Gå til innhold
Hundesonen.no

Sofie & Aska

Medlemmer
 • Innholdsteller

  849
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

943 Excellent

2 følgere

Om Sofie & Aska

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 11/21/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bodø
 • Interesser
  Norske Redningshunder
 • Hunderase
  Schæferhund
 • Mine dyr
  Kustmarkens Åpra "Aska"
  Grå shæfertispe
  C-godkjent lavinehund
  B-godkjent redningshund
  LP II
  HD: A AD: ua

Nylige profilbesøk

4,448 profilvisninger
 1. Underernært husky

  Ville byttet til et tørrfor av bedre kvalitet og gitt det sammen med Vom & Hundemat.
 2. Har så smått begynt å kikke på og planlegge å gå til anskaffelse av hundehenger til neste år. Må spare litt først. Men synes det virker som et veldig godt alternativ til å bytte ut bilen om jeg skal ha plass til en til hund. Virker også ganske deilig å kunne slippe å ha alt hundestæsjet i bilen. Nå er bilen stappa med alt mulig og to av baksetene er lagt til sides til fordel for hundeburet. Jeg ser de kan komme med både vifte og god lufting til sommeren, og varme til vinteren. Det må jo være perfekt for ei som er aktiv med hundetrening både sommer og vinter. Jeg trener lavine om vinteren, og da ville det jo være luksus for hundene om de kunne ligge med varme i hengeren. De kommer også med vanndunk med slange for å spyle av møkkete hunder. Høres jo nesten for godt ut til å være sant Er det noen som har henger og vil dele bilder, samt en omtrentlig pris? Vis også frem ekstrautstyret du eventuelt har!
 3. Jeg har hest og hund, men konkurrerer ikke med hesten nå lengre. Hunden er godkjent redningshund, og jeg har godkjent henne som redningshund både på sommer og vinter samtidig som jeg studerte ved Politihøgskolen og hadde ekstrajobb i hjemmetjenesten og hadde hest. Hjelper mye at jeg har hunden med meg på rideturer med hesten, derfor trener jeg hest mest på tur. Jeg tror du godt vil kunne få tid til begge deler om du virkelig vil, men ikke begge deler på samme dag (med mindre du har fri). Da må de ordentlige treningene med hesten bli rolige dager for hunden og motsatt. Så er jo en stor fordel om du kan trene hesten på tur og ha hunden med deg, slik som meg.
 4. Tråden om hest..

  Ja, det sier seg jo litt selv egentlig, men de finnes altså.
 5. Skeidars reklamefilm - engelsk bulldog

  Skjønner ikke at normale folk ikke ser at denne hunden og deres beslektede har det vondt... Er meg ubegripelig at folk ønsker å kjøpe slike hunder.
 6. Tråden om hest..

  Bare vær obs på at enkelte gressmasker (med stål) ødelegger hestene tennene på.
 7. Luna har 100 000 følgere på Instagram

  Jeg ser problematikken som du påpeker @Kangerlussuaq, men samtidig så mener også jeg at hundene faktisk smiler. Ja det er vi mennesker som kaller det et smil, men hvis leppene trekkes bakover når de uttrykker glede og de faktisk er glade, hvorfor ikke kalle det et smil selv om ordet smil er funnet opp av oss mennesker..? Hadde en Engelsk Setter som smilte slik som dalmatineren over her m.f, ved å trekke opp leppene. Har også møtt en islands fårehund som gjorde det.
 8. Tråden om hest..

  Er beitet langt unna den eventuelle paddocken til ponnien? Er det en mulighet å la den stå alene der iallfall deler av dagen, samtidig som den ser de andre? En døl og en nordlandshest har jo ofte også tendens til å bli feite, kanskje de alle tre kunne gått på magert beite?
 9. Tråden om hest..

  Høres ikke ut som den bør på beite i det hele tatt, men kanskje skogsbeitet kan være en mulighet.
 10. Trene opp redningshund - hva bør man vite?

  Så gøy at du vil begynne i NRH, det er veldig givende og gøy og hund + fører er en veldig viktig ressurs. Fikk du tatt grunnkurs i Mars? Bare spør om du lurer på noe spesielt så skal jeg svare så godt jeg kan.
 11. Brukbare's Extra Ivrig

  Så fin valp du har fått deg!!
 12. Aska, schæferhund :)

  Takk
 13. Aska, schæferhund :)

  Nå er Aska også blitt en A-godkjent lavinehund!
 14. Dette var det eneste bildet jeg fant. Er ikke hjemme nå. Sent from my iPhone using Tapatalk
 15. Hei! Jeg har en Suzuki sx4 og kjøpte et brukt trønderbur (stor schæfer) som akkurat fikk plass da jeg felte bort setene. Har plass til et menneske bak om jeg rydder bilen. Kan prøve å lete frem et bilde. Sent from my iPhone using Tapatalk
×