Gå til innhold
Hundesonen.no

Vilje

Medlemmer
 • Innholdsteller

  205
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Vilje last won the day on 16. Mai

Vilje had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

393 Excellent

Om Vilje

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Hunderase
  Jaktgolden

Nylige profilbesøk

979 profilvisninger
 1. På mennesker ja, ikke hunder. Og å sette en hund på antibiotika med det som eneste indikasjon ville uansett ikke vært forsvarlig.
 2. Var en som la ut bilde av at hunden hennes hadde fått en rød ring rundt et flåttbitt i en fb-gruppe her for ett par uker siden. Det var helt skremmende hvor mange som skrev at hun måtte ta kontakt med veterinæren og få antibiotika med en gang, ellers kom hunden deres hennes til å dø. Var også skremmende mange som hadde fått antibiotika for lignende tilfeller selv.
 3. Fôrmengde valp

  Har aldri hatt hund som har kunnet spise seg mett. Begge jeg har nå hadde antageligvis spist på seg magedreining om de hadde fått muligheten. Valpen her fôres helt på magefølelsen, jeg aner ikke hva han skulle hatt og han får aldri helt det samme i løpet av en dag. Enkelte dager får han alt som godbiter i trening, andre dager får han bare vom og hundemat, osv. Så fôr etter hold og aktivitetsnivå, og ikke bry deg så mye om han fortsatt virker litt sulten tenker jeg.
 4. Jeg har kjøpt herfra: https://www.hundepoter.no/products/solvduk-gir-hunden-skygge
 5. Må bare skyte inn at jeg ikke synes det er rart å kalle inn noen på jevnlig kontroll som har krystaller i urinen. Er veldig kjedelig om det blir en stein, og ender med operasjon. Røntgen og det som er blitt gjort høres også veldig fornuftig ut.
 6. At man kan få uventede reaksjoner på legemidler er ikke veterinærens feil, så at din hund har fått krystaller kan ikke nødvendigvis veterinæren klandres for. Derimot er det jo ikke bra at du har fått feil dose antibiotika. Enig i at du bør ta det opp med klinikken, og føler du at du ikke kommer noen vei kan du klage til mattilsynet. Ellers er det jo bare å bytte klinikk og få journalen fra nåværende klinikk sendt over.
 7. Dagens hundetrening!

  Så flinke! Bruker du løsbitt eller sender du direkte i belønning?
 8. Vom easy pack

  Ja, opplever de som veldig greie å bruke. Tar de opp kvelden i forveien. Lite søl og klin.
 9. Vom easy pack

  Å ja, jeg har ikke regnet på det jeg. Har også bare kjøpt i hundeparken i Drammen, så aner ikke prisnivået der. Bruker så mye penger på hund at jeg trekker kortet og lukker øynene litt. Jeg bruker det bare til den voksne, valpen får boller foreløpig. Og Vilje får bare en til kvelden ca. annenhver dag, så vi har en stund. Jeg liker at boksen går inn i fryseskuffen vår sånn som den er! Jeg har brukt MUSH en del også, og der er boksen for høy, så jeg må pakke om i plastposer, og det er litt styr. Og så liker jeg at det er norskprodusert.
 10. Vom easy pack

  Vi bruker de. Det er jo relativt dyrt per kg, men jeg synes det er praktisk og jeg fullfórer ikke med vom og hundemat. Var det noe spesielt ved de du lurte på?
 11. Raser som har gått av moten

  Tror nok doodle har tatt over for veldig mye golden og lab. Synes det er det folk i stor grad kjøper seg om de skal ha en familiehund nå til dags.
 12. Hun er fradømt retten til å ha noe som helst med dyr å gjøre inntil videre, og i minst fem år. Så nei, det får hun ikke. http://www.eikernytt.no/nyhet.cfm?nyhetid=21451
 13. Enig med Malamuten, hadde aldri satt mine bein der igjen! Har man akuttvakt så får man jo ofte inn pasienter som bruker helt andre klinikker også, det hør synes jeg var veldig ugreit!
 14. Det synes jeg er helt uhørt! Er det andre i nærområdet som har vakt som dere kan ta kontakt med? Kanskje greit å kjøre litt for å få noen til å se på henne, ville heller ikke ventet til tirsdag!
 15. Så lenge det ikke står om liv og død må de ikke hjelpe deg. Men det er jo fryktelig dårlig kundebehandling! Forstår jeg deg riktig som at du har sagt deg villig til å komme inn på vakta så de kan undersøke henne, for å få hjelp? Og dette nekter de? Jeg skjønner det hvis de nekter å skrive ut antibiotika uten å ha sett hunden først. Men hvorfor de ikke skulle ta deg inn (men mindre de står opptatt med noe akutt) kan jeg ikke helt skjønne (jobber som veterinær på midlertidig lisens og har vakt selv).
×