Gå til innhold
Hundesonen.no

Zilje

Medlemmer
  • Innholdsteller

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Zilje

  • Bursdag 12/07/1982

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Løwchen

Nylige profilbesøk

1,226 profilvisninger

Zilje's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

47

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har kjørt ganske mange skadde dyr til dyrlege, om den ikke er merket, så må man ikke betale noe, såfremt man ikke ber om behandling, noe som da gjør deg til eier og dermed ansvarlig.
  2. Etter nå å ha hatt ME i 4år, så kan jeg si såpass at symptomene er mange og varierende. Er det ME er den eneste løsningen aktivitetstilpasning, søvn og det å ta alle tegn på alvor, jeg sitter på foreldremøter med solbriller og støydempende ørepropper når jeg er sliten, ellers risikerer jeg et smerte h*****e. Jo fortere du får diagnosen og råd til å takle hverdagen, jo større er sjansen for å bli frisk. Jeg håper for din skyld.du får en diagnose med en enkel kur, for dette her er ikke en diagnose jeg unner noen.
  3. Som alenemor med tre barn imellom 3-6 år vil jeg slå et slag for løwchen. Behagelig, lettlært, lite lyd, pelsen kan man klippe om man ikke vil ta jobben med å gre Frøkna mi har ikke bodd her så lenge, men det går ikke en dag uten at hun imponerer meg. Vel verdt å titte litt nærmere på Masse lykke til
  4. Er det da jeg skal si det er uvesentlig om det er den første pølsa du kjøper eller kilo nummer 145? Greia mi er at dette har skjedd før, kan skje igjen, man velger selv om man ønsker å bruke produktet, jeg selv bruker det daglig, og er fullstendig enig i det du skriver.
  5. Det er ikke første gangen dette skjer, det er noen år siden jeg fant disse klemmene i nr.25 pølsene.
  6. Ja, det skal du ikke se bort ifra
  7. Lille RaaRaa har virkelig gjort hus og hage til sitt eget nå Hun har imponert meg voldsomt denne tiden, hun er tøff og nysgjerrig, nye stder, mennesker og situasjoner takler hun på strak labb Hun sover hele netter, uten uhell, og selvfølgelig i halsgropen min Hun går i bånd, noe som var veldig lett å lære henne, hun sitter på kommando, og dekk, ekorn og vink er nå noe som tilbys ofte *skryte skryte* Selvfølgelig er hun enda en baby, og biter med nåletenner, har et og annet uhell inne (med tre barn blir oppmerksomheten delt, og jeg er for sen noenganger..) men man kan umulig bli sint på en slik liten sjarmis Kan blåveis spises?? Og så øver vi på pirat-looken..! Arrh..!
  8. De er sammensatte disse firbente RaaRaa har lurt litt i dag, men en tur i hagen eller litt lek får henne fort over på andre tanker. Jeg er så stolt, ingen uhell inne i dag Og favorittplassen å sove? På nakken min når jeg sitter, så da får jeg pent sitte stille (jeg er nok godt dressert )
  9. Man skulle nesten tro det Men hun har en stor dose personlighet da, og det er sjeldent ikea bamsene har
  10. RaaRaa er hjemme Jeg gleder meg så til fortsettelsen, vi koser oss masse! Dårlig mobilbilde, men hun fant seg en vinduskarm som var ypperlig å sitte i Jeg er så utrolig glad og takknemmelig nå, hun er alt jeg ønsket, og mer
  11. Jeg har laget mine første utstillingsbånd i dag, har tusen ideer og må prøve meg frem litt, her er de to første Vanskelig å ta bilde med mobil, men de er i sølv og blek lilla, med sølv detaljer.
  12. Der er hun, den nye jenta i mitt liv <3 Flotte bilder Liv, været er jo perfekt for småtasser nå (innimellom vinden...!) Jeg fikk være med å barbere, bade og føne, og de var så snille og veloppdragne litt klaging hører med dette må vi jo venne oss til, så ingen grunn til å vente heller. Kjempeflinke var de, og de blir knallflotte med "nye" rumper!
  13. Datteren min og jeg dro på besøk til Liv i dag Vel inne var RaaRaa den første til å løpe rett i føttene mine, logret og var beint igjennom lykkelig, de andre var ikke langt bak, og vi ble overfalt av supermyke smågull med putesveis Vi fikk noen timer med lek og kos, og jeg fikk være med å stelle den herlige gjengen med småtasser Nå er det så kort tid igjen at det er litt vanskelig å sovne om kvelden, sånn er det å være hodestups forelsket...
×
×
  • Opprett ny...