Gå til innhold
Hundesonen.no

giggi

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,049
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

71 Excellent

2 følgere

Om giggi

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 01/22/1992

Contact Methods

 • MSN
  wigdis_karina@live.no
 • Website URL
  http://www.apoolons.moo.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Stavanger
 • Hunderase
  Border Collie, Chihuahua

Nylige profilbesøk

5,797 profilvisninger
 1. Avlivning av hund, med barn i familien

  Takk for svar alle. Hun fikk vite det i helgen, og avlivningen skjedde på mandag når hun var på skolen. Hun har vært veldig inn og ut av sorgen, som forventet. Men ser hun synes det er vanskelig å ikke ha sett ham død. Jeg ville nok ikke hatt henne med på selve avlivningen, men vet ikke om det hadde vært lettere å akseptere om hun hadde fått sett ham etterpå. Nå går hvertfall tiden til å snakke mye om det som har skjedd, gode minner og være sammen. Veldig tomt uten rampen vår
 2. Akkurat nå, september 2018

  Så fin! Også så fort tiden har gått. Jeg ligger å følger med at Armani puster, å håper han får sove litt inatt Fundere også litt på hvorfor akkurat nå tråden er så utrolig rolig nå iforhold til for før, får sånn 7-9år siden(altså, når startet galskapen)?
 3. Han får Atarax, Prednisolon, fluotide, og nå antibiotika. Han har bare blitt verre, så vurderer sterkt avlivning. Prøver noen noe medisiner(usikker på navn) til neste uke, å er det ingen bedring må vi nok ta det tunge valget. Nå har han det hvertfall ikke godt.
 4. Jeg har som noen vet en hannhund på snart 9år som har vært mye syk iløpet av livet sitt. Nå er det så galt at jeg vurderer sterkt å la han slippe, enten imorgen eller på mandag. Men, så er saken, jeg aner ikke hvordan jeg skal ta det opp med 6åringen! Når katten ble avlivet var hun yngre, og det hele skjedde veldig fort. Nå kan jeg forberede henne på en helt annen måte, men er så redd for at jeg må sende henne på skolen i sorg da dette må skje på dagtid. Tenker hun er for ung til å bli med på selve avlivningen? Dette er så vondt og vanskelig, skulle så inderlig ønske jeg kunne beskytte både dyr og barn fra disse tingene..
 5. Tilvenning til katt

  Jeg har hatt ei tispe(BC) som lot husets katter være i fred inne, men gikk rett over i jakt om de var ute. Han andre (chihuahua) bryr seg ikke om katter, hverken inne eller ute. Han er oppvokst med katter, det var ikke tispa. Ellers tenker jeg Kinderegg øvelse kan være noe?
 6. Akkurat nå august 2018

  Litt OT, men noen som har tips mot tett nese hos hund? Prøvd å skylle med saltvannsspray, men lettere sagt enn gjort
 7. Har en hannhund med pollen allergi som blir veldig tett i nesen i perioder, på tross av allergimedisiner. Har noen erfaring med inhalator til hund? Evt hvilke medisiner? Hvor ofte trengs det, og hvordan går det å ta dem? Ser jo for meg det blir litt styr å få gitt det til han. Evt andre ting som kan hjelpe en tett hund? Kjenner det er veldig slitsomt å ha det slik, tør ikke gå ifra han ofte fordi han blir så veldig tett plutselig, å må haste til dyrlege.
 8. Liten-mellomstor hund til allsidig bruk

  Jeg tenkte også på springer når jeg leste hovedinnlegget, og anbefaler å sjekke ut rasen på tross av dårlig første inntrykk
 9. Mellomstor, lærevillig og førerorientert hund

  Jeg tenker litt på engelsk springer spaniel NPR jeg leser kravene dine, uten at jeg egentlig har veldig stor kjennskap til rasen selv, men det finnes noen her inne som gjerne kan bekrefte/avkrefte forslaget mitt
 10. Ting du har gjort feil

  Siden jeg kun har hatt en hund fra valpestadiet blir det feilene med han. Jeg burde være mye mer bevist på håndtering, tannpuss og kloklipp. Jeg følte selv jeg var flink ned miljøtrening, men han har allikevel en del issues med høyder, trapper som er bratte og ukjente osv. Jeg skulle også hatt mer fokus på å bygge opp lek som forsterker, og treningsglade generelt. Jeg var så bevist på å kun ha fokus på sosialisering/miljøtrening, kontakt og innkalling at vi rett og slett slappa litt for mye av. Skylder på at jeg er vant med BC, og trodde vist alle hunder hadde denne naturlige treningsvilligheten Ikke har vi noen innkalling vi kan skryte særlig av heller, så det så. Han er også vanskelig å ta med på tur for andre, nekter å gå, og vil helst være med meg overalt. Heldigvis trenger han sjelden å være alene hele arbeidsdager, men ser han sliter med dette når det skjer. Burde nok ha øvd seg på å være mer alene uten Sasha, og over lenger tid.
 11. Akkurat nå august 2018

  Hadde absolutt tatt en second opinion ja Burde fått bestilt tannrens til gamlefar selv når jeg tenker meg om.. Jeg har allerede vært våken i noen timer, veldig unødvendig, da jeg kan sove til 07.30 sånn egentlig Hundene ligger strekk ut, en i senga(han har blitt bortskjemt på sine eldre dager), og feriehunden i senga si. Første natta jeg ikke har skilt dem fysisk, men det ser ut til å gå veldig bra, på tross av en er minst 10* tyngre enn den andre.
 12. Marvin

  Så herlig tråd! Kjenner meg så godt igjen i den første tida med «gamlefar» på straks 9år Chihuahua er en utrolig kul rase, jeg har nok fått verdens særeste, men fortsatt, veldig kul Var også livredd for å skade han den første tida, og med en border collie tispe som for en eller annen grunn aldri så seg for å løp/tråkka på han flere ganger i uka, og med verdens mest dramatiske valp var jeg på vei til dyrlegen i all hast flere ganger før jeg lærte meg å gi det noen sekunder Nyt masse, lek masse, og lykke til ned alenetrening,jeg har fortsatt en som ikke vil være alene mer enn 4-5t helst, men var skikkelig dårlig å trene uten hund nr.2 over lengre perioder. Hvor er han fra? Gleder meg til å følge med, nesten så jeg får lyst på ny chi valp igjen jo.. Er det forresten grekeren Scilos det er snakk om?
 13. Lagottoen Ceres

  Så søt hun er! Også så spennende rase
 14. Passaktig skritt

  Her har begge hannhunder i hus passaktig skritt, men går over i trav. Jeg er bok også over gjennomsnittet opptatt av gangarter, å har arktisk fundert på det samme. Greit at noen laget en tråd om det
 15. Jeg har en chihuahua hann på straks 9år. Han har blitt operert for bløtgane/luftrørkollaps, og går helt ekstremt sent, og klarer heller ikke gå de lengste avstandene. Han ble også kastrert i forbindelse med operasjon av brokk for 9-10mnd siden. Denne kombinasjonen har gjort at han har gått veldig opp i vekt de siste årene. Han går på slankefór, men han virker alltid sulten, så er så usikker på hvor mye jeg skal gi han. Han kan heller ikke presses når det gjelder mosjon. Han veier nesten 5kg, å burde nok hvert max 3,5. Noen som har noen tips å dele?
×