Tommy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  351
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tommy

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 04/30/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansand
 • Hunderase
  ADHG

Nylige profilbesøk

3,588 profilvisninger
 1. Spør på vegne av familie. Ønskeliste: - Ikke krevende ift trening. Den får en time om dagen med småturer og jogging i ny og ne, men neppe timer med mental stimuli, trekking eller løping i sandtak. - Ukomplisert. Ingen stor risiko med dominans, frykt eller aggresjon (åpenbart). - Omgjengelig. Kommer til å være med overalt og møter mennesker i alle former og fasonger - ofte. Det samme med andre hunder. - Ikke for mye pelsstell. Det vil si at rasen ikke er nevnt ofte på kalenderen til hundefrisører. Noe pelsstell er uproblematisk. - Må ha "myk" pels. - Gjerne med litt størrelse. Middels til gigant. - Helst ikke være særdeles utsatt for hyppige veterinærbesøk. Har hatt retrievere før. Kan godt være det blir det igjen, men er åpen for mulige alternativer. Jeg har selv tenkt collie, men vet ikke om det er noen andre forslag?
 2. "Tror du det er dødelig?" "Nei." Den følelsen av lettethet.
 3. Sinnssykt nervepirrende. Fikk i går beskjed om "at de har funnet noe i urinprøven", hva vet de ikke enda. Vi vet at han har blødning i venstre nyrebark i et hulrom eller noe og at det er mye proteiner i urinen. Så googler man litt og leser om den ene jævlige tingen etter den andre. Det kan jo selvsagt ikke være noe bra. God grunn til å røske ut routeren for en stund og lete på biblioteket like in the ancient times.
 4. Ble tatt. Milten var bra. Blødning i nyrebarken på venstre side. Her mistanken om svulst kom inn.
 5. Takk for alle klemmer og sånt. Etter seks timer hos vet og utallige prøver (alt annet enn biopsi) sitter vi igjen med to alternativer: Kreft eller konsekvensen av et fysisk slag eller støt. Diagnosen ble "blødning fra venstre nyre", men urinprøven ble videresendt til labaratorium. Det som var pussig var at blodprøvene var meget bra, mens urinprøvene var elendige. Masse blod og proteiner. Så. Vi er like langt.
 6. Familiehunden dør av kreft, under en uke senere mistenkes det at Falcon har svulst på nyra. Fy ****.
 7. Så var det den ***** krefta da. R.I.P, kompis, du var det snilleste, mest bedagelige vesenet jeg har møtt. Synd jeg ikke fikk være med deg på slutten, men jeg skjønte at du fikk vaffel og lekt litt med nissebamsen din. Slapp å lide lenge gjorde du og. Savner deg allerede, tjukken. Blir ikke det samme å komme hjem igjen.
 8. Det der er noe forbanna drit. Sjekk hos ny vet, ta allergiprøver og få de sjekket grundig. Min har hussyøvmiddallergi og får ørebetennelser, men da er det ingen tvil om at det er ørebetennelser altså. Røde, varme ører, risting på hodet, piping når øret blir klødd og overvekst av ørevoks som lukter som muggskadde sokker etter et bad i ei hengemyr. Blir også veldig raskt irritabel og urolig.
 9. Fikk jeg drømmedeltidsjobben som med stor sannsynlighet fører til drømmeheltidsjobben neste sommer? Ja. Jaggu, fikk jeg ikke det. Da er det faktisk ikke irriterende at ingen veiledere er behjelpelige med masteroppgaven før neste år. Eller, jo. Det er fortsatt irriterende. Men kunne vært mer irriterende!
 10. Slapp å bære dyret hjem og slapp å rane en minibank. Han kjente på lukta at det var sopp, så vi skulle bare skylle regelmessig og så se an om en uke. Null bedøvelse (btw, til dere som har foreslått oppvåkningssprøyte: Vi pleier å få det, men dyret legger seg ned hver femte meter. Orker ikke bevege seg resten av dagen). Fikk litt noia da han gjorde meg oppmerksom på at allergi i noen tilfeller kan bli en avlivningsgrunn. Eller, jeg visste det jo, men jeg har egentlig aldri tenkt på det. Skremmende tanke. Aldri egentlig tenkt på avlivning i det hele tatt, og så blir man bare...bevisst at det kan bli en realitet. Om ikke på grunn av allergi, så generelt.
 11. I did. Da er det full bedøvelse, hundreogørten tester og bæring av hund over seks kilometer. Godt en har fridag og mastercard, si.
 12. Falcon har allergi mot husstøvmidd, noe som gjør at han har slitt med ørebetennelser. Det er snart ett år siden sist, men i natt begynte han å klynke og riste på hodet. Skylte med Otodin og veggen min ble svart når han ristet seg etterpå. Han har ikke hatt synlige problemer før i natt. Bør jeg oppsøke dyrlege asap eller øke dosen allergitabletter (har vært litt sløv med disse i det siste), rense oftere med Otodin og bruke hydrokortison en uke eller to, for deretter oppsøke dyrlege om det vedvarer?
 13. Kommer hjem til 70m2 diarè. Jåda, jåda. Blir ikke brun saus på denna karen i kveld, for å si det sånn.
 14. Og det vil jeg påstå er en vesentlig bedre egenskap enn å være sykt god på å bite fotsopp av... Foten. See? Fungerer hver gang.
 15. Exactly! Okei, så jeg har sjarmen til en brødskalk, sexdriften til en panda og er like tiltrekkende som smøret på lunsjbordet til barnehagen i influensasesongen. Vel, vel, jeg har i det minste aldri sparket en tigger i fjeset. Det eksisterer et nakenbilde av meg der ute, sier du? Kunne vært verre, jeg tuklet iallefall ikke med en hest på bildet. Shit, jeg lukter skikkelig sagflis. Jaja, heller det enn å ha en tvang til å skrive navnet mitt på offentlige toalettvegger med egen og andres avføring.