RAH

Admin
 • Innholdsteller

  388
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om RAH

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hunderase
  Fransk Bulldog

Nylige profilbesøk

1,567 profilvisninger
 1. Da skal dette være i orden. Forsøker å gjøre så dette ikke skjer hver gang det er ny måned.
 2. Har det ikke vært noen tilfeller av 502 siden torsdag/fredag?
 3. Ny endringer er gjort. Setter pris på om dere fortsetter å si fra!
 4. God morgen, Det har blitt gjort justeringer i natt. Setter pris på om dere sier fortsetter å si fra hvis 502 oppleves. På forhånd takk!
 5. Fra kl 01:00 i kveld vil vi gå gjennom serveren skikkelig. Forumet vil kunne være utilgjengelig fra kl 1 og i 1-3 timer. Beklager de ulemper dette måtte medføre. Forhåpentligvis er dette enden på 502-visen
 6. @TonjeM det kan være som @Kangerlussuaq sier at McAfee reagerer på noen annonser som vises her. Hvis den ikke varsler hver gang er det nok fra reklame som kommer fra Google Adsense. Jeg må vite nøyaktig hvilken reklame som trigger varselen fo rå kunne gjøre noe med dette.
 7. @Polfarer det er en bakgrunnsreklame for Woolf godbiter. Du har for lav oppløsning til å se hele reklamen
 8. Er det en spesifikk tråd/post eller er det hele domenet (hundesonen.no)? Kan ta et skjermbilde og laste opp?
 9. Det stemmer @Kangerlussuaq, problemet er med serveren. Mobil/pc og nettleser har ingenting å si. Jeg har fått et tips om at det kan være cache driveren, så jeg skal forsøke å bytte denne. Supert at dere rapporterer tilfeller, takk!
 10. @Bjornal nginx, bruker APC cache. FPM status: pool: www process manager: dynamic start time: 15/Nov/2016:06:40:08 -0500 start since: 181554 accepted conn: 494441 listen queue: 0 max listen queue: 0 listen queue len: 0 idle processes: 27 active processes: 1 total processes: 28 max active processes: 8 max children reached: 0 slow requests: 0 Som du ser er ikke max children nådd en eneste gang. Hvis du har forslag må du gjerne sende meg en pm.
 11. Blir ikke klok på dette altså...
 12. Dette problemet har tatt lengre tid å løse enn ønsket, men det beveger seg stadig mot en endelig løsning. Jeg kan ikke dette fra før, det er årsaken til at problemet ikke er løst allerede. Setter pris på at dere rapporterer 502 og takker igjen for tålmodigheten. 502 skal komme sjeldnere og sjeldnere til det er borte for alltid.
 13. @Ozzy Bildeproblemet skal være løst. Kan du bekrefte?
 14. Søren altså... Får fortsette da...