Jump to content
Hundesonen.no

Eldre tispe på Cosequin og effekt


vicia
 Share

Recommended Posts

Hei. Tispa er ei bc-blanding på snart 14 år. Noen år har hun slitt med artrose som kom sent igang med behandling. Hun er i veldig god form ellers.Vi prøvde først Rimadol for smertene. Nå bruker vi Metacam og Cosequin. Nå lurer jeg på om andre har startet på denne type behandling for så gammel hund og hvilken effekt det har hatt. Noen bivirkninger? Hva gjør dere med turer og hvor langt og lenge dere går. Håper det er noen som har gode råd.

Link to comment
Share on other sites

Er ikke cosequin bare et svindyrt glucosaminprodukt? Dogoen min fikk for mange år siden metacam og cosequin. Metacam fikk hun dog bare ved behov (ikke ofte) og opplevde ingen bivirkninger av det. Cosequin ble etter første boksen byttet ut med rimeligere glucosamin. Merket ingen forskjell.

Link to comment
Share on other sites

Jo det er glucosamin. Betalte vel 1500 for begge medisinene. Nå etter 9 dager ser jeg ikke så mye bedring på smerter og hun har mistet matlysten. Jeg lurte på om man kan gi Rimadyl i tillegg til Metacamen. Vet. har ferie. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Oi.sååååååå søt!🤩  
  • Mellom hver valp glemmer jeg hvor mye jobb det er. Denne lille hooligan er litt ekstra alt i tillegg, ingenting er trygt her hjemme per tiden. Men samtidig er det så mange små øyeblikk som er så koselig, hver gang de gjør noe nytt, mestrer osv. Heldigvis er hun også veldig kul å trene med, spent på hvordan hun er på sau! Fortell meg nå gjerne jeg ikke er ensom i å syntes det er litt slitsomt av og til, samt har prestasjonsangst for å få det bra til… Dagsferskt bilde av lille hooligan   I løpet av vinteren har jeg hatt besøk av Pil som jeg solgte som unghund, hun reiste hjem etter en date med en engelskmann for snart 3 uker siden. Så vi håper der kommer noen små i midten av april 🤞  
  • Aah Tusen takk! Var ekstremt deilig og lese!  Du har helt rett, har vært/ er inne på tanken på å gå han tilbake før han tar skade av å være her. Å du har helt rett i at alle ska ha det til «det går bra, det går over, det fikser seg» og det gjør kanskje det. Men er fortsatt usikker. Hjalp å lese dette! Men hadde egentlig bestemt meg for å gi meg selv litt mere tid og ikke forvente så mye av valpen og meg enda sia vi begge er forholdsvis ferske på dette. Men takk igjen! Nå følte jeg meg ikke så «annerledes» 💙 Er som du sier veldig viktig at det ikke bare fremstilles som solskinnsdager og grønne skoger og at man tabu belegger det å føle seg mislyktes🐾
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...