Gå til innhold
Hundesonen.no

Tommy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  366
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

Tommy last won the day on 9. Mai 2016

Tommy had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

6,329 Excellent

Om Tommy

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 04/30/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hedmark
 • Hunderase
  ADHG

Nylige profilbesøk

4,246 profilvisninger
 1. Jeg har en verdi som arbeidstaker fordi jeg er produktiv og ganske god i det jeg gjør. Som kollega er jeg null verdt. Befinner meg som regel enten på et eget bord i lunsjpausen eller ved pulten. Store deler av familien min har jeg ingenting med å gjøre, venner har jeg ikke og befinner meg helt på bunnen av de fleste sosiale hierarkier du kan tenke deg. Egentlig har jeg levd i nærmest paria-tilstand de siste tre årene. Hvis jeg hadde dødd dagen før ferien min ville ingen merket det før jeg ikke dukket opp første arbeidsdag. Ikke så mye å skryte av de genene mine heller, så rent formeringsmessig burde jeg blitt tatt ut av genpoolen for lenge siden. Fordelen er som sagt at man kan få gjort sinnssykt mye, så for individuelle ambisjoner som eks. formuebygging er det gunstig. Men utover evnen til å betale mye skatt, vil jeg ikke si at mine penger har noen verdi for andre. Mennesker er sosiale vesener hvor relasjoner er alfa omega. I den grad man skal måle verdi ut i fra noe, så må det være i hvor stor grad du har en betydning for andre eller samfunnet som helhet. Har du mulighet til noen av overstående vil jeg si at du er ganske verdifull. Bare det å være en del av et sosialt fellesskap med noen vil si at du har en verdi, i min bok.
 2. Kaster inn en brannfakkel. Jeg vil på ingen måte si at alle mennesker har en egenverdi. Jeg, for eksempel, er totalt verdiløst som menneske generelt. Som arbeidstaker, bror for enkelte av søskene mine og sønn til mamma har jeg en verdi. Utover det, totalt verdiløs. Ikke at det nødvendigvis er en dårlig ting, for det gir rom til et høyere fokus på ting som å bygge formue, skape en god karriere etc. Det eneste en slik lov ville ført til var at de i min posisjon ville fått det enda vanskeligere med områder i livet vi i utgangspunktet ikke ville hatt sjans på uansett. Nesten som å ta bort 0.003% av vinnersannsynligheten i lotto.
 3. Tja, det er vel en god del menn som allerede er overflødige. Blir neppe så mange flere om den slags blir tillatt.
 4. Fra mitt perspektiv, som mer eller mindre har meldt seg ut, vil jeg si at sonen er at de mer trivelige stedene å diskutere nå til dags. Ikke at det skal så mye til forøvrig, men jeg syns generelt det er en grei takhøyde. Jeg får møte meninger som er motstridende hva jeg selv mener, og det er fint. Overrekasjoner, emosjonelle utbrudd etc. finner man over alt. Sonen er ganske bra på de fleste parametrene. Min grunn til å, mer eller mindre, melde meg ut er sammensatt. På den ene siden handler det om at det var så mange andre interessante brukere som meldte seg ut, på den andre var det denne "kulturen" alle snakker om. Mange kjenner hverandre på utsiden av forumet, og det gjør ofte noe med diskusjonene som er. Ikke minst blir det veldig internt, i mangel av bedre ord, slik at det igjen kan være vanskelig for utenforstående å komme seg inn i miljøet. Sier ikke at det er en god eller dårlig ting, jeg sier at det kan være en grunn til at folk forsvinner og færre kommer til. Anyways, det jeg egentlig vil si, i min erfaring, er at moderatorene her gjør en veldig god jobb. Jeg syns moderatorene legger til rette for ulike syn og meninger- lista ligger høyt. Det er noe jeg setter pris på, spesielt etter at mange av de andre stedene jeg er har blitt rent motbydelig å være på. Fryktelig mange forum har blitt ekkokamre på grunn av moderatorenes egne overbevisninger. Til og med musikkforumene jeg er på, hvor man for eksempel kan bli bannet for å mene at det er naturlig at det er flere mannlige vokalister (growlere, mind you) enn kvinnelige. Jeg har aldri opplevd å få en advarsel eller på noen annen måte vært i klinsj med noen mod's - så jeg kan ikke uttale meg om de er konsistente i modereringen sin. Uansett, jeg tenker at frafall handler like mye om andre ting enn uklare regler eller moderatornes...øhm..moderering. My five cents.
 5. Hva skal man si? Har tatt opp landskapsarkitektur på mine eldre dager.
 6. Hvis man har en rosebusk vil man jo vise den frem, ikke gjemme den bak tornekratt og gamle hekkesakser med rust på. 3 all the way.
 7. Med mindre noe annet enn komplett monogami er spesifisert: Det er nok giftige folk her i verden, om man ikke skal være sammen med de og. Utroskap er ikke en kniv i ryggen, det er en motorsag. Totalt uakseptabelt. Grensa går ved kyssing for min del. Emosjonelt utroskap regner jeg ikke som utroskap i den forstand, da man ikke akkurat velger følelsene sine selv. Sikkert legitimt å spørre seg selv om forholdet er verdt å holde på i så tilfelle, men.
 8. Færøyene - som en levende metafor på livets absurditet.
 9. I år skal jeg...

  God start på året, si!
 10. I år skal jeg...

  Fortsette å bygge investeringsportefølje. Starte en sidejobb med vekstpotensiale. Skape kanaler for passiv inntekt. Fortsette, samt trappe opp, treningen. Igangsette og ta kontroll over større prosjekter på jobb. Opparbeide meg erfaringer, kunnskaper og faktiske ferdigheter som gjør meg mer attraktiv i jobb, samt mer kapabel til å gjennomføre de tre øverste punktene. Akseptere min egen situasjon. Bli mer produktiv og effektiv. Sørge for at dyret har det fint. Ikke bruke tid på noe som ikke er produktivt (sier jeg som sitter her og skriver, men det gjelder fra nå).
 11. Allround hunderase? :)

  Har HG. Kul type, tåler og krever mye aktivisering, liten radius og god med fremmede hunder - spesielt løse. ...Men ikke så god med fremmede mennesker. Vi snakker opp på to bein og bjeffe i fjeset på de. Jeg må være veldig årvåken når jeg er ute og går tur, i tilfelle noen kommer rundt husveggen eller går mot oss med intensjon om å hilse. Han sliter litt med allergi, men er frisk utover det. Går på Atarax, som gjør allergien veldig håndterbar. Jeg kjenner til oppdretter med veldig stabile hunder og som gjør det ganske greit i IPO, men jeg har og møtt flere smånevrotiske. Skal du ha HG må du for all del oppleve dyra til oppdretter, helst i ulike situasjoner. Min syns f.eks det er greit om det kommer to fremmede inn i leiligheten, men er det tre går det ikke. Og ingen fremmede går ute, med unntak av andre hundeeiere med hund. Gitt at de hundene ikke er boxere eller store pudler. Komplisert hundeliv.
 12. Akkurat nå november

  Mangler 7000 ord på masteren, innlevering torsdag. Fjerde gang jeg har skrevet den helt fra start av. Flink Tommy
 13. Akkurat nå november

  Noen som har prøvd Kameo, FundedByMe, Invesdor eller andre equity crowdfunding-sider?
 14. Kom i form 2017!

  Det er vektøkningen som er vanskelig, for jeg klarer ikke få i meg nok av alt som er riktig. Men det er klart, jeg forsøker ikke aktivt å gå i kaloriunderskudd. Bare spiser det som bør spises. Kostholdet mitt har vært nærmere diabetes enn overdose c-vitaminer, for å si det sånn
×