Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

Noctua, yngste hunden her, har et skrubbsår på en tå som ikke vil gro siden han stadig skrapte det opp. Så på Mandag, så kjøpte jeg et par potesokker på en dyrebutikk. Siden da så har den vært brukt på en kveldstur, på turer i går, og i dag. Ingen av de har vært særlig lange, og ikke mye løping. Men når jeg kom hjem fra hovedturen i dag, så ser jeg at det har blitt slitt et ganske stort hull rett gjennom undersiden. 

Er det noen som har noen anbefaling for potesokker eller liknende som faktisk tåler bruk og kan vare? Kan de ha noen gode på for eksempel XXL? (Siden jeg har et gavekort til der)

 

Link to post
Share on other sites
13 hours ago, MollyC said:

Jeg vil tro at de potesokkene som hundekjørerne bruker, vil holde litt. De er ikke så veldig dyre og  xxl har.

https://www.xxl.no/search?query=potesokker+hund&sort=relevance

Jeg bruker de på en som fort blir sårbent på skaren og som fort fryser - de er gull! Men det går med noen sokker gjennom vinteren altså.

Link to post
Share on other sites
4 timer siden, mowgli skrev:

Jeg bruker de på en som fort blir sårbent på skaren og som fort fryser - de er gull! Men det går med noen sokker gjennom vinteren altså.

Man må så klart regne med at de slites ut etter hvert. Men etter en og en halv dag med turer som ikke var så lange på grunn av såret var litt lite. De fra xxl høres mye bedre ut.

Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Maren&Bunyip said:

Man må så klart regne med at de slites ut etter hvert. Men etter en og en halv dag med turer som ikke var så lange på grunn av såret var litt lite. De fra xxl høres mye bedre ut.

Disse fra XXl holder så absolutt flere turer enn det. 😅

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Bare et tips for ekstra billige sokker😊De er veldig lik non-stop sine jeg har hamstret🙃Hun bruker miste et par etter 5 timer løs i marka men,siste markatur hadde jeg på elastisk bandasje over sokkene før gikk ut. Det fungerte veldig bra! Mistet 1 prøvde ha på elastisk bandasje ute men,var for kaldt til få noe effekt av det.Har gordo setter som løper enormt👍Kun de blå på tilbud nå så jeg.

98994B23-45EA-4840-B0F8-71E3FA14FBEE.png

Edited by Gåsa
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Egenerfaring eller bevis. Nei, men det er forskjell på å stole på hva andre har sagt, og det å gjenta det videre på et offentlig forum. En oppdretter er først og fremst en privatperson som driver med hobbyvirksomhet. Navnet er oppført sammen med kennelen, så du anklager en navngitt person for dyremishandling og den andre for svindel. Da skal man være sikker i sin sak ut i fra egenerfaringer eller bevis, spesielt siden oppdretter ikke er her for å forsvare seg. Nå går jeg ut i fra at det du sier er beviselig dersom det er mulig å gjenkjenne hundene på bildet (uten at jeg har sjekket.) Da er det igjen noe annet.
  • Hovawart er en stor vokter/gjeter og brukshund som absolutt bør brukes aktivt i hundesport. De kan ha vokt og passe på hus, bil, eier osv. Det er en liten rase i Norge. Selv om langhåret collie opprinnelig er en gjeterhund er det få (om noen) som brukes aktivt lengre, og de er mer avlet og egnet som familiehunder. De er gjerne med på det meste, men krevet ikke på langt nær like mye som hoffen. Det er en ganske stor rase i Norge med en del variasjon på størrelse, helse og gemytt innen rasen. Hvis du vurderer en av rasene så anbefaler jeg deg å sjekke nettsidene til raseklubbene og oppdrettere og få litt inntrykk av dem. Det er veldig stor forskjell på dem, så avhengig av hva du ønsker i en hund så vil nok den ene peke seg ut framfor den andre.
  • Hva er forskjellen mellom Hovawart og Langhåret collie?
  • Nei, men å si "har hørt" betyr så mye. Eller å påstå at noen er useriøse uten å si noe om hvorfor. Om man ikke kan vise til noe dokumenterbart eller egne erfaringer så har man ingen grunn til å tro at det er noe annet enn ondsinnede rykter. For det er definitivt folk som setter ut den type rykter og beskyldninger uten grunnlag, for å ødelegge for andre. Dessverre.
  • Så man skal altså bare stole på egenerfaringer mener du? Innehaver av kennel lønnelappen/pawforia ble 100% sikkert fratatt (nesten) alle hundene sine. Dette er hennes hunder, som begge er omplassert. Hunden til venstre heter Lønnelappen Bihto, han går det ikke an å ta feil av. https://www.nrk.no/rogaland/stadig-fleire-bekymrar-seg-for-andre-sine-kjaeledyr-1.14494559 hun har/hadde også en pågående sak hos mattilsynet i år, og hun fortsetter å avle og lure seg rundt NKKs smutthull. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...