Gå til innhold
Hundesonen.no

Vilje

Medlemmer
 • Innholdsteller

  191
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Vilje last won the day on 16. Mai

Vilje had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

388 Excellent

Om Vilje

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Hunderase
  Jaktgolden

Nylige profilbesøk

839 profilvisninger
 1. Enig med Malamuten, hadde aldri satt mine bein der igjen! Har man akuttvakt så får man jo ofte inn pasienter som bruker helt andre klinikker også, det hør synes jeg var veldig ugreit!
 2. Det synes jeg er helt uhørt! Er det andre i nærområdet som har vakt som dere kan ta kontakt med? Kanskje greit å kjøre litt for å få noen til å se på henne, ville heller ikke ventet til tirsdag!
 3. Så lenge det ikke står om liv og død må de ikke hjelpe deg. Men det er jo fryktelig dårlig kundebehandling! Forstår jeg deg riktig som at du har sagt deg villig til å komme inn på vakta så de kan undersøke henne, for å få hjelp? Og dette nekter de? Jeg skjønner det hvis de nekter å skrive ut antibiotika uten å ha sett hunden først. Men hvorfor de ikke skulle ta deg inn (men mindre de står opptatt med noe akutt) kan jeg ikke helt skjønne (jobber som veterinær på midlertidig lisens og har vakt selv).
 4. Ny valp, hvor skal jeg begynne?

  Er forøvrig også fornøyd med kurs her: https://www.anncathrinshundekurs.no/valpekurs/ Men det er ikke klikkerkurs (men jeg har retriever da, så har gått retrieverkurs). Har også hørt positive ting om smarthund som jeg tror holder til på Fornebu og Jar Hundeskole (men ikke gått kurs for disse selv). Kan tipse om å unngå valpekurset som holdes i Drammen Hundepark, og kursene til Oslo Hundeskole.
 5. Ny valp, hvor skal jeg begynne?

  Har gått dette og var fornøyd: https://www.catchhund.no/kurs/558-fra-valp-til-stjerne-grunntrening-fra-a-til-a De starter også opp ett mer «vanlig» valpekurs for familiehunden, om du synes det er mer aktuelt: https://www.catchhund.no/kurs/556-valpekurs
 6. Ny valp, hvor skal jeg begynne?

  Jeg har gått ganske mange kurs hos Catch, og opplever ikke at det du skriver her stemmer. I hvert fall ikke på kursene til Camilla. Har ikke merket noen forskjell fra hun var Canis til hun ble Catch.
 7. Ny valp, hvor skal jeg begynne?

  Ellers så starter Catch et hundetrenerkurs i august, på Hønefoss. Det er veldig likt som Canis (er Canis-instruktører). Det skal jeg være med på! Jeg har hatt hund i ti år, og er på min tredje egne valp, men følger også jeg trener litt mer grundig utdanning.
 8. Akkurat nå Mai 2018

  Inntil for ett par uker siden hadde vi to velfungerende biler. Inntil jeg krasjet den ene i en buss (kun materielle skader, alle personer og hunder kom fra det uten skader), og aircondition streiket på den andre. Den krasjede bilen kondemneres, så nå kjører jeg rundt i en bil uten AC i 25 grader. Det er ikke deilig. Så jeg føler veldig med deg!
 9. Akkurat nå Mai 2018

  Det stemmer, han er kullbroren til Sirkus og sønn av Jippi og Vill.
 10. Akkurat nå Mai 2018

  Takk! Han redder seg inn på et meget søtt utseende for han er ganske klin gæren (men utrolig kul!). Cocker spaniel (eller jaktcocker eller working cocker eller hva man ønsker å kalle det, prøver å være bevisst på å si at jeg har golden retriever og cocker spaniel, for mine er jo like renrasede som utstillingsvariantene).
 11. Akkurat nå Mai 2018

  Har ikke skrevet her inne på evigheter! Men synes det er for lite valpebilder i denne tråden. Sjekk denne søte valpen min da! I natt skal han sove ute i hengekøye for første gang. Det blir spennende!
 12. Påmelding hundesonens snap

 13. Oppdrettere av jaktgolden

  Gjerne meg også, hvis du gidder. Mest for å få bekreftet en mistanke.
 14. Akkurat nå APRIL

  Blir jo ikke helt det samme men jeg har en oppdretter som har Facebook-side hun jevnlig oppdaterer, og hvor hun blant annet oppdaterer når noen av hennes valper har blitt HD- og AD-røntget, forutsatt at resultatet er fritt... Når min hund og kullsøsteren hans ble avlest med albueleddsdysplasi var det derimot ikke et ord. Jeg reagerer på det, sett i sammenheng med at jeg måtte informere kullsøsken også.
 15. @Malamuten Det har blitt eksplisitt skrevet av moderatorteamet at vi IKKE har fått noen rapporter om trakasserende PMer. Sier ikke at det ikke forekommer, men det er ikke noe vi kjenner til.
×