Gå til innhold
Hundesonen.no

netpuppy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  55
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

42 Excellent

Om netpuppy

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Schipperke
 1. Alternativ til lagotto?

  Har du sett på Irsk Vannhund? Jeg har ikke noen erfaring med de selv, så du må nesten undersøke om de passer til kriteriene dine, men jeg så noen som la ut et bilde av noen på en side og de var kjempefine! Vet de ikke er så veldig vanlige så tenkte jeg skulle nevne i tilfelle du ikke hadde hørt om de og det kunne være noe å se på 😊.
 2. Men hva er forskjellen på dette og pelsdyroppdrett? Sånn fra myndighetene sin side?
 3. World dog show 2018

  Tusen takk! 😃
 4. Det var vel den samme som tidligere hadde bitt ett barn i ansiktet? Men omplasseres skulle den!
 5. World dog show 2018

  Blir det sendt noe sted så man kan følge med uten å reise dit?
 6. Tjekkoslovakisk ulvehund

  Hvis det som står her stemmer, og jeg har ingen grunn til å tro det motsatte, er det jo helt hårreisende! Rett og slett skammelig
 7. Akkurat nå juni

  Sånn er Draco også. Når vi er hjemme får han helt åndenød bare noen går forbi ute, mens når han han er alene ligger han bare på soverommet og hviler og får ikke med seg noenting. Er bare verdt å passe hus når flokken er hjemme tydeligvis
 8. Akkurat nå juni

  Usj!
 9. Akkurat nå juni

  Kommer i morgen
 10. Hundesonens snaphjørne!

  Det er lenge til, men jeg kunne gjerne tenkt meg å hatt den siste lørdagen i juli. Da skal vi nemlig på rasetreff
 11. Hvor vanlig er din hunderase der hvor du bor?

  Schipperker er jo uvanlige i Norge generelt og de fleste bor på motsatt side av landet fra oss. Vet om 4 stk her i Bergen, men de bor på andre siden av byn så ser de bare på utstilling. Har hørt rykter om at det skal være en rett i nærheten her jeg bor, men jeg har ikke sett den selv om jeg har gått med øynene på stilk Om vi møter en Schipperke må jeg ta kontakt og hilse på og vite hvem det er og hvor de kommer fra Akkurat som de som kjenner rasen bare MÅ stoppe oss og spørre "ER det en Schipperke!?", om de ser oss.
 12. Hei! Jeg lurer på om noen har sett dette før eller vet hva det kan være. For litt over en uke siden fjernet jeg en flått fra rett under det ene øyet til hunden min. Jeg sjekket flåtten etterpå og føler meg ganske sikker på at jeg fikk med alt av bein og hode, I ettertid har han fått en hårløs kul der flåtten satt og jeg aner ikke hva det kan være. Det ser i grunnen mest ut som en talgklump, men syns det er litt pussig at det skulle komme akkurat der akkurat nå uten å ha sammenheng med flåtten.. Han har altså hatt den sammenhengende siden flåtten ble fjernet. Området er ikke rødt, virker ikke betent eller som at det klør, gjør vondt eller plager ham på noen måte og almenntilstanden er helt som normalt - hvis ikke hadde jeg ringt veterinær med en gang. Det gjør jeg kanskje fortsatt, men hadde vært interesant å høre deres erfaringer først.
 13. Ja, og hadde jeg hatt mer erfaring, og vært flinkere, med hund på det tidspunktet så hadde det nok gått helt fint. Men det var jeg ikke, så det ble et vanskelig hinder for oss å komme over senere. Så ble det mye trening og han kom seg såpass at det gikk greit, men var likevel såpass ubehagelig for ham at det ikke er noe jeg gidder å fortsette med. Var bare et råd jeg fikk etter at skaden var skjedd som jeg skulle ønske jeg hadde fått før, visste ikke at det var så på jordet Kommer nok likevel til å følge det selv med neste hund bare sånn i tilfelle. Og positiv holdning (og trening) er en selvfølge! Det skal være gøy! Spesielt for hunden.
 14. Om du har liten hund: Aldri få vaksiner eller noe annet vondt mens den står oppå bordet hos veterinær. Veterinæren bommet med en sprøyte når min var liten og det var nok veldig, veldig vondt, for han generaliserte det til bordet på utstilling og var livredd hver gang dommeren kom for å ta på ham. Han er generelt en uredd og tøff hund (og har aldri vist seg redd i ringen eller å bli tatt på på bakken), men fikk en skikkelig hang up på bordet. Fikk trent det av ham til en viss grad og kan godt hende det hadde gått helt fint med en mer erfaren eier (min første hund så var ganske grønn), men jeg hadde ikke tatt sjansen igjen og har hørt rådet fra andre også, selvsagt etter at skaden først var skjedd. Er grunnen til at Draco nå er pensjonert fra utstilling etter oppnådd tittel, noe som er litt trist for jeg syns utstilling er kjempegøy! Ellers enig med Wildlife sine punkt. Hadde også øvd på å løpe fint ved siden av deg i slakt bånd, jeg syns hunder viser seg bedre da, når de får vise bevegelser fritt, men det har jeg skjønt er en smaksak.
 15. Hundesonen på Snapchat

  Så gøy! Vi kan godt være med
×