Jump to content
Hundesonen.no

nightnox

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About nightnox

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Bichon Havanais

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har en Bichon Havanais gutt som vi har tenkt til å holde kortklipt så jeg bare lurte på når man skal begynne å klippe han? Han må jo bli vant til det. Han er 13 uker gammel nå og han trenger ikke å klippes enda altså, vi har trimma litt hår i ansiktet hans bare da det vokste inn mot og forann øynene hans så han ikke så så godt. Nor starta dere å klippe deres Bichon Havanais om dere har en?
 2. Smart, det burde jeg jo tenkt på selv også han virker helt pigg og fin ut nå hvertfall,men skal følge ekstra nøye med på han. Kanskje det bare var kyllingen som ikke var helt god.. når jeg tenker meg om så er det en stund siden vi stekte det opp...
 3. Det er en renraset bichon havanais kjøpt fra seriøs dame som har hatt sitt tredje kull fra samme kombinasjon. Vi fikk møte foreldre og søsken og han har helseattest hvor alt er ok... men nå tok mannen min han ut igjen og nå er det liv i han, han løper og leker nå..
 4. For en times tid siden kasta lille gullet vårt opp litt, det var ufordøyd kyllingbiter og litt hår sa mannen min som så litt nøyere på det (jeg takler oppkadt veldig dårlig...) nå nettopp så brakk han seg uten at noe kom opp og ham virker veldig sliten, vil bare sove. Mannen prøvde å ta han ut på do nettopp, men han ville ikke gå/bevege seg... bør vi drs til dyrlegen nå eller burde vi se det an litt hvordan det går? Han er 9 uker gammel forresten
 5. Er det sånn at man MÅ bruke svampoo som er beregnet på valp eller kan man bruke «vanlig» hundeshampoo som det ikke spesifikt står valp på?
 6. Er det sånn at man MÅ bruke svampoo som er beregnet på valp eller kan man bruke «vanlig» hundeshampoo som det ikke spesifikt står valp på?
 7. Nå har vi endelig funnet vår perfekte pelsbaby, en bichon havanais hannvalp, og han skal flytte hjem til oss 6. januar Vi gleder oss masse, men det er vanskeligere enn vi trodde å finne et navn så vi trenger noen forslag Sånn her ser han ut (bildet er litt over en uke gammelt)
 8. Takk for svar alle sammen. Tror kanskke jeg skal styre unna denne selgeren ettersom personen virker litt shady med tanke på at det hun sier ikke er lov å gjøre.
 9. Det var sånn jeg også hadde forstått det så synes det var rart at hun sa det. Føler at hun sa det bare for å få solgt hunden eller noe fordi jeg nevnet at jeg helst ville finne valp i Norge før jeg tenkte på å kjøpe fra Sverige nettopp pga det med moms og sånn fordi det blir jo noen tusenlapper dyrere pga det
 10. En som selger valp fra sverige påstår at når man har pass på den så trenger man ikke betale mva når man kjøre tilbake over grensa... stemmer dette? Prøvde å google det, men fant ikke noe svar på det... Fant en annonse på finn og det viste seg ds keg snakket mer med eieren at valpen befant seg i sverige og hun har solgt valper til Norge i åtte år så hun burde jo vite hva hun snakker om? Men har aldri hørt om det før så ville bare høre om noen andre visste om dette stemmer.
 11. Har bestemt oss for å kjøpe hund (min mann og jeg) og det står mellom rasen Bichon Havanais og Malteser da de begge i teorien skulle passe for oss. Vi har tenkt på dette lenge og er klar over ansvaret det er å gå til anskaffelse av hund. Vi skal besøke en liten Havanais valp imorgen så får se hvordan det går, men det jeg lurer på er om noen har erfaring med disse rasene og kan fortelle litt om fordeler og ulemper ved begge og hvordan deres opplevelse har vært av rasene (det er jo alltid store forskjeller innad i en rase, men det kan jo gi en liten pekepinn). Hvordan har de ulike rasene væ
×
×
 • Create New...