puddellover

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,169
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Alt skrevet av puddellover

 1. Vi overtar huset om to dager, og det var først i går lånet faktisk ble godkjent av banken, og kunne overføres til selger av huset. Jeg har vært så stressa den siste uken at jeg nesten ikke har visst hvor jeg skulle gjøre av meg, og det viste seg at bankdama også hadde stresset litt Nå står lunsj på planen før jeg pakker litt. Kan ikke skjønne hvordan jeg skal få pakket ned alt!
 2. Jeg har fått fast jobb!!! Pårørende til en bruker jeg har hatt mye med å gjøre, hadde bedt sjefen, på stedet jeg vikarierer, om å gi meg fast jobb etter jeg fortalte at jeg slutter, og begynner i fast jobb et annet sted (hadde fått det om sjefen kunne trylle) Fikk jeg en A i arbeidslivet?
 3. Ny sommer og nye møbler står for tur. Interiør - og oppussingstråden fra i fjor er borte med vinden, men det går jo ann å lage en ny tråd. Mitt prosjekt i sommer er å innrede det nye rommet mitt i kollektivet. Det er et ganske langt rom, derfor er planen å dele det opp så det blir en slags sovealkove og stue som jeg ikke må dele med andre. Hyggelig om andre også skriver om sine prosjekter også! Linker til alt jeg klarer å linke til og skal forsøke å føre opp hvor mye det koster og hvor jeg har fått tak i det - men det meste skal jeg forsøke å få tak i gratis eller relativt billig på finn.no. Planen min er å blande retro, industri og muligens romantisk stil, men akkurat nå er ikke stilen det største problemet mitt. Det største problemet mitt er å finne ut hvilke farger jeg skal blande og hvilke mønstre jeg skal bruke. På stua er planen som følger Jeg har en retro (ombygd) tv-benk (den malte jeg i fjor til mint-grønn, hvilket jeg angrer litt på nå) og den lager mye krøll for meg med tanke på komplimentærfarger, men jeg vil ha den. Sofaen min er en grå 3-seter fra Ektorp (egentlig har jeg mest lyst på hvit, men erfaringsmessig griser jeg med neglelakk og mat i sofaen - så det utgår) og salongbordet er et nydelig retro bord som jeg liker veldig godt. Under salongbordet ville jeg ha en fillerye for å røske opp i retroinntrykket og samtidig ikke kødde det helt til. Av belysning blir det en lampe fra IKEA, antakeligvis "brasa" eller "barometer", dette er igjen litt mer industri i stilen. Jeg har ikke noe ønske om at rommet mitt skal se ut som et loppemarked, men jeg har lyst på litt farger og spenstige møbler som gjør det hjemmekoselig. Ellers vil jeg prøve å låne en skinnstol som er sykt digg å sitte i til å ha ved siden av sofaen. Drar på skattejakt hos farmor til helgen, der er det mye jeg kan bruke! Til nå har jeg ikke brukt penger på annet enn bensin og en brukt expedithylle som kostet meg 150 kroner. Tror jeg må bruke litt penger på maling, tapet, lampe og diverse småting som hjul til hyllene osv på IKEA, men det overskrider forhåpentligvis ikke 1500-2000 kroner. Så til det som gjør at den mintgrønne tv-benken blir et problem: for å skille stua fra soverommet bruker jeg to expedit-hyller fra IKEA. De to hyllene er hvite og mulig å se igjennom. Tanken er å sette på to sponplater, så de blir helt lukket og deretter ha et forheng over 4-6 ruter på den siden som ikke er lukket så ingen ser klærne mine. Før sponplatene settes på skal jeg decoupage på et eller annet som da synes gjennom rutene. MEN hvilke farger matcher mintgrønn og passer inn uten at det blir kjedelig? Skal jeg gå for rødt? Baksiden tenkte jeg uansett å bruke som oppslagstavle, henge opp et speil, noen kroker og muligens sette et bord inntil, så får jeg et sminke"hjørne". To be continued... Så på siden av mitt prosjekt, fant en sinnsykt kul DIY-lanterner! Tenkte jeg skulle lage noen selv, og henge opp på over oppslagstavla
 4. Før hadde jeg hundene løs hele tiden, men på slutten av livet til Zelda begynte jeg med langline fordi det er så utrolig deilig å vite at jeg har 110% kontroll med bånd også selv om Zelda var lydig som få. Alba har også, stort sett alltid på langline på tur, fordi jeg ikke stoler på at hun kommer når jeg roper (svært selektiv hørsel) selv om hun stopper helt opp når jeg bruker strengestemmen, og må plukke henne opp (hvilket de andre hundene vi har hatt, ikke har gjort). På tur med andre hunder, som med Malin og Hermine er det ikke noe problem med innkallingen til Alba, men det er jo ikke hver dag vi går tur med to stykker som snur på femøringen.
 5. Er tranebær farlig å spise for hunder? Skålen med tranebær veltet over Alba, og jeg tror ikke jeg klarer å finne alle i pelsen hennes!
 6. Smelter ikke bare litt da!
 7. Det er egentlig ikke så mange navn jeg får umiddelbart sansen for, men Gloria, Glam, Foenix og X'en går rett i boksen av hundenavn jeg har skikkelig sansen for, kanskje fordi navnene er spesielle uten å bli rare!
 8. Dritglad for å unngå baksmell. Det hadde passet dårlig nå
 9. Ellers er det enkelt å friske opp kjøkkenet ved å sende det inn til lakkering (krever jo litt arbeid å skru kjøkkenet "fra hverandre" da). Lurer på om jeg hadde gått for en lettere variant enn å male? Går det ann å lime nye fliser/plater på, eller bygger dere da ut overflaten for mye? Jeg holder på å drømme meg bort i garderober til gangen, mye å velge mellom... Har veldig lyst på sitteplasser innebygget i garderoben. Det er jo veldig praktisk å ha sitteplasser når barn og eldre kommer på besøk!
 10. Denne måneden flytter vi inn i nytt hus! Det er riktignok nærmere mai enn mars, så vi har noen uker til med venting Hyggelig å våkne til oppholdsvær, da er det bare å ta på gode tursko og gå en laaaang tur med Albusen!
 11. Røytefri hund!!! Neida, jeg synes faktisk at det er ganske stor forskjell på skinnsofaer. Den ekle, klamme varianten (svart) og den myke, gode varianten (brun).
 12. Droppa å kjøpe sele frem til Alba var stor nok, da ble det en sporsele (non-stop), først i strl. 3 og så i strl. 4 som er endelig størrelse
 13. Om en ikke vil bruke pengene sine på bolig så kan man jo putte pengene inn i en bolig, og ta opp tilsvarende i lån om man allerede eier Endelig fikk vi ny snuteklipper, bartemarte/labbetussa trenger sårt å barbere snute/hale/labb (og badet som følger med)
 14. Endelig helg! Vi har Malin (Albamamma) på besøk, og hun har sjarmert hele familien i senk. Altså, hvem smelter ikke litt av hunder som elsker kos, og ligge så tett inntil som mulig? Og driter i om du nettopp kom inn døra, og er helt fremmed Så glad for å ha verdens fineste lille avlegger, ellers hadde Malin forsvunnet ned i en hemmelig lomme!
 15. Vet ikke helt hvor relevant, men Kitas bitt ble helt fint på tross av at hun hadde dobbelt tannsett i ca. 3-5 uker før jeg tok mot til meg og knekte de hardt nok inn til at de ble løse
 16. Dere fortjener dette så veldig! Fingrene krysses for at det blir mindre søvn og masse glede fra november!
 17. Spist gode boller hos @Belgerpia og hentet Alba hjem. Var en stund usikker på om hun gadd å bli med hjem, men hun kom med til slutt! Med en gang vi kom hjem ringte jeg broren min: "Hei, nå er Alba hjemme" "Ok. Jeg kommer!" sier han, og var her på 2 minutter! Alba har vært savnet
 18. Vakre krølleguttene Hvordan har de det sammen nå?
 19. Det blir sikkert helt knall Heldig datter!
 20. Så gøy!!! Fra Helene eller?
 21. Kita er hjemme fra vinterferie, godt å ha henne tilbake. Gleder meg masse til Alba kommer hjem igjen, savner fælt, men det er jo bare meg det er verst for! Gleder meg ganske mye til å se på sofaer i morgen, trodde ikke det var mulig å glede seg til sånn... meeen joda!
 22. Gjør det jo på pudlene hele tiden. Aldri opplevd at det er problematisk, heller praktisk og trygt Stikker ikke når håret under armene vokser ut
 23. Albusen er overlevert til @Belgerpia som har henne på "beauty pageant"-camp frem til helgen, og her var det stille gitt! Før overlevering hadde vi noen fine timer på hundekurs, og den bikkja altså Så, tid for "Shameless" og appelsin.
 24. Nettopp, da røsker du dem løs selv (Dvs. fysisk knepper dem ut med fingrene)
 25. Kita (storpuddel) hadde to veldig gjenstridige valpetenner som fortsatt satt da de nye tennene var så godt som helt ute, veterinæren sa at vi skulle gi dem litt tid. Jeg røsket så godt i tannene at de løsnet og datt ut et par dager senere. Ikke gi deg, røsk godt i tennene så de blir løse selv om du synes det er litt ekkelt!