Jump to content
Hundesonen.no

Stjerneskinn

Medlemmer
 • Content Count

  242
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Stjerneskinn last won the day on September 13

Stjerneskinn had the most liked content!

Community Reputation

201 Excellent

About Stjerneskinn

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Pinscher

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stjerneskinn

  Vaksine valp 4 måneder

  Ja. Fra 1 år skal de ha komplett vaksine hvert 3. år, de 2 årene mellom denne kun kennelhostevaksine. Husk forøvrig kontroll av tenner og ormekur ved 6 mnd (noen glemmer dette da de ikke skal inn for vaksine da).
 2. Stjerneskinn

  Akkurat nå oktober

  Tisper med innbilt lukter gjerne godt i den perioden, men det var jo litt vel sent for det. Jeg lurer selv veldig på hva det er som gjør at enkelte tisper lukter ekstremt godt, året rundt (gjerne mer populære enn tisper i full løp når de selv ikke er i nærheten av å ha det)...
 3. Stjerneskinn

  Lett håndterbar fiskeolje

  På «vanlig kosthold» får både vi og ikke minst hunder normalt sett sett skjev fordeling av fettsyrer, mer 6/9 ift 3, derfor det er anbefalt med tilskudd av 3. Med mindre hundene spiser utelukket viltkjøtt/kjøtt fra frittbeitende dyr eller betydelige mengder fet fisk. Fôrer man tørt, er det ikke tilsatt mye omega-oljer da dette isåfall vil harskne svært raskt etter det er åpnet (åpnede flasker skal også brukes relativt raskt, kapsler er dermed en fordel for de som ikke er storforbrukere, eller man kan fryse ned halvparten av en slik flaske).
 4. Stjerneskinn

  AD Ringlets Forest "Eine"

  Så fin han er 💕 Godt han har det bra nå.
 5. Stjerneskinn

  Akkurat nå oktober

  Husker ikke bruker, men var en eller annen som ønsket ung omplasseringsmops om den rette dukket opp en gang, kanskje denne frøkna kunne fristet? 😅
 6. Stjerneskinn

  Hvordan velge riktig valp for meg?

  Hvorfor skal ikke oppdretter fordele valpene? Det er det som er vanlig, oppdretter kjenner valpene best og har, i de fleste tilfeller med seriøse oppdrettere, mer kunnskap enn de kommende eierene til å vite hva man skal se etter på et så tidlig stadie.
 7. Stjerneskinn

  Valpegjengen 2019

  Gratulerer med kommende valp! 😊 Noen forslag: Ona etter carbonado, Magma, Nebula (stjernetåke), Orkana, Terra, Fauna, Lyra, Alya (navnet på en stjerne).
 8. Stjerneskinn

  Smittsomt sykdomsutbrudd i Oslo

  Og at alle hunder i samme husstand ikke får det gir jo overhodet ingen indikasjon på at det ikke er smittsomt, isåfall konkluderer jeg selv med at influensa og forkjølelse for oss mennesker ikke er det, siden vi sjelden smitter hverandre med det her hjemme...
 9. Stjerneskinn

  Labrador retriever

  Takk for svar! Har allerede siklet på etpar hunder derfra. Ble ikke helt klok på hvilke linjer det er de fokuserer på, men virker som om det er en blanding.
 10. Stjerneskinn

  Smittsomt sykdomsutbrudd i Oslo

  Det jeg ikke forstår er at det skal være noe som helst som indikerer at alle de med samme symptomer nå ikke skal kunne ha det av samme grunn. Som sagt, bare at det rammer enkelte av en eller annen grunn hardere enn andre. (Red: Med unntak der eiere vet hundene har fått i seg noe de ikke skal, de nettopp har skiftet fôr og annet liknende som man da vil gi som en naturlig forklaring.)
 11. Stjerneskinn

  Smittsomt sykdomsutbrudd i Oslo

  Jeg har nå fått svar fra AniCura-klinikken vi var hos om hvorfor de ikke ønsket å ta prøver av vår hund eller få svar fra oss vedr spørreskjema, og svaret er at de ikke ønsker å sette alle hunder med blødende tarminfeksjon i sammenheng med «dette», av en eller annen grunn. Så de tallene som registreres blir dermed svært unøyaktige på hunder som har disse symptomene rundt om.
 12. Stjerneskinn

  Labrador retriever

  Hvilken rase skulle man anbefalt som en ukomplisert familiehund til noen med et helt normalt og ikke over gjennomsnittet friluftsaktivt liv da? (Utenom mini og gigantraser.) @Sofie & Aska Skulle jeg gått for noe annet enn rasen jeg har nå (pinscher) hadde det vært fordi jeg ville hatt noe mindre krevende på generell basis, en lab av rene jaktlinjer er altså neppe det. Mer enn nok futt og energinivå i de fleste standard labradorer (unge hunder). @Tyttebæra Ja, finner ingen oppdrettere som bevisst avler dette dessverre, en og annen som har ei flott og lita tispe eller så i sin avl evt bare, selv om dette også er sjelden. Men vanskelig å se hvordan hundene kunne ha vært utifrå bilder, de aller fleste lab er jo overvektige...
 13. Stjerneskinn

  Fleece dekken til langhåret hund?

  Finnes jo noen vester som har hel refleks, Musti har inne nå f.eks. Men ønsker du dekken for regn/vind i tillegg eller vest bare for synligheten? Fôr vil nok bli overkill for en samojed tenker jeg, men noe vind- og vanntett kan jo være en fordel å ha.
 14. Stjerneskinn

  Ditt siste kjøp?

  @Hannah Sofa Dog Wear er merket, selges her eller på deres internasjonale side. 😊 Veldig bra sele, men den er laget hovedsakelig til mynder, så passer dessverre ikke alle hunder.
 15. Stjerneskinn

  Smittsomt sykdomsutbrudd i Oslo

  Sikkert en grunn bak dette, men (med mindre de holder tilbake noe vesentlig informasjon her) har de da heller ingen grunn til å kunne utelukke at alle som nå har akutt (og hvertfall blødende) mage-/tarminfeksjon har det samme, bare at det er forskjellig hvor hardt dette rammer hver enkelt hund.
×