Gå til innhold
Hundesonen.no

Bamsebjørn

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Bamsebjørn's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tusen takk for mange gode råd. Nå gleder vi oss på å ta i mot 2-åringen vår❤️
  2. Hei Vi har lenge gledet oss på å få valp i huset, en finsk lapphund. Nå har vi også fått tilbud om å overta en 2-åring. Noen med erfaringer? Er den fortsatt lærevillig, og vil vi kunne forme den slik vi vil en hund skal være? Er det bare fordeler med å slippe valpetiden, eller vil vi miste mye. Vi vet ikke så mye om 2-åringen enda, men vi får ha den på prøve. Vi et veldig i tvil om vi skal velge valpen, eller 2-åringen.
  3. Hei Vi er en famile på 5 med barn fra 6-16. Vi bor landlig, har muligheter for hundegård og har hytte på fjellet. Liker å ferdes i fjellet, og liker skiturer. Har kommet fram til at vi har lyst på hund, etter spekulasjon i lang tid. Har nå landet på lapphund, og da synes jeg finsk lapphund er flotte hunder.Hadde vært fint om noen kunne dele noen erfaringer med oss, og hvem vi kan kontakte for å bli bedre kjent med rasen. Vi bor i Midt- Norge. Hva er den største forskjellen på svensk og finsk lapphund? Hilsen Bamse
  4. Vi vurderer å anskaffe oss en hund, og de hunderasene vi liker best er fuglehunder (Gordon setter, irsk setter, kleine munsterlander, breton, pointer, vorsteher) Vi har hytte på fjellet og er glad i å gå på fjellturer hele året, også skiturer. Vi liker å gå i naturen å observere fugler og dyrespor, men ingen av oss er jegere. Kunne tenkt oss en hund som liker aktivitet, men som er rolig når han har fått mosjon. Vi bor i en enebolig med mulighet for en liten hundegård. Den bør også være en god familiehund. Vi har mulighet til å bruke mye tid på hunden. Jeg har hatt en vorstehhund som bare delvis ble brukt som jakthund. Han var krevende, men verdens snilleste. Er noen av de andre rasene nevnt ovenfor bedre egnet for oss? Håper noen kan komme med noen gode råd. Hilsen to som er i villrede ??
×
×
  • Opprett ny...