Jump to content
Hundesonen.no

Sette sammen to bilder


Gro
 Share

Recommended Posts

Er det noen som har litt mer teknisk innsikt enn meg når det gjelder bildebehandling? Jeg skal lage et bilde av en fjording med bart (ja, ikke spør), og har en tegning av en fjording og en bart, og så skal barten "settes" på fjordingen. Hvordan gjør jeg dette på enklest mulig måte? Jeg klarer å sette "bartebildet" over fjordingen i powerpoint, men, problemet er jo at bildet av barten også har masse hvitt rundt selve barten. Hvordan får jeg klipt vekk dette?

Hva slags program er det enklest å bruke til dette og hva gjør jeg? Jeg har tilgang til power point, paint, word, lightroom, publisher og andre vanlige programmer.

Hjelp :flowers:

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ingen av de programmene du har vil gjøre det særlig bra. Jeg har photoshop og kan fikse det om du sender meg bilder på mail? :)

Å, så fantastisk snilt! Send meg mailen din på pm, så sender jeg bilder! :flowers:

Link to comment
Share on other sites

 

Jo, jeg må spørre? :lol:

He he, jeg skal i utdrikningslag og ha med et bilde, sang eller ting til bruden. Også skal hun gjette hva som er fra hvem. Og tilknytningen jeg har til bruden er at vi hadde hestene våre på samme stall i bartebyen :) Altså må det bli en fjording (som jeg hadde) med bart!

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

He he, jeg skal i utdrikningslag og ha med et bilde, sang eller ting til bruden. Også skal hun gjette hva som er fra hvem. Og tilknytningen jeg har til bruden er at vi hadde hestene våre på samme stall i bartebyen :) Altså må det bli en fjording (som jeg hadde) med bart!

Så oppfinnsomt :D

Link to comment
Share on other sites

Fikk aldri mail:(

Hæ? Jeg tenkte ja, ja, jeg fikk ikke svar, også greide jeg å fikse det sånn passe sjøl :) For jeg var helt sikker på at jeg sendte mail, husker at jeg knota med vedleggene og greier, men jeg finner den ikke igjen i sendte elementer. Så da ble den nok ikke sendt da!

Men takk for tilbudet uansett!

Jeg fikk det til i PowerPoint ved å bruke en sånn "fjern bakgrunn" -knapp. Ble sånn passe fint, men poenget kom jo fortsatt tydelig fram :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lenge siden jeg målte henne, men 50 - 55 ish cm høy og ca 20kg.    og som simira nevner så er det nok værre med butikker og sånt ja. Du får nok sitte på uteservering da. ☺️
  • Jeg kjøpte meg leilighet med slitemerker etter dyr. Er det parkett der kan du nesten banne på at det blir merker etter klør etterhvert uansett. Jeg har også leid ut leilighet til noen som skaffet seg valp mens de bodde der og der så vi ingenting på gulvet, men der var det også linoleum som stort sett tåler mer.    Utleier vet hvilken risk de tar tenker jeg når de leier ut til noen med dyr, og uhell kan skje den beste. Det er derfor man har depositum. Som utleier kan man også ha utleieforsikring som også eventuelt dekker sånt.    Som leietager så hadde jeg nok lagt opp til suksess med valpebinge/bur når jeg ikke kan følge med/til hjemme alene bruk. Jeg husker vi hadde beaglen løs på badet når han var liten for der var det mest hardført og minst ting å ødelegge. (Gikk løs på innholdet i bosset noen ganger da 🤮 ) Dog må man jo da ta hensyn til eventuelt gulvvarme og sånt da.   Hamstre inn diverse tygg og leker som er lov for hunden å eventuelt ødelegge når det klør i tennene og har lopper i blodet. Fylt kong/toppl/sodapup/lickimat, eventuelt også fryse dem er fint tidsfordriv for dem. Gå valpekurs også så får du hjelp også om det er noe du sliter med. Og også husk å lære valpen ro, ikke alle som helt klarer å finne roen selv når de er alene uten søsknene sine lengre. 
  • Gleder meg så på dine vegne! Og spent på hva du ender opp med! 😁
  • Har med hensikt leid eldre leilighet med noe slitasje fra før av med valp, og passet godt på at det ikke ble unødvendig slitasje selvsagt. (Nå som vi eier nesten ny bolig og hatt valp ser man bruksmerker veldig mye lettere for å si det sånn.) Synes ikke det er helt god dyrevelferd å la en valp være mer i binge enn løs, så noe slitasje må man regne med selv om man passer godt på. 
  • Tispen hadde stådager, sto for andre hannhunder, men ikke den utvalgte. Ble inseminasjon.  Har det noe å si for valpene? og kullet sånn i helhet? Er det negativt??  Hadde dere kjøpt fra denne tispen?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...