Jump to content
Hundesonen.no

rosann

Medlemmer
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

1 Follower

About rosann

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday 06/04/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Steinkjer
 • Interesser
  Dyr!
 • Hunderase
  Goldendoodle
 • Mine dyr
  Gina (blanding av Golden Retriever og svart Storpuddel), tispe født 17.juni 2007.

Recent Profile Visitors

1205 profile views
 1. rosann

  Gjett blandingen!

  Elghund er rett ja. Den andre rasen ligner han ikke noe særlig på, men den har hengeører og er vel ca samme størrelse.
 2. rosann

  Staffene Aïda & Twiggy

  Åj, så flinke! Gratulerer med dagen!
 3. rosann

  Tikka og Gina

  Aaw, takk! Mhm
 4. rosann

  Tikka og Gina

  Bilder av Gina og Tikka fra 4.mai:
 5. rosann

  Gjett blandingen!

  Elghund er riktig!
 6. rosann

  Hvilken gruppe 4/6 hund har du?

  Rase: Beagle Navn: Tikka Kjønn: Tispe Alder: Snart 11 mnd (født 3.juli 2013) Farge: Tricolor med sommerfugl-nese <3 Kennel: Ingen kennelnavn.. Beste utstillings utstillingsresultater: Har ikke stamtavle så blir ikke noe utstilling.. Beste Jakt/agility/lydighet/lurecoursing og andre: Ingen.. Hjemmeside: Har ikke noe hjemmeside, men sjekk "junirosann" på instagram. Brukes til? Jakt på rådyr, hare og rev. Ellers kos, tur og Gina (goldendoodle) sin beste venn! Bilder:
 7. rosann

  Gale, fantastiske dyret Mike

  Ååh, Mike er en fiin blanding! Kjempefine bilder!
 8. rosann

  Gjett blandingen!

  Noen som vil gjette hva han her er blanding av? Han heter Aron og er blanding av to raser. Veier vel ca 20 kg og er litt over 50 cm høy.
 9. rosann

  Tikka og Gina

  Tusen takk! Bones: Ja, jeg klipper Gina ca hver fjerde måned. Pelsen hennes vokser hele tida og kan bli ganske lang (er vel som med en puddel), kan nok klippe sjeldnere og men da bør man nok børste ganske ofte når pelsen er lang for at den ikke skal tove seg rundt omkring. Da synes jeg det er bedre å klippe, bruker ca to timer og hun ligger og holder på å sovne mens jeg gjør det. Blir ikke så pent med en gang da men etter noen dager har det vokst litt igjen og da ser det greit ut. Virker som hun liker seg best med kort pels. Bilder fra før og etter klipp (og dusj) fra september i fjor:
 10. rosann

  * Whippet'n Luna*

  Så nydelig!
 11. rosann

  Tikka og Gina

  Gina er min hund, hun er blanding av Golden Retriever og Puddel (altså en Goldendoodle), født 17. juni 2007, snart 7 år. Tikka er hunden til kjæresten min, hun er en Beagle, født 3. juli 2013, snart 1 år. Planen er at Tikka skal bli en supergod jakthund på rådyr, hare og rev (er altså kjæresten min som driver med jakt). Mens Gina er et kosedyr. Disse to jentene er verdens skjønneste og har blitt bestevenner. Her er noen bilder: Slik så Gina ut da vi fikk henne i april 2008, 10 måneder gammel. Tikka i september 2013, 11 uker gammel. September 2013 Mai 2014 Gina Tikka
 12. rosann

  K9madness Damien

  Damien
 13. rosann

  Bildekritikken

  Bilder fra gården Nøst i Rissa: Himmelen ble helt hvit den... Litt skeivt kanskje... Og den "tråden"/gjerdet er i veien.. (Bildene er tatt med billig kamera..)
 14. rosann

  hund nr 2 hjelp!

  Papillon/Phalene? Litt mindre men.. De har et stort aktivitetsbehov, mange blir brukt i agility. Er typiske familiehunder, med et generelt godt gemytt!
 15. rosann

  Hva er den friskeste rasen?

  http://www.womansday.com/life/pet-care/10-healthiest-dog-breeds-77105 Nr 1 = Basenji! Sikkert ganske så friske raser de der siden de står på en topp 10 liste da, men stemmer sikkert ikke at akkurat disse er de 10 friskeste, er vel litt vanskelig å si?..
×