Gå til innhold
Hundesonen.no

fitjar-stord 8-9 Nov


SaraSL
 Share

Recommended Posts

Jeg svever og er i sjokk enda! Oliver debuterte som junior, og det var mye frem og tilbake om han i det hele tatt skulle stilles fordi han trynte på torsdag og var stokk halt med strekk i skulderen. Han ble sånn nesten pigg etter mye massasje og oppvarming, men det ble ikke bestemt at han skulle stilles før vi ble ropt opp liksom. ...og så dro han like gjerne til med å vinne en nydelig juniorklasse med CK, før han slo resten av hannene også. Plutselig stod vi der med cert og BIM i hånden! Jeg dør av stolthet enda!! Den hunden altså :wub:

Epilog: nå ligger vi i skje i sengen med sløyfene på veggen, og jeg er så fyllasyk at jeg dør etter å ha drukket vm i champis i går for å feire :aww:

  • Like 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arthur ble BIR med CK og CERT foran sin mor S N UCH Charmie Del Paése :D :D

Kullbroren til Thur ble 2BHK med CK og res CERT :)

Er utrolig fornøyd! Jeg hadde en dårlig følelse før jeg skulle i ringen, dommeren var utrolig streng og det var mye gult og blått ute å gikk.

Men, hun elsket Arthur og sa rett og slett: I normally don't give CK to youngsters, but he is just extraordinary! Også klinket hun til og gav ham BIR også. Gjett om jeg ble stolt i mammahjertet mitt :wub: :wub: :wub:

Så nå føler vi oss klar for D4A, med to BIR og 4 CERT (av 5 utstilliger totalt) ! *skryteskryte* :P

  • Like 15
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Meesha fikk VG, av en dommer som mente han var altfor stor og som ikke ga noen av hannhundene CK selv om det var championklasse for hanner :P Kritikken er så som så, men helt okei. Vi hadde en strålende opplevelse i ringen og Meesha fungerte veldig godt i dag, så alt i alt er jeg fornøyd! :)

Nå sover Meesha tungt på fanget mitt i baksetet på bilen mens alle andre minus sjåfør Enits snorksover :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Khal hadde blitt BIR hadde det ikke vært for den siste testikkelen hans. Det var 3 valper som stilte, hvorav to av dem i 4-6 mnd klassen og Khal i 6-9, så hun måtte gi BIR'en til en av de andre valpene, men sa til min mann som stilte at hadde det ikke vært for testikkelen, så hadde han blitt plassert først. Hun likte Khal veldig godt!

Khal oppførte seg eksemplarisk i dag også, så er veldig stolt, da dette antagligvis er siste utstilling for hans del om den ikke dropper ned snart!

Kritikken: Very nicely developed squ(?). Male promising head, good neck. Well shaped body, very well ang g.tail. Moves free, and shows well. Needs to let the other testicle down too.

Veldig fornøyd, alt i alt, og vi storkoste oss :D

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Storm fikk CK, CERT og ble BIR og BIG 1 i skarp konkurranse med seg selv :P

Men jeg er utrolig glad for premieringene da denne dommeren er kjent for å være sparsommelig på de gjeveste slufsene.

Jeg forventet VG så gleden var stor når certet havnet i hånda mi :D

fitjarstordutstilling005_zpsfbe1370c.jpg

Endret av jaktlykke
  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Storm fikk CK, CERT og ble BIR og BIG 1 i skarp konkurranse med seg selv :P

Men jeg er utrolig glad for premieringene da denne dommeren er kjent for å være sparsommelig på de gjeveste slufsene.

Jeg forventet VG så gleden var stor når certet havnet i hånda mi :D

Oh, jeg så dere i dag! Stod utenfor ringen og så på mens jeg ventet på at myndene skulle begynne og tenkte "oj der er en stabijhound" fordi jeg aldri har sett en før :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Jeg ville gått ut med han, for det er jo ubehagelig å holde seg. jeg holder på med det så lenge de trenger. Den lengste varte tilogmed 5 måned. Det er forskjell på hunder og valper.
    • Det blir nok kompostgrinder og langline. håper bare det går bra med flytting midt i alene hjemme treningen.
    • Jeg tenker og gjør det samme som de ovenfor. Viktigere med gode hundemøter med gode sikre, kjente hunder.  
    • Har ei tispe på 5 som begynte å renne fra det rene øyet for litt siden. Vi dro til vet, men siden det ikke var rødt, eller irritert og ikke gul veske, så fikk jeg beskjed om å dryppe med saltvann en periode og komme tilbake om det ble verre. Det plager henne heller ikke.  Det er bedre om jeg drypper typ to ganger om dagen, men forsvinner ikke. Virker som om det blir verre på tur i vind feks.   Kan det være tett tårekanal? Hva gjøres med det?    Jeg spør her før jeg drar til veterinæren. Hun som så på det sist nevnte ikke det som et alternativ selv om jeg sa det virka som om det ble verre i «vær».  
    • Det bør du ikke. Gå god for dem. En av eierne der nå er anmeldt av veterinær, for dyremishandling. Etter at en valp på 6 mnd som var på kurs der ble strupt og holdt opp i luften etter kobbelet (Med struphålsbånd) og fikk påført varige skader på luftrør og strupehode.  Fordi den "utagerte" mot andre hunder. Som om valper bjeffer av annen grunn enn usikkerhet.... Veterinæren ble så rystet over skadene at mat-tilsynet ble meldt.    Så styr langt unna er mitt råd. Man risikerer at hunden blir varig skadet på kropp og sinn. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...