Jump to content
Hundesonen.no

Sofie & Aska

Medlemmer
 • Content Count

  947
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Sofie & Aska last won the day on June 12

Sofie & Aska had the most liked content!

Community Reputation

1256 Excellent

2 Followers

About Sofie & Aska

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 11/21/1989

Contact Methods

 • Website URL
  www.bettyjorda.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Lofoten
 • Interesser
  Norske Redningshunder
 • Hunderase
  Schæferhund
 • Mine dyr
  Kustmarkens Åpra "Aska"
  Grå shæfertispe
  A-godkjent lavinehund
  A-godkjent redningshund
  LP II
  HD: A AD: ua
  20.07.2012 - 11.01.2019

  Torneryds Wuna
  Født: 28.02.2019

  Pusekatten Pixel

Recent Profile Visitors

5179 profile views
 1. Sofie & Aska

  Akkurat nå juni

  Det kan nok hende! Mange fremmede jeg møter som spekulerer i om hun er renraset 🙈
 2. Sofie & Aska

  Torneryds Wuna

  Byttet ut godbiten i hånden med en tennisball i lomma idag 🤩 er så gøy å se at hun faktisk lærer det jeg vil at hun skal lære!
 3. Sofie & Aska

  Akkurat nå juni

  Kanskje det bare er jeg som synes det er rart da. Selv tenker jeg at en rasehund koster jo som oftest mellom 12.000 - 20.000, alt etter hvilken rase det er og hva slags pris oppdretteren selv mener er rett. Innenfor min rase har jeg sett at oppdrettere har forskjellige priser. Kanskje jeg heller bare skal svare akkurat det.
 4. Sofie & Aska

  Akkurat nå juni

  Hva er egentlig greia med at folk jeg ikke kjenner spør meg om hvor mye jeg betalte for valpen min? 😶 Opplevde det igjen igår, og synes det er så utrolig merkelig, selv ville det ikke falt meg inn å spørre noen om det. Jeg synes heller ikke at fremmede har noe med det, men får meg liksom ikke til å svare det heller. Samtalen går omtrent sånn her: - Så fin valp, hvilken rase er det? - Det er en schæferhund, hun er snart 15 uker. - Å, en svart schæfer? - Ja, det stemmer. - Renraset? - Ja, hun er renraset. - Jasså, hva måtte du gi for den da? Noen som har vært borti det samme eller? Har opplevd det 3-4 ganger bare nå siden jeg fikk henne.
 5. Sofie & Aska

  Sunlily's Kull III

  Så nydelige valper! Og veldig fine bilder av dem! Artig å se de vokse!
 6. Sofie & Aska

  Akkurat nå juni

  OK! 🙈 hva med: Arras. Det het politihunden til morfar, men har ikke hørt om noen andre som heter det.
 7. Sofie & Aska

  Akkurat nå juni

  Da er jo Panto/Phanto perfekt! 😂 Eller blir det for typisk hundenavn?
 8. Sofie & Aska

  Akkurat nå juni

  Hva med: Panto?
 9. Sofie & Aska

  Torneryds Wuna

  Takk! Enig 😍
 10. Sofie & Aska

  Torneryds Wuna

  Sist jeg veide henne var da hun var 12 uker, da var hun 10,6 kg. Kanskje jeg skal kjøre og veie henne i morgen! Torsdag er eneste dagen jeg rekker åpningstiden til dyrlegen og har ikke vekt hjemme. Jeg bruker klikker og pølsebiter. Starter med å legge ned en liten gjenstand og bare klikke og belønne med en gang for nysgjerrigheten. Få inn noen kjappe repetisjoner så tar det ikke lang tid før de skjønner at det er noe med den der gjenstanden. Belønner med å slippe gjenstanden over hodet og rett ned oppå gjenstanden. Hun hadde egentlig ikke helt lært seg klikkeren da jeg begynte men det var en fin måte å få inn begge deler. Klikker rett etter jeg slipper godbiten i starten slik at godbiten kommer direkte etter klikket. Så er det bare å flytte på gjenstanden etterhvert og å utvide tiden hun skal markere, finpusse og legge på mer og mer forstyrrelser sakte men sikkert. Husk mange men korte økter med en valp.
 11. Sofie & Aska

  Torneryds Wuna

  14 uker idag, nye bilder med uniformen på ☺️
 12. Sofie & Aska

  Torneryds Wuna

  Vi har vært på vår første treningssamling sammen! https://bettyjorda.wordpress.com/2019/06/03/varsamling-i-tysfjord-30-05-19-02-06-19/
 13. Sofie & Aska

  Torneryds Wuna

  Skrev et blogginnlegg om den første måneden med Wuna, kan leses her for de interesserte: https://bettyjorda.wordpress.com/2019/05/27/torneryds-wuna-den-forste-maneden/ På hjemmesiden skriver jeg forøvrig også treningsdagbok! Oppdretterne var veldig begeistret for det jeg hadde skrevet, og delte innlegget og skrev en hyggelig tekst, og plutselig hadde jeg masse lesere i Sverige, artig! Skal skrive en ny rapport etter vi har vært på treningssamling denne helgen!
 14. Sofie & Aska

  Krokhaug 's Wilhelmina 'Ariel' - cavalier

  Stor forskjell ja! Var mye finere med korte ører og!
 15. Sofie & Aska

  Hvilken kløv anbefales?

  I forhold til Laila kløver som jeg har brukt på engelsk setter så er den knøvlete. Du må av med et lokk som har til sammen 6 spenner for så å åpne enda en spenne på hver side av kløver for å komme inn til det du har inni den.
×