Gå til innhold
Hundesonen.no

Stjerneskinn

Medlemmer
  • Innholdsteller

    665
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    16

Stjerneskinn last won the day on 4. Mai 2023

Stjerneskinn had the most liked content!

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Jaktlabrador

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Stjerneskinn's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Very Popular Rare

Recent Badges

446

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kommer helt an på hvor mye du mener du ønsker å trene daglig, men skal du ha en brukshund burde du beregne 2t daglig til ordentlig aktivisering ☺️ (Fysisk eller mentalt, gjerne begge deler daglig.) Er man i tvil vedr jaktvariant eller «utstillingsvariant» så finner man jo oppdrettere som fokuserer på duallinjer også som skal være hunder egnet til bruks uten fullt den intensiteten som jaktvarianten har.
  2. Stjerneskinn

    Hugo

    Så fin 🐻 Hva er han blanding av?
  3. Har med hensikt leid eldre leilighet med noe slitasje fra før av med valp, og passet godt på at det ikke ble unødvendig slitasje selvsagt. (Nå som vi eier nesten ny bolig og hatt valp ser man bruksmerker veldig mye lettere for å si det sånn.) Synes ikke det er helt god dyrevelferd å la en valp være mer i binge enn løs, så noe slitasje må man regne med selv om man passer godt på.
  4. Det er et levende vesen dere skal tilrettelegge dere for at skal få et så godt liv som overhodet mulig, tenker du selv at dette er oppskriften på det?
  5. Jaktspringer om du er åpen for litt mindre hund (betydelig mindre enn springere avlet etter standard).
  6. Det skal ikke være en blanding mellom disse linjene helt konkret, men en oppdretter som fokuserer på at hundene både skal passe rasestandarden OG ha bruksegenskapene i behold. Ofte en mellomting i «heftighet» mellom rene brukslinjer og utstillingslinjer. Lagt til: Kennelene Jakira, Golden Solution, Pekanimo og Hempth tror jeg alle avler dual purpose-goldener (kjenner ikke til de personlig).
  7. Sjekket ut golden av dual- eller jaktlinjer? Utifra det du beskriver høres du dog ikke spesielt aktiv ut, skal du ha en brukshundrase burde du beregne rundt 2t daglig til tur og trening (og de krever naturlig nok mer som valper/unghunder).
  8. For noen ufølsomme mennesker om de virkelig har sagt dette til deg… Jeg ønsker å ha urnene og de er plassert på en hedersplass i stua, men det var et reelt spørsmål begge to gangene hos vet hva vi ønsket å gjøre, og det er selvsagt helt opp til hver enkelt om de ønsker å ha dette hjemme eller ikke.
  9. Så trist å miste de såpass tett, kondolerer ♥️
  10. Støtter oppunder med fôr som VOM som utelukkende benytter deler av dyrene som ikke havner i butikk, dører ikke til mer slakt (likevel dyr godkjent til menneskelig konsumering).
  11. Min jaktlabvalp er en normal og aktiv valp med sine utfordringer som de fleste andre som må jobbes med, har f.eks måttet trene på av-knappen her og det jobbes fortsatt med selv om det er bedre (5 mnd).
  12. Brukt noen år til tysk pinscher som jo ikke er så stor, men også erfaring med det til større og sterkere hunder 25 pluss der andre strikkbånd ganske raskt har mistet sin funksjon. Men sikkert lurt å høre med de som bruker sine større hunder til flittig trekkbruk.
  13. Det oransje (tidligere sort og hvitt) til Non-stop er det mest holdbare jeg har vært borti.
×
×
  • Opprett ny...