Jump to content
Hundesonen.no

Rhavina

Medlemmer
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

130 Excellent

About Rhavina

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 01/22/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Interesser
  Forsvaret,Hund,Hest og Fly
 • Hunderase
  Staffordshire bull terrier x3,

Recent Profile Visitors

1768 profile views
 1. Rhavina

  Jente (9) skambitt av rottweiler

  Tja, Det skjer vell i overkant av 5000 hundebitt per år bare i Norge, Hver gang en rottweiler biter så blir det slått opp i media som skambiting, Det er vell vanligvis 1-10 slike saker per år, Så da kan man jo regne selv hvor mange hundebitt andre raser står for kontra Rottweiler. Som vanlig så skriver man heller ikke noe om hendelsesforløpet og kan umulig ha vært så alvorlig om vi må søke oss frem til en blogg for å finne ut noe, Men for all del bra at det gikk bra med jenta og ræva journalistikk fra fake news Amedia.
 2. Så nå bruker de en nyoppstått situasjon for å felle rovdyrene? Det blir som å si at du støtter abort fordi kvinner blir voldtatt, Du bruker en marginal og sjelden hendelse for å rettferdigjøre hele saken. Det er like tørt utenfor bøndene sin eiendom også. Bønder har i flere ÅR blitt oppfordret fra å slutte å produsere grovfor til dyr og fokusere på mat til mennesker isteden, Jeg tror det er ett mye større problem enn rovvilt, Det er kanskje også verdt å tenke at kanskje bøndene har for mange dyr når vi sitter igjen med alt for mye kjøtt i forhold til etterspørselen.
 3. Rhavina

  Elg styrtet i døden

  https://www.vgtv.no/video/152861/elg-falt-ned-paa-t-baneskinnene
 4. Rhavina

  Elg styrtet i døden

  Skjedde igjen idag i Bærum, I videoen ser du idioter bare kjører som normalt med elgen på brua... Forbanna idioter...
 5. Vell, I norge, Fornøyd? Hvorfor i det heletatt dra inn utmarksressurser, Ulv utgjør ikke ett problem for utmarksressurser/sau i Norge eller noe annet land. per 1.august 2017 hadde 780 blitt drept av rovvilt, Hvordan kan du i det heletatt prøve å argumentere for at rovvilt er ett problem når det totale årlige tapet er på 100.000+?
 6. Man hjelper ikke en kritisk truet art ved å slakte den, Det er jo også ulovlig ifølge Naturmangfoldloven,Grunnlovens §112 og bernkonvensjonen.. De siste 40 årene har ca halvparten av dyreartene blitt utryddet, Når skal folk lære? La oss ikke prøve å finne begrunnelser eller forsvare skyting av ulv, For uansett hvordan man snur og vender på det så er det ikke forsvarlig og verden ser til Norge med skam. Det eneste problemet som eksiterer, Er en næring som har vokst seg så stor at de ikke klarer ha kontroll og tilsyn til alle dyrene mer, Det er hovedsaklig næringen og bøndene selv som er ansvarlige for problemene de idag har. For det andre, Om man vil støtte næringen så gjør man ikke det ved å skyte ett dyr som står for tja 0,1-1% av tapet på sau, Man tar tak i der tapene er størst, Som hovedsaklig skyldes menneskelig svikt. Nå har jo selv Danmark lagt frem en forvaltningsplan som viser at de har nok byttedyr til 100 ulv..Lille Danmark. Jeg skammer meg over Norge og det er en skam for vår art at vi har individer som synes dette er greit. Men nå har jeg tilbrakt litt tid på flere av disse facebook-gruppene hvor folk støtter utryddelsen av ulv og generelt hater den, De baserer alt på vrangforestillinger og fakta lager de oppi sitt eget hodet, De har generelt en meget lav intelligens og jeg sier ikke det for å være nedlatende, Men det er faktisk skremmende å se hva VI mennesker har avlet frem. Jeg tror vi trygt kan si at 80% av disse folka har grandiose vrangforestillinger og ett guds kompleks. Heldigvis er vi ikke på det nivået her...Enda. Men nå er det straks senga her og jeg avslutter med film av en tale jeg synes var flott og anbefaler alle på det sterkeste å se.
 7. Venter fortsatt på en god begunnelse på hvorfor vi skal drepe ulven? Så om vi absolutt skal drepe noen, Hva med å starte med seg selv? Ettersom over 90% av tapet skyldes sykdom,Fall, dårlig oppfølging og dyrevellferd? Så menneskene er selv ansvarlig for en massiv majoritet av tapet. Dere har verken statistikker,Forskning eller fakta å vise til utenom deres egen udugelighet,fordommer og vrangforestillinger Ls oss se til USA Tilbake til Norge Fra 2004 2016: http://www.miljodirektoratet.no/no/Nyheter/Nyheter/2017/Januar-2017/Historisk-lave-tapstall/ https://www.vg.no/nyheter/innenriks/ulv/flere-ulver-men-faerre-sauer-blir-drept/a/23883709/ ps: 7 drepte sau i ulvesonen. 2017 Det meste i verden går opp og ned. Tenk hadde det ikke vært for denne ene ulven ville vi fått nok ett rekordår. Fellingen av denne ulven synes jeg var greit nok, Siden den var ekstrem. Men hvor er dette massive problemet som ulven utgjør? Om folk virkelig bryr seg om sauen og næringen så bør man begynne feie for egen dør først, For det er her problemet ligger, Ikke Rovdyra. Jeg synes ingen har rett til å klage på hærverk når man selv sitter å støtter en ren nedslakting av en art, Da har du liksom lagt lista for din egen intelligens allerede.
 8. Mobilslakt er bedre helt klart, Men som de skriver i kommentarfletet, Får håpe de får kapital og kompetanse til å drive ett eget slakteri på gården Her er uansett en film de postet på fb sin, Dette er jo HEEEEEEELT umulig ifølge andre bønder... https://www.facebook.com/fjellgris/videos/1624183200980181/ De har masse fine filmer og bilder på facebooken sin som viser hvordan dyra har det
 9. Jeg anbefaler alle kjøttspisere å kjøpe seg julematen hos bønder som setter dyrevellferd og kvalitet høyt, De beviser også at det ER mulig bare man gidder... https://stolsvidda.com/
 10. jeg synes vi ikke skal boikotte Nortura, Jeg ser faktisk på de som fremtidens slakteri mtp at de satset på vegetarprodukter tidlig, Noe jeg synes er ett stort samfunnsansvar. De lager jo Meatish for Rema1000, Smaker 100% som kjøtt men inneholder 0% Men selvfølgelig helt forferdelig at slikt skjer. La oss håpe rutinene får en grundig gjenonmgang.
 11. Rhavina

  Dramatiske budsjettkutt for Mattilsynet

  Som 15 milliarder økt inntekt for staten fordi de velger gulerot fremfor pisk? FrP og Venstre er de to partiene som har gjort og gjør mest for dyrevellferd i Norge, Så da kan man heller spørre seg selv hvor stort dette kuttet hadde blitt med AP og SV sin ikke-bærekraftige politikk som under sine 8år sa at dyrevellferden i Norge og mattilsynet var "mer enn bra nok"
 12. Rhavina

  Er jeg egnet til å ha hund?

  Dette skal du ikke akseptere. Du skal ikke ha mindre inntekt fordi ansatte i NAV ikke klarer utføre jobben sin. Du har krav på fri rettshjelp. Kontakt advokat med en gang så de kan fikse støtten du har krav på. Som oftest når advokat kommer inn i bildet så får pipa en helt annen lyd fra NAV. Økonomien er det eneste jeg kan se utifra det du skriver som kan være ett problem.
 13. Rhavina

  Patella?

  Veldig typisk for PL er jo at de strekker eller sparker ut beinet for å få patella tilbake på plass. Jeg tenker PL når jeg leser det du skriver, Men delvis avrevet korsbånd kan heller ikke totalt utelukkes, Ett kjapt besøk hos veterinær gir deg svaret, Jeg synes ikke du skal bekymre deg, Det beskriver virker ikke som noen alvorlig grad av hva enn det måtte være. Det kan hende veterinærene vil sette hun på smertelindring i perioder eller permanent, Rimadyl og metacam gir ofte veldig gode resultater. I værestefall så blir det en operasjon. Uansett så hold hunden så tynn som mulig( så mye det lar se gjøre) Det vil spare beina masse belastning.
 14. Hadde skjedd samme **** hvem som styrte landet, Når dette skjer med 2 av partiene som har gjort mest for dyrevellferden så kan man jo bare tenke seg hvor ille det hadde blitt med en rødgrønn regjering. En ting er sikkert, Med AP hadde også dyrepoliti ordningen gått rett ut døra, En ordning som har gitt kjempebra resultater ifølge Politiet selv.
 15. Nei vi er jo to forskjellige arter, Men hele mentaliteten at vi er mye viktigere og priviligerte enn andre er noe vi har bestemt, Det er ingenting i det biologiske mangfold som tilsvarer at det er slik det skal være. Da kan man også bruke denne mentaliteten på andre mennesker utifra hudfarge eller tro. Mennesker har bestemt at vi skal være viktigere enn andre arter, Vi har bygget ett system og ideologi der vi er i fokus og våre liv har mer verdi enn alle andre arter. Det gjør det ikke riktig eller til en sannhet som alle må forholde seg til. For meg så er ikke ett menneskeliv mer verdt enn ett hundeliv.
×