Jump to content
Hundesonen.no

Utstillingsbur


Recommended Posts

Hei dere :)

Jeg lurer på hvor stort et utstillingsbur bør være?

Min hund er ikke vant til bur, men var å kjøpte det største utstillingsburet dyrebutikken hadde dette var ikke mer enn 76 cm høyt, men langt og bredt nok for han. (han er ca litt over 80 i mankehøyde)

Dette er et lett tøybur med sterk stålramme

Han gikk selv inn og la seg når jeg hadde satt det sammen :)

Han er veldig rolig av seg, og kjøpte rett og slett et bur for at han blir så sliten i hodet før vi skal i ringen da det ofte blir mye venting...

er dette for lite siden han ikke kan stå oppreist? Han skal igrunn bare ligge der inne?

det kan åpnes fra to sider, med vindu, og åpning i toppen.

Han trives ihvertfall, men vet ikke om det burde vært større?

Takker for svar :ahappy:

Link to comment
Share on other sites

Våre har også ganske små, men vi kjøpte et svært tøybur hvor vi kunne sette dem inn sammen (4 stk).

De klarer å stå oppreist i det, snu seg og det som er, men de ligger nå bare der og slapper av. :)

Så nei, så lenge hunden din er komfortabel der ser jeg ikke poenget med noe større. :)

Link to comment
Share on other sites

Det er vanskelig (umulig?) å finne reisebur til våre store hunder.

Jeg bruker grinder når jeg er på utstilling - da kan de sitte uten å skalle om de vil se seg om, men de kan også legge seg ned og har god plass til det. Jeg kan dekke til grindene med laken og tepper om de trenger mer privatliv, og grindene kan gjøres mye større og dermed gi bedre plass om jeg har med flere hunder, ved at jeg setter grindene mot en vegg eller i et hjørne.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vi har måttet deale med en hel del mageproblemer oppigjennom. Er vel ca. en måned siden siste episode med diaré og litt nedsatt allmenntilstand, og løsningen ble Hills tørrfôr (og kun det; ingen godbiter eller annen mat) i tre uker, samt probiotika og kulltabletter. Kanskje det kan være lurt å ha et slikt "regime" i en periode med veiledning fra vet?
  • Her anbefalte også veterinæren Hill's i/d, helst boksmat men den er så dyr så jeg gikk for tørrfor. Min ble fin i magen etter to dager på i/d, i tillegg til Zoolac og Canikur. Går du for tørrfor er det viktig å bløte det opp først.
  • Høres ut som dere har det meste på stell! Kjør på tenker jeg 😁
  • Hill’s ID boksemat har vært redningen de gangene jeg har hatt erfaring med skikkelig mage-/tarminfeksjon hos hund, ikke vet jeg hvorfor denne maten er så effektiv sammenlignet med vanlig skånekost, men det er det. Burde brukes etpar dager lenger enn man tror er nødvendig, og gjerne også DiaTab eller medisinsk kull som tilskudd.
  • Vil gjerne høre deres erfaringer om hund og diare, om hvor langvarig en mage-/tarminfeksjon kan være:  Tispen min er snart 9 år gammel. For halvannen uke siden fikk hun løs mage/diare. Etter noen dager ga jeg henne probiotika, uten at det så ut til å hjelpe.  Tok kontakt med veterinærklinikken, der klinikksekretæren mente at det ikke var noen grunn til konsultasjon så lenge hun var pigg og hadde matlyst. Hun foreslo å bruke Webiotic.  Tispen fikk Webiotic i tre dager, og avføringen ble normal. Nå, tre dager etter avsluttet kur, har diareproblemet kommet tilbake (oppe to ganger i natt...). Jeg har gitt henne probiotika. Det er nå helg, og problemet er jo ikke akkurat akutt. Men har tenkt å ta kontakt med veterinæren igjen på mandag.  Jeg vet jo ikke om klinikken vil mene om tispen "kvalifiserer" til konsultasjon, siden dette ikke ser ut til å gi seg. Bør jeg insistere? I bakhodet lurer jo tanken på tarmkreft. Men altså, hunden virker pigg og spiser. Hadde blod i avføringen tidlig i sykdomsperioden, men ikke nå.  Noen som har noen erfaringer å komme med?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...