Gå til innhold
Hundesonen.no

Kamera


_aussie_

Recommended Posts

Hva du klassifiserer som dyrt da? Hvilke krav har du til størrelse og slikt?

http://www.komplett.no/k/kl.asp?bn=10191 der er er en liste over flere typer digitalkamera. Komplett pleier å være forholdsvis billige og. Vi har http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=309759&cks=PRL og er veldig fornøyd med det.

Edit: for å legge til link

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du peier som regel å få best kamera hvis du går for foto-merkene(f.eks Olympus) og ikke pc-merkene(f.eks HP). Ellers er det ikke alltid nødvendig å henge seg opp i megapixler. Mitt digitalkamera med 3,2 megapixler tar bedre bilder enn mamma sitt som har flere. Selvfølgelig er det ikke alltid sånn da, men det kan være. Lykke til med kamerakjøp!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har et hp kamera er kjempe fornøyd med det, kan filme med det, ta svart hvitt bilder, sepia og vanlige farge bilder og fjerne røde øyne.. Kosta meg kun 1000 kr :) Eneste jeg ikke har er opplade batterier, å alle digitale kameraer bruker mye batteri faktisk som er litt dumt:( men men.. Jeg kan annbefale HP.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anbefaler å sjekke www.akam.no ja. Der har det tester av de forskjellige kamera som er ute på markedet og har dessuten eg genial prisguide som leter etter lavest pris på ønsket produkt. Uansett så ville eg ha satset på et kamera med optisk bildestabilisator siden denne kan hjelpe å ta bedre bilder av hunder i fart. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...