Vilje

Medlemmer
 • Innholdsteller

  155
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Vilje

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Hunderase
  Jaktgolden

Nylige profilbesøk

589 profilvisninger
 1. Det er jo akkurat det det er, og grunnen til at de som kjører stordyrpraksis som regel kan ha helt andre priser. De får kommunalt tilskudd.
 2. Kanskje turistforeningen har en lokal turgruppe der du bor? Hva med en strikkekafé? Jeg er superaktiv i en strikkeklubb gjennom skolen og 9/10 ganger møter jeg uten strikketøy, fordi jeg er der mest for det sosiale. Hva med å ta et kurs i noe du har lyst til å lære? Dansekurs, sykurs, språkkurs, etc.?
 3. Jeg tar ikke noe standpunkt i ulvedebatten i det hele tatt. Men hva ser du på som en praktisk løsning på dette? Mener du at vi ikke skal ha sauer på utmarksbeite?
 4. Nei, det kan du ikke. Alle veterinærer som sender inn bilder til NKK må ha en avtale med NKK og ha ett kurs man må ta for å få lov til ta HD-bilder.
 5. Så bra at dere har fått hjelp.
 6. Du kan jo evt. ta kontakt med Holmestrand hund og katt og høre? Jeg har large til min jaktgolden på 26 kg og det passer veldig fint (bestilte først XL, det var digert). De er fleste med flere stropper og klips så jeg tror det skal litt til å bryte seg ut av de. Vi tok inn Out n out i dyrebutikken jeg jobber i fjor, og fine dekken det også! Men det ble så dyrt å importere så vi har ikke fortsatt med det. Tror ikke de har noen forhandlere i Norge så da må man nok bestille fra Sverige selv og betale toll.
 7. Da bør du oppsøke veterinær. Antageligvis må han sederes og resten av kloen fjernes, det bør bandasjeres og han bør få smertestillende.
 8. Problemet med den der er jo at den ikke dekker hverken hofter eller noe særlig på frembeina. Sikkert greit til veldig frosne hunder når det er litt småkjølig, men kan ikke sammenlignes med dekken fra Canelana og Out n out.
 9. Stort sett brukes det en alfa-2 agonist og et opioid. Vi bruker dexdomitor og butorfanol der jeg jobber. Jeg har aldri hørt om en hund som har strøket med under HD/AD-røntgen. Det gis jo ikke så veldig heftige doser, bare litt for at de skal sovne. Og du som har jaktgolden (som meg) hvor det er en del rusk med albuer bør jo definitivt ville røntge. Min har grad 3 på begge albuene og ble artroskopert i høst (oppdaget på rutinemessig HD/AD-røntgen).
 10. Har ambassador fra Canelana til min golden, det sitter kjempefint på. Veldig fornøyd med det, godt og varmt.
 11. Du er definitivt ikke den eneste. Jeg skjønner ikke hvordan man skal få bukt med helseproblemene hvis man ikke skal kunne ta det opp med potensielle valpekjøpere som ikke ser det selv. Det hjelper jo ikke at vi som er enig om at det er uetisk å kjøpe raser som ved 12 ukers alder må sy fast øyelokk sitter og diskuterer, det må jo tas opp med de som kjøper valpene og skaper et marked for de!!
 12. Jeg tipper du heller snakker om p-sprøyte, hvor tumorer er en kjent bivirkning? Galastop gir meg bekjent ikke kreft som en kjent bivirkning, finner heller ingen studier som støtter opp om det.
 13. Kan være kjempestødig retriever og allikevel få fnatt av krage hilser Vilje.
 14. Hvorfor kan du ikke bruke krage? (uten judgement altså, jeg ga opp krage på egen hund etter operasjon fordi han lå og peip sammenhengende halve natta).
 15. Er mulig det er fordi jeg ikke kjenner noen rørleggere men jeg lurer på om folk skriver side opp og side ned om hvor fæle rørleggere er som tar slike horrible priser... Og så er det også ganske interessant at mange kommuner i Norge nå sliter med veterinærdekning på vakt fordi arbeidsmengden er så stor og lønna så dårlig at folk ikke vil ha jobbene...