Tommy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  363
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

Om Tommy

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 04/30/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hedmark
 • Hunderase
  ADHG

Nylige profilbesøk

3,963 profilvisninger
 1. Leste "hurtig gris" og kunne ikke skjønne hvorfor det var vanskeligere å lage enn vanlig gris.
 2. Kan forøvrig anbefale Chris Hadfield's Rare Earth for de som liker interessante dokumentarer. Hver enkelt varer maks 10 - 15 minutter, og narratoren er den neste David Attenborough (du hørte det her først). Beste ikke-soldaterkommerhjemtilhundenetternoenmånederiAfghanistanvideoene på Youtube atm.
 3. Falcon kommer ut av soverommet, legger øra bakover og kommer flaksende mot meg i full fart. Snur seg en meter i fra med ræva til meg, fiser, og går så tilbake på soverommet. Noen ganger tror jeg den der er smartere, og vesentlig mer umoden, enn jeg tar han for. Kan også være hensiktsmessig å bytte fôr, for den der kunne skremt fanden på flatmark.
 4. Beste måten å forhindre flere besøk av Jehova på, er å åpne døren helt naken og be de inn. De ser ikke den komme. Helt seriøst.
 5. @WelshenNemi Sykt random, men er det Nemi som er på Face-reklamene til Equigroomer?
 6. Tok meg en velfortjent ferie fra feeden på Facebook. Når jeg nå kom tilbake er den rent ned av videoer med folk som presser ut hudormer! WTF?
 7. Lat som det er en av de tre muskuterer. Artoà. Det var egentlig bare en tull. Stella Artois er et ølmerke. Ganske godt og må'n si. Dårlig tull da. Søndag kveld osv.
 8. Hadde glatt tatt plastisk operasjon om jeg hadde hatt muligheten. Antageligvis mange. Klart, for mange er nok plastiske operasjoner et dekke for noe annet galt. Likevel er det i deres fulle rett til å ta det valget. Det er mer problematisk at resultatet av disse operasjonene blir formidlet som en standard for hva som er vakkert. En vanskelig balansegang antar jeg.
 9. Rammemaker (koster litt da, men). Ellers så vet jeg at enkelte ASVO har rammeverksted. Det er nok lavere i pris. Om du skal henge opp noe som koster litt lønner det seg uansett å få UV-sikkert glass. Og da må du til rammemaker uansett.
 10. Til de økonomisk oppegående her: Aksjesparekonto eller fond?
 11. Glemte jo helt skrive det! Sarpsborg - Hamar
 12. Til togfolket, er det få folk ombord på tog på søndag kveld? Skal toge med Falcon for første gang, men han er jo en vandrende nevrose så.
 13. Enkel mann med enkle gleder!
 14. Margaery. Fordi pupper.