Gå til innhold
Hundesonen.no

Castella

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,379
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

898 Excellent

3 følgere

Om Castella

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

4,425 profilvisninger
 1. Den store barne og babytråden 2017

  Tusen takk Veldig hyggelig og litt slitsomt.
 2. Den store barne og babytråden 2017

  Jeg ble mamma for første gang for 5 uker siden til ei lita jente Mathilde heter hun
 3. Noen som vet om det går an å være anonym her? Når man sender inn en "bekymringsmelding"
 4. Akkurat nå august

  Jeg må le litt av min absurd bortskjemte hund... Stella er hos mamma og pappa noen dager siden hun er høykøpsk og det orker jeg bare ikke sammen med casper.. Så fikk pappa foretningsbesøk fra Kina, Stella liker jo ikke å være alene, så det endte med at stella var med kineserne som knapt har tatt på en hund før. De var på sightseeing i oslo, folkemuseumet osv. Og båt tur. Jeg måtte bare le sågodt da jeg så en video av kineserne som var på middag, og midt i mellom dem, oppå spisesofaen der satt min lille hund og ble foret med kjøttbiter.. så et bilde av møterommet med kineserne og div styremedlemmer rundt bordet og min lille hund hadde egen stol... 😂. Hun synes det var heeelt naturlig.
 5. Assistert voldtekt?

  Jeg rapportere finn annonsen jeg, ikke at jeg tror det vil hjelpe eller noe. Men er dette virkelig lov i Norge? Bruk av elektriske halsbånd er jo forbudt, da burde det samme gjelde for voldtekts apparater.
 6. Assistert voldtekt?

  Så det vil altså si assistert voldtekt! Flott a gitt! Er dette virkelig lov?
 7. Assistert voldtekt?

  Er det vanlig med slike "hjelpemidler"?? Hvordan klarer tispa å komme seg vekk om hun ikke vil parres? http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=77526544&fks=77526544
 8. Takk for det Han har nok litt vondt, han går med krage fordi han vil slikke på såret hele tiden, virker som det er veldig irriterende for han. Vi var hos vet igjen for to dager siden og de dopet han og skrapet bort den døde huden, så nå gror det bedre Jeg vil ikke fraråde folk bruk laser med dette innlegget, jeg bare håper folk skjønner at behandlingen kan ha bivirkninger. Jeg vil ihvertfall være MYE mer obs i fremtiden.
 9. Vi viste hvor skaden lå, fordi hunden har hatt samme skaden i åresvis og den ble undersøkt i våken tilstand. Hunden hadde en tydlig muskelkul man kunne kjenne når man tok på muskelaturen. Han ble kun behandlet akkurat i låret. Veterinæren stilte seg helt uforstående til skaden, jeg har måtte betale for konsekvensene av denne skaden pga nye veterinærbesøk og medisiner til såret. Jeg er ikke fornøyd!
 10. Hunden ble ikke dopet pga laseren, han skulle ta blodprøver og slo seg vrang. For å spare tid så valgte hun da å laser behandle han mens han fortsatt var dopa. Laseren hun brukte var så sterk at både jeg og dyrlegen hadde på oss beskyttelse briller. Han har som sagt fått laser flere titalls ganger før hos flere andre aktører, men har aldri måtte ha på meg briller.
 11. Jeg sendte mail til veterinær og sa ifra. Jeg trodde uansett ikke det var mulig å skape sånne skader med en laser, jeg trodde det var helt ufarlig. Han har fått laser behandling mange ganger før og aldri opplevd lignende.
 12. Nei merket ikke det fordi han var dopet mens det foregikk. Hunden min har fått laser mange titalls ganger (men ikke av den personen) og det er et supert tilbud, men det er ikke helt ufarlig, derav min advarsel. Denne veterinæren vet tydeligvis ikke hva hun driver med.
 13. Det blir stadig mer utbredt å behandle hunder med laser behandling, jeg har selv brukt det masse på min sheltie med muskel problemer. Men, jeg vil bare komme med en liten advarsel om at dette er ikke så ufarlig som behandlerne påstår. Dette er hvordan min hund endte opp etter en slik behandling på en muskelkul Etter 10 dager begynte huden å løsne og da så det sånn ut Dette er et kraftig brannsår. Såret er like langt og bredt som tommelen min Denne behandlingen ble utført av en veterinær med spesialisering innenfor rehabilitering på et av norges største dyresykehus (dvs en meget seriøs aktør) Jeg tror ikke engang disse behandlerne er klar over hvilke skader laseren kan føre til om de er brukt feil, derfor vil jeg informere hundeeiere om det. Slik at folk er litt obs.
 14. Hund med tilbakevennende stivhet

  Oppdatering Siden sist har jeg kjørt Casper fra kongsberg til Oslo en dag i uken til evidensia dyresykehus på behandling. Hver behandlings time har begynt med at han får varme skikkelig opp i et sånn tredemølle i vann. Så han veterinæren jobbet seg skikkelig gjennom kroppen hans. I begynnelsen var det umulig å strekke på han og ta på han fordi han hadde store smerter pga ekstremt øm muskulatur, men det har gått mye bedre etterhvert. Nå, etter 10 behandlinger er ting mye bedre. han er mye bedre og mykere i musklaturen. Veterinæren sa at da vi først kom var han en 1 på en skala fra 1-10 der 1 er veldig dårlig. Nå er han en 8. Så det kan virkelig se ut som Caspersen er på bedringens vei
 15. Snodig uttalelse

  Er det bare jeg som synes det er litt spesielt av en så stor aktør som Oslo hundeskole å legge ut et slikt bilde, med en slik tekst? "er dessverre ikke så mange". Hva forsøker vedkommende å si her? Er dette den generelle holdningen i Oslo hundeskole?
×