Nathalie98

Medlemmer
 • Innholdsteller

  560
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Om Nathalie98

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 17. Mai

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig
 • Bosted
  Vestfold
 • Hunderase
  Jaktgolden, amerikansk cocker

Nylige profilbesøk

1,519 profilvisninger
 1. Jeg har medium sensitive skin, de er mer avlange og flate - både fra de posene vi hadde før og de nå...? Jeg blir jo forvirret av dette
 2. @Ganzie
 3. Jeg har trent lite spesifikt til den, bortsett fra den siste uka, men fri v/fot og lineføring er grunnmuren. Det trenger ikke være perfekt, og man kan småsnakke litt, i lydighet ville den foten vi gikk i går vært en 0. En cirka-her-fot er mer enn godt nok! Ellers er det viktig med en god sitt, både for skudd, apport og innkalling, naken hund bortsett fra på lineføring. Overtrene sitt og bli, og passe på at du kan gå langt nok ifra, for du skal kalle inn på 50 meter. Apporten er på cirka 25 meter, dommeren kaster, men det kan du variere i trening - bla kaste selv, legge ut, få andre til å legge ut og å få andre til å kaste Innkallingen får du signal fra dommer, samme med når du kan sende hunden til apport. Viktig at hunden ikke knaller når det blir skutt. Skudd er vel den andre tingen som er vanskelig å få til alene, men overtrening der også, sett igjen hunden og skyt på avstand vekk fra den, skyt og kast uten å hente osv, på prøva kommer skuddet helt til slutt når man er ferdig med alt annet - så ingen dummy som blir kastet etter skuddet.
 4. Vi har brukt proplan når vi har vært på tur, eller glemt å tine vom. Lita som normalt blir løs i magen av det tørrfôret hun vil spise, og ikke spiser alternativene, spiser gjerne proplan 4-5 dager i strekk! Fin mage, det kommer riktig nok litt mer ut, men fortsatt fin i magen. Har en 3 kg igjen, pluss litt, så det går ikke så fort unna - men frk kresen spiser det!
 5. Vel, den er bestått, så jeg skal jo være fornøyd - men perfeksjonisten og lydighetsmennesket i meg syntes ikke akkurat det var vakkert... Dommeren spurte om jeg drev med noen annen hundesport, og jeg var nervøs osv, før han sa "da går du runden først en gang for å varme opp, bare snakk så mye du vil osv, så dømmer jeg den neste runden", når jeg var ferdig så bare "da har du bestått" 😅 Jeg er derimot veldig fornøyd med innkallingen, og hele apporten - lik fart ut og inn, og veldig bra grep! Jeg tror perfeksjonisten i meg må lære seg å være fornøyd
 6. Kvalifiseringsprøve for jakt bestått!
 7. Så det var nevnt omplassering og golden retriever her inne, så her er omplasseringslisten til retrieverklubben. I tillegg vet jeg at det finner oppdrettere av golden som får tilbake hunder eller lignende pga endret livssituasjon, at hunden ble for mye, eller at de omplasserer en hund som ikke skal gå i avl. Det letteste er å ta kontakt med aktuelle oppdrettere Jeg tok selv over en golden av jaktlinjer i fjor vår, da hun ikke fungerte optimalt til det hun skulle brukes til, og for meg er hun midt i blinken!
 8. Ja, der har det vært fullt av gyldne hunder i helga!
 9. Hjemme fra en fin helg som medhjelper på nordisk i jakt for golden! Tilbakelagt i overkant av 1 mil i myr i dag, en god del mindre i går da opplegget var noe helt annet Mye hyggelige deltakere, hjelpere og fint vær, og utrolig gøy å se goldener gjøre "jobben" sin!
 10. Jeg er litt nærmere å velge hva jeg skal videre, med ett år igjen på vgs, så jeg er også nysgjerrig på dette!
 11. Rase: Golden retriever Navn: Huntingfudges choice of Raven - Lita Kjønn: Tispe Alder: snart 3 år Farge: Mørkgylden Kennel: Huntingfudge - fôrtispe Beste utstillingsresultater: Ingen Beste Jakt/agility/lydighet/lurecoursing og andre: 1premiering lp1, et napp i rally kl 1 Bilde:
 12. Hos Springvill blir det ihvertfall lagt opp veldig individuelt, med fokus på at man skal få hjelp utifra hva man vil få til med hunden - uansett hva det er Gikk forrige valpekurs på Gilabb, men hadde ikke de satt opp kurs som passet, så hadde jeg nok gått på Springvill.
 13. Kun vært på drop in og konkurransetrening på springvill, med Helene som instruktør - veldig fornøyd! Ingen erfaring med vanlige kurs, men har godt inntrykk Gilabb har vel et med oppstart i august en gang, om jeg ikke husker feil?
 14. Så nå at det ikke var 2,5 kg av vanlig dummy, men er mange sider å bla gjennom!
 15. Retreq? http://www.retreq.com/index.php?route=product/category&path=67_72_84 både 1,5 og 2,5 kg