Gå til innhold
Hundesonen.no

sveintore

Medlemmer
 • Innholdsteller

  474
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

21 Excellent

5 følgere

Om sveintore

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 12/24/1978

Contact Methods

 • MSN
  sveintore@gmail.com
 • Website URL
  http://www.romsdalhundeklubb.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Molde
 • Hunderase
  Flatcoated Retriever
 1. Oppdretter av flatcoated retriever.

  http://flatcoat-arwen.com/ Vet at hun har valper og er ute etter folk som faktisk vil bruke hundene Skulle jeg hatt en til, så hadde jeg ringt henne sporenstreks.
 2. Endre flash-banner

  Jeg kan ikke huske å ha gjort noe sånt, men skal ikke 100% si at det ikke var meg Hukommelsen min har jeg glemt..
 3. Canis konkurs

  Ja. Har følt meg trygg for å anbefale det som har Canis Forlag i ryggen. Da vet jeg at metodene beskrevet ikke gjør skade
 4. Canis konkurs

  Konkursboet tar over kravet fra Canis, så de vil sannsynligvis drive inn regninger som ikke er betalt, for å ha mest mulig å betale kreditorene med.
 5. Canis konkurs

  Liker tanken, men jeg tror nok dette er for å kvitte seg med litt gjeld og starte opp på nytt, og da kjøper de vel opp varelageret og fortsetter nesten som før :-)
 6. Canis konkurs

  Spørs hva du betalte med. Kredittkort, så får du igjen evt. penger du ikke får igjen fra Canis fra kredittkortselskapet. Bankkort med trekk fra konto, så sliter du litt mer..
 7. Det meste der var i trondheim ja. Var innom Moe et par ganger der Anne Sofie masserte, men lite kiropraktikk
 8. hvordan tilvenne valpen å være i bilbur?

  Har jo fylt kong med godbiter og gjort det meste for at hun skal like seg baki der, men neida, bjeffe, stå på to og bjeffe, roe seg i to sekunder og så begynne på igjen. De få sekundene hun er rolig er det jo helt umulig å finne plass å stoppe heller. Men så fort jeg stopper bilen, så er hun helt stille. Forstå det den som kan.
 9. hvordan tilvenne valpen å være i bilbur?

  Det tok ikke lengre tid nei? Tror jeg må ha øreplugger og bare kjøre en stund.. Gah.
 10. Backup av wordpress

  Jeg bruker et tillegg som tar backup for meg en gang i uken, og sender meg en mail med link der jeg får lastet ned backupen. http://hmn.md/blog/2011/05/09/backupwordpress/
 11. Flatcoat retriever fargegenetikk og arv?

  Tror ikke det er Chivas nei, er svenskt.
 12. Flatcoat retriever fargegenetikk og arv?

  Men hvordan finner man ut hva som er b/B/e/E på linjer bakover? Må man genteste for å være sikker? Ser på et kommende kull der tispa er brun, hannen er svart, men foreldrene til hannen har begge gitt kull med brunt i.
 13. Grattis m dagen gamle ørn!!

  *weeeeeee*

 14. Savnet hund, Furuset i Oslo

  Hørte denne på reiseradioen nettopp, fra en familie som avbrøt ferien sin for å lete etter hunden sin som hadde stukket av fra de som passet dem da den ble skremt av en annen hund. Brun og hvit Springer Spaniel, lyder navnet Ronja, vært borte siden mandag kveld. Om noen har sett den, så vil reiseradioen formidle kontakt, 815 21 999. Regner med at politiet/falken også er varslet. Får håpe på det beste :-)
×