Gå til innhold
Hundesonen.no

Koriander

Medlemmer
  • Innholdsteller

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Koriander's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

99

Nettsamfunnsomdømme

  1. Så utrolig søte og bittesmå!
  2. For en fin flokk! Å lese om tilværelsen deres og se bilder gjorde at jeg fikk veldig lyst til å besøke Helgeland.
  3. Så gøy å se hvordan de utvikler seg!
  4. Uke 7: 12- 18 Februar Mandag: Tirsdag: @Koriander Onsdag: Torsdag: Fredag: Lørdag: Søndag: ____ Kan noen sende meg passord? Blir første gang jeg har snappen
  5. Håper da ikke at liker-knappen er permanent borte. Da er det jo ganske ulogisk at det er kommet totale omdømmepoeng under brukerbildet? Jeg syns det er hyggelig å kunne sette pris på ting uten å kommentere alt hele tiden
  6. Så fin Melvin er, og så gøy å lese om han og dere! Hvor lenge blir dere i Budapest? Drar du ofte hjem til Norge med ham og syns du eventuelt det går greit? Jeg skal kanskje ta master i utlandet, og vurderer å ta med meg Ronja i stedet for at hun blir i Norge med samboer - men så er det dette med fly og greier da..
  7. Koser mest når jeg kommer hjem og hun har vært alene. Da skal hun sleike hele ansiktet og komme med rumpa først for å bli klødd. Noen ganger legger hun seg på ryggen og vil bli kost på magen, og andre ganger responderer hun veldig kosete til at jeg nusser etter henne. Ellers er hun ikke så kosete foreløpig, men vil helst leke. Hun er jo fortsatt bare valpen, så det kan jo endre seg. Hvis det ikke gjør det går det også helt fint! Hvor mye tid vi bruker på dette aner jeg ikke, men ikke så veldig mye.
  8. For et vanskelig spørsmål... tror ikke jeg hadde klart å kun skulle beholde ti ting. Jeg begynte å skrive listen, men den ble raskt fylt av arvegods av veldig stor sentimental verdi som farmors ring, pappas klokke, bøker, brev, album, gaver fra nære som er gått bort osv.
  9. Forer 50/50 Orijen puppy og vom & hundemat puppy. Tror det koster meg rundt 17 kr dagen eller 500 i mnd.
  10. Jeg lurer på om jeg skal tørre å melde meg på en dag neste uke, kanskje. Hvor mange er det som følger hundesonen på snapchat? Det er vel ikke sånn skummelt mange?
  11. Aaah, skjønner! Det er jo kjipt. Syns det er synd med alle bildene som forsvinner fra litt eldre tråder som jeg gjerne skulle sett
  12. Hvorfor laster dere opp via slike nettsider og ikke direkte fra datamaskinen/telefonen deres? Har det noe med størrelse å gjøre?
×
×
  • Opprett ny...