Gå til innhold
Hundesonen.no

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
Skrevet

Jeg bruker 2 pk kyllingkjøttdeig, 2 egg, 2 ss potetmel. Kjører det sammen og har det utover ei stekeplate, steker det så på 100 grader varmluft ca. 20 min på hver side. Og så 20min med ovnsdøra på gløtt. Det blir smakfulle magre godbiter.

Skrevet

Hvis du søker litt på forumet så har det vært et par tråder om det tidligere. Jeg pleier å dele opp lever i strimler og tørke det i stekovnen. Er vel på tide med en ny runde igjen snart.

Skrevet
8 minutter siden, simira skrev:

Hvis du søker litt på forumet så har det vært et par tråder om det tidligere. Jeg pleier å dele opp lever i strimler og tørke det i stekovnen. Er vel på tide med en ny runde igjen snart.

Er leveren kokt først? Tørker du de helt gjennom? Hvordan oppbevarer du de etterpå?

Skrevet

Her ble det stor suksess da jeg delte opp noen gamle kyllingfiléter som jeg fant nederst i fryseren, og la dem i tynne skiver i ovnen og tørket dem på svak varme i noen timer. Tok dem ut når de hadde passe myk konsistens. 

Skrevet

Når man tørker lever/annen innmat, lønner det seg å dampe det først (dampbehandling bevarer næringsstoffene bedre enn koking) hiv et par hvitløksfedd og litt rosmarin i vannet, så lukter det ikke dritt i hele huset. Dampet innmat er mye lettere å skjære i fine skiver før tørking, og tørker raskere. Konsistensen på ferdig produkt er også enklere å knekke opp.

  • Like 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...