Gjest Skrevet 27. November 2017 Rapporter Skrevet 27. November 2017 Enda en graverende sak hos Norturas slakterier, denne gang hos Nortura Steinkjer hvor ingen kan si sikkert om en gris ble levende kokt i et vannbad på 62 grader. https://www.nrk.no/trondelag/gris-sendt-til-skalding-uten-a-bli-forsvarlig-avlivet-1.13797841 Siter
mara Skrevet 27. November 2017 Rapporter Skrevet 27. November 2017 Ja, det skjer jo glipper i slakterier, - fort gjort når levende vesener håndteres som varer og maten skal produseres raskt. Slike "uhell som ikke skal skje" er en viktig grunn til at jeg ikke har spist kjøtt på 22 år. 5 Siter
Guest Jonna Skrevet 27. November 2017 Rapporter Skrevet 27. November 2017 Bolter de gris før tømming som de gjør på storfe? Siter
Gjest Skrevet 27. November 2017 Rapporter Skrevet 27. November 2017 Just now, JeanetteH said: Bolter de gris før tømming som de gjør på storfe? "I loven om dyrevelferd heter det at avliving skal skje på en dyrevelferdsmessig forsvarlig måte. Dyret skal være bevisstløst fra før avlivingen starter til dyret er dødt. Grisene blir bedøvd via en gass, før begge halspulsårene blir kuttet." Altså nei. Siter
Ganzie Skrevet 27. November 2017 Rapporter Skrevet 27. November 2017 Akkurat nå, JeanetteH skrev: Bolter de gris før tømming som de gjør på storfe? Nei, de blir bedøvd i et CO2-kammer før stikking. Siter
Shokata Skrevet 27. November 2017 Rapporter Skrevet 27. November 2017 Hvordan er det mulig at TO personer ikke har sett at det ikke var tatt hull på dyret? Søren ikke noe bedre at de har prestert kunststykket en gang tidligere også... Siter
Gjest Skrevet 27. November 2017 Rapporter Skrevet 27. November 2017 Er jeg ignorert eller er det noe spesiell grunn til at samme informasjonen gjentas? Siter
simira Skrevet 27. November 2017 Rapporter Skrevet 27. November 2017 Just now, Kangerlussuaq said: Er jeg ignorert eller er det noe spesiell grunn til at samme informasjonen gjentas? Kanskje noen rett og slett postet ca samtidig som deg? Eller så kan det hende at du ikke er paranoid, men at alle er ute etter deg likevel. Grovt, alvorlig, ja, men ikke rutine, og uhell og menneskelig svikt skjer noen ganger. Jeg tviler ikke på at det fra tid til annen skjer feil som koster dyr dyrt i all type mat-/slakteproduksjon, dessverre. Men på sett og vis synes jeg det er mye verre med de som har rutiner som går kraftig utover dyra som normalen. 6 Siter
Ganzie Skrevet 27. November 2017 Rapporter Skrevet 27. November 2017 14 minutter siden, Kangerlussuaq skrev: Er jeg ignorert eller er det noe spesiell grunn til at samme informasjonen gjentas? Dersom du siktet til min post så så jeg ikke ditt svar før nå, faktisk Men da har de fått det inn med t-skje Du er ikke ignorert fra min side i allefall Siter
Gjest Skrevet 27. November 2017 Rapporter Skrevet 27. November 2017 55 minutes ago, simira said: Kanskje noen rett og slett postet ca samtidig som deg? Eller så kan det hende at du ikke er paranoid, men at alle er ute etter deg likevel. Det var bare et helt vanlig spørsmål, siden jeg svarte på det først og jeg ikke har fått no takk for samme arbeid og samme svar 27 minutes ago, Ganzie said: Dersom du siktet til min post så så jeg ikke ditt svar før nå, faktisk Men da har de fått det inn med t-skje Du er ikke ignorert fra min side i allefall Hyggelig å høre Siter
Rhavina Skrevet 28. November 2017 Rapporter Skrevet 28. November 2017 jeg synes vi ikke skal boikotte Nortura, Jeg ser faktisk på de som fremtidens slakteri mtp at de satset på vegetarprodukter tidlig, Noe jeg synes er ett stort samfunnsansvar. De lager jo Meatish for Rema1000, Smaker 100% som kjøtt men inneholder 0% Men selvfølgelig helt forferdelig at slikt skjer. La oss håpe rutinene får en grundig gjenonmgang. 1 Siter
Guest Stella Skrevet 28. November 2017 Rapporter Skrevet 28. November 2017 Grusomt at slikt skjer, og merkelig at rutinene ikke er bedre. Men nå blir det vel skjerpet inn. "fremtidens slakteri mtp at de satset på vegetarprodukter" Haha, beste setningen på lenge! Lo godt nå! Siter
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.