Jump to content
Hundesonen.no

Castella

Medlemmer
 • Content Count

  1388
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

898 Excellent

3 Followers

About Castella

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

5475 profile views
 1. ok jeg jinxa det tydligvis... for han spøy rett etter jeg skrev drt forfige innlegget...😫
 2. Takk for fint svar Jeg har ikke prøvd å gi en proteinkilde... eller, jeg prøvde en gang et tørrfor, (naturesmenu eller noe sånt) med kun lam som proteinkilde... funket ikke Jeg har vurdert å prøve kyllingforet fra v&h og bare tilsette grønnsaker. Men sist jeg var hos veterinæren kjøpte jeg et annet merke allergifor. ZD eller noe sånt, istedenfor for det fra RC og han har ikke spydd på 10 dager faktisk!! (uten kortison) Jeg krysser fingrene og ber til høyere makter om at det holder seg sånn og at det vil gå å kjøre eliminasjonsdietten på dette foret!! hvis jeg bare kunne funnet ut hva hab reagerer på sånn at jrg kunne unngå det og få sluttet på den grusomme kortisonen!
 3. De tablettene har jeg prøvd. De ble prøvd tidlig i forløpet men hadde dessverre ingen effekt. Jeg skal til dyrlegen i morgen, fordi han skal trekke en tann, jeg kan forhøre meg litt da
 4. Men hva slags tester? Det er gjort 3 blodprøver hos 2 forskjellige vetrinærer, ultralyd av magen og gastroskopi
 5. Men han har vært råforet i lange perioder pg fortsatt vært dårlig. Jeg tror virkelig han er allergisk mot et eller annet i foret.
 6. nei har ikke snakket med oppdretter om dette. Men har snakket om andre ting (hd feks) og hun er lite interessert i å snakke om hva som kan være feil på hennes linjer. Har ikke snakket med oppdretter på 5 år Hca slags allergifor bruker du?
 7. jeg aner ikke, hvordan finner jeg ut om han har noe sånt? ingen veterinær har undersøkt særlig nærme synes jeg, bare konkludert med allergi
 8. Hei, takk fpr svar. Han har vært råforet stort sett hele livet, men har slitt med mye hard mage så fikk en blanding av litt tørt + v&h i noen år. Jeg har vurdert å sette han på kylling eller lamme for. men jeg trodde det var umulig å være allergisk for hyperallergi for? Jeg er temmelig sikker på at det er foret ja. Han har ingen kløe eller andre symptomer, kun oppkast. Allergivaksine? finnes det?
 9. Hei sann Jeg håååper det er noen som har noen tips eller råd fordi jeg føler meg litt motløs. Min Sheltie gutt begynte for ca 2 år siden å kaste opp mye gult skum (sånn som kan komme når de er sultne). Jeg begynte å fore oftere men han ble bare verre og verre. Til slutt stod jeg opp på natten for å gi han mat og han kastet opp mange ganger hver dag. 3 forskjellige blodprøver og ultralyd viste ingenting. Men gastroskopi viste en bestennelse i tarmen. Det betydde enten allergi eller overfølsomhet mot for. Siden den gang har han gått på en liten dose progesteron for å holde det i sjakk. Dette gir flere bivirkninger, fks overvekt. Jeg har snakket med flere veterinærer og alle sier eliminasjonsdietten. Så dette har vi prøvd flere ganger ved hjelp av hypoallergi for fra vet. Men han blir faktisk mye verre av det hyperallergi foret?! nå spyr han selv på kortison! Noen som har tips, råd eller tanker? noen som vet om andre medisiner som kan erstatte kortison? noen som kan anbefale en veterinær som kan mye om dette? mitt inntrykk er at de flere ikke har noen annen løsning enn eliminasjonsdietten. på forhånd takk
 10. Castella

  Den store barne og babytråden 2017

  Tusen takk Veldig hyggelig og litt slitsomt.
 11. Castella

  Den store barne og babytråden 2017

  Jeg ble mamma for første gang for 5 uker siden til ei lita jente Mathilde heter hun
 12. Noen som vet om det går an å være anonym her? Når man sender inn en "bekymringsmelding"
 13. Castella

  Akkurat nå august

  Jeg må le litt av min absurd bortskjemte hund... Stella er hos mamma og pappa noen dager siden hun er høykøpsk og det orker jeg bare ikke sammen med casper.. Så fikk pappa foretningsbesøk fra Kina, Stella liker jo ikke å være alene, så det endte med at stella var med kineserne som knapt har tatt på en hund før. De var på sightseeing i oslo, folkemuseumet osv. Og båt tur. Jeg måtte bare le sågodt da jeg så en video av kineserne som var på middag, og midt i mellom dem, oppå spisesofaen der satt min lille hund og ble foret med kjøttbiter.. så et bilde av møterommet med kineserne og div styremedlemmer rundt bordet og min lille hund hadde egen stol... 😂. Hun synes det var heeelt naturlig.
 14. Castella

  Assistert voldtekt?

  Jeg rapportere finn annonsen jeg, ikke at jeg tror det vil hjelpe eller noe. Men er dette virkelig lov i Norge? Bruk av elektriske halsbånd er jo forbudt, da burde det samme gjelde for voldtekts apparater.
 15. Castella

  Assistert voldtekt?

  Så det vil altså si assistert voldtekt! Flott a gitt! Er dette virkelig lov?
×