Jump to content
Hundesonen.no

Truls

Medlemmer
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Truls

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 06/08/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Lofoten
 • Interesser
  ALT!
 • Hunderase
  Whippet
 • Mine dyr
  Dalemoor Anteros

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det var mange flere svar en forventet. Spørsmålene om økonomi og NAV: Når det kommer til den økonomiske situasjonene så er det uføretrygd det er snakk om, siden sykdom inntraff i pubertet så får jeg innvilget ung uføre som er på 2.91 G. Når jeg skulle fylle ut papirene hos NAV sa veileder at jeg skulle skrive "Hvor mye jeg trodde jeg kanskje kunne klare å tjene" på posten der jeg oppga hvor mye jeg kom til å tjene etter jeg ble uføre. Jeg svarte at jeg ikke ante hvor mye jeg kunne klare å tjene på de strøjobbene som jeg kan ta og som klaffer med periodene jeg er oppegående. Ha
 2. Hei Jeg prøver å evaluere om jeg er egnet til å eie hund i fremtiden. Jeg har en Whippet som nå snart er 12 år gammel, har tidligere hatt en Whippet til, en bror fra samme kull, men han gikk nylig fra oss. Så jeg har hatt hund sammenhengende de siste 11 år og det har stort sett gått bra, noen oppturer og noen nedturer har det selvfølgelig vært. Mye av de nedturene som har vært er basert på en begrenset økonomi, jeg har vært uten jobb i lengre perioder. Dette kan forklares av en diagnose jeg fikk for ca 5-6 år siden, jeg har en sterk depresjonslidelse. De depresive ep
 3. Filmnavn, hva med navn fra en av Rodriguez neste adapteringer? Alita eller Gally
 4. Lenge siden jeg har vært innom dette forumet, men føler at jeg kanskje kan bidra litt i denne tråden. Her er litt lesestoff om livskvalitet og når man burde vurdere å avlive. http://www.vetmobilecare.com/index.php/loving-in-home-pet-euthanasia/a-guide-how-to-decide De nevner en skala som kalles "HHHHHMM QoL", hvis den summeres under 35 poeng så burde man vurdere å avlive. Det er kanskje bedre at dyret lever noen måneder for lite en at det må leve noen måneder for mye.
 5. Jeg legger meg flat i misunnelse. Jeg og hundene bor jo i en sjå iforhold!
 6. For en flott krabat=) Dumt at han skadet seg i den alderen han er i nå, du får kompensere med masse mat, puter og pledd=)
 7. Truls

  Whippet

  Jeg må si at jeg ikke opplever Whippet som hunder med stort aktivitetsbehov, spesielt ikke på vinterstid da de ikke hærer seg utfor døra nesten:P Det kan jo ha noe med at jeg alltid har hatt flere, og når de er ute så er de ikke avhengig at jeg skal henge med på lek og morro, avlastende å ha flere=) De er lette å trene innkaling med, å et fint triks er å ha en knitrepose i lommen i tilfelle de ikke skulle lystre, litt knitring i en pose så har du oppmerksomheten med en gang En rase som er mer fjærnstyrt etter godbiter tror jeg ikke fins.
 8. Truls

  Greyhound

  Jeg var inne på tanken på å importere en rescue galgo fra spania. Og det med karantene innenfor EU er ganske slapt. Tar jeg ikke mye feil så kan du karanteneholde hunden din selv. Innebærer hvist at du har noen obligatoriske oppsjekk av dyrelege, men ikke ta det jeg sier for god fisk, ta heller å kontakte mattilsynet og spør dem. Jeg syns jeg husker at mattilsynet overså import av levende dyr, men hvis ikke så kan de rette deg i riktig retning.
×
×
 • Create New...