Gå til innhold
Hundesonen.no

Anooni

Medlemmer
 • Innholdsteller

  302
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Anooni

 1. Er det halvstrupen dere mener ?såfall finner man det på paracord.no
 2. Ninja, Noor & Neytiri - collie langhår

  Tusen takk!
 3. Tenkte de like gjerne kunne få seg egen tråd her på sonen disse to også Privat's Oprah Knows "Ninja" f. 09.05.14 HD: A AD: 0 Karaktertest m/skudd: Bestått Ninja er ei sobel/hvit tispe som er meget aktiv. Hun er veldig kreativ, og kjeder seg lett om det går for lang tid mellom at det skjer noe. Egentlig litt dårlig til å finne på ting på egenhånd, vi skal helst gjøre noe sammen. I periodevis litt slitsomt, men hun er en herlig hund med masse personlighet. Ninja brukes til utstilling, og ellers trener vi både agility, rallylydighet og spor. Hun elsker å få brukt seg både fysisk og mentalt. Veldig glad i å trene, og lærer raskt. Hadde vært moro å vist henne frem i ulike grener, men jeg er alt for pysete. Privat's Quite Easy On The Eye "Noor" f. 18.02.15 HD: A AD: 0 Noor er ei tricolor tispe, og utrolig leken. Også veldig kreativ, men hun er mer av den typen som lett kan underholde seg selv. Hun er en livsnyter og filosof. Innendørs ligger hun gjerne i armkroken og utendørs er det full fart (eller ligge å se på stjernene). Hun har en god av og på knapp. Enkel å motivere både i form av lek og godbiter. Noor brukes til utstilling, og utenom trener vi agility, rallylydighet og spor. Hun er meget lærervillig og tar ting utrolig raskt. Også med henne hadde det vært moro å kastet seg ut i noe annet enn utstilling, men vi får se hva jeg tør.
 4. Ninja, Noor & Neytiri - collie langhår

  Ninja hentet hjem sitt cert nr 2 i helgen, og ikke nok med at hun ble BIR , men jamen ble hun BIG1 i en gruppe på 11 også! Ellers har vi skikkelig sommer her i Trøndelag. Neytiri vokser og gror, 6 mnd nå ❤
 5. Collie rough

  Ninja, 4 år & Neytiri, 5 mnd
 6. Collie rough

  Tusen takk
 7. Collie rough

  Privat's Oprah Knows "Ninja", 4 år
 8. Ninja, Noor & Neytiri - collie langhår

  Lille valpelurven var på sitt første valpeshow i helgen, og jeg er så himla stolt av henne Vi har av diverse grunner ikke fått trent noe med utstillingsline en eneste gang. Hun har heller aldri vært på en plass med så mye folk og andre hunder i tillegg var dette innendørs. Men valpisen viste seg vakkert, stod pent og hadde en super opplevelse av det hele Vi var 4 collie valper, hvorav 3 var tisper. Neytiri ble beste tispe med HP og BIM
 9. Sunlily's The Sun Of Winter

  Nydelig
 10. Tråden for bioposer

  Oi, 3 mnd var jo raskt! Jeg spurte litt for jeg vet av flere her i området som også kaster de i naturen. Litt sånn hvis de bæsjer på asfalten kan de heller slenge posen i skauen. Jeg har ikke slike poser selv, men har jo tenkt litt tanken. Bruker de mange år på å forsvinne derimot så er jo vitsen litt borte, føler jeg
 11. Tråden for bioposer

  Hadde ikke tenkt å kaste de i naturen. Ble bare nysgjerrig på hvor lang tid de bruker kontra vanlige poser Takk for svar
 12. Tråden for bioposer

  Hvor lang tid tar det før bioposene er brutt ned?
 13. Hvordan "ser" du år, måneder og uker?

  Ikke noe annet enn at uker går treigt og årene skammelig raskt
 14. Hundesonens snaphjørne!

  Jeg trooor dette var ett tema i fjor også, da snappen ble opprettet. Men nå er det jo ett år siden og kanskje har man andre synspunkter enn da Hvordan stiller vi oss ifht båndtvangen? I fjor var vi ikke så strenge, men nå er vi også flere med kanskje andre meninger om hva som er greit og ikke ?
 15. Ninja, Noor & Neytiri - collie langhår

  Litt nye bilder Neytiri er blitt 4 mnd og skal entré valperingen allerede neste helg
 16. Det ble kjøpt hos Toyota forhandler
 17. Det er ikke så vanskelig som dere skal ha det til angående disse gråsonene. Befinner man seg der kan man enkelt og greit få advarsel. Ved ingen bedring/man fortsetter å leke seg i gråsonene = ut.
 18. Jeg har Toyota auris og gjorde det enkelt ved å bare kjøpe til slikt gitter mellom bagasje- og baksetene
 19. Helt feil. Jeg ønsker ihverfall strengere regime på diskusjonsetikette for å BEVARE gode diskusjoner. Gode diskusjoner har gjerne temperatur høyt og lavt. Men de innebærer IKKE personangrep, hersketeknikker etc. Det er dette folk ikke gidder. Det er det som ødelegger diskusjonene. Og det er det ihvertfall jeg ønsker å få kvelt bort.
 20. Som jeg har nevnt tidligere. Jeg vet det er mye jobb, jeg vet det er frivillig, og jeg vet at de er manko på folk til å gjøre jobben. Jeg vet også at jeg sikkert virker helt forferdelig negativ og bare halshugger. Det er dog ikke meningen, jeg prøver bare å komme med synspunkter og vri om trådene litt. Jeg hadde ikke orket å engasjere meg hadde jeg ikke ønsket at gruppa skulle komme på riktig kjør igjen. Jeg har aldri sagt dere i teamet gjør en dårlig jobb. Jeg sier bare at kanskje må man tenke i andre baner når ting ikke funker pr nå. Første ting er kanskje å starte med å følge sine egne retningslinjer for nulltoleranse for personangrep osv osv. Så må jeg nevne at jeg blir litt lei den der "halvparten som klager kan jo bare melde seg". Det MÅ være lov å komme med ideer, synspunkter og ikke bare drite rosa skyer og hoste regnbuer selv om man ikke er i teamet.
 21. Jeg kan og vet deres retningslinjer. Problemet er at dere følger de ikke. "Nulltoleranse for personangrep og sjikane" er ett av punktene deres. Nulltoleranse. Fremdeles er medlemmer som har kommet med personangrep, hersketeknikker etc medlemmer her. Er det nulltoleranse?
 22. Det beklager jeg, for det er ikke det jeg mener. Det jeg prøver å få frem er at ansvaret må komme i takt med viten om hva vi har å forholde oss til. Per i dag har vi ikke slike rammer og regler
 23. Så klart kan dere ha meninger og tanker som alle andre, men dette er en tråd som omhandler forumets trivsel og samhold, da synes jeg ikke alt er like passende som mod.team å komme med. Så kanskje må dere bare sitte på gjerdet og være nøytrale enkelte tråder og diskusjoner, spesielt i en tråd som dette. Det er en følge som er med når man påtar seg det ansvaret man har påtatt seg. (Tagger deg her @Ozzy istedet for å svare det samme igjen ) Hadde samfunnet som sagt vært så enkelt som at alle skal ta litt ansvar selv hadde vi , kort og godt, ikke trengt dere som lusker rundt og stenger trådene. Satt på spissen. Jeg ser jo at dere alltid prøver å legge mest mulig ansvar over på medlemmene; vel, det kan dere gjøre når dere har satt ned 100% klare regler, rammer og retningslinjer vi skal følge. Akkurat nå er det litt sånn "hvis alle bare er snille med hverandre hadde ikke dette vært noe problem". Uten å faktisk gjøre tiltak.
 24. Det er helt ok å sette spørsmålstegn ved dette, men å komme med "nei, da er ikke dette gruppa for deg" fra noen som sitter i høyeste hold og som for meg skal bidra med ett felleskap med trivsel og samhold på noe vi alle liker godt. Nei, det er IKKE greit. Edit; jeg hadde heller snudd på det som moderator. Hvorfor forsvinner alle,hva kan vi gjøre for at ting bedrer seg? For her må det endringer til. Man kan bare ikke gjemme seg bak at dette ikke er plassen for deg og la ting gå sin skjeve gang. Ansvarsfraskrivelse kaller jeg det.
×