Gå til innhold
Hundesonen.no

frk-franzen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  169
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

94 Excellent

Om frk-franzen

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Blandingshund & Chinese crested
 1. Vil unngå løpetid

  Jeg merker heller ikke noe særlig forandring på mine, har 4 tisper til i nærmeste familie, de oppfører seg også helt vanlig. De markerer mer og helt ærlig, om tispene mine hadde blitt litt ekstra klengete eller masete ved løpetid hadde det ikke gjort meg noen ting.
 2. Akkurat nå, september 2018

  Vi hadde store forhåpninger om å bruke henne i avl, men det utgår selvfølgelig I dag kom endelig resultatet og det var samlet diagnose E D på venstre og E på høyre (eller omvendt) Vi kommer til å klippe henne i en kortere frisyre og bruke tiden (og pengene) på rally istedenfor utstilling.
 3. Navn til valpen

  Ronny
 4. Blondesquad & friends

  Denne helgen var det to kule utstillinger: puddelutstilling lørdag og nkk søndag Det var sinnsyk konkurranse og vi fikk VG begge dagene. Fornøyd med kritikken fra begge dager, hun har litt lite kropp, men det tenker jeg er greit når man er ungdom ellers var det glatte gulv på nkk’en og hun ville ikke ta stegene helt ut. Jeg merker også vi trener for lite på å stå og se pen ut, hun svinser og vaser rundt med både hode og kropp.... lørdagen klarte jeg ikke få henne i «sonen» i det hele tatt så hun løp som en ku på vårslepp Storpuddelen som ble BIS på lørdagen er noe av det flotteste jeg har sett, i tillegg var han hoppende glad HELE tiden, gøy og se
 5. Akkurat nå, september 2018

  Jeg reagerte nok noget voldsomt Men selvfølgelig fortsetter vi å stille så lenge vi syns det er gøy!!! Jeg snakket med en i styret i puddelklubben som sa at 30% hadde HD, de fleste med c. Så jeg håper hun lander på c, men uansett er hun en liten og nett, men sterk tispe, så forhåpentligvis blir hun ikke påvirket
 6. Akkurat nå, september 2018

  Nei det er ikke så viktig plent, men jeg gledet meg til det (forhåpentligvis) skjedde Å ja, det går jo fremdeles, det er ikke verdens undergang at hun har d-hofter så lenge hun er frisk, men jeg ble så overrasket, hadde ikke forberedt meg på at hun skulle ha HD.. Og faren min la det frem som at om hun fikk cert så «stjal» vi det fra noen andre, siden utstilling i utgangspunktet er et avlsverktøy. Men jeg kan jo selvfølgelig stille så mye jeg vil Og vi skal på to store nå i helgen!
 7. Akkurat nå, september 2018

  Helt sant, men vi fortsetter ikke å stille henne nå, selv om vi nok fremdeles går på ringtrening litt med gjengen vår Hun er sabla fin da! Og resten var tipp topp, så forhåpentligvis lever hun et langt og smertefritt liv.
 8. Akkurat nå, september 2018

  Nå er jeg så lei meg!!! Jenny ble røntget i dag, og det ser ut som hun har d-hofter! Jeg er helt knust, herregud, føler meg så dum! Det et jo samme hunden selv om hun har HD, men jeg skulle jo få valp fra henne! Vi skulle jo bli norsk utstillingschampion SAMMEN! Fy søren så leit
 9. Tegn på ørebetennelse

  Vi napper en gang i uka når hun gjennombørstes. Og da napper vi «alt», eller sånn som @SusanneL beskriver. Hadde vi gjort det to ganger i uka hadde det vært mindre jobb, men det blir ikke overgrodd. Det virker ikke som en gang i uka er nok hos dere, eller at dere ikke napper nok. Hva sa dyrlegen om de hårene dere føler er så langt nede?
 10. Storpuddelen er ikke interessert i maten..

  Tispa mi på litt over 2 år har heller aldri hatt noe særlig matlyst. Jeg fikk en boks med rinti (våtfor/vom-lignende), og hun ble helt vill!!! Hun ELSKET det! Så nå fullfôres hun på det. Hun pleier ofte å bare få mat en gang til dagen (om kvelden) for hun er ikke veldig giret på mat om morgenen.
 11. Hva kan gis for å få mykere avføring?

  Samme som @Mardina mine får kruskakli om jeg merker de får veldig hard avføring. Ellers rå, reven gulrot og andre grønnsaker de liker. Vann i maten får de også (særlig til frokost).
 12. Hund som plutselig er redd

  Kanskje dere har spøkelser på soverommet....
 13. Blondesquad & friends

  Tusen takk
 14. Valpegjengen 2019

  @Perfect Image, de to mørke var helt nuuuudelige Så en tricolor korthåret i BIS ringen i Kristiansand og alle vi bare Jeg har store planer for 2019! Og om jeg får det som jeg vil, blir det mellompuddel i slutten av året
 15. Åh jeg får ikke ro om jeg ikke spør, hva er SP for en da?
×