Gå til innhold
Hundesonen.no

Castella

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,386
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

898 Excellent

3 følgere

Om Castella

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

4,525 profilvisninger
 1. De tablettene har jeg prøvd. De ble prøvd tidlig i forløpet men hadde dessverre ingen effekt. Jeg skal til dyrlegen i morgen, fordi han skal trekke en tann, jeg kan forhøre meg litt da
 2. Men hva slags tester? Det er gjort 3 blodprøver hos 2 forskjellige vetrinærer, ultralyd av magen og gastroskopi
 3. Men han har vært råforet i lange perioder pg fortsatt vært dårlig. Jeg tror virkelig han er allergisk mot et eller annet i foret.
 4. nei har ikke snakket med oppdretter om dette. Men har snakket om andre ting (hd feks) og hun er lite interessert i å snakke om hva som kan være feil på hennes linjer. Har ikke snakket med oppdretter på 5 år Hca slags allergifor bruker du?
 5. jeg aner ikke, hvordan finner jeg ut om han har noe sånt? ingen veterinær har undersøkt særlig nærme synes jeg, bare konkludert med allergi
 6. Hei, takk fpr svar. Han har vært råforet stort sett hele livet, men har slitt med mye hard mage så fikk en blanding av litt tørt + v&h i noen år. Jeg har vurdert å sette han på kylling eller lamme for. men jeg trodde det var umulig å være allergisk for hyperallergi for? Jeg er temmelig sikker på at det er foret ja. Han har ingen kløe eller andre symptomer, kun oppkast. Allergivaksine? finnes det?
 7. Hei sann Jeg håååper det er noen som har noen tips eller råd fordi jeg føler meg litt motløs. Min Sheltie gutt begynte for ca 2 år siden å kaste opp mye gult skum (sånn som kan komme når de er sultne). Jeg begynte å fore oftere men han ble bare verre og verre. Til slutt stod jeg opp på natten for å gi han mat og han kastet opp mange ganger hver dag. 3 forskjellige blodprøver og ultralyd viste ingenting. Men gastroskopi viste en bestennelse i tarmen. Det betydde enten allergi eller overfølsomhet mot for. Siden den gang har han gått på en liten dose progesteron for å holde det i sjakk. Dette gir flere bivirkninger, fks overvekt. Jeg har snakket med flere veterinærer og alle sier eliminasjonsdietten. Så dette har vi prøvd flere ganger ved hjelp av hypoallergi for fra vet. Men han blir faktisk mye verre av det hyperallergi foret?! nå spyr han selv på kortison! Noen som har tips, råd eller tanker? noen som vet om andre medisiner som kan erstatte kortison? noen som kan anbefale en veterinær som kan mye om dette? mitt inntrykk er at de flere ikke har noen annen løsning enn eliminasjonsdietten. på forhånd takk
 8. Den store barne og babytråden 2017

  Tusen takk Veldig hyggelig og litt slitsomt.
 9. Den store barne og babytråden 2017

  Jeg ble mamma for første gang for 5 uker siden til ei lita jente Mathilde heter hun
 10. Noen som vet om det går an å være anonym her? Når man sender inn en "bekymringsmelding"
 11. Akkurat nå august

  Jeg må le litt av min absurd bortskjemte hund... Stella er hos mamma og pappa noen dager siden hun er høykøpsk og det orker jeg bare ikke sammen med casper.. Så fikk pappa foretningsbesøk fra Kina, Stella liker jo ikke å være alene, så det endte med at stella var med kineserne som knapt har tatt på en hund før. De var på sightseeing i oslo, folkemuseumet osv. Og båt tur. Jeg måtte bare le sågodt da jeg så en video av kineserne som var på middag, og midt i mellom dem, oppå spisesofaen der satt min lille hund og ble foret med kjøttbiter.. så et bilde av møterommet med kineserne og div styremedlemmer rundt bordet og min lille hund hadde egen stol... 😂. Hun synes det var heeelt naturlig.
 12. Assistert voldtekt?

  Jeg rapportere finn annonsen jeg, ikke at jeg tror det vil hjelpe eller noe. Men er dette virkelig lov i Norge? Bruk av elektriske halsbånd er jo forbudt, da burde det samme gjelde for voldtekts apparater.
 13. Assistert voldtekt?

  Så det vil altså si assistert voldtekt! Flott a gitt! Er dette virkelig lov?
 14. Assistert voldtekt?

  Er det vanlig med slike "hjelpemidler"?? Hvordan klarer tispa å komme seg vekk om hun ikke vil parres? http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=77526544&fks=77526544
 15. Takk for det Han har nok litt vondt, han går med krage fordi han vil slikke på såret hele tiden, virker som det er veldig irriterende for han. Vi var hos vet igjen for to dager siden og de dopet han og skrapet bort den døde huden, så nå gror det bedre Jeg vil ikke fraråde folk bruk laser med dette innlegget, jeg bare håper folk skjønner at behandlingen kan ha bivirkninger. Jeg vil ihvertfall være MYE mer obs i fremtiden.
×