rasestandarden.
 7. Stjerneskinn

  Allergiutredning

  Signerer. Kan hende det har blitt bedre de siste få årene for det jeg vet, men da jeg hadde hund med mistanke om allergi tidligere, så hadde veterinæren vi da brukte gått helt bort ifra å teste på den måten hvertfall, da det rett og slett ga svært feilaktige svar.
 8. Stjerneskinn

  Allergiutredning

  Anbefaler å dra til veterinær for behandlingsråd av hudproblemer uansett, men elimineringsdiett er som regel anbefalt som første steg ved mistanke om allergi.
 9. Stjerneskinn

  Allergiutredning

  Elimineringsdiett på rått anbefaler jeg. Har blirt diskutert en del vedr det i gruppa «Råforing - Prey Norge» på FB.
 10. Stjerneskinn

  Kirurgisk kastrere samtidig med kjemisk

  Ja, det jeg også har fått beskjed om. Men lurer uansett på om det er noen ulempe å være både kjemisk og kirurgisk kastrert i evt mange mnd.
 11. Stjerneskinn

  Kirurgisk kastrere samtidig med kjemisk

  Takk for svar. Vanskelig å vite hvor lenge det har virkning når det varierer så mye, men selv veldig lang tid etter den antatte virkningstiden er over, gikk ikke testiklene mer tilbake til sin normale str heller?
 12. Vi har kjemisk kastrert vår hannhund for hans eget beste. Helseskadelig stress og påfølgende aggressivitet i forbindelse med godluktende tisper (samt rundt kvinnelig eiers ‘perioder’). Vi har i samråd med veterinærer omtrent bestemt oss for at han må kastreres kirurgisk. Skal dog se an effekten fullt på den kjemiske han har fått nå. Spørsmålet er om det er veldig dumt å kastrere samtidig som den kjemiske fortsatt har effekt i lang tid etter? Har og skal selvsagt rådført meg mer med veterinær om dette, men om vi skal kastrere ordentlig, skal vi ikke vente til denne har gått helt ut hvertfall, for å unngå mye svinginger i hormoner og fordi inngrepet blir enklere, men spm er jo om det er dumt å gjøre det lenge før 6 mnd har gått også. (Det er vanskelig å få til ved akkurat 6 mnd i etterkant av chip, og jo en risiko ved å vente for lenge etter.)
 13. Stjerneskinn

  NKK og tisper med løpetid.

  Jeg synes det er helt riktig.
 14. Stjerneskinn

  Mild ørerens

  Hvordan problem med ørene har hunden? Det er helt normalt at det er vondt å rense ørene på en hund som har ørebetennelse eller sopp, og anbefaler å bruke det som veterinæren har utskrevet/gitt.
 15. Stjerneskinn

  Ditt siste kjøp,ikke hunderelatert.

  🐺
×