Gå til innhold
Hundesonen.no

giggi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,037
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

69 Excellent

2 følgere

Om giggi

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 01/22/1992

Contact Methods

 • MSN
  wigdis_karina@live.no
 • Website URL
  http://www.apoolons.moo.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Stavanger
 • Hunderase
  Border Collie, Chihuahua

Nylige profilbesøk

5,703 profilvisninger
 1. Min chihuahua er operert for luftrørkollaps/bløt gane. Men sliter fortsatt på vår/sommer pga pollenallergi og varme. Snorker så å si alltid når han sover, men får ikke slike «anfall» lengre. @MegaMarie, stakkars liten. Har du oppsøkt dyrlege? Han min kan høres litt slik ut noen ganger, sist hadde han faktisk satt et gresstrå fast i nesen ...jeg har hørt litt rundt iløpet av disse 8årene jeg har hatt han, men overalt får jeg høre det er «helt normalt». Det er kjempe skremmende, å sist jeg skrev på chihuahua gruppa på Facebook i et forsøk på å finne oppdrettere/eiere som så det samme problemer som meg, ble jeg møtt med det samme. Jeg synes det er så utrolig merkelig, å kjenner jeg er skeptisk til å kjøpe hund i fremtiden også når svært mange såkalt seriøse oppdrettere av forskjellige raser ikke ser fakta. Dette gjelder forsåvidt med flere raser og problemer, enten helsemessige eller andre ting som er essensielt skadelig for rasen over tid. (Gemytt, bruksegenskaper osv.)
 2. Valpegjengen 2020, 2021, 2022, 2023, 2024?

  Her ser jeg for meg hund i 2023/2024. Klarer ikke å bestemme meg for rase, heldigvis god tid. Idag drømmer jeg om border collie, engelsk springer spaniel, finsk lapphund og lh belger. Fornuften sier ESS eller noe mindre. Vi får seee. Spennende å følge denne tråden frem over, de neste årene
 3. Hvordan gikk det her @Orca?
 4. Akkurat nå APRIL

  Jeg er med på en slik tråd Selv om det sannsynligvis ikke kommer valp i hus før 2022, når Lillemor er blitt 8-9år Hun elsker hunden i hus nå, å det er gjensidig. Fra hun kom hjem fra sykehuset har han vært på hennes side Å når hun er lei seg er han som gjelder.
 5. Akkurat nå APRIL

  Våknet her for en stund siden av en hund med pottetett nese. Finnes det noe mirakuløst jeg kan gjøre tro?
 6. Akkurat nå mars

  Der jeg jobber er det åpent mandag og tirsdag vanlig dag, og til kl 12 på onsdag. Selv har jeg tatt fri på onsdagen. Har feriefølelsen allerede, så litt kjedelig å måtte gå på jobb idag kjenner jeg.
 7. Min er 8år, å jeg har vel enda ikke akseptert det. Men han har null jaktinstinkt, veier 3,5kg, å det er sjeldent han ikke hører etter. Han har derimot en super stopp kommando, «problemet» er bare at jeg ofte må hente han, innkallingen funker sjelden om han ser andre hunder, han blir liksom stående der Går som regel kun løs i skogen, å da er han maks 2m bak meg, helst under 1m. De få gangene det blir lengre avstander er når han ikke kommer seg opp/over hindringer. Border Collien gikk løs «overalt», samtidig hadde hun et sterkt jaktinstinkt, å om hun først tok ut etter noe måtte jeg brøle om jeg skulle ha sjangs til å stoppe henne. Spesielt ender
 8. Jeg har hatt tispe som har vært helt ute i ukesvis under løpetid. Null fokus, piping, stress, stakk av(!), ja, rett og slett pyton å jobbe med. Å kunne aldri tatt henne med på noen konkurranse under løpetid. Men igjen, så er dette korte perioder av hundens liv alt i alt. Ikke redd for å velge tispe igjen til konkurranse (å hun var nok noe spesiell)
 9. Akkurat nå mars

  Så gøy! Jeg har vurdert det med 8åringen, men etter operasjonen har jeg inntrykk av at nesen ikke helt fungerer så bra, godbitsøk tar veldig lang tid, å han liker aller best å bruke syn. Men kanskje dette er akkurat hva som behøves for å trene opp snuten igjen? Smeller er jo absolutt en hundesport jeg har lyst å bli bedre kjent med Det er ikke mulig å låne bort hus/leilighet til kattepuser da? Enten noen som vil ha en liten ferie i en annen by selv, ellers til noen som bare ønsker å bytte stue? Vi har ofte gjort det, å single venner er gode til slikt Ang.fargepreferanser har jeg hittil aldri hatt noen, men pelslengde er noe jeg kjenner jeg er mer kresen på. Har valgt bort raser pga av de rett og slett har for lite pels å kose med Å jeg må innrømme at på noen raser er det helt klart noen farger som jeg synes er penere enn andre, å hadde den rette valpen hatt den rette fargen hadde det absolutt hvert er stort pluss, men hadde nok aldri valgt valp etter farge. Kjenner det er så mye tyngre å stå opp idag nå som det er så mørkt ute igjen. Nå vil jeg har skikkelig vår, helst sommer til november igjen.
 10. Den store barne og babytråden 2017

  Mini her elska mumi fra hun var ca 2år, jeg har alltid likt det jeg også, men selv i voksen alder freaker det meg litt ut.
 11. Jeg er interessert i frost jacketen og strikkegenseren:) jeg har en stor chihuahua på 4kg, satser på det passer?
 12. Bc'en ble sjelden "slått ut" på tross av hun ble dratt rundt "overalt" med meg, busser, besøk, byen, skogen, kjøpesentre osv, å dette men en ganske crappy mentalitet. Men nå var dette noe som etterhvert skjedde flere ganger i uka, å jeg leste henne ganske godt. Eneste var kanskje vætriner og store utstillinger/agility konkurranser som kunne gjøre henne svært sliten, så det unngikk vi så langt det lot seg gjøre. Chihuahuan derimot kan være sliten etter en busstur, besøk med mange fremmede mennesker. Evt bare en god tur.
 13. Banzai og Ori

  Jeg synes de ser så kjekke ut, kjenner jeg har lyst å henge med dem
 14. Den store barne og babytråden 2017

  Lurer på om det var Jesper Juul som tok navnet i bruk, husker hvertfall jeg leste en bok av han(om jeg ikke husker helt feil) får 4-5år siden. Så glad jeg gikk inn i den alderen med det synet, istedenfor å tenke at alt var trass bare for å trasse! Tenker også at vi som jobber i med småbarn generelt er nødt til å kunne se og akseptere hvert enkelt barn som et eget individ. Å kunne se at hvert enkelt barn er likeverdige på lik linje som oss voksne, og utifra det prøve å forstå hva som ligger bak "trassen", og legge til rette for barna skal oppleve mestring, egenverd og få et godt grunnlag for en god selvfølelse. Istedenfor å kjempe mot de helt naturlige, og ikke minst sunne, forsøkene på å bli kjent med seg selv og sine omgivelser som en del av det å være menneske. Jeg synes forresten at 4års-alderen var desidert verst, holdt på å rive av meg håret daglig
 15. Jakthund eller ikke jakthunder.

  Border Collie tispa mi "beit"/nappa i heler og buksebein et par ganger på både joggere og skatere. Hun kunne også hoppe opp/mot mennesker som kom brått på/virket truende. Igjen er jo dette vokt, men mange ganger kan det gå over i hverandre tenker jeg, slik som 2ne nevner. Hun er også ganske hard mot sau, siden det ble tatt opp over her.
×