Vilje

Medlemmer
 • Innholdsteller

  131
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Vilje

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Jaktgolden

Nylige profilbesøk

500 profilvisninger
 1. Hvis du har gjensidige så ville jeg tatt en titt i forsikringsdokumentene dine, for det er en helt annen beskjed enn det jeg fikk.
 2. Vet ikke hvilket forsikringsselskap du har, men i Gjensidige så får man 60 dagers karantene på sykdom når man hever forsikringssummen. Så er det en pågående sak så kan jo det være lurt å ta med i betraktning. Og så kan man vel heller ikke heve summen hvis man har en pågående sykdomsak.
 3. Har du vipps? Du kan lage ett oppgjør i vipps med alle kvitteringer som er felles, og så sende en forespørsel om penger? Vi gjør det når vi handler mat her hjemme, så vet man at det blir rettferdig fordelt. Skjønner ikke helt hvorfor du ikke kan bare si "du skylder meg så og så mye for mat" egentlig da, er vel naturlig at to voksne mennesker uten veldig god økonomi deler relativt 50/50 på utgifter.
 4. Ja, han ble operert for en måned siden med artroskopi og da ble det påvist OCD. Går etter forholdene ganske bra nå, driver med opptrening i vanntredemølle osv. Så selv om bildene er skikkelig stygge så er vi optimistiske.
 5. Hurra!
 6. Ser det står fire hanner og en tispe ledig, betyr det at dere har fått flere valpekjøpere? I så fall veldig glad på deres vegne, tenker på dere og håper dere finner gode hjem til alle!
 7. Skabb er relativt smittsomt. Men har dere fått påvist skabb hver gang? Er du sikker på at hun ikke har allergi eller lignende? Synes det er høres merkelig ut at en hund skal få skabb så mange ganger...
 8. Ingen hemmelighet at disse ble grad 3 på begge sider, men kan dere ha som sammenligningsgrunnlag.
 9. Jeg har hund med nydiagnostisert AD (OCD i begge albuer) så det blir jo litt annerledes, men det er jo også en ortopedisk lidelse på en ung, ellers frisk hund, så det blir jo litt av det samme å tenke på. Her var også planen å begynne på agility (hadde gått nybegynnerkurs) men det ligger vi på hylla. Litt fordi det er så mye annet gøy vi heller kan holde på med som er mye tryggere for kroppen. Hadde jeg kjørt på med agility hadde det vært for min del, ikke hundens, og det synes jeg blir feil. Nå ble min operert i begge albuer for en måned siden, som gjør situasjonen annerledes enn for de fleste HD-hunder som ikke opereres. Men tiltak vi har satt i gang: -bruker glycoflex daglig og skal over på Hills J/D så fort denne fórsekken er over. Jeg veier han også jevnlig for å passe på vekta og holder han heller litt ekstra slank. -bevisst på gradvis økning i lengde på turen og heller flere kortere turer jevnlig, enn enkelt dager med veldig mye lengre turer. Bruker dekken når det er kaldt ute. -går til Signe hos Aktiv Dyreklinikk og bruker vanntredemølle der (satser på ca en gang i uka nå i begynnelsen). -FitPaws-utstyr, kjøpt inn litt diverse og trener balanseøvelser på disse. -kommer nok også til å sette noen cartophensprøyter på han.
 10. Er det ikke den gule, bare at den er møkkete? Hvis du ser nøye etter ser det ut som fronten er gul.
 11. Tror som noen andre sier at det gjelder videgående. Universiteter har vel som regel egne regler på hva som tillates av fravær.
 12. Lånekassen bryr seg ikke om hvor mye du er tilstede i et fag, Lånekassen bryr seg om hvor mange studiepoeng du produserer, så du kan fortsette å få lån. Med mindre du går på videregående da, da vil vel fravær ha noe å si. Men her må du jo bare stå på krava om at du har vært tilstede! edit: her skriver de om hva som skjer hvis du er forsinket: https://www.lanekassen.no/nb-NO/Stipend-og-lan/Utland/krav-og-vilkar-for-a-fa-stotte/endring-i-studiesituasjon/forsinket-i-utdanningen-du-tar-i-utlandet/
 13. Toro langpanne (den helt vanlige sjokoladekaka liksom) er glutenfri, den smaker helt kurant.
 14. Fant lærreimer på Panduro med bredde på 2 cm, som jeg tenker fungerer greit! Har kjøpt mine på kreativhund.no, men usikker på hvor billige de var. Sjekk dogmania.se kanskje, de pleier å være billige. Ville gått for ruffwear til det bruket, det gjorde jeg selv, og flere venninner som går mye tur som også har gjort. Sitter godt den.