Tommy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  355
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

Om Tommy

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 04/30/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansand
 • Hunderase
  ADHG

Nylige profilbesøk

3,683 profilvisninger
 1. Hva er gøy å gjøre i Hamar når man må slå ihjel en kveld der? Er en mandag forøvrig.
 2. I går hadde jeg bare et longshot på jobb. I dag har jeg tre jobber som er svært sannsynlig at jeg kan få. Er liksom aldri noen mellomting her i gården.
 3. Intel: En av deltakerne hadde kallenavnet "ener'n." Ikke fordi h*n var så fordømt god til ting, men fordi h*n kun fikk enere på ungdomsskolen. En av de andre er faktisk normalt oppegående med selvstendige, reflekterte tanker. Usikker om det blir formidlet på den måten tho.
 4. De har faktisk funnet det eneste mennesket som bor i Skiptvet. Well done, casting crew.
 5. Om det er til noen trøst er det nok bare et spørsmål om tid før ho går på en overdose botox. Har du googlet dama? Det har jeg. Her er det jeg fant ut: 1. Ho er veeeeldig pro-Trump, og veldig anti-nyheter. 2. Ho selger sine egne familiebildekollager fra 90-tallet til 22$ stykk. 3. Google dama -> gå inn på den fineart-linken på forsiden -> gå på side to -> SE PÅ BILDET DET STÅR "I helped my dog cross the bridge". Det mest forstyrrende jeg har sett siden kultklassikeren "Cannibal Holocaust" fra 1980. 4. Se nettsiden. Se headeren. Picxzo-sider fremstår som høykultur i forhold. 5. Ho har lagd en bildebok. Av et brudepar. Nei. Av noen som hadde 25 års jubileum, faktisk. Og ho selger boka. For 132$... Noen...andres...25...års...jubileum...for...nesten...tusen...kroner. 6. Ho mistenker at Hillary går på dop. 7. Ho har problemer med fordøyelsessystemet og kan kun bæsje når ho ler eller hoster. I'm not making this up. 8. Ho har en egen blogg dedikert til overnevnte faktum. 9. Ho har koblinger til et "holistisk, spirituelt miljø" 10. Ho har verdens mest bisarre youtubekanal dedikert til bikkja si. Lykke til med å nå gjennom'a du.
 6. For resten av selskapets del tror jeg det er en dårlig idè
 7. Hva **** har man på seg i en buddhist-dåp?
 8. Gjett hvem som kjøpte roser til jentene i klassen i dag. Hint: <--------- This guy. Lettjente karmapoeng.
 9. Jeg merker jeg sliter skikkelig om dagen. Masteren krever jo fort 8 - 10 timer om dagen, 7 dager i uka. Iallfall når alt annet enn A er en personlig nedtur. Samtidig må man jo skrive jobbsøknader. Tar fort 4 - 8 timer per søknad. Og man skal jo gjerne sende ut 50 - 60 da kanskje. Så har man jo dyret, som krever sitt. For ikke å snakke om å få penger inn, de få gangene jeg får jobbtilbud. Deretter har man det personlige aspektet da. Man skal jo gjerne ha tid til venner (eller forsøke å finne de) og andre relasjoner (dagen det skjer har isbjørnene inntatt Geirangerfjorden i første ledd av hevnvasjonen (invasjon og hevn på en gang)). Skjønner ikke hvordan dette skal gå i det hele tatt. Sitter der bare som en imbesil. Kudos til de som fikser det uten problem. De har min dype respekt.
 10. Og sosialt sett? Er det en by som legger til rette for møteplasser, eller er det mer sånn "dette er en by hvor alle flytter ut når de er 20, bare for å komme tilbake når de har fått kone/mann og to unger"?
 11. 6 - 7k i måneden regner jeg med. Litt vanskelig å si når lønna ligger på "ca. samme nivå som en gjennomsnittlig nyutdannet masterstudent." Er noen skritt unna å faktisk søke etter bolig per nå (heldigvis, ain't got time for that shit), men tenkte bare å gjøre litt research så jeg slipper det senere
 12. Jeg tar alt som kan tolkes mildt positivt som overveldende positivt. Er ikke særlig begeistret for ideen om innlandet i utgangspunktet, men beggars can't be choosers.
 13. Til alle hamaringer eller innflyttere: - Hvordan er boligmarkedet? (Hovedsakelig leie i førsteomgang) - Hvordan er det å bo i byen? - Kan du gi meg 3 positive ting? (Ps. Jeg syns vintersporter er dritkjedelig) - Kan du gi meg 3 negative ting? Er en realistisk sjanse for at jeg må flytte dit i august. Liker å være forberedt!
 14. NRK sør/sørlandet? (vet ikke det engang) Om å få jobb etter studier, hovedsakelig ifb med en tverrfaglig mastergrad