Gå til innhold
Hundesonen.no

Fjellhammer

Medlemmer
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

91 Excellent

Om Fjellhammer

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Gjøvik
 • Interesser
  Weight Pull - Hundekjøring - Søk - Kløv - Friluftsliv
 • Hunderase
  Jämthund/øst-og vestsibirsk laika

Nylige profilbesøk

664 profilvisninger
 1. Fjellhammer

  Ditt siste kjøp?

  @Mira2.0 Tusen takk! Ble veldig fornøyd med utseende på den Utstyr fra Minipina anbefales virkelig og vi måtte nesten ha egen sele nå som vi har startet med Weight Pull. Åå, så spennende. Driver du med WP også?
 2. Fjellhammer

  Ditt siste kjøp?

  Weight Pull - sele fra Minipina. Vi har prøvd den på trening alt og vi er strålende fornøyd
 3. Fjellhammer

  Valg av trekksele

  Begge bikkjene mine har trekkseler fra Minipina. Det er seler av super kvalitet med god padding. Vi er veldig fornøyd!!! I tillegg så har de en dragråttan kombisele hver, som stort sett brukes når det er veldig klinete ute og når de trekker pulk
 4. Fjellhammer

  Grimasetråden

  Kanskje vi får litt liv i denne tråden igjen? Her er hvertfall noen bilder av mine frøkner
 5. Fjellhammer

  Gå fra 1 til 2 hunder?

  Jeg angrer absolutt ikke på å ha skaffet meg hund nummer to. Skal innrømme at jeg var litt redd for at hun eldste skulle føle seg tilsidesatt når det plutselig skulle bo en til sammen med oss, men det har gått helt supert. Det er dog viktig at de får "alenetid" med meg innimellom, det ser jeg at begge to setter pris på. Ellers så trives de godt i hverandres selskap, de leker og herjer som tullinger når de har mulighet Nå er jo Akira valpen til Mira, så mulig det er grunnen til at det har gått SÅ smertefritt.. Ikke er det så stor aldersforskjell på mine to heller. Kostnadene ved å ha en kontra to er selvfølgelig merkbar, men helt klart verdt det!
 6. Ny Truelove X2 størrelse L (75 - 90 cm). Kun prøvd på. Den er sydd inn noen cm, men dette kan enkelt fjernes. Den er solid, bred og kraftig med polstret håndtak og innsydd refleks. To "tilkoblingsringer", en på ryggen og en i brystet. Nypris: 599,- Selges for 400,-
 7. Fjellhammer

  Hvilken nonstop er best?

  Haha! Jeg også
 8. Fjellhammer

  Hva har du gjort sammen med hunden din i dag?

  I dag har Akira og jeg har kjøpt inn Hunter Vario Rapid seler til de tre valpene som skal være igjen, så de har noe å vokse i. Hun syns forøvrig bilkjøring er noe tull, kanskje ikke så rart når hun bare er ni uker gammel. Mira har fått helt fri da det har høljet ned i absolutt hele dag - så i morgen skal vi på en laaang tur!
 9. Da ble visst enkeltburet byttet ut med et dobbeltbur fra Variocage i størrelse M. Det er selvfølgelig stroppet fast på flere punkter og står dermed bom fast . Har plass til seler, vann og andre nødvendigheter på hver side av buret. Hunden det er kjøpt til veier 25 kg og har grei plass med skilleveggen i. Om en tar ut skilleveggen er det god plass til en stor hund (typ schäfer) og min blandingsfrøken. Bilen er en eldre Subaru Forester. . Akira, som enda bare er ni uker syns bilkjøring er noe skikkelig tull. Mira trives godt i buret, akkurat som forventet. (Enkeltburet er forresten til salgs)
 10. Fjellhammer

  Mira sitt første valpekull (f: 10.mai 2016)

  @Sofie & Aska Herlig! Han heter Jerv og skal bli igjen hos foreldrene mine Slik ser han ut nå:
 11. Fjellhammer

  Mira sitt første valpekull (f: 10.mai 2016)

  Den mørke som det er bilde av nederst?
 12. Fjellhammer

  Mira sitt første valpekull (f: 10.mai 2016)

  Her kommer noen bilder fra de var tre-fire uker gamle å begynte å få være utendørs:
 13. Fjellhammer

  Ditt siste kjøp?

  Mitt siste kjøp er et dobbeltbur størrelse medium fra Variocage. Veldig fornøyd, bedre plass i buret enn forventet! Nå får jeg til og med hatt med den hvite gjeterhund hannen jeg passer av og til, sammen med min egen hund - naturligvis når skilleveggen er tatt ut.(Har forresten et enkeltbur størrelse large om noen er interessert).
 14. Fjellhammer

  Akkurat nå, juli

  Har denne vifta selv Veldig fornøyd og den blåser lufta INN i buret. Vil tro du kan levere den tilbake om den blåser lufta feil vei..
 15. Fjellhammer

  Mira sitt første valpekull (f: 10.mai 2016)

  Godt det ikke bare er jeg som har falt pladask for disse søte små Det kommer flere bilder fortløpende.
×