Tommy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  364
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

Om Tommy

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 04/30/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hedmark
 • Hunderase
  ADHG

Nylige profilbesøk

4,039 profilvisninger
 1. Mangler 7000 ord på masteren, innlevering torsdag. Fjerde gang jeg har skrevet den helt fra start av. Flink Tommy
 2. Noen som har prøvd Kameo, FundedByMe, Invesdor eller andre equity crowdfunding-sider?
 3. Det er vektøkningen som er vanskelig, for jeg klarer ikke få i meg nok av alt som er riktig. Men det er klart, jeg forsøker ikke aktivt å gå i kaloriunderskudd. Bare spiser det som bør spises. Kostholdet mitt har vært nærmere diabetes enn overdose c-vitaminer, for å si det sånn
 4. Kommer jeg innenfor dørstokken så er det lettere, men det blir som med Jehova. Slukker lysene og later som de ikke er hjemme. Da er det lettere om du selger jetpacks og kattunger. If you catch my drift. Det med vaskemaskiner er egentlig litt bokstavelig. Jeg har en shitload med ting jeg må flytte på, men fordi nærmeste flyttehjelp er 20 mil unna blir det tricky, som Run DMC så kjent sier. Selv om jeg ikke har tenkt til å ta opp vaskemaskinflytting som hobby, ville det vært praktisk å kunne bære den den ene gangen jeg trenger det. Samme greia med akvariumet. Der den står nå ødelegger den alt av feng shui og det er grusomt irriterende. Har diagnose og greier og greier, men hvis ikke medisiner hjelper så er operasjon den eneste veien å gå. Problemet er at suksessraten er så forsvinnende lav, og konsekvensen kan være at man blir enda mer spyvillig - bare at det ikke går å kaste opp lenger. Mitt verste mareritt. Det har definitivt noe med den mentale helsa å gjøre, og kombinert med å spise...nok (det er problemet, jeg overspiser ikke) så føles det ut som om jeg har syv illsinte dverger i magesekken som prøver å sparke seg ut. Ikke hele dagen, men et par timer. Møter ofte pest/kolera-dilemmaer rundt det der.
 5. Spiser nå enormt mye frukt, nøtter, fisk (tunfisk spesielt), kylling, ris og stort sett rene kjøttkilder. Det største problemet er fisken, nøttene og alle grønnsakene. Latterlig kresen på sånt. Mengden mat er det som er mest utslagsgivende på magen, tho. Går fra å spise tre brødskiver om dagen til å spise syv - åtte måltider om dagen. Det blir helt galt. Liker forsåvidt kylling, pizza, burgere, bacon, indisk etc. Noe av det spiser jeg nå, men det er fortsatt en del måltider om dagen hvor det hadde vært bedre å tygge drøv. 90% fordi jeg må, 10% fordi jeg vil. Hadde vært kjekt å få rettet opp ryggen litt og å kunne løfte vaskemaskinen opp trappen på egenhånd. Sluttmålet er å kunne stille på lik linje med den generelle befolkningen når det kommer til attraksjon og generell aksept. Slik ståa har vært de siste årene kunne jeg flydd rundt med en blekksprut på hodet og wunderbaum under armen uten at det hadde vært negativt utslagsgivende. Kan ikke få ansiktstransplantasjon og personligheten min er nok litt under gjennomsnittet - den er også under kontinuerlig revidering. Hatt kronisk siden jeg var 14 - 15 - 16. Har gått på de siste årene. Før var det typ 100 - 120 dager i året. Nå er vi nok nærmere 200 - 250. Ingen støttegruppe for sånt, og medisiner funker ikke så det er bare et kors å bære egentlig. Tar mye tid og hodet blir helt kjørt etterpå, så det er tricky når det kommer til jobb og sånt - som jeg faktisk liker å holde på med. De målene er mer visjon enn faktiske forventninger, det må presiseres. Jeg veier 73 kg nå og er 193cm. Optimalt burde jeg veie rundt 80 - 85, men så har jeg en del fett jeg må få bort først. Så jeg anser det ikke som helt borti natta når det kommer til hvor jeg bør legge meg ambisjonsmessig. Og så er det noe med det å sette store mål. Det er sånn jeg fungerer best. Anyways, jeg ønsker ikke kroppen i seg selv, men effekten av å ha en. Så kroppen er bare middelet til å nå et mål, sånn sett. Anser det som lidelse for å slippe en større lidelse, men det er fortsatt en lidelse som man må gjennom - spørsmålet er bare hvordan.
 6. Nå har jeg trent fire dager i uka (kroppsvekt, mind you) og lagt om kostholdet mitt radikalt (selv om jeg ikke klarer spise nok). Så nå spiser jeg ting jeg ikke liker og prioriterer bort ting jeg vil for noe jeg hater. Noen som er av samme natur og har klart å holde ut med det over lenger tid? Jeg går på veggen her, men jeg innser at jeg må opp 10 - 20 kg i muskler og 10 kg ned for å komme dit jeg må være. Begynner på treningsstudio i desember, noe som er mitt største mareritt, og jeg klarer ikke helt se hvordan dette skal gå bra. Maten er det verste. Har noe kronisk faenskap som gjør at jeg kaster opp hver dag. Å spise så mye som jeg er nødt til gjør det bare ekstremt mye verre. Og når den primært består av ting jeg syns smaker høgg blir det ikke god stemning i leiligheten for å si det slik. Dessuten har jeg måttet kutte drastisk ned på løpingen, som jeg faktisk likte. Blæh. (Noe grinete kveldsstemning etter tunfiskboks nr.3 for dagen).
 7. Litt på siden av temaet forsåvidt, men tok et mediesøk av DH nå. De har visst blitt gasellebedrift og skal nå ekspandere i Oppegård. Det fordi de nå har økt interesse rundt produktene sine fra sentraleuropa. Får mye skryt også fordi de har god omsetning og profitt ut av en forretningsidè som egentlig ikke skal være lønnsom - altså hund. Såååååååeh. Har folk bestemt seg, så har de bestemt seg. Spiller liten rolle med gode argumenter, når alt de vil er å høre andre si hvorfor deres beslutning er en god idé i utgangspunktet. Nå vet jeg ingenting om dette med brokk eller bitt, men det er åpenbart andre ting enn dyra i seg selv som er prioritert i Drøbak. Sånn er det vel jevnt over i bedriftsverdenen, Profitt > Etikk. Oppdretter er vel forøvrig feil ord å bruke om DH også. Mer hundeprodusenter enn oppdretter.
 8. Jeg har levd hele livet basert på en løgn. Scooter hadde ikke orginalen...
 9. Dessverre var det det :/ Den er ikke så brutal hvis du når et visst attraksjonsnivå, men er du ikke god nok er du gaaanske fucked. Heldig (Og du bør seriøst vurdere å få nytt batteri til bilen).
 10. Mange måter å tolke sånt på!
 11. Jeg ble avvist i dag fordi jeg skrev "lykke til i dag :)" uten annen kontekst enn fordi jeg husket at hu hadde en tøff dag i vente fra noen uke tilbake. Da er det bare å vente på neste match om et års tid eller spare til russerbrud. Datingverdenen er fuckings brutal når du ikke oppnår en gitt standard - det er helt sikkert.
 12. Credit given where credit due. Stranda er bra
 13. Hamar altså. Fin by, fine folk, men gud bedre så lite man passer inn når man ikke har barn eller noen annen tilknytning til stedet. Tror Hamar er for mennesker hva elva er for laksen. Vokser opp, reiser ut og kommer tilbake når de skal ha unger. Praktisk for de som har eller skal ha unger tho.
 14. Leste "hurtig gris" og kunne ikke skjønne hvorfor det var vanskeligere å lage enn vanlig gris.
 15. Kan forøvrig anbefale Chris Hadfield's Rare Earth for de som liker interessante dokumentarer. Hver enkelt varer maks 10 - 15 minutter, og narratoren er den neste David Attenborough (du hørte det her først). Beste ikke-soldaterkommerhjemtilhundenetternoenmånederiAfghanistanvideoene på Youtube atm.