Gå til innhold
Hundesonen.no

Myrsnipp

Medlemmer
 • Innholdsteller

  88
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

59 Excellent

Om Myrsnipp

 • Rang
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

1,306 profilvisninger
 1. Leke riktig

  Jeg leker med draleke på begge mine, og de får knurre og dra så mye de vil, noen ganger får de til å med "vinne" leken ;-) de elsker det og har det kjempemorro og det er jo hele poenget med lek som belønning! :-) men det er viktig å ha en god slipp kommando slik at man kan avslutte leken på en god måte. Tren på det først! Belønn gjerne med en godbit når hunden slipper leken slik at det ikke blir negativt at leken forsvinner og så ta bort leken slik at hunden verken ser eller kan få tak i den.
 2. Peugeot 308 SW - Hundebur?

  Vi har samme bil men 16 modell, regner med de har likt bagasjerom. Vi har iallefall et Variocage dobbeltbur str L baki. Det tar hele plassen, men hvis dere har et enkeltbur tar det sikkert ca halve rommet, usikker på om det er nok til en barnevogn da :-) legger til: vi har en på ca 20 kg og en på 15 kg og de har god plass i burene sine, men kunne ikke hatt en mindre str enn L.
 3. Hei! Vi har bygd hundegård nå i vår, synes selv den er ganske fin - stort og fint hus (i forbindelse med utebod) med god plass og to senger, en høyde med trapp opp, en stor platt og en del med gress og bra med både sol og skygge. Så til problemet; den ene hunden (2år) synes det er alt for digg å være inne, mens den andre (4 år) elsker å være ute. Jeg vil gjerne ha de ute når været tillater det (de er dog polarhunder og skal vel kunne være ganske mye ute..), men hvordan får jeg overgangen til å bli smoothest mulig for den yngste? De har null problem med å være hjemme alene mens vi er på jobb (går løst), men ute når de har spist opp alt godiset begynner den yngste å bjeffe.. ikke sånn konstant bjeffing men mer "hallo, er det noen her"-bjeffing. Vi har begynt med en time her og der som har gått helt fint, men når vi skulle prøve en hel dag begynte hun allerede en halv time etter samboer dro (vi har kamera på dem). Både han og jeg jobber 40 min unna så vi har ikke mulighet til å dra hjem å ta de inn, men idag kunne heldigvis en venninne hjelpe meg med det. Så tips til hvordan vi skal få det til? Noen som har gode råd på noe jeg kan lage/gi som er litt underholdning i hundegården? Vil gjerne kunne ha de ute når været er ok 😄 Håper noen har mulighet til å komme med tips og eller erfaringer!
 4. Hadde en liten hjerneblødning for en stund siden å kjøpte et dekken som var alt for stort. Regndekken med foring i str 63 selges derfor. Veldig lite brukt, kun noen få ganger når det har vært ordentlig kaldt i bil og på små oppvarmingsturer mellom treningsrunder. Kan knapt se at det er brukt i hele tatt, kan byttes i lignende i str 56 eller noe rundt der eller så selger jeg for 600kr/evt kom med bud :-) kan sendes mot porto.
 5. Akkurat nå, januar

  Jepp, når det kommer til brystkreft er det som oftest kvinnen som har merket noe selv. Med andre kreftdiagnoser er det ofte også dessverre slik fordi pasientene oppsøker lege når de har fått symptomene. Vel, når du først er blitt konstantert syk veies nytten av undersøkelsene opp mot ulempen, og når kreft skal behandles er nytten helt klart størst. Jeg ble aldri opplært til dette på ungdomsskolen, så der var du heldig hvis du fikk det med i undervisningen. Tendensen er nok at folk som aldri har vært alvorlig syke tar litt som en selvfølge å være frisk og går de gjevnlig til mammografi må jo det holde. Dessverre kan det også forekomme at tumorer ikke sees på mammografi og når da kvinnen ikke sjekker selv og stoler blindt på mammografi vil jeg si at det blir en falsk trygghet.
 6. Akkurat nå, januar

  Mye av det som er nevnt lenger opp her; men også at i utgangspunktet friske kvinner blir utsatt for røntgenstråling hvert andre år fra 49-71 (selv om det jo er lite) samt kostnader versus nytte. Screeningen koster samfunnet veldig mye penger og ressurser og det er veldig, veldig få kvinner det blir oppdaget noe på. Samtidig er det jo livsviktig for de få som det faktisk blir oppdaget noe på. Jeg tror personlig screeningen også gir en "falsk trygghet", ytterst få av de jeg intervjuer sjekker brystene sine selv i mellom screeningrundene og det er DET som er det viktigste for å oppdage brystkreft!
 7. Akkurat nå, januar

  Jeg jobber med mammografi og kan absolutt si at screeningen er omdiskutert blant både spesialister og i forskningsmiljø. Men foreløpig ser det ut som at fordelene veier tyngre enn ulempene, men det er lenge siden vi som arbeider med det først hørte "snakk" om at screeningen skulle avsluttes.
 8. Kastrert tispe og pels

  Husker du hvor lang tid det gikk fra operasjonen til du så endringer i pelsen?
 9. Kastrert tispe og pels

  Takk for svar! Håper hun er en av de "heldige" som beholder den fine pelsen
 10. Den ene tispa mi på 3år ble kastrert i sommer pga plager med innbilt. I ettertid har hun røytet litt i perioder, men pelsen er fortsatt fin og slik som før. Jeg er jo litt redd dette skal forandre seg med tiden, da jeg har hørt at pelsen og spesielt underulla kan bli veldig fremtredende. Så det jeg lurer på er om noen har noen erfaringer og/eller råd rundt dette? Er det noen tilskudd som er smart å gi i maten feks? Eller andre måter å unngå at pelsen skal bli påvirket av at hun er kastrert? Hun fores med v&h med litt tørrfor fra dr.clauder iblandet + omega3 olje.
 11. OK, kanskje vi må ty til krave også! Husker du hvor lang tid etter oppstart av behandling du begynte å se bedring?
 12. Åh, godt å høre! Føler jeg har mistet alt håp snart og frykter hun må gå rundt med dette såret til evig tid..
 13. Oppdatering. hun har spist litt i både går og idag, men såret ser ikke bedre ut, heller verre :-( ser ut som hun har fått til å sleike under bodyen (den er litt for stor, og den første bodyen vi fikk med var en hannhundbody.. men nå har jeg vært å kjøpt ny!) mens vi har vært på jobb. Prøvde å ringe klinikken igjen kvart på 4 (de stenger 4) og ringte konstant fram til 4, men null svar.. så ringte dyrlegevakta som jeg sendte bilde av såret til, hun syntes ikke det så så ille ut, kunne iallfall vente til i morgen. Skulle gjerne ha renset det, men kommer virkelig ikke til :-( i morgen er det en uke siden operasjonen, at det skulle bli så slitsomt etterpå hadde vi virkelig ikke sett for oss.. Legger ved bilde av såret hvis noen har noe interesse/kunnskap/råd å komme med. Bilde nr 1 er fra i morges, nr 2 fra i ettermiddag (litt av væska er saltvann som jeg prøvde å vaske med) og nr 3 fra lørdag.
 14. Tusen takk, det håper virkelig jeg også! Ok, da krysser jeg fingrene for det! Ja helt enig, har hatt gode opplevelser der tidligere og hørt at andre har vært fornøyd, så må si jeg er skuffa.. bare det at jeg har vært der tre ganger og måtte ringe en fjerde gang synes jeg er alt for dårlig. I kveld er det sikkelig hovent også og hun har fortsatt veldig vondt, så nå håper jeg at antibiotikan begynner å fungere! Edit: men hun har endelig bæsja!
 15. Nå har vi endelig fått resept på antibiotika! Håper virkelig det funker. Noen som vet ca hvor lang tid det tar før man ser endringer etter man starter opp? Synes så fryktelig synd på henne, at hun har gått å hatt det så vondt og ubehagelig siden torsdag er sikkelig fælt :-( men føler igjen jeg har gjort det jeg kan når jeg har oppsøkt klinikken og vært der 3 ganger.. fikk også råd om å gi medisinsk parafin mot forstoppelsen, håper virkelig det funker også.
×