Gå til innhold
Hundesonen.no

Vilje

Medlemmer
 • Innholdsteller

  212
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Vilje last won the day on 16. Mai

Vilje had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

405 Excellent

Om Vilje

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Hunderase
  Jaktgolden

Nylige profilbesøk

1,201 profilvisninger
 1. Akkurat nå, oktober 2018

  Så du forlanger at veterinærer skal jobbe overtid fordi du skal reise på ferie? Det er jo helt absurd. Jeg skriver forøvrig aldri ut antibiotika uten en ordentlig øyeundersøkelse hvor jeg måler trykk, tåreproduksjon og farger etter sår. Tar ikke meg to minutter i hvert fall.
 2. Akkurat nå, oktober 2018

  Veterinærer har hjelpeplikt, men denne er ikke ubegrenset. Det er ikke sånn at vi må jobbe overtid for tilfeller som ikke er akutte (noe en øyebetennelse neppe er). I eksemplene over vil jeg si at veterinæren burde tatt inn den påkjørte katten, i de andre tilfellene er det helt innafor å si at man får sette opp en time neste dag. De fleste veterinærer jeg kjenner jobber allerede vanvittig mye overtid, ett sted må man sette grensen for egen psykisk helse og arbeidsbelastning.
 3. Trenger erfaring og råd!

  Med mindre hun er registrert som importør hos mattilsynet er det ulovlig å importere valper i den hensikt å selge de videre. Ville klart tatt kontakt med mattilsynet og tipset om saken.
 4. Hjelp, valpen min knurrer og glefser.

  Så bra! Vil anbefale dere å melde på valpekurs om dere kan, så får dere litt hjelp på veien!
 5. Sulten valp

  Hvorfor skal du over på voksenfôr på en valp på 4,5 måned som fortsatt vokser?
 6. Acana vs. Orijen

  Det er kun tre av variantene fra Acana som inneholder havre. Disse tilhører classics-serien og er ment som et noe rimeligere alternativ. Ellers er det kjøtt og frukt/grønnsaker i resten.
 7. Golden Retriever/Welsh Corgi i leilighet?

  Ta kontakt med oppdrettere som står på oppdretterlisten til norsk retrieverklubb, og reis og hils på hundene! Og ikke begrens dere til oppdrettere i nærområdet. Aldri helt skjønt hvorfor folk gjør det. Jeg har hentet hund i Folldal, Sverige og Haugesund, og bor selv i Bærum. En god hund er verdt å reise litt for.
 8. Golden Retriever/Welsh Corgi i leilighet?

  Vi har jaktgolden og jaktcocker i leilighet, null problem. De får så klart mye aktivitet ute, og vi er aktive med de. Men har aldri følt på at vi har for lite plass. Høres ut som en golden retriever kan passe dere veldig bra. Trivelig og greie hunder.
 9. Akkurat nå august 2018

  At det ikke er tatt røntgen ville fått varselsbjeller til å blinke hos meg...! Ikke uvanlig at disse små må trekke mange tenner, men man må jo basere det på røntgenbilder (med mindre tennene hennes er helt krise).
 10. Kurs for valpen - hvilke og når?

  Jeg ville styr langt unna Hund i sentrum. Jeg gikk kurs med de og opplevde at instruktøren kastet en matskål etter hunden min (han stakk av når han var løs), og heiset opp hunden til en venninne etter nakkeskinnet. Hun skrøyt også av at hun straffet egne hunder på denne måten. Kurset ble en så negativ opplevelse for meg at jeg begynte å gråte på kursplassen, og ett år senere får klump i magen av å tenke på det. Edit: Lahaugmoen holder kurs på veterinærhøgskolen på Adamstuen, som ikke er spesielt dyre, og hvor du slipper å reise ut av sentrum. Jeg skal gå grunnkurs med min valp på 6 måneder der i september.
 11. Mini II. Lengden på ryggen er oppgitt til 26-30 cm på nettsiden. @Ia, den blir alt for stor for din lille sak, da den bare er så vidt for liten til min jaktcockere på 9,5 kg
 12. Selger en sort sele fra zero dc i størrelse mini da den ble for liten til valpen. Kun brukt på en liten rusletur i nabolaget. Selges for 200 Kr, kan hentes i Bærum/Oslo eller sendes mot at kjøper betaler porto.
 13. På mennesker ja, ikke hunder. Og å sette en hund på antibiotika med det som eneste indikasjon ville uansett ikke vært forsvarlig.
 14. Var en som la ut bilde av at hunden hennes hadde fått en rød ring rundt et flåttbitt i en fb-gruppe her for ett par uker siden. Det var helt skremmende hvor mange som skrev at hun måtte ta kontakt med veterinæren og få antibiotika med en gang, ellers kom hunden deres hennes til å dø. Var også skremmende mange som hadde fått antibiotika for lignende tilfeller selv.
 15. Fôrmengde valp

  Har aldri hatt hund som har kunnet spise seg mett. Begge jeg har nå hadde antageligvis spist på seg magedreining om de hadde fått muligheten. Valpen her fôres helt på magefølelsen, jeg aner ikke hva han skulle hatt og han får aldri helt det samme i løpet av en dag. Enkelte dager får han alt som godbiter i trening, andre dager får han bare vom og hundemat, osv. Så fôr etter hold og aktivitetsnivå, og ikke bry deg så mye om han fortsatt virker litt sulten tenker jeg.
×