Koriander

Medlemmer
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Koriander

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
 1. Ronja - Fullføre grunnkurs, videre hverdagskurs og kanskje lydighetskurs - Stille ut på valpeshow og så i junior. Blir første gang noensinne, så det kan bli spennende. Jeg skjønner foreløpig svært lite av hva som er forventet og sjargongen. - Gå fjellturer og sove i telt. - Fokusere på å utvikle et godt og nært forhold med oss. Vi skal ha det gøy! Matmor - Kjøpe leilighet med samboer - Begynne på master - Trene jevnlig - Ta lappen!!!
 2. Når burde man gå ned til to måltider om dagen egentlig? Det skjønner jeg godt! De skal jo vokse så mye og trenger å få i seg litt. Jeg har lest litt og sett på youtube hvor det sies at hver gang man forer fra skål, så går man glipp av en mulighet til å trene og aktivisere hunden. Skjønner at det ikke alltid er tid til det, men det ligger kanskje noe i det.
 3. Jeg opplever at tørrforet egentlig er godt nok for vår valp, det er bare veldig kjedelig å spise rett fra skåla. Vi strør det rundt over alt, gir i kong og håndforer (dersom hun har spist veldig dårlig).
 4. Klem til deg
 5. Tusen takk for svar, dere! Nå får jeg litt ny giv. Jeg merker jo at hun kunne gått lenger enn hva hun gjør nå, så da skal jeg ikke begrense henne lenger
 6. Vi har en eurasiervalp på 10 uker som jeg er hjemme med alene på dagen. Hun kunne sikkert gått ganske langt (les: frem og tilbake og i sirkler ), men jeg ønsker selvfølgelig ikke at valpen skal slites ut på feil måte gjennom mosjonering så tidlig. Vi er gjerne ute lenge for å utforske, men da tar vi det rolig og helt i valpens tempo. Jeg er veldig glad i/avhengig av å gå tur og kjenner veldig på at det hadde vært godt å kunne fått gått en time i dagslys slik at JEG får mosjonert. Har vurdert å rett og slett putte valpen i sekken. Hun er ganske bestemt og vil helst gå selv, så vet ikke helt hvordan det blir. Hva er deres erfaringer med lignende? Flere av dere har vel hatt en voksen hund da dere fikk valp. Hvordan løste dere det for å få mosjonert den voksne hunden og/eller deg selv tilstrekkelig? Mange steder står det at valper ikke skal mosjoneres mer enn 5 minutter og at man gradvis øker. Hva syns dere om det? Hva gjorde dere med deres valper? Hvor langt gikk dere med dem i forskjellige aldre?
 7. Jeg er veldig spent, morsom test!
 8. Vi skulle ikke ha valpen på soverommet og sov med den i stua et par dager. Jeg sov ikke så godt da, for jeg var redd det skulle skje en ulykke til tross for at vi har valpesikret så godt vi kan. Innså også at jeg ikke kom til å sove på mitt eget rom på mange, mange uker dersom målet var å ha henne alene i den store stua om natten. Nå sover den på soverommet med oss i stedet på et mye mindre område. Det går kjempefint! Hun trives godt på gulvet på sin egen madrass. Det er vel det som er viktigst; valpens trivsel. Så får vi tilrettelegge så godt vi kan.
 9. Takk! Da skal jeg ikke betale for en DNA-test, nei. Luna ser ut som en blanding av mye ja, men flott er hun! Gamlemor (hun er nå 14 år) ser liksom ikke ut som hun er en typisk blanding av så veldig mye syns jeg selv, så er derfor ganske nysgjerrig. Det spiller selvfølgelig ingen stor rolle, hadde bare vært morsomt å vite litt mer om det Takk for innspill! Det tror jeg absolutt kan ha skjedd. Vi møtte dessverre på mange hunder som av en eller annen grunn jeg ikke kan forstå var blitt forlatt av sine ferierende eller sesongboende eiere. Hun ble funnet som valp glemte jeg å fortelle, så hun ble født der.
 10. Da er det vel på tide at jeg poster et bilde av den flotte jenta vår. Hun kom med den første snøen og er vår lille snøengel Hun er så glad, morsom og trygg.
 11. Det har vi også tenkt. Fant bare disse nå, vet ikke om de hjelper:
 12. For mange år siden bodde vi i utlandet og adopterte denne flotte tispa fra en redningskennel. Det er stor sannsynlighet for at begge foreldrene var gatehunder, men det kan også være at en av dem var en forlatt familiehund (og dermed kanskje renraset). Jeg er på ingen måte ekspert på raser og har ikke tenkt så mye på hva hun kan være før nå nylig (selv om jeg har mine tanker), da jeg fikk min første hund alene. Å få en renraset hund i voksen alder har økt interessen for alle raser. Det hadde vært veldig gøy å se hva dere tror det kan være i henne. Jeg har også vurdert å sende DNAet hennes inn for testing, men vet ikke hvor bra og nøyaktig det egentlig er.
 13. Vi bor i fjerde etasje og får valp om ikke lenge. Jeg er ikke bekymret i det hele tatt. Selvfølgelig kommer det til å bli uhell, og selvfølgelig blir det et herk å løpe ned trapper (opp har jeg faktisk tenkt til å gå rolig, da har vi jo ikke lenger dårlig tid). Jeg ser bare på det som god trening! Kommer til å få den fineste rumpa noensinne
 14. Jeg tenker at det skal være opp til katten å selv velge om den trives ute eller ikke. Syns aldeles ikke at det er greit at katter tvinges til å være inne av eiers egne egoistiske årsaker.
 15. I rasen min syns jeg alle fargene er vakre, og alle er også tillatt med unntak av leverbrun og hvit. Det er klart jeg har preferanser, men i kullet vi får valp fra er det oppdretter som velger hvilken valp som passer best til hvilken familie. Det syns jeg bare er fint! Begge foreldrene er nydelige i hver sin farge. Hadde det ikke vært tilfelle i mine øyne, så hadde jeg likevel aldri valgt en valp bort på grunn av fargen - med ett unntak: dersom den var helt lik min forrige hund. Det er rett og slett fordi det hadde vært så sårt og føltes feil. De er ikke samme rase, men kan se kliss like ut i farge og tegninger (men forekommer sjeldent tror jeg).