RAH

Admin
 • Innholdsteller

  434
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Om RAH

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hunderase
  Italiensk Mastiff

Nylige profilbesøk

2,590 profilvisninger
 1. Jeg kan undersøke muligheten og diskutere det med moderatorene, deretter kan vi eventuelt sette opp en poll. Siden InvisionPower (forum-leverandør) ıkke har en Chat modul lenger, er vi eventuelt nødt til å kjøpe det fra noen andre
 2. Produksjonsfeil skjer ofte i stor skala da man ikke lager sekk for sekk. Det er derfor sannsynlig at en hel leveranse består av en batch (som er feilprodusert). Litt off topic, men følte for å dele Føler dog med deg! Frustrerende å ikke vite/få tak i det fôret du ønsker. Lykke til!
 3. Hei, Hvis det ikke er samme nick på Tapatalk som når du logger inn i nettleseren, så ligger problemet på Tapatalk. Du kan forsøke å logge ut/inn, legge til forumet på nytt eller kontakte Tapatalk
 4. Nå skal det være fikset i lang tid fremover
 5. @Malinka Jeg mistenker at dette har med synkronisering av innstillinger i dine nettlesere på dine enheter å gjøre. Jeg klarer ikke gjennskap problemene. Du kan prøve å oppdatere programvaren (nettlesere etc.).
 6. Hei, Beklager sent svar, vi er midt i flytting så jeg har nesten ikke vært online de siste dagene. Jeg har forsøkt å logge inn på Mac og iPhone samtidig. Jeg blir ikke kastet ut. Er det noen som har disse problemene i andre nettlesere enn Chrome? Jeg mistenker at det kan være Chrome som gjør noe hvis man har slått på synkronisering mellom enheter.
 7. Stemmer, nå er det i orden igjen. Beklager! Skal få sett på en permanent løsning.
 8. Fint innlegg, fine bilder og ikke minst veldig fine hunder!
 9. Da skal det være i orden. Beklager sent svar, har vært på reisefot.
 10. @Lola Pagola Jeg har full forståelse for at du ikke ønsker å bytte bloggplatform @Red Merle Blogginnlegg er offentlig og tilgjengelig for alle både Hundesonens medlemmer og våre gjester
 11. Welcome to Pages! Pages extends your site with custom content management designed especially for communities. Create brand new sections of your community using features like blocks, databases and articles, pulling in data from other areas of your community. Create custom pages in your community using our drag'n'drop, WYSIWYG editor. Build blocks that pull in all kinds of data from throughout your community to create dynamic pages, or use one of the ready-made widgets we include with the IPS Community Suite. View our Pages documentation
 12. Takk for oppklaringen @LØJ , fredag morgen ble forumet oppgradert. Dette gjaldt dessverre alle brukere. Beklager dette, takk for at du sier fra!
 13. Hei @LØJ, Gjelder dette hele forumet? Altså hundesonen.no, eller en spesiell link? Kan du forsøke å logge ut og inn igjen (om du er logget ut). Evt. ctrl + shift + r flere ganger (cmd + shift + r på mac).
 14. Fra og med 1. mai 2017 vil InvisionPower (leverandør av forum software) ikke lenger tilby Chat-funksjonen vi har i dag. Chat-funksjonen vil være tilgjengelig frem til det. Kommer du til å savne tjenesten? Ønsker du at vi ser etter alternative løsninger? Offentlig pressemelding fra InvisionPower.