Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

For tre år siden kjøpte jeg to par med Asics joggesko som passet føttene mine perfekt. Jeg er plattfot og får beinhinnebetennelse bare jeg går ett skritt i feil sko. De parene jeg kjøpte da er utslitte, og jeg må ha nye sko. Prøvde før jul her på den lokale sportsbutikken, men de hadde ikke slike jeg så etter. Jeg må ha sko som er forhøyet på innsiden slik at fotbuen min kommer opp (i tillegg til tilpassede såler) og at den midtre delen av skoen er stabil.

På mine joggesko så er sålen hvit, og midt på så er sålen grå, slik at det er et grått felt på sålen der skoen er forhøyet på innsiden. Kan ta bilde av mine sko om dere ikke skjønner hva jeg mener :P Jeg bare lurte på om noen vet hva slags type modeller som kan tilsvare disse nå? For når jeg ser på bilder i nettbutikker så ser alle sko ut til å ha veldig flat såle, og fargene har forandret seg veldig, så jeg kan ikke se om det er samme modell på det heller.

Skal selvfølgelig reise til sportsbutikker og se, men tenkte det er greit å undersøke litt på nett også :) Jeg er veldig avhengig av disse skoene, og er lei meg for at de er så utslitte... :/

Link to post
Share on other sites

Jeg overpronerer, så jeg må også ha forhøyet såle på innsiden. Jeg har to par av samme modell, som jeg elsker, men er usikker akkurat nå på akkurat hvilken modell det er. Kan se om jeg finner ut av det når jeg kommer hjem :)

Tror å huske at jeg har hatt Kayano i hvert fall. Skal sjekke :)

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Ja, jeg lurer rett og slett på om det er sånn overproneringssko, for jeg ser nå at alle de modellene har en bitteliten grå del på sålen, så kan jo hende det tilsvarer slik det var på de gamle modellene. For det var litt tydeligere på de gamle modellene. Tror de to jeg har er to forskjellige modeller også, for de har forskjellige farger og den gangen var det bare en farge eller to per modell.

Link to post
Share on other sites

Jeg ville tatt meg en tur på løplabbet eller tilsvarende og tatt meg en tur på tredemøllen der for å få hjelp til å finne sko. De har flere modeller avhengig av hvor mye du overpronerer.

  • Like 2
Link to post
Share on other sites

ASICS Women's GEL-PHOENIX 5? De finnes i hvit/rosa, ellers pleier det å stå bakerst på høyre siden av skoen hvilken modell det er, evt hvilket nummer/utgave det er(står også utenpå pløsa ofte) :)

Link to post
Share on other sites

Og der fant jeg de jaggu, men ser ikke ut som de er i salg her lenger. Flashfire heter de, var så vidt jeg kunne se teksten på skoene, for de er så slitte :P

Edit: Den andre modellen er GT 2170, begge disse to liker føttene mine. Noen som vet hvilke modeller som tilsvarer disse nå? :)

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
Guest Jonna

Har noen, men det hjelper bare til en viss grad :) Har blitt behandlet hos naprapat, og det gjorde meg veldig bra, men må gjøre noe med årsaken. Må inn til ortoped og få såler/sko. Er bare å få tid til det :P

Løser ikke problemet nei, men forebygger litt iallefall :)

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×
×
  • Create New...