Gå til innhold
Hundesonen.no

Sofie & Aska

Medlemmer
 • Innholdsteller

  846
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

939 Excellent

2 følgere

Om Sofie & Aska

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 11/21/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bodø
 • Interesser
  Norske Redningshunder
 • Hunderase
  Schæferhund
 • Mine dyr
  Kustmarkens Åpra "Aska"
  Grå shæfertispe
  C-godkjent lavinehund
  B-godkjent redningshund
  LP II
  HD: A AD: ua

Nylige profilbesøk

4,336 profilvisninger
 1. Tråden om hest..

  Ja, det sier seg jo litt selv egentlig, men de finnes altså.
 2. Skeidars reklamefilm - engelsk bulldog

  Skjønner ikke at normale folk ikke ser at denne hunden og deres beslektede har det vondt... Er meg ubegripelig at folk ønsker å kjøpe slike hunder.
 3. Tråden om hest..

  Bare vær obs på at enkelte gressmasker (med stål) ødelegger hestene tennene på.
 4. Luna har 100 000 følgere på Instagram

  Jeg ser problematikken som du påpeker @Kangerlussuaq, men samtidig så mener også jeg at hundene faktisk smiler. Ja det er vi mennesker som kaller det et smil, men hvis leppene trekkes bakover når de uttrykker glede og de faktisk er glade, hvorfor ikke kalle det et smil selv om ordet smil er funnet opp av oss mennesker..? Hadde en Engelsk Setter som smilte slik som dalmatineren over her m.f, ved å trekke opp leppene. Har også møtt en islands fårehund som gjorde det.
 5. Tråden om hest..

  Er beitet langt unna den eventuelle paddocken til ponnien? Er det en mulighet å la den stå alene der iallfall deler av dagen, samtidig som den ser de andre? En døl og en nordlandshest har jo ofte også tendens til å bli feite, kanskje de alle tre kunne gått på magert beite?
 6. Tråden om hest..

  Høres ikke ut som den bør på beite i det hele tatt, men kanskje skogsbeitet kan være en mulighet.
 7. Trene opp redningshund - hva bør man vite?

  Så gøy at du vil begynne i NRH, det er veldig givende og gøy og hund + fører er en veldig viktig ressurs. Fikk du tatt grunnkurs i Mars? Bare spør om du lurer på noe spesielt så skal jeg svare så godt jeg kan.
 8. Brukbare's Extra Ivrig

  Så fin valp du har fått deg!!
 9. Aska, schæferhund :)

  Takk
 10. Aska, schæferhund :)

  Nå er Aska også blitt en A-godkjent lavinehund!
 11. Dette var det eneste bildet jeg fant. Er ikke hjemme nå. Sent from my iPhone using Tapatalk
 12. Hei! Jeg har en Suzuki sx4 og kjøpte et brukt trønderbur (stor schæfer) som akkurat fikk plass da jeg felte bort setene. Har plass til et menneske bak om jeg rydder bilen. Kan prøve å lete frem et bilde. Sent from my iPhone using Tapatalk
 13. Markering av gjenstad/pinner i spor

  Jeg har dekkmarkering i sporet. Trente det inn utenfor sporet, brukte klikker. Og da markeringen satt bra så funket det med en gang i sporet også. Først tenkte jeg at jeg skulle ha dekkmarkering i feltsøk også. Men oppdaget at det ikke funket helt da hun automatisk apporterer om hun kommer et stykke unna meg. Så jeg trente inn apport i feltsøket istedenfor, og det funker bra. Hun dekkmarkerer små gjenstander som er for små til å apportere, og hun dekkmarkerer også om hun er veldig nær meg. Men nå har hun bestått feltsøket til NRH (hvor du kun kan ha en type markering i løpet av en prøve) så det er greit. Rent praktisk synes jeg det funker bra at hun dekkmarkerer i nærheten av meg og apporterer om hun er langt unna. Hun melder også på gjentander med bringkoppel, om de er for store å apportere.
 14. Schäferhund

  Klart du skal leke med valpen!! Det legger jo selv grunnlaget for all trening!
 15. Hunden du hadde da du ble medlem her

  Jeg ble medlem i 2012, da ventet jeg på å få meg schæfervalp. Jeg var så utrolig spent og gledet med så mye at jeg nesten ikke kunne vente. Brukte mye tid på nettet for å tilegne meg kunnskap og ikke minst shoppe utstyr til valpen jeg ventet på. Jeg var også litt redd for at de som sa at bruksschæfer var gale og utrolig krevende skulle få rett, og leste derfor alt jeg kom over om trening og liknende. Jeg hadde vokst opp med engelsk settere men hadde ingen erfaring fra brukshundtrening og var ikke i et hundemiljø. Tror en av min første tråder her var den om da jeg hentet Aska. Da Aska var 1 år flyttet vi til Tromsø og jeg begynte å trene lydighet på hundeklubben. Da hun var 1 1/2 var vi med på vår første trening med NRH, og i dag er hun nesten 5 år og er A-godkjent redningshund. Aska 8 uker Aska den dagen hun ble godkjent. Forøvrig har jeg på meg samme jakke som hun ligger og tygger på på valpebildet!
×