Gå til innhold
Hundesonen.no

Hannah

Medlemmer
 • Innholdsteller

  159
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Hannah

 1. Vet ikke hva dette trikset kalles, men noen som vet hvordan man går frem for å lære det?🙈
 2. Har tidligere hatt problemer med hjemme alenetrening på grunn av seperasjonsangst, og hadde kommet ganske langt i prosessen, før vi nå nylig fikk tilbakefall, og må begynne helt fra scratch igjen. Fikk anbefalt fra veterinær å prøve zylkene og adaptil under tilvenningen, og lurte på om noen har prøvd disse produktene, og hva resultatet ble. Ble det noen effekt, hvor stor?
 3. Fra svart til rosa snute

  Samojeden min har begynt å skifte farge på snuten. Den var helt kullsvart, men nå har den begynt å bli delvis rosa. Noen som vet hvorfor, og om snuten nå alltid kommer til å være rosa, eller om den kan bli svart igjen? Eventuelt hvordan?
 4. Fra svart til rosa snute

  Okei, men føler at det har kommet litt mer nå når det begynner å bli sommer, liksom først nå jeg har lagt merke til det. Gjennom hele vinteren var den svart, men så lenge det ikke er noe farlig eller uvanlig, så gjør det vel ikke så mye😅
 5. Fra svart til rosa snute

  Ja, det er slik snuten hans begynner å bli🙈
 6. Hvordan fange løs hund?

  Har dere noen tips og triks til hva man kan gjøre hvis man mister hunden sin? Tenker da på at du for eksempel mister lenken, hunden smetter ut av døra, vrir seg ut av halsbånd/sele etc. og du ikke har så god innkalling på hunden. For hvis du løper etter den, løper den jo enda lengre unna, men hvis du går i fra den eller ikke gjør noe, og du har en hund som er veldig uavhengig og bare kan ta seg en tur, så drar den jo bare av sted. Så hva gjør man i en slik situasjon?
 7. Blodspor - praktiske spørsmål

  Hvordan lærer/trener man hunden til å gå blodspor? Hvordan begynner man, og hvordan vet man at det er den lukten de går etter?
 8. Hjelp til kloklipping

  Trenger tips til hvordan jeg skal klippe klørne til en spinn vill hund. Han liker virkelig ikke å få klørne klippet, og spreller som en fisk mens han biter etter hånden min (ikke hard). Det er helt umulig og holde poten fast når han nærmest ruller rundt på gulvet for å slippe, og godbiter er helt uinteressant. Jeg tar kloklipping etter vi har vært på lang tur slik at han skal være roligere, men han blir fortsatt helt hysterisk. Prøver å ta en klo nå og da, men selv en klo er helt umulig slik han vrir og vrikker på seg. Han prøvd å «kose» med potene og ta på dem uten å klippe klørne slik at han skal bli vant med det, men ser ikke ut til å ha noen effekt.
 9. Olje til hund

  Har dere noen anbefalinger for oljer til hund? Tenker da på omega 3 oljer, fiskeolje, lakseolje, selolje etc. som ikke er så dyrt? Akkurat nå gir jeg ham omega 3 olje som jeg har kjøpt hos veterinæren til rundt 350kr, men synes den varer så kort i forhold til prisen :/
 10. Råd om godbiter til hund

  De godbitene som er i 9,45kg pakke, er det forskjellige godbiter/smak i boksene?
 11. Forslag til hannhundnavn?

  Tror ikke det😅
 12. Forslag til hannhundnavn?

  Skal ikke få hannhund, men en venninne av meg skal snart få jaktcocker, så noen forslag til navn? Helst ikke et navn som begynner på T, da de allerede har en hund som begynner på det. Edit: Vet ikke om farge har noe å si, men det blir en mørk cocker, sannsynligvis svart
 13. Forslag til hannhundnavn?

  Ronjavalp?😅
 14. Ja, tror dere har rett. Det er nok en kombinasjon av (mye) snø som er fuktig og valpepels som sikkert snart er i røyteperiode, for jeg har ikke vasket ham på lenge😅
 15. Trodde heller ikke samojeden var plaget med mye snøklumper, men etter en tur i nysnø i går fant jeg ut noe annet. Han hadde mange og store klumper på føttene, skuldrene, under magen, mellom bena både foran og bak, og på halsen. Han har aldri fått så mange og store klumper før😦 Så tenkte først at en dress kanskje kunne hjelpe, men vet ikke hvor lurt det er nå med tanke på pelsmengde. Han får olje med omega 3 i maten allerede så... Hvilket fett kunne jeg prøve å smøre i pelsen og hvor får jeg tak i det? Noen som forresten vet hvorfor de får snøklumper i pelsen?
 16. Har prøvd balsamspray, og det hjalp ikke noe særlig. Kan ta ham i dusjen hver gang, men det blir tungt da han hater å dusje, i tillegg til at han må fønes hver gang hvis vi skal ut igjen, noe han heller ikke liker. Kan skjønne at dress blir for varmt, så noen andre forslag til hva jeg kan gjøre for å bli kvitt snøklumper i pelsen?
 17. Ser etter en sånn hundedress til samojed slik at han ikke skal få så store snøklumper i pelsen, noen anbefalinger?
 18. Bare nysgjerrig, men hvilke utstillinger har/vil/ønsker dere å delta på i år?🤔 Reiser dere langt for å delta på en utstilling eller holder dere heller til lokale utstillinger, og eventuelt når skal dere?🤨 Jeg holder meg foreløpig til lokale utstillinger som ikke er for langt unna, men har ennå ikke helt bestemt meg for hvilke vi skal delta på😅
 19. test

  Ser ikke bildet😕 Bare link🙈 Fortsatt bare link😅
 20. Sta hund

  Ok, takk for svar. Var bare redd jeg kanskje gjorde det verre med å «tvinge» ham inn😅 Blir forhåpentligvis bedre etterhvert🙈
 21. Sta hund

  Har startet hjemme alene trening på nytt, og det går veldig bra. Han får ikke panikk eller hyler som før, og klarer fint å være alene 1-2 timer, men problemet er ikke lenger at jeg går i fra ham, men å få han inn på rommet han skal være på. Han kan ikke gå fri i huset, for da spiser han opp det han finner, men vi har et rom som er «hundesikkert» han skal være på, men han har liksom skjønt det, og nekter å gå inn dit. Har prøvd å lokke med godbiter. Funket først, men nå har det ingen virkning uansett godbit. Noen tips til hvordan jeg kan få ham til å gå frivillig inn på rommet?
 22. Sta hund

  Har prøvd å sette måltidene der, om ettermiddagene kan han gå inn og spise, men er veldig skeptisk. Om morgenen har han ikke særlig matlyst så han kan godt hoppe over å spise frokost der inne sånn at han slipper å gå inn. Ja, han sover der på natten med meg, men på dagen sperrer jeg av en del slik at han ikke hopper opp i senga (kan finne på å spise teppet og slikt). Jo kan være en mulighet, men er litt redd for hvordan han kommer til å reagere. Vi flyttet tidligere litt på bur og seng, og da fikk han panikk og klarte ikke å være alene, så vi måtte flytte alt tilbake til der det sto, og da roet han seg. Så han er litt var for forandringer, så vi ser helst at han skal være der til vi har fått ham til å akseptere å være borte fra ham lengre enn 1-2 timer. Vil ikke få tilbakefall nå som vi er kommet så langt. Men vi tenker jo at når han er litt eldre og trygg nok på å være hjemme at vi utvider litt og litt området han er på. Fint å høre at vi ikke er alene om det😅 Vi har rutiner, står opp, går en 30 min tur, frokost og så inn på rommet . Han får så klart godbiter å ros «hvis» han går inn frivillig, men nå nekter han. Jeg må ta på ham lenka for å få ham inn, hvis ikke løper han rundt i huset og gjemmer seg. Vil helst ikke bruke makt, men ser ingen annen løsning nå. Rommet står åpent nå slik at han kan gå inn når han vil, og se at det ikke alltid betyr at han må være alene hjemme, men han går fremdeles ikke inn dit. Har prøv å satt meg der inne, men han kan fint bare gå forbi :/ Men vil han ikke da «lære» at å bli bært betyr at han må være alene, og så bli vanskeligere å bære/håndtere senere?
 23. Vet ikke om noen andre har det samme problemet, eller om det er noe som må lastes ned eller oppdateres, men når jeg er inne på forumene, så er det ikke alltid jeg kan se bildet som ligger med innlegget. Noen ganger ser jeg bildet, andre ganger virker det som om det er noe «reklame» over bildet. Vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, men jeg kan altså ikke se alle bildene som blir lagt med de forskjellige innleggene. Noen som vet hvorfor, og hvordan jeg kan få fikset det?
 24. Hva bruker man et retriverbånd til? Bruker man det bare som en vanlig lenke, eller er det noe spesielt det skal brukes til?
×