Havalapp

Medlemmer
 • Innholdsteller

  56
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Havalapp

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 06/27/1994

Contact Methods

 • Website URL
  http://wixsite.com/susannehaaheim-fo

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Jølster
 • Interesser
  Hund og foto
 • Hunderase
  Bichon Havanais, Finsk Lapphund

Nylige profilbesøk

1,219 profilvisninger
 1. Her er mine snupper 😁 Den røde er frå Lappekoia, og den svarte er frå Vintervidda
 2. Rase: Finsk Lapphund AD: 0/0 HD: C/B
 3. Nei, har ikkje Mallalasse hund. Oppdretter til mi eldste brukte hannhund derfrå på tispa si. Søkte litt no i sta, dei skriver den oppført med .com, men sida er visst med .no, men lite innhold då. Såg dei dreiv visst med utstilling. Er visst berre eg som tuller litt...;)
 4. Driver dei fortsatt kennel? Faren til mi eldste er frå Mallalasse. Forsøkte å finne info om kennelen, men finner svært lite 😛 Linken til heimesida deira fungerer ikkje heller.
 5. Sendt PM 😊
 6. Var det deg eg snakka med på PM? Oppdretterne i Vintervidda er jo veldig opptatt, så mange hunder dei har og så mye utstillinger dei reiser på. Så får dei nok maaaange henvendelser daglig vil eg tru. Yngste mi er frå Vintervidda, og eldste er frå Lappekoia. Veit og at lappekoia nylig har parret eine tispa si med en hannhund frå Vintervidda.
 7. Hadde fint stilt ut 😊
 8. Hei, eg har to FLH. Nydelige hunder tvers igjennom. Fysisk er det ein veldig frisk rase, men det er nok noko dårlig psyke på nokre av linjene. Kennel Vintervidda er eg veldig fornøgd med, og dei er nok ein av dei mest engasjerte og seriøse oppdrettarane eg veit om på rasen i Norge. .
 9. Ja, - eller BC/pitbull blanding. Masse gjeterinnstinkter i den. Den enda opp som død etter å ha bitt to barn :/
 10. Havanais er nok ganske vanlig. Er nok i overkant av 15 havanaiser i kommunen/nabokommunane. I min kommune er mine to finske lapphunder nr 1 og 2 i kommunen. Søstra til mi yngste er nr 3 i kommunen. Elles veit eg det er rundt 20 andre i nabokommunane.
 11. Jepp, finsk lapphund, søndag 😁👍🏻
 12. Smøreost på tube, godt og enkelt
 13. Hørtest ikkje mykje seriøst ut nei 😳 Du har betalt for ei vare du fekk beskrevet før defekten var oppdaga. Du betalte ikkje for ei defekt vare. Ein seriøs oppdretter ville latt deg trekke kjøpet eller gi deg tilbud om kraftig redusert pris. Kva rase det snakk om?
 14. Til no har vi tatt med kvalpen på daglige ting, såg det sjølvsagt an på kvalpen når den var klar. Ho er ganske trygg på oss no, så i dag satt vi nokre minutt utanfor nærbutikken, ho fekk hilse på to hundar som vi har mykje med å gjere, men eg lurer oå om det blei litt mykje, då ho begynte å ri så fælt. Ho er ellers veldig flink til å legge seg ned og vise at ho vil ha fred når ho er blitt trøtt. Forrige kvalp (som no er 1 år) var totalt annleis. Ho var hyper 24/7, superstressa og ville ikkje roe seg. Har heldigvis roa seg mykje no og er kjempeflink med kvalpen. Blei brått så usikker på om vi tok ho med på for mykje (henta ho forrige tysdag). Med forrige tok vi det rolig meiner eg å hugse..
 15. Kor mykje sosialisering/miljøtrening er for mykje for ein kvalp på 9 veker? Korleis såg din dag/veke ut med ein så ung kvalp?