Tommy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  353
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

Om Tommy

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansand
 • Hunderase
  ADHG

Nylige profilbesøk

3,653 profilvisninger
 1. Først tøytene, deretter fører skammen til bibelkurs, og på dette tidspunktet begynner man å bli litt tørst. Makes perfect sense!
 2. Takk for svar
 3. Takk for svar
 4. Til de av dere her inne (om noen) som jobber i "førstelinjen" (Nav, skole, barnevern etc) hvor forebygging/avdekking av radikalisering er et tema: Føler du at du får nok, og riktig, informasjon om forebygging av radikalisering, herav ny forskning og nye tiltak? Skal ikke bruke det til noe altså, men jeg har en mistanke om at masteroppgaven min kan få større innvirkning enn jeg trodde. Vil gjerne få det bekreftet slik at jeg kan ringe mamma og si at sønnen hennes har gjort noe fornuftig med livet sitt.
 5. "Se det ja, Tommy. Jeg har hørt litt rundt om det ikke er mulig å få skrapet sammen en pengepott. Tenkte det ville vært artig å få gjennomført en større undersøkelse i alle 30 kommunene. Litt usikker på hvordan vi gjør dette, da jeg eventuelt måtte hatt navnet mitt på den, men jeg regner med dette lar seg ordne på et vis. " - Veileder. "" - Tommy, 26, som knapt har vært borti kvantitativ metode.
 6. Hmz, ingen som tilfeldigvis har erfaring med trainee-opplegg her inne? Ps: Blind-date opplegget slo så godt an hos de jeg snakket med at det ikke var gøy. Nedtur.
 7. Min glede over å gjøre det overgår deres evne til å se humor i det med ca. 1000.
 8. Hvor etisk problematisk er det å melde opp kompiser på blind dates (i regi av et utested), uten at de vet om det selv?
 9. Fikk ikke lov til å si
 10. Det er ikke unaturlig at en åtte mnd gammel hund er idiot altså. Min var et rent ******* fram til han var ett, og deretter roet det seg kraftig. Ble ganske allright da han var to og et halvt. Nå er han helt fantastisk, i en alder av (snart) fire. Sikkert mange her som har noen fine triks på lur. Mitt er enkelt: Tålmodighet. Masse, masse tålmodighet.
 11. Er det bare jeg som syns Valentines-opplegget er direkte deprimerende? Får alltid en følelse av "se, her er noe du aldri blir god nok til, avviker"-greie. Det er det og match.com-reklamene. Og eiendomsmegler-reklamer. Finner det veldig nedlatende.
 12. Ja...Bare...ja. Det er den beste ideen jeg har hørt noen gang. Du kommer til å bli så kul, og det er SÅ 2017. Lover deg, du kommer aldri til å angre!
 13. Ja ass. Beste siden GoT!
 14. Er så lei av å sitte i sofaen og stirre i veggen hver kveld. Er det noen som har en bok å anbefale meg? Jeg liker alt som er mørkt. Jo mørkere jo bedre faktisk. Eller noe mindfuck. Gjerne noe som får meg til å betvile alt egentlig.
 15. Har Lange Tælp (indianernavnet mitt fyi) sendt ut 7 jobbsøknader i dag? Jaggu har han ikke det. Har liten tro på den slags, men det offentlige krever jo en tradisjonell søknadsprosess så. Sånn er jo det. Trenger ikke amfetamin med det første. Eller. Nå har jeg strengt talt lest gjennom 27 nesten identiske årsrapporter i dag. Jo. Jeg tror jeg trenger det likevel.