Jump to content
Hundesonen.no

Stjerneskinn

Medlemmer
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Stjerneskinn last won the day on March 8

Stjerneskinn had the most liked content!

Community Reputation

191 Excellent

About Stjerneskinn

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Pinscher

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stjerneskinn

  Hanner som kastreres unge

  Ingen andre som har noen erfaring eller tanker? «Tenårings»hanner som blir kastrert (10-20 mnd ca) vil de sette seg i kroppen og bli like brede som sine kullbrødre, eller høyst sannsynlig ikke?
 2. Stjerneskinn

  Kokosolje mot flått?

  Nei, men jeg har som nevnt glatthåret hund nå, hadde nok testet å blandet litt ut i lunkent vann på sprayflaske og så massert inn i pelsen om jeg skulle testet på en langhåret. Men har mer tro på rosmarin enn kokosolje (som har kommet best ut i test av flere kjerringråd).
 3. Stjerneskinn

  Kokosolje mot flått?

  Jeg hae nylig begynt med kokos og ikke fått flått på hunden med det hittil, men har glatthåret hund som ikke tiltrekker seg så mye flått også. Min forrige hund tiltrakk seg det mer, og brukte spray av kokt rosmarin og litt sitron flere år med godt hell, fikk aldri noe flått så lenge jeg sprayet annenhver dag. (Anbefaler å teste et lite område først isåfall, enkelte hunder kan være allergiske mot sitrus etc.) Brukte en sommer en elektronisk jager til han, han fikk det ikke så lenge det fungerte, men batteriet sluttet å fungere etter en ukes tid eller to 2 ganger på rad, så ga det opp (men finnes jo flere merker, sikkert noe som er bedre enn dette jeg brukte for flere år tilbake). Ravhalsbånd og Catandogs-brikke er også noe man kan sjekke ut. Brukt sistnevnte forrige sommer og halve denne sommeren uten å finne noe på min, men tester altså nå ut bare kokos for å se om det holder.
 4. Stjerneskinn

  Hanner som kastreres unge

  Takk for linkene, skal sjekkes ut. 😊 Mener selv at alle operasjoner kun skal gjøres for dyrets eget beste og aldri helt unødvendig.
 5. Stjerneskinn

  Hanner som kastreres unge

  I Norge er det jo ikke vanlig å kastrere valper som allerede nevnt. Uansett ikke ute etter noen andre eventuelle konsekvenser. At høyden kan bli påvirket ved å kastrere svært tidlig var jeg klar over, men skulle likt å sett sammenlikning utseendemessig ellers.
 6. Stjerneskinn

  Hanner som kastreres unge

  - Mister de en del kjønnspreg, og slutter å vokse i bredden, eller har det ikke så mye å si for hvordan de utvikler seg fysisk?
 7. Stjerneskinn

  Basenji

  Takk for svar. Veldig morsom rase, kjenner til to tisper som er ganske så like i væremåten på mange områder som pinscheren (eller hvertfall som min), men det at dette er vanlig trekker veldig ned for min del.
 8. Stjerneskinn

  Akkurat nå, juli

  Så fælt å måtte være så redde for hundene sine i varmen. Er mange som har opplevd heteslag på de firbeinte, kan jeg spørre hva de første symptomene var, og var det åpenbart at hunden slet veldig, eller kom det mer snikende?
 9. Stjerneskinn

  Akkurat nå, juli

  Både vi og hunden er bare glade for sånt her vær, tar dette anyday fremfor det dårlige været sommeren startet med. ☀️ Ikke noe lavere aktivitetsnivå på hunden, heldigvis bor vi rett ved skyggelagt skogsdal med tilgang på bekk, så turene går dit på dagtid nå som vi har fri. 😊
 10. Stjerneskinn

  Basenji

  Basenjier er jo så vakre og morsomme! Til dere som kjenner rasen, er samkjønnaggresjon utbredt på tispene også, eller er det mest hannene som gjerne ikke liker fremmede av samme kjønn?
 11. Stjerneskinn

  Tannpuss?

  Min pinscher får plakk enda lettere enn min tidligere havanais, så går slett ikke bare på str.
 12. Stjerneskinn

  Valpekurs

  Vi hadde ikke noe utbytte av valpekurset vi gikk med han vi har nå overhodet. Var helt på nybegynnernivå, med bare ting vi allerede hadde lært valpen og info jeg visste fra før, skal dog sies jeg jobber med hunder og er over middels intr. Det eneste problemer vi hadde, fikk vi ingen hjelp til da det ikke virket som treneren hadde noen erfaring med det. Hadde derfor neppe brukt såpass mye penger på det igjen, men tror nok mange har godt utbytte av det, så kommer det jo mye an på hvilken hundetrener man får også.
 13. Stjerneskinn

  Tannpuss?

  Pusser annenhver dag med Bucadog og barnetannbørste, den andre dagen får hunden fryst laks/kjøtt eller annet rått rygg til kvelds som må jobbes litt med.
 14. Stjerneskinn

  Tolleren Josie

  Kondolerer 💖
 15. Stjerneskinn

  Akkurat nå juni

  Ja, fått det spørsmålet overraskende mange ganger av fremmede. Når det er typ det første jeg blir spurt om synes jeg det er rimelig ubehagelig.
×