Jump to content
Hundesonen.no

frk-franzen

Medlemmer
 • Content Count

  177
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

94 Excellent

About frk-franzen

 • Rank
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Blandingshund & Chinese crested

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. frk-franzen

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Ja selve prisen syns jeg hørtes helt OK ut, det er mer det at de i tillegg til å selge hunden (dyrt, selv om hunden sikkert er verd det) i tillegg vil ha penger fra et eventuelt kull...
 2. frk-franzen

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Leste nettopp en annonse med en gordon setter tispe til 30k. Voksen, trent hund. Men om de skal avle på henne, vil de i tillegg ha prisen for en valp... Er det vanlig???
 3. frk-franzen

  Akkurat nå - november

  Akuratt nå vurdere jeg å melde Penny på agilitykurs for newbies men det står at hunden må kunne grunnleggende lydighet, hva mener de med det egentlig? hun kan jo flere kommandoer og triks, men vi har aldri gått på kurs og hun kan ikke noe særlig innen lydighet liksom..
 4. frk-franzen

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Meget forvirrende. De kan ikke kalle en labrador/puddel blanding det samme som en am.cocker/puddel blanding det samme liksom .... ALT er kan ikke være cobberdog. Blir så sint! Folk blir jo faktisk lurt trill rundt...
 5. frk-franzen

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Men HVA er egentlig cobberdog? Alt som er blandet med puddel? Jeg så nettopp en annonse med cobberdog, det var blanding mellom puddel og en av cockerene.. skjønner ingenting jeg 20k..
 6. frk-franzen

  Angående hund som skader annen hund så den må avlives

  Hun begjærte hunden avlivet ja. Jeg håper juristen (?) som mottar anmeldelsen følger hundeloven. Hvis ikke sender vi inn skriftlig klage og refererer til hundeloven.
 7. frk-franzen

  Angående hund som skader annen hund så den må avlives

  Takk for svar alle sammen! Eier av den andre hunden får uansett vite det siden han er anmeldt. Jeg kvier meg litt for å ta kontakt siden han er så sær, og jeg er redd for hvordan han kommer til å reagere/oppføre seg. Paragraf 18 i hundeloven var det jeg også tenkte på først, men politiet har i følge min søster snakket om en helt annen lov, så jeg er usikker på hva de går ut i frå. Avhøret blir jo videresendt, betjenten tok bare i mot beskjeden. Hun var i følge min far (som var med på avhøret) svært lite empatisk og ga sterkt uttrykk for at et hund er ikke et familiemedlem. Hun fortalte selv at hun vokste opp på gård og at hunden i familien alltid var løs ute. Angående dette med ord mot ord så nevnte politiet også det, men vi har et vitne som har sett hele opptrinnet. Han har jeg snakket med og han er villig til å vitne om det skulle være nødvendig. I denne kommunen er jeg redd for at sjangsen er stor for at han kun må betale egenandelen søsteren min betalte hos dyrlegen, dessverre. Noe jeg syns er helt forferdelig med tanke på hvor grov og opplagt denne saken er. Jeg syns mest synd i schæferen, hun har det ikke greit. Men jeg ønsker ikke å ha en slik hund som nabo, jeg har selv hunder og barn.
 8. frk-franzen

  Angående hund som skader annen hund så den må avlives

  Tusen takk for svar @Thea! Ja det er forferdelig trist. Hun skulle straks bli ni år, hun setter dype spor. Jeg er litt usikker hvordan vi går frem med å kreve erstatning? Dette er så surrealistisk.... at det har skjedd...
 9. I går ble whippeten til søsteren min drept av naboens schæfer. Eller, hun ble såpass skadet at avlivning ble eneste utvei. Vi bor alle i samme borettslag. Søsteren min hadde sin hund i bånd og schæferen var løs, de var ute på område her. Schæferen og eieren kom rundt et hjørne og whippeten ble altså angrepet. Jeg ønsker ikke å gå inn i for mye detaljer, men eieren av schæferen presterer å kjefte på min søster for så å ta med seg sin hund og gå! Søsteren min kommer seg til min dør og ringer på og synet jeg møter er ikke noe jeg har lyst til å huske for å si det slik. I dag ble det politianmeldt og OM han blir dømt må han mest sannsynlig betale for avliving. Polititet hadde referert til en annen lov en hundeloven. Er det noen som vet hvilken lov som egentlig gjelder i dette tilfelle? Schæferen har angrepet før, men det kan ikke bevises. Hun blir heller ikke behandlet spesielt pent, han bruker unødig og for hard straff, det har driver med er etter mitt hode vold, og at det koker over for den stakkars hunden skjønner jeg godt. Er det noen som vet hva som gjelder av lover og regler i slike situasjoner? Jeg er så sint og lei meg. Han VET ikke at whippeten døde en gang. Han bare gikk fra de i en, for meg, hjelpeløs tilstand. Etterpå har vi ikke sett ham.
 10. frk-franzen

  Vil unngå løpetid

  Jeg merker heller ikke noe særlig forandring på mine, har 4 tisper til i nærmeste familie, de oppfører seg også helt vanlig. De markerer mer og helt ærlig, om tispene mine hadde blitt litt ekstra klengete eller masete ved løpetid hadde det ikke gjort meg noen ting.
 11. frk-franzen

  Akkurat nå, september 2018

  Vi hadde store forhåpninger om å bruke henne i avl, men det utgår selvfølgelig I dag kom endelig resultatet og det var samlet diagnose E D på venstre og E på høyre (eller omvendt) Vi kommer til å klippe henne i en kortere frisyre og bruke tiden (og pengene) på rally istedenfor utstilling.
 12. frk-franzen

  Navn til valpen

  Ronny
 13. frk-franzen

  Blondesquad & friends

  Denne helgen var det to kule utstillinger: puddelutstilling lørdag og nkk søndag Det var sinnsyk konkurranse og vi fikk VG begge dagene. Fornøyd med kritikken fra begge dager, hun har litt lite kropp, men det tenker jeg er greit når man er ungdom ellers var det glatte gulv på nkk’en og hun ville ikke ta stegene helt ut. Jeg merker også vi trener for lite på å stå og se pen ut, hun svinser og vaser rundt med både hode og kropp.... lørdagen klarte jeg ikke få henne i «sonen» i det hele tatt så hun løp som en ku på vårslepp Storpuddelen som ble BIS på lørdagen er noe av det flotteste jeg har sett, i tillegg var han hoppende glad HELE tiden, gøy og se
 14. frk-franzen

  Akkurat nå, september 2018

  Jeg reagerte nok noget voldsomt Men selvfølgelig fortsetter vi å stille så lenge vi syns det er gøy!!! Jeg snakket med en i styret i puddelklubben som sa at 30% hadde HD, de fleste med c. Så jeg håper hun lander på c, men uansett er hun en liten og nett, men sterk tispe, så forhåpentligvis blir hun ikke påvirket
 15. frk-franzen

  Akkurat nå, september 2018

  Nei det er ikke så viktig plent, men jeg gledet meg til det (forhåpentligvis) skjedde Å ja, det går jo fremdeles, det er ikke verdens undergang at hun har d-hofter så lenge hun er frisk, men jeg ble så overrasket, hadde ikke forberedt meg på at hun skulle ha HD.. Og faren min la det frem som at om hun fikk cert så «stjal» vi det fra noen andre, siden utstilling i utgangspunktet er et avlsverktøy. Men jeg kan jo selvfølgelig stille så mye jeg vil Og vi skal på to store nå i helgen!
×