Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

Heisann! jeg trenger virkelig hjelp, skjønner ingenting! hunden min på 7 år er plutselig blitt kjemperedd for egentlig hele kjøkkenet, men spessielt ved matskålen. vi har prøvd å flytte matskålen, vaske matplassen og matskålen, gå rundt med henne på kjøkkenet med godbiter så hun blir tryggere.. men hun er fortsatt like redd. skjønner virkelig ikke! jeg holdt henne i hendene mens jeg prøvde å finne ut hva hun var redd for, og pulsen hennes gikk superfort når vi var med matskålen. hun vil heller ikke spise mat som har vært oppi matskålen (eller drikke fra vannskålen rett ved siden av, like redd for den) uansett hvor godt jeg har skrubbet den ren og bytta for. hun har vært redd i 2-3 dager nå (startet fredag morgen). kan det ha noe med syklus å gjøre? eller kanskje mareritt? ingen i familien har sett noe til at det har skjedd noe der som har traumatisert henne eller noe🤔 hadde leverpostei stående på den helt tomme matplassen hennes i hele dag, hun spiste aldri av det fordi hun ikke turte å nærme seg. nå får hun mat og vann i stua. dette går jo sannsynligvis over etter en liten stund, ettersom hun bor her liksom. vet noen hva dette kan skyldes? hva kan jeg gjøre for å gjøre henne trygg? hun blir virkelig LIVREDD når jeg bærer henne dit. 

Link to post
Share on other sites

Strøm? Overledning? (Dvs feilkobling med strømmen, som gjør den går «feile» steder)

Hvis hun har fått støt ved/av vannskålen så er det ikke rart hun er livredd den

 

 

Edited by Rufs
  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Det kan være hva som helst. Kanskje fikk hun vondt i en tann en dag når hun spiste, kanskje hund plutselig fikk smerter i nakke/rygg når hun lente seg ned, eller at hun ble skremt av en lyd akkurat når hun spiste. Da kan hun fort tro at smerten er koblet til skålen eller maten. 

Jeg ville tatt henne med til dyrlegen for en grundig sjekk, spesielt av munn/tenner, nakke og rygg. Også ville jeg byttet skåler til en helt annen type og latt henne spise i stua. Etter hun har blitt sjekket hos dyrlege og fått avstand til hendelsen, så ville jeg gradvis flyttet skålen nærmere kjøkkenet, kanskje en halvmeter om dagen.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×
×
  • Create New...