Tommy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  358
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

Om Tommy

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 04/30/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hedmark
 • Hunderase
  ADHG

Nylige profilbesøk

3,882 profilvisninger
 1. Får bidra med noe konstruktivt da. Er jo midt i flytting, så har en hel del som må gjøres før at det ser noenlunde ut. For ikke å snakke om en ganske heftig malingsjobb. Men nå er det jo sånn at jeg har bestilt en del bilder. Har fått en gryende interesse for kunst, og interessen for historie har allerede vært der. Bilder har en evne til å koble de to. Alt i alt har jeg kjøpt syv prints. Legger de ut fortløpende som jeg får de rammet inn. Litt ulik postgang på det, så det dukker opp litt nå og litt da. Legger de inn i spoilere for å ikke ta hele ***** siden. Bestilte denne litt tilfeldig fra ebay (og Storbritannia) på torsdag, ble sendt fredag morgen og dukket opp i postkassa i går. Rimelig rask levering. Som man kan se er det en reklame for en sigarettfabrikant, etter sigende fra 1925, og stod i en eller annen avis. Når man ser det så nærme som nå, ser man at det er litt skeivt klippet ut. Vurderte å klippe det til, men siden jeg faktisk ikke klarer se rette linjer er det rimelig dumt. Står bra til rammen, og fra avstand ser det ut som det er passepartout bare. Hvitfargen på selve bildet glir inn i hvitfargen på den greia midt i rammen (ikke helt oppdatert på begrepene enda). Bildet tatt i dårlig lys (samme med den under), så regner med jeg tar et nytt i morgen. Rammen er gullfarget. Kjøpte store kvanta av en sånn konkursoppkjøper her i distriktet, så ga ikke mer enn 15 kroner for det. Bildet kostet 75 kroner forresten. Har betalt vesentlig mer i frakt for alt jeg har kjøpt, enn de faktiske tingene. Kjøpte litt feil på nettauksjon. Skulle egentlig by på det andre bildet av samme maler, men det gikk litt fort unna. Fikk det andre og da forsåvidt. 100 kroner pluss 200 i frakt for dette, 50 + 200 for det andre. Kommer til å få ganske tung stemning med ganske massive møbler i mørke farger (sparer til en Chesterfield og barbord bl.a). Dette bildet er mer dus og jordfargete. Bryter akkurat nok opp til at det passer inn i helheten, men gir likevel et avbrekk (slik jeg ser det for meg iaf). Rammen er midlertidig. Veldig IKEA. Fant ingen butikkrammer som passet (76*55 mener jeg) og å få ordentlig rammemaker til jobben ble litt kostbart atm. Dårlig festet også, så det må gjøres på nytt.
 2. http://www.toll.no/no/verktoy/importkalkulator/
 3. #mørketall Kan se problematikken. Har det samme problemet med B&B-dagen og egen bursdag. Takk for tilbudet, men sprossene mine maler seg ikke av seg selv
 4. 9 på kvelden dagen før, antar jeg? (Disclaimer: Jeg har aldri vært på utdrikningslag eller i bryllup, og at jeg bare fortsetter en årelang kommentarfelttradisjon om å uttale seg om noe man ikke har det minste peiling på)
 5. Du mener å bli invitert til en kveld som er gøy, men slipper å stå opp 7 om morgenen for å stresse seg frem til en morgen på verdens jævligste pinnebenk? Det er som å få tilbudet om å alltid være varm på beina, men aldri stå i kassakø på H&M.
 6. Appropos grevlinger, så spiser de både spaghetti og grøt. Sånn hvis noen føler for å fôre en på et tidspunkt. Grevlingen som bodde i hagen min satte pris på det iallfall. Tror jeg. Kan ha vært skjærene som koste seg, men for å ikke knuse verdenen min så var det grevlingen. Helt garantert. Var på billigbutikken her om dagen og kjøpte 5 rammer til 250 kroner. I helgen har jeg kjøpt fire malerier, men ingen av de passer i rammene -.-
 7. Må innrømme en ting. Inntil nå trodde jeg brystpanel var et "morsomt" ord for BH. Takk for opplysningsarbeidet!
 8. 7 minutter til Mjøsa. Rå fisk er rå fisk!
 9. Hamar er jaggu praktisk. Kjøpesenter utenfor døra og alt fornuftig er innenfor en 10-minutters gange. God stemning!
 10. Aldri prøvd produktene, men har kommet meg på innsiden av hva jeg best kan beskrive som verdens største ekkokammer av ulike grunner. Har også blitt "kidnappet" og kjørt på introduksjonsmøte i Kyani, og det var en opplevelse i seg selv. For eksempel hevdet de rett ut at Kyani kunne kurere kreft og fjerne tredjegrads brannskader. Men det kunne man ikke snakke høyt om fordi legemiddelprodusentene er illuminati. Fikk ikke et eneste kritisk spørsmål, noe som sier meg at rekrutteringsfilosofien deres er ganske god for deres egen del. Anyways. Jeg klarer ikke ta produktet seriøst, fordi det er en overveldende masse som fremstår som svært useriøse. Da tenker jeg spesielt på de som ikke lenger kaller seg selgere, men livscoacher og coacher med samme honorar som faktiske coacher - bare uten noen form for utdannelse og erfaring. De samme folka prøver ofte å innta en slags thought-leader rolle hvor dybden, refleksjonene og retorikken best kan beskrives som ekvivalenten av "LOUGH, LOVE, LIVE" i hvite blokkbokstaver på stueveggene. Samtidig finnes det sjeldent noe Aloe Vera ikke kan fikse (heldigvis finnes selgere som går imot de verste av disse og henviser folk til lege), og det finnes iallfall ingen bedre alternativer enn Aloe Vera uansett hva det er. Det er egentlig det verste. Joda, hvis jeg har tuslet rundt i brennesle er det legitimt å anbefale Aloe Vera. Det er ikke like legit for migrene og abnormale utvekster i fjeset. FL, Kyani, Herbalife, Tupperware og alt det der har sikkert greie produkter. Det er også helt innenfor at FL har hjulpet mennesker som ikke har jobb, gitt folk tilhørighet etcetc. Alt som bekjemper utenforskap - Brilliant! Problemet er at mange (ikke alle, men faktisk mange) tar den så alt for langt, går utover enhver form for anstendighet og lover ting som de ikke kan holde. Mye av dette stammer selvsagt ut fra det man blir fortalt på seminarer, og da er det ikke rart det blir litt...Nei, ikke litt. Fryktelig overkill. Greit at det å tjene penger er et incentiv og en legitim grunn til å starte med noe. Men når bonusordninger, kule turer til LA og generell rikdom er det som blir presentert til potensielle selgere fremfor hva man faktisk selger, så blir man betenkelig. På en seriøsitetskala fra spøkelsesjeger til astrofysiker føler jeg FL ligger rett foran hoodoo og ho som snakker med bikkja di over telefon, men bak bruktbilselger og kebabsmugler. Aloe vera i seg selv ligger foran kamillete, men bak paracet.
 11. Er Chesterfieldsofaer like vonde å sitte i som de ser ut? Trenger en litt høyverdig og småadelig sofa jeg kan drikke cognac i, men rumpa mi er ikke helt overbevist.
 12. Jeg har enkeltpersonsforetak, men tjener såpass lite at jeg fører regnskap selv. Denne lærte meg det meste av det jeg trengte og denne bruker jeg til fakturering. Siden jeg tjener såpass lite på foretaket er jeg heller ikke momsregistrert. Tror grensen ligger på 40k. Siden jeg ikke driver stort har jeg ikke mange tips egentlig. Har en egen konto tilknyttet foretaket som jeg aldri rører ellers (praktisk ift regnskap), og et eget domene så alt frilansorientert er lett å organisere. Syns det er forholdsvis enkelt og praktisk med enk, men det er sykt kjipt at skattepengene da ikke kommer før en eller annen gang på høsten.
 13. Så tre ugler i dag. Har aldri sett ugler før. Mildt fornøyelig. ... Og det oppsummerer egentlig sommeren så langt.
 14. +1. Snap er du god på, @SandyEyeCandy!