Jump to content
Hundesonen.no

Tommy

Medlemmer
 • Content Count

  371
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Tommy last won the day on May 9 2016

Tommy had the most liked content!

Community Reputation

6359 Excellent

About Tommy

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hedmark
 • Hunderase
  ADHG

Recent Profile Visitors

4708 profile views
 1. Tommy

  Blondie & Tidi

  Kondolerer så mye
 2. Tommy

  Akkurat nå - februar

  Rekrutteringsbyrå/hodejegere, Finn.nos CV-database, Karrieretorgets CV-database etc. Har ikke et yrke som vanlige bemanningsbyråer dekker...Så vidt meg bekjent.
 3. Tommy

  Akkurat nå - februar

  Noen som har erfaring med å legge inn CVen sin i ulike CV-databaser? Er ikke på jakt-jakt, men med en kontrakt som går ut i september er jeg tilgjengeligish. Vet ikke om slike databaser bare er bortkastet tid (som åpen søknad) eller om det kan åpne noen dører.
 4. Tommy

  Akkurat nå - februar

  Det har ikke slått ut på min, og vi bruker sikkert 30 - 40k i veterinærregninger årlig. Har gått opp ca. 300 - 400 kr årlig.
 5. Tommy

  Akkurat nå - februar

  Betaler litt over fire tusen for min. Selv om det er relativt dyrt, har det vært vesentlig dyrere for Agria enn for meg gjennom årene.
 6. Tommy

  I år skal jeg...

  2018 ble forsåvidt et ganske bra år. De fleste konkrete målene ble nådd ganske tidlig, men en litt tyngre høst og vinter gjorde at det ikke ble helt topp notch heller. Sånn er det å være perfeksjonist si. For 2019 tror jeg at ambisjonsnivået settes litt lavere: Gå inn i ny stilling/egen jobb når min nåværende arbeidskontrakt går ut. Få venner eller i det minste noen form for sosial omgang på fritiden (har ikke gjort noe sosialt etter/utenfor jobb siden 3.mai). Fortsette rekorden med antall dager uten suicidal depresjon. System i kaoset > Kaos i systemet. Også kjent som "ha det litt mer ryddig". Klippe gresset før naboen får sjansen. Litt dårlig opplegg når én av to leietakere gjør all jobben. Sjeldent det har sett så bra ut før et nytt år faktisk, så dette lover bra.
 7. Tommy

  Akkurat nå- desember

  "Bringeth me thy puppies."
 8. Tommy

  Er du en prepper?

  Godt rustet for en zombieapokalypse. Om det er snakk om atomkrig kan jeg bare krysse fingrene og håpe på at jeg kun ender opp med å lyse i mørket. Kan være litt mer seriøst da, si. Krisehåndtering har vært en av oppgavene mine gjennom ulike jobber. Er godt kjent med ROS-analyser og har tatt noen forberedelser ovenfor sannsynlige risiki. Da snakker vi mest om naturkatastrofer med potensiale til å ta liv og sannsynlighet for skader på infrastruktur. I praksis begrenser det seg til flom og skogbrann, selv om sistnevnte ikke er veldig reelt siden jeg bor midt i sentrum. Ei heller handler det om innhamstring av mat, men heller å ikke oppbevare eiendeler i kjelleren. Det er hundreogørten ting som kan inntreffe. Å ta hensyn til alt det er, i beste fall, en deprimerende tilværelse. *Prøver også begrense tid brukt på kirkegård. Et ****** kjipt sted å være om zombieapokalypsen skulle inntreffe.
 9. Tommy

  Hunder og menneskemat

  Min forsyner seg selv, så han får i seg det meste. Spiser ikke brød uten påsmurt pålegg, grønnsaker og lignende. Primært kjøtt, gjerne av typen som koster en formue på meny.
 10. Tommy

  Akkurat nå, oktober 2018

  Leste en sak på VG om at ei eller annen dame mente Snøhvit var #metoo. Du vet, fordi hun ikke ga prinsen tillatelse til å kysse han. Da kom jeg til å tenke på om det hadde vært seksuell trakassering om hun var død, eller om vi beveger oss innpå et helt annet territorium da.
 11. Tommy

  Akkurat nå, oktober 2018

  Er det mulig å seksuelt trakassere et dødt menneske?
 12. Tommy

  Jobbsøking

  Er tydeligvis i en situasjon hvor arbeidsgivere tror jeg er grisebillig i drift. Fått to nye oppfordringer til å søke hos på jobbene deres, hvor begge skryter av "god lønn" som er 150k under hva jeg tjener nå. Har overhodet ingen planer om å bytte jobb før jeg må (neste september), men det alltid kjekt å se hvilke muligheter en har - og å få gode argumenter for å starte for seg sjæl.
 13. Tommy

  Dine utgifter per måned?

  Snittutgifter pr.måned de siste to månedene: Husleie: 7200kr Forsikring: 245kr Strøm: 745kr Internett: 329kr "Annet" relatert til husutgifter: 300kr (støvsugerposer, maling, lyspærer etc) Har akkurat reforhandlet alle avtalene mine, så vil nok gå ned ca.100 kr på strøm og internett. Betaler pt ikke mobilutgifter. Tog/buss/taxi: 300kr Har ikke bil, så har lave transportutgifter. Vet.forsikring: 329kr Vet.utgifter: 3500kr Hundemat: 639kr Hundegodis/avførignsposer: 200kr En haug utredninger på dyret har gitt ekstraordinære utgifter den siste tiden. Snittet over 12 måneder er nok rundt 1000kr pr. måned. Gaver: 500kr Mat: 5500kr Restaurant/take-away: 300kr Tannbørste/deo/såpe etc: 200kr Snus: 2200kr Vaskepulver/grønnsåpe etc.: 75kr Klær/sengetøy: 300kr Sko/utendørs: 200kr Utlegg (reise, facebooksponsing etc. i fb. jobb): 3000kr. Utleggene refunderes, så er ikke en utgift-utgift. Streaming (netflix, eurosport, spotify): 420kr Medlemskap: 100kr Studielån: 2472kr Disse er faste. BSU: 1667kr Investeringer fond/enkeltaksjer: 1500kr Investeringer annet: 700kr Superspar: 500kr Pleier å sette av mer enn overnevnte, bortsett fra Superspar som bare fungerer som buffer (2 måneder innestående til enhver tid) Har 500k+ i lønn, har flere inntjeningsstrømmer og bor alene.
 14. Tommy

  Akkurat nå, september 2018

  Skjønner! Noen helt konkrete jobber av den typen kjenner jeg ikke til (mest ingeniører og IKT-stillinger), men på tirsdag er det arena innlandet i Oslo. Dit kommer 45 arbeidsgivere som er på utkikk etter ulike arbeidstakere. Kan være verdt turen, eller i det minste sjekke ut de bedriftene som står på "rosteren" på hjemmesiden.
 15. Tommy

  Akkurat nå, september 2018

  Hva ser du konkret etter?
×